9.10.11

Τελικά αυτοί οι δύο τι είναι; Τούρκοι ή Έλληνες;

«Έλληνες» βουλευτές στην κηδεία της μητέρας του Ερντογάν!


Παρέα με Τουρκοσκοπιανούς πολιτικούς, οι δυο βουλευτές Χατζηοσμάν και Μάντατζη παρευρέθηκαν στην κηδεία της μητέρας του Ερντογάν για να μοιραστούν την θλίψη του! Οι δε δηλώσεις τους δείχνουν (δεν το κρύβουν, άλλωστε) ότι η καρδιά τους είναι αποκομμένη από την ελληνική κοινωνία, την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με την τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης «Μπιρλίκ - TourkikaNea), στην κηδεία της μητέρας του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν εκπροσωπώντας την «Τουρκική» κοινότητα της Δυτικής Θράκης παραβρέθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη, ο εψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και η Ισίκ Αχμέτ, σύζυγος του Σαδίκ.
Ανάμεσα στους μετέχοντες στην κηδεία -όπως φαίνεται και από την φωτογραφία- ήταν και ο πρόεδρος του «Τουρκικού Δημοκρατικού Κόμματος» των Σκοπίων και ο μοναδικός Τούρκος βουλευτής Κενάν Χασίπ.
Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν στην δήλωση που έκανε ανέφερε πως μετέχουν στην κηδεία, διότι «μοιράζονται τον πόνο του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν». Ο Χατζηοσμάν ανέφερε πως «ο πρωθυπουργός Ερντογάν επισκεπτόμενος την Δυτική Θράκη τίμησε την μουσουλμανική μειονότητα», και είπε πως «Εμείς δεν ξεχνάμε τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Δυτική Θράκη ο πρωθυπουργός. Ο πόνος του είναι και δικός μας πόνος».
Οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι δεν εκδιώχθηκαν ακόμη από το κόμμα τους, θεωρούν ότι η πολιτική Ερντογάν κατά της ενότητας του ελληνικού κράτους, είναι «προσφορά υπηρεσίας στη Δυτική Θράκη». Προς ποιο κράτος όμως δεν λέγουν.
Δηλώσεις έκανε και η χήρα του Σαδίκ, που λησμόνησε κι αυτή ότι οι Τούρκοι είχαν περιθωριοποιήσει τον σύζυγό της διότι είχε σηκώσει δικό «μπαϊράκι», και ο πρόεδρος του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, ο οποίος -όπως γράφει η εφημερίδα- δε ήθελε να αφήσει «σε αυτή την πικρή μέρα τον πρωθυπουργό μόνο του».
Από τη στιγμή που έχει εγκαταλειφθεί η Θράκη στην τύχη της, οφείλουν τα Θρακικά σωματεία να δραστηριοποιηθούν, χωρίς χρονοτριβή, διότι όσοι παρακολουθούν τα δρώμενα στην ακριτική περιοχή γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι περισσότερο σοβαρά απ’ όσο φαίνονται.

Ο Μακεδών

Πηγή:Voria


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More