9.10.11

Ο τουρκομογγόλος Ερντογάν το παίζει σουλτάνος!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ. ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!


Η σκηνή δεν είναι από ταινία… Είναι η πραγματικότητα χωρίς την προσθήκη ή την αφαίρεση ενός νι. Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, οι μπράβοι του Ταγίπ Ερντογάν, χωρίς λόγο και αιτία, έσπασαν στο ξύλο τους υπεύθυνους της Ασφάλειας του ΟΗΕ, επειδή οι τελευταίοι ως όφειλαν και εκτελώντας διαταγές των ανωτέρων τους, δεν επέτρεψαν στον πρωθυπουργό της Τουρκίας και τη συνοδεία του να εισέλθουν στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης από είσοδο που ήταν κλειστή για λόγους ασφάλειας των ξένων ηγετών.
Οι φρουροί του ΟΗΕ, με ευγένεια εξήγησαν στους μπράβους του Ερντογάν ότι πρέπει να εισέλθουν από άλλη είσοδο και ότι ο 4ος όροφος όπου έγινε το επεισόδιο θα είναι κλειστός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς. Όσοι ήταν παρόντες έφριξαν για το γεγονός ότι ο Ερντογάν, που ήταν εκεί και είδε την επίθεση των φρουρών του εναντίον των «κυανόκρανων», μειδίασε με ικανοποίηση και ως ηγέτης… υπερδύναμης αναχώρησε θριαμβευτικά.
Το επεισόδιο, που έχει προστεθεί σε πολλά παρόμοια, επιβεβαιώνει όσους υποστήριζαν -και δεν τους έδινε σημασία κανείς- πως ο πρωθυπουργός της Τουρκίας έχει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα. «Πάσχει από το σύνδρομο της υπεροψίας», έγραφε Αμερικανός διπλωμάτης στην Κοντολίζα Ράις το 2006, και κάθε φορά που δεν γίνεται το δικό του πλημμυρίζει από οργή με αποτέλεσμα να παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.
Οι συνάδελφοι στον ΟΗΕ θυμήθηκαν ένα άλλο περιστατικό στο συνέδριο που διοργανώνει κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον. Όταν έφτασε ο Ερντογάν και οι μπράβοι του στο ξενοδοχείο «Σέρατον» είχε ξεκινήσει η δεξίωση και η φρουρά παρακάλεσε να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο. Η απάντηση διά στόματος Ερντογάν ήταν «όχι» και έδωσε διαταγή για αποχώρηση. Από τότε αρνείται να συναντηθεί με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους ότι είδε στους διαδρόμους του ΟΗΕ τον κ. Κλίντον και δεν τον χαιρέτησε. Η συμπεριφορά του, οι συχνές εκρήξεις του εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, συνεργατών του και δημοσιογράφων, το πρόβλημα κλειστοφοβίας που σύμφωνα με τις μαρτυρίες τον «τρελαίνει», είναι σοβαρά ζητήματα που πρέπει να τα γνωρίζουν -ιδιαίτερα οι Έλληνες και Κύπριοι διπλωμάτες- ώστε να δύνανται να ανταποκριθούν κατάλληλα. Αρκετές φορές οι άνθρωποι που κυριαρχούνται από υπεροψία και κλειστοφοβία μετατρέπονται σε άβουλα άτομα. Όμως, όταν ξεπεράσουν το πρόβλημα έχουν ανάγκη να αποδείξουν ότι ελέγχουν την κατάσταση, ότι ηγούνται, ότι δίνουν εντολές, ότι αποφασίζουν.
Ο Ερντογάν έχει πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο ηγέτης της περιοχής μας. Όπως είπε και στον πρόεδρο Ομπάμα έχει δικαιώματα(!) στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου κυριαρχεί ως γνωστό το Ισραήλ. Στο τρικυμισμένο του μυαλό πρέπει να είναι ο κυρίαρχος της περιοχής. Δεν θα κάνει καμία έκπτωση επειδή θεωρεί πως η Ελλάδα και η Κύπρος θα φοβηθούν και θα υποκύψουν. Βέβαια, ο μεγάλος του φόβος και το μεγάλο του πρόβλημα είναι το Ισραήλ. Και μέσα στην τρέλα που τον κυριαρχεί σίγουρα γνωρίζει πως ο Νετανιάχου δεν είναι Παπανδρέου…
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ι:
Μα είναι δυνατόν κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας να κάθεστε και να ακούτε τις «φιλοσοφίες» της κυρίας Πραξούλας, η οποία -εάν περνούσε από το χέρι της- θα επέβαλλε και σήμερα το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν το οποίο, ως γνωστό, και ο ίδιος πιστεύατε ότι παρέδιδε ουσιαστικό έλεγχο του νησιού στους Τούρκους; Ελπίζω κύριε Πρόεδρε ότι θα της δείξετε σύντομα την πόρτα της εξόδου…
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΙ:
Είναι κάποια τέκνα φιλοβρετανών πληροφοριοδοτών που συνεχίζουν το έργο των πατεράδων τους, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει δωρεάν κατοικίες από τον βρετανικό κατοχικό στρατό, ως αντάλλαγμα για τα καρφώματα των αγωνιστών της ΕΟΚΑ… Πρέπει να φροντίσετε να επιστραφεί η κρατική αυτή περιουσία στην Κυπριακή Δημοκρατία κύριε Πρόεδρε. Άμεσα. Και να πληρώσουν και ενοίκιο για όλα αυτά τα χρόνια της εκμετάλλευσης.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Κρίμα οι τόσες διαδηλώσεις έξω από το Λευκό Οίκο και την έδρα των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους και τον αγώνα τους. Ο κ. Αμπάς, Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, ισχυρίστηκε κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ότι μόνο η Παλαιστίνη είναι κατεχόμενη πατρίδα. Βέβαια ψεύδεται και το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, αλλά επέλεξε να ικανοποιήσει το νέο προστάτη του, τον πρωθυπουργό της κατοχικής Τουρκίας. Μου είπαν πως ο Πρόεδρος Χριστόφιας, που βρισκόταν επίσης στην αίθουσα, δεν χειροκρότησε και απογοητευμένος αποχώρησε μετά από λίγο. Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια…


Η τράπεζα Ζιραάτ τώρα και στη Ρόδο.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΙΡΑΑΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!




Η τράπεζα Ζιραάτ ανοίγει υποκατάστημα στην Ρόδο. Η σχετική με την επίσημη έναρξη των εργασιών της τράπεζας άδεια δόθηκε από τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας Πορβόπουλο.
Η Ζιραάτ μετά την Αθήνα την Κομοτηνή και την Ξάνθη συνεχίζει να επεκτείνεται τώρα στην Ρόδο. Χτες αρμόδιοι της τράπεζας και ο πρόξενος στην Ρόδο έκαναν τους τελευταίους ελέγχους.
Παρά τις αντιρρήσεις των πολιτικών στο κέντρο σχετκά με την επέκταση της τράπεζας, το σχετικό θέμα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 16-6-2011.
Η τουρκική τράπεζα βρίσκεται το κέντρο της πόλης.
Φωτογραφία : Από τα εγκαίνια του υποκαταστήματος στην Κομοτηνή 18-2-2009
Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί  9-10-2011

Σχόλιο : Όταν αυτά τα γομάρια της Εθνικής  τράπεζας πήγαν και αγόρασαν μερίδιο της FINANS στην Τουρκία, φυσικά και δεν νοιάστηκαν για το τι πόρτα άνοιγαν στους Τούρκους. Εκτός αν νομίζει κανείς ότι η Ζιραάτ ήρθε στην Ελλάδα για να βγάλει λεφτά….Δείτε μόνο τις πόλεις που ανοίγει υποκαταστήματα… 


Καλό ύπνο κ. Παπουτσή.

Μπαράζ ληστειών στην Αττική!



Μπαράζ ληστειών σημειώθηκε και πάλι τα ξημερώματα της Κυριακής σε αρκετές περιοχές της Αττικής, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά το πρόβλημα της αυξημένης εγκληματικότητα στην χώρα.
Άγνωστοι λήστεψαν συνολικά τρία περίπτερα, ένα ξενοδοχείο και ένα βενζινάδικο, αρπάζοντας τις εισπράξεις και διαφεύγοντας.
Οι ληστείες διαπράχθηκαν σε περίπτερα που βρίσκονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία, στην οδό Λιοσίων 220, στην Αθήνα και στη συμβολή των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, σε ξενοδοχείο επί της οδού Ι. Μεταξά 4 στη Βούλα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή Λ. Λευθεριάς και Κορυζή στον 'Αλιμο.


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!





Βήμα προς βήμα οι συζητήσεις για το οικονομικό και το ενεργειακό ζήτημα από εχθρούς και «φίλους» της πατρίδος μας ξεκαθαρίζουν τις εθνοκτόνες προσφορές και τις πραγματικές επιθυμίες του διεθνιστικού νεοταξισμού προκειμένου να αποφευχθεί τάχα μια στρατιωτική σύγκρουση. Αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι ότι στην πραγματικότητα η Τουρκία παραμένει ο εκτελεστικός βραχίονας των «συμμάχων» προκειμένου οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες να παραδώσουν τάχα υπό το βάρος των απειλών τον γεωφυσικό μας πλούτο και την εθνική μας κυριαρχία σε μια παράλληλη προσπάθεια για την υποτιθέμενη οικονομική μας σωτηρία.

Οι εξαγγελλόμενες έρευνες για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και εν συνεχεία στο Αιγαίο ευθύς μετά την τεχνητή πτώχευση επαληθεύουν την επιχειρούμενη εθνική μας εκποίηση. Ξεπούλημα και «σωτηρία» ή πόλεμος και «καταστροφή» λοιπόν είναι ο εκβιασμός που υφίσταται το Ελληνικό Έθνος κι όχι η εξουσιαστική «μας» ελίτ.

Ο υπουργός «εθνικής» άμυνας κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε στο περιθώριο της συνόδου υπουργών άμυνας της νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Αττάλεια προκειμένου εν μέσω τουρκικών απειλών και στρατιωτικών παραβιάσεων των συνόρων μας να συζητήσει τα στρατιωτικά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!

Στο ζήτημα της εξόρυξης του φυσικού αερίου της Κύπρου ο κ. Μπεγλίτης βλέπει ευκαιρίες ιστορικής τάχα επίλυσης του κυπριακού προβλήματος με την νομή του πλούτου ανάμεσα στις νόμιμες και τις κατοχικές αρχές της νήσου. Προοπτική που βρίσκει σύμφωνο και τον Κύπριο Πρόεδρο Χριστόφια που προχωρά υπό αυτή την αίρεση τις έρευνες ενώ έχει γαντζωθεί στην εξουσία της ελληνικής μεγαλονήσου παρά το πόρισμα της ανεξάρτητης ερευνητική επιτροπής που του αποδίδει βαρύτατες ευθύνες για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ε. Φλωράκης».

Η Τουρκία ωστόσο δεν θα μακροημερεύσει όσο κι αν ματώσει το Ελληνικό Έθνος. Τον πόλεμο δεν θα τον αποφύγουν τα νεοταξικά παράσιτα. Η τουρκική εταιρία φυσικού αερίου TPAO ενημέρωσε τη ρωσική ΓΚΑΣΠΡΟΜ ότι διακόπτει το συμβόλαιο για την αγορά του ρωσικού φυσικού αερίου για λόγους κόστους!

Στην πραγματικότητα η Ρωσία αντιδράει στην ανάληψη αυξημένου ρόλου από την Τουρκία στην Α. Μεσόγειο και στην εγκατάσταση της νατοϊκής αντιπυραυλικής ασπίδας σε έδαφος του κακομαθημένου παιδιού που τάχα μαλώνει ο νεοταξισμός. Η Ρωσία αντιδράει στα τουρκικά εμπόδια στον αγωγό southstream και εκφράζει τη στήριξη στην Κύπρο στρατιωτικά αλλά και οικονομικά με χαμηλότοκο δανεισμό που αρνήθηκε η «ελλαδική» κυβέρνηση και δέχεται η κυπριακή.

Η Τουρκία όμως συνεχίζει τις απειλές της δείχνοντας τις πραγματικές προθέσεις της ίδιας και των αφεντικών της. Δεν αναγνωρίζει λέει τη συμφωνία της Κύπρου με την Αίγυπτο για τον προσδιορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Σημειώνει ότι «η στάση της Τουρκίας θα είναι διαφορετική αν η ελληνοκυπριακή πλευρά παραβιάσει τα δικαιώματα της Τουρκίας επί της υφαλοκρηπίδας και της αποκλειστικής της οικονομικής ζώνης και επιχειρήσει να κάνει έρευνες». Το παραμύθι γνωστό. Η Κύπρος δεν έχει τάχα δικαίωμα να κάνει έρευνες αν δεν «λυθεί» το πρόβλημα με την διζωνική τουρκοποίηση της ελληνικής μεγαλονήσου. Οι τουρκομογγόλοι δεν έχουν τάχα αξιώσεις επί του ελεύθερου τμήματος και το Πίρι Ρέις προστατεύει τους «τουρκοκύπριους»!

Τα αρπακτικά σχέδια επαληθεύει ο αρμόδιος για τις επαφές Τουρκίας και «Ε»Ε Τούρκος υπουργός Μπαγίς που «βλέπει» στην Κύπρο τον δούρειο ίππο που θα χρησιμεύσει για να αφεθεί η Τουρκία εκτός «Ε»Ε. Ο Μπαγίς σχολιάζοντας την μειοδοτική πρόταση Χριστόφια να δοθεί μερίδιο από τον γεωφυσικό πλούτο της Κύπρου στους «τουρκοκυπρίους» αναρωτιέται πόσο θα είναι αυτό το μερίδιο, ενώ διαμαρτύρεται γιατί δεν έχουν δοθεί θέσεις ευρωβουλευτών στους εκφραστές του Αττίλα και της Άγκυρας. Τα δωράκια του Χριστόφια ανοίγουν δρόμους στην Τουρκία.

Στο μεταξύ στην Ελεύθερη Θράκη Μας ο πρόεδρος του συλλόγου των «Τούρκων» Δ. Θράκης στη Σμύρνη, δικηγόρος Αϊντίν Οζτζάν, αποτυχών βουλευτής του CHP, ετοιμάζει ένα φάκελο για την τουρκική βουλή και ζητάει τουρκικό έλεγχο των βακουφίων στη Θράκη Μας, τουρκική εκπαίδευση, τουρκική μουφτεία, αποκατάσταση και επιστροφή όσων Τούρκων έχουν χάσει την ελληνική ιθαγένεια και έχουν απομακρυνθεί!

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην Αλβανία στο βιβλίο γεωγραφίας που διδάσκεται στα λύκεια παρουσιάζονται σαν αλβανικές περιοχές μαζί με το Κοσυφοπέδιο και περιοχές της Σερβίας και του Μαυροβουνίου ολόκληρη η βορειοδυτική Ελλάδα με τους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας. Και στη Θεσσαλονίκη εξερράγη χειροβομβίδα σε διαμέρισμα σκοτώνοντας έναν Κούρδο με τουρκική υπηκοότητα αποκαλύπτοντας ολόκληρο οπλοστάσιο συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και ΕΥΠ.

Αυτά συμβαίνουν σε μια Ελλάδα που διοικείται από μια κυβέρνηση που όπως φάνηκε από τα αμερικανικά χαρτιά που έβγαλε το περιοδικό Επίκαιρα οι ΗΠΑ επένδυσαν για τη διάλυση των ελληνορωσικών σχέσεων και τη «μακεδονοποίηση» των Σκοπίων.

Σκοπός του νεοταξισμού είναι το πετσόκομμα της Ελλάδος οικονομικά και στρατιωτικά. Σκοπός του Ελληνισμού και του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού είναι να θέσουν ως μέτρα επιβολής εθνικού συμφέροντος την εθνικοποίηση των πόρων μας, την σύνδεση των οικονομικών σχέσεων με την αναθεώρηση συμμαχιών, το μεγάλωμα της Ελλάδος και την ενεργή παρουσία της πατρίδος μας στην Κύπρο. Η σύγκρουση των «μεγάλων» θα μας οδηγήσει στην απελευθέρωση των σκλάβων ελληνικών πατρίδων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/
http://karachalios-spiros.blogspot.com/


Η Λαίδη της Λέσχης λύνει τα προβλήματα της παιδείας!

Λύθηκε το θέμα της σημαίας απομένει αυτό της Παιδείας!


Και αφού έλυσε όλα τα άλλα η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, εκκρεμούσε αν οι αλλοδαποί μαθητές μπορούν να είναι σημαιοφόροι.

Έτσι τη στιγμή που στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ επικρατεί αναβρασμός και στα δημοτικά, στα γυμνάσια και στα λύκεια δεν έχουν δοθεί ακόμη τα βιβλία το υπουργείο ανακοίνωσε την αίρεση όλων των περιορισμών για τους αλλοδαπούς μαθητές

Κανένας μαθητής δεν εξαιρείται πλέον από τη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων, με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που εστάλη στα δημοτικά σχολεία εν όψει της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Έτσι, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» αίρονται όλοι οι περιορισμοί για τους αλλοδαπούς μαθητές αλλά και για τα παιδιά που έχουν πάρει απαλλαγή από το μάθημα της φυσικής αγωγής.

Έως τώρα προβλεπόταν ότι στη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων μπορούσαν να συμμετάσχουν παιδιά ελληνικής καταγωγής με ξένη υπηκοότητα, εφόσον ήταν σύμφωνοι οι γονείς τους και αλλοδαποί μαθητές με απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι φοιτούν δύο χρόνια σε ελληνικό σχολείο.


107η επέτειος του Μακεδονικού Αγώνα.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


Σήμερα , 107η επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα, διατρανώνουμε την πίστη μας στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας και παίρνουμε παράδειγμα αντίστασης, ηρωισμού και υπερηφάνειας, στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η Πατρίδα μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΞΥΠΝΑ..!
(αναρτήστε τον Υμνο) :

Στεφάνι θα ρίξω στο χώμα σου Ελλάς,
που πότισε μ’ αίμα ο Παύλος Μελάς..

Το αστέρι ανατέλλει στην Πέλλα λαμπρό

κι αγέρωχα λάμπει στον Θερμαϊκό…

Αλέξανδρε ξύπνα και έλα να δεις,
το όνομα παίρνουν της Αγιας σου Γης..
Αιώνες, αγώνες φωτιάς και τιμής..
την Μακεδονία δεν θα κλέψει κανείς..!

Στο Αίμα μας ζεις Βασιλιάς νικητής,
από την Βεργίνα ως την άκρη της γής..
Σκοπιά, Μοναστήρι, Οχρίδα, Κιλκίς,
την Μακεδονία δεν θα κλέψει κανείς..

Αλέξανδρε ξύπνα και έλα να δεις,
το όνομα παίρνουν της Αγιας σου Γης..
Αιώνες, αγώνες φωτιάς και τιμής..
την Μακεδονία δεν θα κλέψει κανείς..!

 


Τελικά αυτοί οι δύο τι είναι; Τούρκοι ή Έλληνες;

«Έλληνες» βουλευτές στην κηδεία της μητέρας του Ερντογάν!


Παρέα με Τουρκοσκοπιανούς πολιτικούς, οι δυο βουλευτές Χατζηοσμάν και Μάντατζη παρευρέθηκαν στην κηδεία της μητέρας του Ερντογάν για να μοιραστούν την θλίψη του! Οι δε δηλώσεις τους δείχνουν (δεν το κρύβουν, άλλωστε) ότι η καρδιά τους είναι αποκομμένη από την ελληνική κοινωνία, την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με την τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης «Μπιρλίκ - TourkikaNea), στην κηδεία της μητέρας του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν εκπροσωπώντας την «Τουρκική» κοινότητα της Δυτικής Θράκης παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη, ο εψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και η Ισίκ Αχμέτ, σύζυγος του Σαδίκ.
Ανάμεσα στους μετέχοντες στην κηδεία -όπως φαίνεται και από την φωτογραφία- ήταν και ο πρόεδρος του «Τουρκικού Δημοκρατικού Κόμματος» των Σκοπίων και ο μοναδικός Τούρκος βουλευτής Κενάν Χασίπ.
Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν στην δήλωση που έκανε ανέφερε πως μετέχουν στην κηδεία, διότι «μοιράζονται τον πόνο του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν». Ο Χατζηοσμάν ανέφερε πως «ο πρωθυπουργός Ερντογάν επισκεπτόμενος την Δυτική Θράκη τίμησε την μουσουλμανική μειονότητα», και είπε πως «Εμείς δεν ξεχνάμε τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Δυτική Θράκη ο πρωθυπουργός. Ο πόνος του είναι και δικός μας πόνος».
Οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι δεν εκδιώχθηκαν ακόμη από το κόμμα τους, θεωρούν ότι η πολιτική Ερντογάν κατά της ενότητας του ελληνικού κράτους, είναι «προσφορά υπηρεσίας στη Δυτική Θράκη». Προς ποιο κράτος όμως δεν λέγουν.
Δηλώσεις έκανε και η χήρα του Σαδίκ, που λησμόνησε κι αυτή ότι οι Τούρκοι είχαν περιθωριοποιήσει τον σύζυγό της διότι είχε σηκώσει δικό «μπαϊράκι», και ο πρόεδρος του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, ο οποίος -όπως γράφει η εφημερίδα- δε ήθελε να αφήσει «σε αυτή την πικρή μέρα τον πρωθυπουργό μόνο του».
Από τη στιγμή που έχει εγκαταλειφθεί η Θράκη στην τύχη της, οφείλουν τα Θρακικά σωματεία να δραστηριοποιηθούν, χωρίς χρονοτριβή, διότι όσοι παρακολουθούν τα δρώμενα στην ακριτική περιοχή γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι περισσότερο σοβαρά απ’ όσο φαίνονται.

Ο Μακεδών

Πηγή:Voria


Οι υπερ-πρωθυπουργοί!

Μπομπ Τρα, Κομισιόν, πτώχευση, αναδιάρθρωση χρέους, Ελλάδα, οικουμενική κυβέρνησ
Ο νέος ρόλος του Ράιχενμπαχ μετά την αναδιάρθρωση του χρέους!

Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να πέσει και θα σαρώσει ό,τι θεωρείται βέβαιο τόσο σε οικονομικό-κοινωνικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, καθώς με την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέου η διαχειριστική εξουσία θα περάσει σύντομα σε ξένα χέρια. Σύμφωνα με κοινοτική πηγή, την οποία επικαλείται η Real News στην ελληνική κυβένηση έχου ήδη μεταφερθεί τα εξής μηνύματα. Πρώτον οι εκλογές δεν είναι λύση, γιατί εκτός των άλλων, είναι και δαπανηρές. Δεύτερον θα πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση με χαρακτηριστικά οικουμενικής και αυτό γιατί η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη και μετά την οργανωμένη πτώχευση.
Οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι αποκλείεται να αποφευχθεί η άρση της δημοσιονομικής κυριαρχίας της χώρας, ακόμη και αν ο δανεισμός των εταίρων αφορά στο εξής μόνο την κάλυψη των εξωτερικών υποχρεώσεων της χώρας. Από την άλλη ο Μπομπ Τρα, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα, λέγεται πως θα είναι το πρόσωπο κλειδί που θα αναλάβει ρόλο υπερ-επιτρόπου των ελληνικών τραπεζών, ενώ ο Χορστ Ράιχενμπαχ δεν αποκλείεται να αναλάβει το ρόλο του μάνατζερ που θα κληθεί να βάλει τάξη στο χάος, μετά την πτώχευση. Ίσως όλα αυτά γίνουν γνωστά στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης, στις 18 Οκτωβρίου.


Το κωλόχαρτο και στην Ελλάδα του ΓΑΠ!

Ερχονται μονοήμερες συμβάσεις εργασίας
Ερχονται μονοήμερες συμβάσεις εργασίας!

Με συμβάσεις που προβλέπουν εργασία μιας ημέρας, ελάχιστα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, σκέφτεται η κυβέρνηση να «ανακουφίσει» το πρόβλημα της ανεργίας και να ξεπεράσει τις απαιτήσεις της τρόικα για αλλαγές στο πεδίο των εργασιακών συμβάσεων. Το πρωί θα υπογράφεται η πρόσληψη και το βράδυ... η απόλυση!
Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η Τρόικα, βλέποντας ότι οι έλληνες εργοδότες δεν είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν σε επιχειρησιακές συμβάσεις, έχει σκοπό να φέρει και στη χώρα μας το εν λόγω σύστημα, με την προσδοκία να κάνει... πιο ανταγωνιστική την αγορά εργασίας.
Η «μόδα» έρχεται από την Ισπανία. Εκεί υπάρχουν επιχειρήσεις, στην είσοδο των οποίων υπάρχει ένα ρολό σαν το... χαρτί υγείας. Ο κάθε εισερχόμενος κόβει ένα κομμάτι, γράφει επάνω την ημερομηνία και το όνομά του και υπογράφει. Αυτή είναι η σύμβασή του, για όση ώρα έχει συμφωνήσει να απασχοληθεί. Για την ακρίβεια, για όση ώρα γράφει το χαρτί. Εξερχόμενος από την εργασία του, σκίζει το χαρτί και την άλλη μέρα... πάλι από την αρχή, εφόσον βέβαια τον χρειάζεται ο εργοδότης.
Στην Ισπανία, το σύστημα έχει ονομαστεί, για ευνόητους λόγους, «κωλόχαρτο». Το μεροκάματο του τρόμου στην εργασία. Εξυπακούεται ότι όποιος εργάζεται με αυτό το σύστημα, δεν έχει τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα. Μάλιστα, για να μην απαιτηθεί αλλαγή της εργατικής νομοθεσίας, ο νέος θεσμός θα... μασκαρευτεί πίσω από τοπικά σύμφωνα απασχόλησης που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση στο τέλος του μήνα.


Τον κ. Παπανδρέου και την παρέα του τους ρώτησαν;

Συνέδριο για το «μέλλον του Ελληνισμού» στην Ουάσιγκτον!


Το «Μέλλον του Ελληνισμού» θα είναι το θέμα του 10ου συνεδρίου που διοργανώνει στην Ουάσιγκτον το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο (AHI), με τη συνεργασία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ωνάσης και του Ιδρύματος Μπεχράκης, στις 18 και 19 Νοεμβρίου.
Στο συνέδριο θα εξεταστούν ζητήματα που αφορούν την ελληνική γλώσσα και κληρονομιά, καθώς και το πλαίσιο που καθορίζει τη συνοχή και επιβίωση της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.
Επίσης, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το ρόλο της Ομογένειας στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή της Αμερικής, αλλά και τις σχέσεις της με την Ελλάδα και την Κύπρο. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στα θέματα νεολαίας.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, συγγραφείς και στελέχη ομογενειακών φορέων.


Τελικά θα μας στοιχίσει πολύ ακριβά αυτή η σωτηρία Μέρκελ - Σαρκοζί.

Επί τάπητος η διάσωση της Ελλάδας!



Το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας αλλά και πιθανές αναπροσαρμογές στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων θα συζητηθούν σήμερα στη συνάντηση της γερμανίδας καγκελάριου, Άγκελα Μέρκελ με τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.
Στην ατζέντα της συνάντησης, σύμφωνα με πηγή του Reuters στο γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, θα είναι η Ελλάδα και το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων.
Σύμφωνα με την πηγή του πρακτορείου, αναμένεται να συζητηθούν αναπροσαρμογές στο PSI «αλλά δεν αναμένεται να ξαναγραφεί εξ' ολοκλήρου».
Ωστόσο, σημειώνεται ότι τα στοιχεία της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου που ενδέχεται να υποστούν μεταβολές περιλαμβάνουν «τα επιτόκια και τις ωριμάνσεις των ομολόγων και όχι μόνο το ύψος του κουρέματος».
Το Παρίσι σημειώνει επίσης ότι συμφωνεί με τη γερμανική θέση για την ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης των ευρωπαϊκών τραπεζών. Σημειώνεται ωστόσο ότι μια κρατική «ένεση» ρευστότητας θα πρέπει να αποτελεί ύστατη λύση.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, οι δύο ηγέτες δεν έχουν υιοθετήσει μια κοινή προσέγγιση απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα, κυρίως γιατί η Γαλλία είναι περισσότερο εκτεθειμένη στο ελληνικό χρέος.
Η κ. Μέρκελ έχει τονίσει αρκετές φορές την ανάγκη να υπάρξει μια προετοιμασία για μια ελληνική χρεοκοπία, ενώ ο Σαρκοζί δεν θέλει να διακινδυνεύει την «εγκατάλειψη» της Ελλάδας.
Οι γαλλικές τράπεζες και η αξιολόγηση της χώρας με ΑΑΑ θα κινδύνευαν από μια ελληνική χρεοκοπία.
Από το 2009 που ξέσπασε η κρίση στην Ελλάδα, η Μέρκελ και ο Σαρκοζί έχουν διαφοροποιηθεί σε αρκετά σημεία, όπως στο ρόλο του ΔΝΤ στα προγράμματα διάσωσης, τις κυρώσεις στις χώρες που παραβιάζουν τους δημοσιονομικούς κανόνες και τον τρόπο καταγραφής των απομειώσεων από τα ελληνικά ομόλογα.


Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει εγκαταλείψει όλα τα θέματα αναφορικά με την ΑΟΖ!


Ενεργειακή συμφωνία με Αίγυπτο προωθεί η Κύπρος!


Η υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή θα βρεθεί στις 2 Νοεμβρίου 2011 στην Αίγυπτο,
προκειμένου να έχει επαφές με την αιγυπτιακή πολιτική ηγεσία, σχετικά με την εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Κύπρο αντιπροσωπεία από τεχνοκράτες του Λιβάνου, για να συζητηθούν όλα τα θέματα αναφορικά με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.
Κληθείσα από δημοσιογράφο να σχολιάσει πληροφορίες για ''αφόρητες πιέσεις'' της Τουρκίας σε Αίγυπτο και Λίβανο να ακυρώσουν συμφωνίες με την Κυπριακή Δημοκρατία για τους υδρογονάνθρακες, η κ. Κοζάκου - Μαρκουλλή δήλωσε ότι αυτές τις πληροφορίες τις είχε το Υπουργείο Εξωτερικών ''εδώ και πάρα πολύ καιρό''.
''Μπορώ να πω'', συνέχισε, ''ότι, κατά τους τελευταίους έξι μήνες, η Τουρκία εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση''. ''Με την Αίγυπτο'' ανέφερε η κ. Κοζάκου - Μαρκουλλή, ''δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα'', αλλά ''με τον Λίβανο υπάρχει κάποιο πρόβλημα''.
''Δεν μπορώ να εξαγάγω ότι αυτό το πρόβλημα οφείλεται σε πιέσεις της Τουρκίας, όμως είναι πολύ πιθανό'', πρόσθεσε η κ. Κοζάκου - Μαρκουλλή.
''Για αυτό το θέμα'', δήλωσε η Υπουργός, ''κατά τη διάρκεια της συνάντησής μου με τον ομόλογό μου, του Λιβάνου, στη Νέα Υόρκη, είχαμε συμφωνήσει ότι θα έρθει μία αντιπροσωπεία από τεχνοκράτες του Λιβάνου, για να συζητήσουμε όλα τα θέματα, που αφορούν τις σχέσεις μας αναφορικά με την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη''.
Ερωτηθείσα εάν η Βουλή του Λιβάνου δεν επικυρώνει τη Συμφωνία, εξαιτίας των τουρκικών πιέσεων, η κ. Κοζάκου - Μαρκουλλή δήλωσε πως ''το ότι δεν έχει περάσει από τη Βουλή δεν οφείλεται σε αυτές πιέσεις, αλλά μάλλον στο γεγονός ότι το κοινοβούλιο του Λιβάνου, για πάρα πολύ καιρό, δεν πήρε οποιαδήποτε απόφαση και δεν πέρασε οποιοδήποτε νομοθέτημα, όμως υπάρχουν βέβαια και οι πιέσεις της Τουρκίας''.
Απαντώντας σε ερώτηση εάν ακυρώνεται οτιδήποτε στην περίπτωση μη έγκρισης της Συμφωνίας από τον Λίβανο, η Υπουργός Εξωτερικών δήλωσε: ''Όχι, για εμάς δεν ακυρώνεται οτιδήποτε από τις δικές μας δραστηριότητες αναφορικά με την ΑΟΖ μας και πιστεύω ότι θα είναι εις βάρος του Λιβάνου εάν δεν επικυρώσει αυτήν τη Συμφωνία''.
Στην ομιλία της η υπουργός τόνισε ότι η κυπριακή κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατέψει τα δικαιώματά της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω όλων των κατάλληλων ειρηνικών καναλιών, σημειώνοντας ότι η συμπεριφορά της Τουρκίας σε ό,τι αφορά τις έρευνες για υδρογονάνθρακες αποκαλύπτουν τα πραγματικά της κίνητρα που δεν είναι η προστασία των Τουρκοκυπρίων, αλλά η εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Κύπρου.
Ο τομέας των υδρογονανθράκων, είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας της η κ. Μαρκουλλή, αποτελεί μια καινούργια πρόκληση για τη Δημοκρατία της Κύπρου. Σε αυτό το πλαίσιο, η Κύπρος άρχισε ήδη δραστηριότητα εξόρυξης στην ΑΟΖ της. Οι ενδείξεις για ύπαρξη υδρογονανθράκων, είπε, είναι πολύ θετικές και υποσχόμενες.
«Οι πρόσφατες εχθρικές απειλές και ενέργειες της Τουρκίας εναντίον της Δημοκρατίας δεν βασίζονται και ούτε υποστηρίζονται από οποιοδήποτε νομικό ή ουσιαστικό επιχείρημα», δήλωσε περαιτέρω και πρόσθεσε ότι «η Τουρκία δεν έχει κανένα δικαίωμα να αμφισβητεί τον καθορισμό της ΑΟΖ ή την υφαλοκρηπίδα μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και των γειτονικών της κρατών σε περιοχές που δεν είναι ούτε απέναντι ούτε γειτνιάζουν με τις τουρκικές ακτές» .
Η συμπεριφορά της Τουρκίας, συνέχισε, αποκαλύπτει ότι «τα πραγματικά κίνητρα της τουρκικής πολιτικής έναντι της Κύπρου δεν είναι η συχνά διακηρυσσόμενη προστασία των Τουρκοκυπρίων, αλλά η εκμετάλλευση των φυσικών πόρων της Κύπρου». Η Τουρκία, ανέφερε η κ. Μαρκουλλή, «θεωρεί εαυτόν ως την περιφερειακή στρατιωτική δύναμη, η οποία έχει δικαίωμα στους φυσικούς πόρους και πλούτο των γειτονικών της κρατών», προσθέτοντας ότι «πολιτική της Τουρκίας παραμένει η πολιτική της επιθετικότητας και της ασέβειας του διεθνούς δικαίου και αρχών και διαταράσσει την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή μας».
«Η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι αποφασισμένη να προστατέψει τα δικαιώματά της μέσω όλων των κατάλληλων ειρηνικών καναλιών», είπε.
Ως μικρό κράτος, συνέχισε, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να υπερασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα με το Διεθνές Δίκαιο.
«Ως μέρος της οικογένειας των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βασιζόμαστε στην αλληλεγγύη των εταίρων μας, όπως επίσης στην υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας γενικά», είπε η κ. Μαρκουλλή.-


Η Ελληνική Αστυνομία είναι μόνο για τις διαδηλώσεις. Μεγάλε Υποδηματή!

Με συστήματα ασφαλείας, όπλα και ... ροτβάιλερ «οχυρώνονται» απέναντι στους κλέφτες!

Οι καθημερινές διαρρήξεις σπιτιών αύξησαν τη ζήτηση.


Πανάκριβα συστήματα ασφαλείας επιλέγουν να αγοράσουν ολοένα και περισσότεροι πολίτες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που καταθέτουν στην αστυνομία αίτημα για άδεια οπλοφορίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής».

Είναι ενδεικτικό ότι από την αρχή του έτους έως και τον Αύγουστο είχαν κατατεθεί πανελλαδικά στην Αστυνομία 1.446 αιτήματα για χρήση όπλου, ενώ όλο το 2010 είχαν κατατεθεί 1.538 ανάλογα αιτήματα.

Την ίδια ώρα υπεύθυνοι προμηθειών εταιρίας κατασκευής θωρακισμένων θυρών τονίζουν ότι τους τελευταίους μήνες οι παραγγελίες έχουν εκτιναχθεί. Ανάλογη είναι – μιλάνε για αύξηση 100% σε σχέση με πέρσι – η ζήτηση κλειδαριών ασφαλεί8ας και για τις συμβατικές πόρτες. 

Ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών σκοποβολής αναφέρει στην «Καθημερινή της Κυριακής» ότι η ζήτηση για αεροβόλα έχει ανέβει σε πρωτοφανή επίπεδα, παρά το γεγονός ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος και επιτρέπει τη χρήση τους μόνο για σκοποβολή.

Και τέλος, καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον αγοράς σκυλιών ράτσας ροτβάιλερ, πιτ μπουλ, ντόπερμαν κα, ενώ πολλοί φέρνουν το σκύλο τους σε εκπαιδευτή, προκειμένου να το εκπαιδεύσει.


Όπου και να πηγαίνουν θα τρώνε γιαούρτι!

Επίθεση ομάδας φοιτητών στον Χάρη Καστανίδη.



Λεκτική επίθεση δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης από ομάδα 100 περίπου φοιτητών, οι οποίοι μπήκαν στο σινεμά την ώρα του διαλλείματος κρατώντας πανό, όπου βρισκόταν ο υπουργός, στην Θεσσαλονίκη.
Οι φοιτητές φώναξαν συνθήματα κατά της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση αλλά και προσωπικά εναντίον του κ. Καστανίδη, ενώ στην συνέχεια επικράτησε ένταση και πέταξαν γιαούρτια στον υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του και φίλους του.
Ο κ. Καστανίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει κάτι που του ζητούσαν οι φοιτητές, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν από την αίθουσα και οι ίδιοι εν μέσω χειροκροτημάτων από μερίδα του κόσμου που βρισκόταν εκεί. Ωστόσο, απ' έξω είχε φτάσει μια διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καστανίδης πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου.


Τα θέλουν όλα και γρήγορα!

Τόμσεν: Η Ελλάδα κάνει δύο βήματα μπροστά, ένα βήμα πίσω!
 
Η Ελλάδα προχωρά κάνοντας δυο βήματα μπροστά και ένα πίσω τη στιγμή που η πολιτική και κοινωνική κόπωση μεγαλώνει, δηλώνει ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ, Πόουλ Τόμσεν σε γερμανική εφημερίδα και σημειώνει ότι χρειάζονται αυστηρότερες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ώστε η Ελλάδα να αποφύγει τη στάση πληρωμών.
"Η Ελλάδα στέκεται σε ένα σταυροδρόμι, είναι σαφές πως το πρόγραμμα στήριξης δεν θα πετύχει εάν οι αρχές δεν ακολουθήσουν το δρόμο που συνεπάγεται πολύ αυστηρότερες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις από όσο έχουμε δει μέχρι τώρα» αναφέρει στην κυριακάτικη Welt ο Πόουλ Τόμσεν.
H Αθήνα, συνέχισε, κάνει «δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω», σημειώνοντας πως «η ελληνική κυβέρνηση καταλαβαίνει πως πολλές από τις πιο δύσκολες αλλαγές είναι ακόμα μπροστά. Την ίδια στιγμή, υπάρχει μια αύξηση της πολιτικής και της κοινωνικής κόπωσης».
Ο συνάδελφος του Τόμσεν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην τρόικα, ο Γερμανός Ματίας Μορς, ασκεί κριτική στον αργό ρυθμό υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων.
"Οι Έλληνες νομίζουν πως είναι αρκετό να κάνουν νόμους. Όμως η εφαρμογή τους παίρνει χρόνο, και συχνά οι απαραίτητες δομές δεν υπάρχουν τονίζει ο Μορς στην ίδια εφημερίδα.
Παράλληλα κριτική για τον αργό ρυθμό υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας ασκούν τα στελέχη της τρόικας και ζητούν αυστηρότερες διαρθρωτικές μεταρρύθμισες, προειδοποιώντας ότι το σχέδιο για τη διάσωση της Ελλάδας μπορεί να αποτύχει.


Ο κ. ΠΡΟ - ΠΟ βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Βιασμός ανήλικης στην Άρτα από τέσσερα αλλοδαπά κτήνη, μέσα στο σπίτι της!


Η πολυπολιτισμικότητα επελαύνει, με την κοινωνία να παρακολουθεί σοκαρισμένη τα φοβερά εγκλήματα των αλλοδαπών. Θύμα αυτή τη φορά της πολυπολιτισμικότητας, μια ανήλικη κοπέλα στην Άρτα. Τέσσερις κακοποιοί, αλλοδαποί όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, εισήλθαν στο σπίτι της μικρής από ανασφάλιστη πόρτα, ξυλοκόπησαν άγρια τον πατέρα της και βίασαν μπροστά του την κόρη του κατ' εξακολούθηση. Φεύγοντας, απέσπασαν αντικείμενα, ποτά και τρόφιμα και μερικές δεκάδες ευρώ. Αυτό έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, ενώ και τα δύο θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, κανείς αρμόδιος δεν δείχνει να συγκινείται από τα συνεχή κρούσματα βιασμών κατά Ελληνίδων και μάλιστα μέσα στα σπίτια τους.
policeΚαι μια τελευταία πληροφορία: ο κ. Παπουτσής μείωσε την επάνδρωση στα σύνορα με την Αλβανία, λόγω της κατάργησης της βίζας, σε μια κίνηση που αναδεικνύει την πολιτική αφέλεια του ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται, ότι ο κ. Παπουτσής δεν διαβάζει το αστυνομικό δελτίο που του βάζουν κάθε πρωί πάνω στο γραφείο του... Την ίδια ώρα, η (η εισαγόμενη εξ Αλβανίας κυρίως) εγκληματικότητα στην Ήπειρο, «θερίζει». Και οι δράστες, γυρίζουν αμέριμνοι αυθημερόν στην Αλβανία, αφού έχουν τελειώσει εδώ το πολυπολιτισμικό έργο τους. Το ΠΑΣΟΚ, έχει καταστήσει σε δευτερεύουσα υπόθεση την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη.
www.elkosmos.gr 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More