24.12.11

Η συντεχνία των βουλευτών τελειώνει...

Η συντεχνία των βουλευτών τελειώνει…

vouli_mountzesΤο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της μεταπολιτεύσεως πνέει τα λοίσθια. Όσο και να προσπαθούν να το σώσουν με Τριμερείς κυβερνήσεις εθνικής συνεννόησης και αποκόμματα τύπου ΔΗΣΥ, ο Ελληνικός λαός είναι υποψιασμένος και δεν ξαναπέφτει στην παγίδα τους. Ο λαός δεν πείθεται πλέον από τα φληναφήματα του κοινοβουλευτισμού και κατά το κοινώς λεγόμενο τον περιμένει στην γωνία. Η βουλή και οι βουλευτές και γενικά η δημόσια διοίκηση βρίσκονται σε διαρκή σήψη. Παρά τις δήθεν εφεδρείες η δημόσια διοίκηση εξακολουθεί να ελέγχετε και να ποδηγετείτε από το κόμμα της συμφοράς το ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Το κόμμα της πράσινης ακρίδας ουσιαστικά κληρονόμησε ο υιός Γ. Παπανδρέου ο οποίος με εκείνο το αλήστου μνήμης "λεφτά υπάρχουν", έγινε πρωθυπουργός και ως ο κυβερνήτης του Τιτανικού βύθισε το πλοίο πριν ακόμη αυτό προσκρούσει στο παγόβουνο. Φυσικά τον βοήθησαν και οι δύο ύπαρχοι πρώτα ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος για την καταστροφική οικονομική πολιτική του προς την πατρίδα εξακολουθεί να παραμένει υπουργός. Ο πρώην και νυν αντιπρόεδρος κ. Βενιζέλος τον τελευταίο καιρό δηλώνει εξουθενωμένος . Από τι άραγε; Εάν τον έχει εξουθενώσει η υπουργική του καρέκλα, του λέμε να πάει να ξεκουραστεί και να μας αφήσει ήσυχους, αφού παρά τις προσπάθειες του, είναι ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρώπης και με την βούλα που λένε. Ξεπέρασε ακόμη και αυτόν τον ανάξιο προκάτοχο του στο υπουργείο οικονομικών, εφ' όσον η οικονομία εξακολουθεί να κατρακυλά προς το βάραθρο και δεν μπορούν να την σώσουν τα εκατομμύρια δις των χρεών που συσσωρεύουν στις πλάτες του Ελληνικού λαού
Ο λαός βρίσκεται σε στάση αναμονής. Κάθε πρωί που θα σηκωθεί από το κρεβάτι του τα τηλεοπτικά κανάλια των εθνικών εργολάβων, καθώς επίσης και οι εφημερίδες των διαπλεκόμενων εθνικών προμηθευτών, τον πυροβολούν με εφεδρείες και περικοπές μισθών και συντάξεων. Ξεκινάς να πας στην εργασία σου και εκεί διαπιστώνεις ότι πρέπει να πας στο ταμείο ανεργίας. Πηγαίνεις στην τράπεζα να πληρωθείς τον μισθό σου ή την σύνταξη σου και δεν γνωρίζεις τι ακριβώς χρήματα παίρνεις. Κάθε μήνα και νέες περικοπές. Και φυσικά κανείς δεν είναι σε θέση από όλους αυτούς τους κρατικούς μανδαρίνου, να σου εξηγήσει τι ακριβώς αφορούν οι περικοπές που έχουν γίνει. Κάτι παραδείγματα μειώσεως των αποδοχών, τώρα τα ονομάζουν κούρεμα, υπάρχουν στις εφημερίδες όπου ουδείς βγάζει άκρη. Και έτσι πορεύομαστε δύο χρόνια τώρα. Και να τα μνημόνια για να σωθούμε. Να τα μεσοπρόθεσμα για να πάρουμε νέα δάνεια και να οι νέες μειώσεις των αποδοχών μας για να πάρουμε την έκτη δόση των 8 δις, την οποία θα μας πάρουν με την σειρά τους οι δανειστές μας τοκογλύφοι. Εμείς όμως θα εξακολουθούμε να χρωστάμε ακόμη περισσότερα.
Κανείς μέχρι σήμερα από τους κοινοβουλευτικούς, δεν μας έχει εξηγήσει που πάνε όλα αυτά τα χρήματα που εισπράττονται καθημερινά από τους φόρους, τον ΦΠΑ, την βενζίνη, τα τσιγάρα, τα διόδια (τα έργα έχουν σταματήσει), το πετρέλαιο θέρμανσης ( έφτασε ένα ευρώ το λίτρο), τα χαράτσια στο ήδη φορολογηθέν εισόδημα και την ΔΕΗ, τους φόρους στα ακίνητα, και γενικά κάθε ευρώ που μας παίρνουν μέσα από την τσέπη μας με το έτσι θέλω. Η κακοδιαχείριση των κοινοβουλευτικών, οι κλοπές στα θησαυροφυλάκια του κράτους, τα σκάνδαλα, και οι χρηματισμοί των πολιτικών, έχουν πλέον ξεχειλίσει το ποτήρι και ο Ελληνικός Λαός βρίσκετε σε στάση αναμονής. Ας μη νομίσουν οι βουλευτές ότι η θύελλα πέρασε επειδή ο κόσμος δεν κατεβαίνει στους δρόμους όπως πριν από λίγους μήνες. Εξ' άλλου γνωρίζουν πολύ καλά οι κ. βουλευτές, ότι δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν στους δρόμους δίχως να τους συνοδεύει ολόκληρη διμοιρία αστυνομικών. Επικρατεί μία νηνεμία σήμερα, αλλά καταιγίδα που ετοιμάζεται και το τσουνάμι που θα ακολουθήσει θα συμπαρασύρει τα πάντα και ο νοών νοείτω.
Μεγάλο μέρος της οργής του Ελληνικού λαού ήταν και είναι τα τεράστια ελλείμματα τα οποία δημιουργήθηκαν, και για τα οποία υπεύθυνοι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που κυβέρνησαν την χώρα,, αλλά και όσοι δεν κυβέρνησαν φρόντιζαν να μην ενημερώνουν τον λαό για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος παρά μόνο όταν το απαιτούσε το κομματικό τους συμφέρον. Για τα τεράστια αυτά ελλείμματα κάποιος έπρεπε να πληρώσει. Οι πολιτικοί δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν πολύ. Ο Ελληνικός λαός να είναι καλά και τα εισοδήματα του. Αλλά και η περιουσία του ιδιωτική και Δημόσια. Υπάρχουν οι μισθοί, υπάρχουν οι συντάξεις, υπάρχουν και οι μικροκαταθέσεις του στις τράπεζες. Άρα τα χρέη προς του διεθνείς τοκογλύφους θα πληρωθούν. Ενώ οι πολιτικοί και οι συνδαιτυμόνες τους έχουν φροντίσει να στείλουν τα ευρώ τους στις τράπεζες της Ελβετίας και άντε τώρα να τα βρεις.
Σκάρωσαν και την κυβέρνηση Παπαδήμου και όλα μέλι γάλα. Τώρα καθημερινά ακούμε και πάλι, ότι τα νούμερα δεν τους βγαίνουν, τα ταμεία έχουν ελλείμματα κάποια δις, και έτσι πρέπει να πάρουν νέα μέτρα. Ο δε υπουργός εργασίας κ. Κουτρουμάνης μεγάλη συνδικαλιστάρα, προτού το ΠΑΣΟΚ να γίνει κυβέρνηση, ξεσπάθωνε υπέρ των εργαζομένων και των ασφαλιστικών ταμείων. Τώρα κάθε μέρα μας ανακοινώνει και νέες αναλογιστικές μελέτες και όλο τα ταμεία βγαίνουν ελλειμματικά και να οι νέες μειώσεις σε συντάξεις κύριες και επικουρικές. Για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ούτε στην πατρίδα του δίχως αστυνομική προστασία και οι αποδοκιμασίες πάνε σύννεφο. Φυσικά δεν μπορούμε να αναφερθούμε αναλυτικά σε όλους αυτούς οι οποίοι ρήμαξαν τον τόπο και τον Ελληνικό λαό.
Οι κοινοβουλευτικοί χρεοκόπησαν την πατρίδα μας και έστειλαν τους Έλληνες στα συσσίτια. Τους έστειλαν να ψάχνουν τους κάδους απορριμμάτων για να βρουν κάτι να φάνε και παιδιά του δημοτικού σχολείου λιποθυμούν από την πείνα. Τώρα λένε θα τους δίνουν κάποια κουπόνια για δωρεάν σίτιση. Καταστάσεις δηλαδή της δεκαετίας του 40. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην ελληνική κοινωνία αυτοί δίχως ίχνος ντροπής διεκδικούν από το δημόσιο αναδρομικά. Διεκδικούν δηλαδή από το υστέρημα του λαού, χιλιάδες ευρώ αναδρομικά για τις υπηρεσίες που δεν προσέφεραν αφού πολύ καλά όλοι γνωρίζουμε το έργο τους κατά την βουλευτική τους θητεία. Ουδέποτε πατούσαν στην βουλή και το κοινοβουλευτικό έργο της πλειοψηφίας των βουλευτών είναι ένα μεγάλο ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.
Η συντεχνία των βουλευτών κλεισμένη στον γυάλινο πύργο των προνομίων της δεν αντιλαμβάνεται την κρίση της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα του λαού. Η χώρας μας έχει γίνει η πρωταθλήτρια στις αυτοκτονίες για λόγους οικονομικούς. Η κατανάλωση ψυχοφαρμάκων έχει αυξηθεί και από την άλλη μεριά οι φαρμακοποιοί θα σταματήσουν σε λίγο να εκτελούν τις συνταγές των ταμείων. Θα τρελαθούμε τελικά ομαδικώς. Όμως όλοι αυτοί οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους βουλευτές θα σταματήσουν και μάλιστα πολύ σύντομα να έχουν εξουσία και προνόμια. Οι εκλογές είναι πολύ κοντά, και όταν με το καλό θα χάσουν την βουλευτική τους ιδιότητα, τότε δεν θα έχουν τις διμοιρίες των αστυνομικών να τους φυλάνε. Ο Ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει τον βίο και την πολιτείας τους κατά την διάρκεια της βουλευτικής του θητείας. Να γνωρίζουν ότι πλέον θα πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους μεταμφιεσμένοι για να μην γνωρίζονται. Διαφορετικά θα έχουν την τύχη που είχε και ο βουλευτής της ΝΔ όταν προσπάθησε να κυκλοφορήσει κοντά σε αγανακτισμένους πολίτες. Πάντως οι βουλευτές να βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι όλα σε αυτήν την ζωή πληρώνονται.
Νίκος Παπαγεωργίου.
 
Comments (2)
Ονομάτων Επίσκεψις
2 Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 11:13
Αθηναίος
Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις. έλεγον οι παππούδες μας .Έτσι λοιπόν : Κοινοβούλιο = Κοινός-η-ον + βουλή-ιον, βούλομαι=, θέλω, επιθυμώ, έχω τη βούληση |με απρφ. |με αιτ. πράγμ. και δοτ. προσ. |με αιτ. και απρφ. |απόλ. |έχω την τάση |συνήθ. σε 3. προσ. με απρφ. |επιστήμη και φιλοσοφία 2. προτιμώ, προκρίνω, θέλω περισσότερο |με το μᾶλλον ή το ἤ 3. εννοώ, θέλω να πω, ισχυρίζομαι Β. |φρ. βούλει ή βούλεσθε με υποτ. |ενισχυτικό της προτρ. υποτ. |φρ. εἰ βούλει |ευγενικά |φρ. τὶ βουλόμενος=με ποιο σκοπό |φρ. βουλομένῳ τινί έστι με απρφ.=είναι σύμφωνο με την επιθυμία κπ. |η μτχ. ως ουσ. ὁ βουλόμενος=όποιος θέλει, ο καθένας . Άρα: Κοινοβουλευτισμός = ότι πιο σάπιο πολιτικό σύστημα έχει να επιδείξει η ανθρώπινη ιστορία. Οι οπαδοί του δε, να το "χαίρεστε"!!!!!!
Κοινοβουλευτισμός=Εθνικός όλεθρος
1 Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011 21:50
E/Σ
Οι πολιτικάντηδες, Κε Παπαγεωργίου, έφτασαν την πατρίδα σ' αυτό το κατάντημα και συνεχίζουν απτόητοι, αλλά, πρωτίστως, ατιμώρητοι. Και σα να μην έφτανε αυτό, κουνούν με περισσή αυθάδεια το βρωμερό τους δάκτυλο στον, όχι άμοιρο ευθυνών, λαουτζίκο, τον οποίο φρόντισαν πρωτύτερα να κατασυκοφαντήσουν σ' όλη την υφήλιο, υποστηριζόμενοι από τους διαφόρους "εθνικοφιλελεύθερους" κολαούζους τους. Χαίρομαι όμως, που επιτέλους ο ΕΚ λέει τα πράγματα με το όνομά τους.


Η συντεχνία των βουλευτών τελειώνει...

Η συντεχνία των βουλευτών τελειώνει…

vouli_mountzesΤο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της μεταπολιτεύσεως πνέει τα λοίσθια. Όσο και να προσπαθούν να το σώσουν με Τριμερείς κυβερνήσεις εθνικής συνεννόησης και αποκόμματα τύπου ΔΗΣΥ, ο Ελληνικός λαός είναι υποψιασμένος και δεν ξαναπέφτει στην παγίδα τους. Ο λαός δεν πείθεται πλέον από τα φληναφήματα του κοινοβουλευτισμού και κατά το κοινώς λεγόμενο τον περιμένει στην γωνία. Η βουλή και οι βουλευτές και γενικά η δημόσια διοίκηση βρίσκονται σε διαρκή σήψη. Παρά τις δήθεν εφεδρείες η δημόσια διοίκηση εξακολουθεί να ελέγχετε και να ποδηγετείτε από το κόμμα της συμφοράς το ΠΑΣΟΚ, που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Το κόμμα της πράσινης ακρίδας ουσιαστικά κληρονόμησε ο υιός Γ. Παπανδρέου ο οποίος με εκείνο το αλήστου μνήμης "λεφτά υπάρχουν", έγινε πρωθυπουργός και ως ο κυβερνήτης του Τιτανικού βύθισε το πλοίο πριν ακόμη αυτό προσκρούσει στο παγόβουνο. Φυσικά τον βοήθησαν και οι δύο ύπαρχοι πρώτα ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος για την καταστροφική οικονομική πολιτική του προς την πατρίδα εξακολουθεί να παραμένει υπουργός. Ο πρώην και νυν αντιπρόεδρος κ. Βενιζέλος τον τελευταίο καιρό δηλώνει εξουθενωμένος . Από τι άραγε; Εάν τον έχει εξουθενώσει η υπουργική του καρέκλα, του λέμε να πάει να ξεκουραστεί και να μας αφήσει ήσυχους, αφού παρά τις προσπάθειες του, είναι ο χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρώπης και με την βούλα που λένε. Ξεπέρασε ακόμη και αυτόν τον ανάξιο προκάτοχο του στο υπουργείο οικονομικών, εφ' όσον η οικονομία εξακολουθεί να κατρακυλά προς το βάραθρο και δεν μπορούν να την σώσουν τα εκατομμύρια δις των χρεών που συσσωρεύουν στις πλάτες του Ελληνικού λαού
Ο λαός βρίσκεται σε στάση αναμονής. Κάθε πρωί που θα σηκωθεί από το κρεβάτι του τα τηλεοπτικά κανάλια των εθνικών εργολάβων, καθώς επίσης και οι εφημερίδες των διαπλεκόμενων εθνικών προμηθευτών, τον πυροβολούν με εφεδρείες και περικοπές μισθών και συντάξεων. Ξεκινάς να πας στην εργασία σου και εκεί διαπιστώνεις ότι πρέπει να πας στο ταμείο ανεργίας. Πηγαίνεις στην τράπεζα να πληρωθείς τον μισθό σου ή την σύνταξη σου και δεν γνωρίζεις τι ακριβώς χρήματα παίρνεις. Κάθε μήνα και νέες περικοπές. Και φυσικά κανείς δεν είναι σε θέση από όλους αυτούς τους κρατικούς μανδαρίνου, να σου εξηγήσει τι ακριβώς αφορούν οι περικοπές που έχουν γίνει. Κάτι παραδείγματα μειώσεως των αποδοχών, τώρα τα ονομάζουν κούρεμα, υπάρχουν στις εφημερίδες όπου ουδείς βγάζει άκρη. Και έτσι πορεύομαστε δύο χρόνια τώρα. Και να τα μνημόνια για να σωθούμε. Να τα μεσοπρόθεσμα για να πάρουμε νέα δάνεια και να οι νέες μειώσεις των αποδοχών μας για να πάρουμε την έκτη δόση των 8 δις, την οποία θα μας πάρουν με την σειρά τους οι δανειστές μας τοκογλύφοι. Εμείς όμως θα εξακολουθούμε να χρωστάμε ακόμη περισσότερα.
Κανείς μέχρι σήμερα από τους κοινοβουλευτικούς, δεν μας έχει εξηγήσει που πάνε όλα αυτά τα χρήματα που εισπράττονται καθημερινά από τους φόρους, τον ΦΠΑ, την βενζίνη, τα τσιγάρα, τα διόδια (τα έργα έχουν σταματήσει), το πετρέλαιο θέρμανσης ( έφτασε ένα ευρώ το λίτρο), τα χαράτσια στο ήδη φορολογηθέν εισόδημα και την ΔΕΗ, τους φόρους στα ακίνητα, και γενικά κάθε ευρώ που μας παίρνουν μέσα από την τσέπη μας με το έτσι θέλω. Η κακοδιαχείριση των κοινοβουλευτικών, οι κλοπές στα θησαυροφυλάκια του κράτους, τα σκάνδαλα, και οι χρηματισμοί των πολιτικών, έχουν πλέον ξεχειλίσει το ποτήρι και ο Ελληνικός Λαός βρίσκετε σε στάση αναμονής. Ας μη νομίσουν οι βουλευτές ότι η θύελλα πέρασε επειδή ο κόσμος δεν κατεβαίνει στους δρόμους όπως πριν από λίγους μήνες. Εξ' άλλου γνωρίζουν πολύ καλά οι κ. βουλευτές, ότι δεν μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν στους δρόμους δίχως να τους συνοδεύει ολόκληρη διμοιρία αστυνομικών. Επικρατεί μία νηνεμία σήμερα, αλλά καταιγίδα που ετοιμάζεται και το τσουνάμι που θα ακολουθήσει θα συμπαρασύρει τα πάντα και ο νοών νοείτω.
Μεγάλο μέρος της οργής του Ελληνικού λαού ήταν και είναι τα τεράστια ελλείμματα τα οποία δημιουργήθηκαν, και για τα οποία υπεύθυνοι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί που κυβέρνησαν την χώρα,, αλλά και όσοι δεν κυβέρνησαν φρόντιζαν να μην ενημερώνουν τον λαό για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος παρά μόνο όταν το απαιτούσε το κομματικό τους συμφέρον. Για τα τεράστια αυτά ελλείμματα κάποιος έπρεπε να πληρώσει. Οι πολιτικοί δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν πολύ. Ο Ελληνικός λαός να είναι καλά και τα εισοδήματα του. Αλλά και η περιουσία του ιδιωτική και Δημόσια. Υπάρχουν οι μισθοί, υπάρχουν οι συντάξεις, υπάρχουν και οι μικροκαταθέσεις του στις τράπεζες. Άρα τα χρέη προς του διεθνείς τοκογλύφους θα πληρωθούν. Ενώ οι πολιτικοί και οι συνδαιτυμόνες τους έχουν φροντίσει να στείλουν τα ευρώ τους στις τράπεζες της Ελβετίας και άντε τώρα να τα βρεις.
Σκάρωσαν και την κυβέρνηση Παπαδήμου και όλα μέλι γάλα. Τώρα καθημερινά ακούμε και πάλι, ότι τα νούμερα δεν τους βγαίνουν, τα ταμεία έχουν ελλείμματα κάποια δις, και έτσι πρέπει να πάρουν νέα μέτρα. Ο δε υπουργός εργασίας κ. Κουτρουμάνης μεγάλη συνδικαλιστάρα, προτού το ΠΑΣΟΚ να γίνει κυβέρνηση, ξεσπάθωνε υπέρ των εργαζομένων και των ασφαλιστικών ταμείων. Τώρα κάθε μέρα μας ανακοινώνει και νέες αναλογιστικές μελέτες και όλο τα ταμεία βγαίνουν ελλειμματικά και να οι νέες μειώσεις σε συντάξεις κύριες και επικουρικές. Για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ούτε στην πατρίδα του δίχως αστυνομική προστασία και οι αποδοκιμασίες πάνε σύννεφο. Φυσικά δεν μπορούμε να αναφερθούμε αναλυτικά σε όλους αυτούς οι οποίοι ρήμαξαν τον τόπο και τον Ελληνικό λαό.
Οι κοινοβουλευτικοί χρεοκόπησαν την πατρίδα μας και έστειλαν τους Έλληνες στα συσσίτια. Τους έστειλαν να ψάχνουν τους κάδους απορριμμάτων για να βρουν κάτι να φάνε και παιδιά του δημοτικού σχολείου λιποθυμούν από την πείνα. Τώρα λένε θα τους δίνουν κάποια κουπόνια για δωρεάν σίτιση. Καταστάσεις δηλαδή της δεκαετίας του 40. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην ελληνική κοινωνία αυτοί δίχως ίχνος ντροπής διεκδικούν από το δημόσιο αναδρομικά. Διεκδικούν δηλαδή από το υστέρημα του λαού, χιλιάδες ευρώ αναδρομικά για τις υπηρεσίες που δεν προσέφεραν αφού πολύ καλά όλοι γνωρίζουμε το έργο τους κατά την βουλευτική τους θητεία. Ουδέποτε πατούσαν στην βουλή και το κοινοβουλευτικό έργο της πλειοψηφίας των βουλευτών είναι ένα μεγάλο ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.
Η συντεχνία των βουλευτών κλεισμένη στον γυάλινο πύργο των προνομίων της δεν αντιλαμβάνεται την κρίση της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα του λαού. Η χώρας μας έχει γίνει η πρωταθλήτρια στις αυτοκτονίες για λόγους οικονομικούς. Η κατανάλωση ψυχοφαρμάκων έχει αυξηθεί και από την άλλη μεριά οι φαρμακοποιοί θα σταματήσουν σε λίγο να εκτελούν τις συνταγές των ταμείων. Θα τρελαθούμε τελικά ομαδικώς. Όμως όλοι αυτοί οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους βουλευτές θα σταματήσουν και μάλιστα πολύ σύντομα να έχουν εξουσία και προνόμια. Οι εκλογές είναι πολύ κοντά, και όταν με το καλό θα χάσουν την βουλευτική τους ιδιότητα, τότε δεν θα έχουν τις διμοιρίες των αστυνομικών να τους φυλάνε. Ο Ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει τον βίο και την πολιτείας τους κατά την διάρκεια της βουλευτικής του θητείας. Να γνωρίζουν ότι πλέον θα πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους μεταμφιεσμένοι για να μην γνωρίζονται. Διαφορετικά θα έχουν την τύχη που είχε και ο βουλευτής της ΝΔ όταν προσπάθησε να κυκλοφορήσει κοντά σε αγανακτισμένους πολίτες. Πάντως οι βουλευτές να βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι όλα σε αυτήν την ζωή πληρώνονται.
Νίκος Παπαγεωργίου.
 
Comments (2)
Ονομάτων Επίσκεψις
2 Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 11:13
Αθηναίος
Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις. έλεγον οι παππούδες μας .Έτσι λοιπόν : Κοινοβούλιο = Κοινός-η-ον + βουλή-ιον, βούλομαι=, θέλω, επιθυμώ, έχω τη βούληση |με απρφ. |με αιτ. πράγμ. και δοτ. προσ. |με αιτ. και απρφ. |απόλ. |έχω την τάση |συνήθ. σε 3. προσ. με απρφ. |επιστήμη και φιλοσοφία 2. προτιμώ, προκρίνω, θέλω περισσότερο |με το μᾶλλον ή το ἤ 3. εννοώ, θέλω να πω, ισχυρίζομαι Β. |φρ. βούλει ή βούλεσθε με υποτ. |ενισχυτικό της προτρ. υποτ. |φρ. εἰ βούλει |ευγενικά |φρ. τὶ βουλόμενος=με ποιο σκοπό |φρ. βουλομένῳ τινί έστι με απρφ.=είναι σύμφωνο με την επιθυμία κπ. |η μτχ. ως ουσ. ὁ βουλόμενος=όποιος θέλει, ο καθένας . Άρα: Κοινοβουλευτισμός = ότι πιο σάπιο πολιτικό σύστημα έχει να επιδείξει η ανθρώπινη ιστορία. Οι οπαδοί του δε, να το "χαίρεστε"!!!!!!
Κοινοβουλευτισμός=Εθνικός όλεθρος
1 Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011 21:50
E/Σ
Οι πολιτικάντηδες, Κε Παπαγεωργίου, έφτασαν την πατρίδα σ' αυτό το κατάντημα και συνεχίζουν απτόητοι, αλλά, πρωτίστως, ατιμώρητοι. Και σα να μην έφτανε αυτό, κουνούν με περισσή αυθάδεια το βρωμερό τους δάκτυλο στον, όχι άμοιρο ευθυνών, λαουτζίκο, τον οποίο φρόντισαν πρωτύτερα να κατασυκοφαντήσουν σ' όλη την υφήλιο, υποστηριζόμενοι από τους διαφόρους "εθνικοφιλελεύθερους" κολαούζους τους. Χαίρομαι όμως, που επιτέλους ο ΕΚ λέει τα πράγματα με το όνομά τους.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More