9.10.11

Η Ελληνική Αστυνομία είναι μόνο για τις διαδηλώσεις. Μεγάλε Υποδηματή!

Με συστήματα ασφαλείας, όπλα και ... ροτβάιλερ «οχυρώνονται» απέναντι στους κλέφτες!

Οι καθημερινές διαρρήξεις σπιτιών αύξησαν τη ζήτηση.


Πανάκριβα συστήματα ασφαλείας επιλέγουν να αγοράσουν ολοένα και περισσότεροι πολίτες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που καταθέτουν στην αστυνομία αίτημα για άδεια οπλοφορίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής».

Είναι ενδεικτικό ότι από την αρχή του έτους έως και τον Αύγουστο είχαν κατατεθεί πανελλαδικά στην Αστυνομία 1.446 αιτήματα για χρήση όπλου, ενώ όλο το 2010 είχαν κατατεθεί 1.538 ανάλογα αιτήματα.

Την ίδια ώρα υπεύθυνοι προμηθειών εταιρίας κατασκευής θωρακισμένων θυρών τονίζουν ότι τους τελευταίους μήνες οι παραγγελίες έχουν εκτιναχθεί. Ανάλογη είναι – μιλάνε για αύξηση 100% σε σχέση με πέρσι – η ζήτηση κλειδαριών ασφαλεί8ας και για τις συμβατικές πόρτες. 

Ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών σκοποβολής αναφέρει στην «Καθημερινή της Κυριακής» ότι η ζήτηση για αεροβόλα έχει ανέβει σε πρωτοφανή επίπεδα, παρά το γεγονός ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος και επιτρέπει τη χρήση τους μόνο για σκοποβολή.

Και τέλος, καταγράφεται μεγάλο ενδιαφέρον αγοράς σκυλιών ράτσας ροτβάιλερ, πιτ μπουλ, ντόπερμαν κα, ενώ πολλοί φέρνουν το σκύλο τους σε εκπαιδευτή, προκειμένου να το εκπαιδεύσει.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More