9.10.11

Η Λαίδη της Λέσχης λύνει τα προβλήματα της παιδείας!

Λύθηκε το θέμα της σημαίας απομένει αυτό της Παιδείας!


Και αφού έλυσε όλα τα άλλα η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, εκκρεμούσε αν οι αλλοδαποί μαθητές μπορούν να είναι σημαιοφόροι.

Έτσι τη στιγμή που στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ επικρατεί αναβρασμός και στα δημοτικά, στα γυμνάσια και στα λύκεια δεν έχουν δοθεί ακόμη τα βιβλία το υπουργείο ανακοίνωσε την αίρεση όλων των περιορισμών για τους αλλοδαπούς μαθητές

Κανένας μαθητής δεν εξαιρείται πλέον από τη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων, με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που εστάλη στα δημοτικά σχολεία εν όψει της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Έτσι, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» αίρονται όλοι οι περιορισμοί για τους αλλοδαπούς μαθητές αλλά και για τα παιδιά που έχουν πάρει απαλλαγή από το μάθημα της φυσικής αγωγής.

Έως τώρα προβλεπόταν ότι στη διαδικασία επιλογής για σημαιοφόρους, παραστάτες και υπευθύνους στεφάνων μπορούσαν να συμμετάσχουν παιδιά ελληνικής καταγωγής με ξένη υπηκοότητα, εφόσον ήταν σύμφωνοι οι γονείς τους και αλλοδαποί μαθητές με απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι φοιτούν δύο χρόνια σε ελληνικό σχολείο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More