25.1.10

Δεν γνώριζε δεν ρώταγε ;;;;;

Έργα και ημέρες ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για τις συλλήψεις στους Αμπελόκηπους



ΚΟΙΤΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ!
metanastis_pasokΣυλλήψεις το Σάββατο μετά την κλωτσοπατινάδα στους Αμπελόκηπους μόνο από τη μία πλευρά. Και άτομα από την άλλη, που ευθύνονται για τραυματισμούς, όχι μόνο να μην συλλαμβάνονται, αλλά και να προσέρχονται στη ΓΑΔΑ και να «αναγνωρίζουν» αδιακρίτως τους «αντιπάλους», στους οποίους δεν δόθηκε σκοπίμως (παρανόμησε εδώ το κράτος) παρά τα σχετικά αιτήματα η ευκαιρία να υποβάλλουν και αυτοί μηνύσεις, ώστε να παρέλθει το αυτόφωρο και να την «κάνουν» οι αριστεριστές «ατσαλάκωτοι». ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ…
Παστρικές δουλειές και ο «κρίκος» μέσα στο υπουργείο. Ένας μάλιστα εκ των προσωρινά κρατούμενων έβλεπε αυτόν που του άνοιξε το κεφάλι να «αναγνωρίζει» συλληφθέντες και πήγε να τρελαθεί! Φυσικά, ακολούθησε και η σχετική παραπληροφόρηση προς και από τον Τύπο από «διαφόρους».
Η κατάσταση έχει «ξεφύγει». Υπάρχει μια απίστευτη μονομέρεια εκ μέρους των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, στην αντιμετώπιση διαφορετικών ομάδων πολιτών. Νομίζαμε ως πολίτες, ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή και να μην άγεται και φέρεται από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία και τις ιδεολογικοπολιτικές & μικροκομματικές επιδιώξεις της. Αδίκημα, σύλληψη, απαγγελία κατηγοριών, αδιάκριτα και μετά το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Όμως, φευ. Μια από τα ίδια! Ιδιαίτερα τώρα που το ΠΑΣΟΚ καταπιάστηκε με την κοινωνική μηχανική, για να «αλλάξει» την ελληνική κοινωνία προς το «προοδευτικότερο». Και δεν επιθυμεί «αντιδράσεις»…
Αλλά, ας τα πάρουμε από την αρχή. Είχαμε συμπλοκή το Σάββατο μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων σε συνοικία της Αθήνας. Συγκέντρωση-αντισυγκέντρωση, ένα παιχνίδι που παίζεται εδώ και πολύ καιρό, αν και αυτή τη φορά φαίνεται ότι κάποιοι ρόλοι αντιστράφηκαν. Όμως, ας μη φωνάζουν κάποιοι, για τακτικές δικές τους που οικειοποιήθηκαν οι αντίπαλοί τους (δεν θα κρίνουμε εμείς ποιος είχε «δίκιο», καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις, ορισμένα πράγματα εξαρτώνται από κάτοπτρα και τις «προδιαθέσεις»). Γιατί εκτίθενται.
Βέβαια, δεν είμαστε νομικοί, αλλά δημοσιογράφοι. Όμως, προσπαθούμε να έχουμε μια καλή γενική κάτοψη, ώστε να μπορούμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, χωρίς να παριστάνουμε τους ξερόλες και ρωτάμε σε κάθε βήμα, ειδικούς. Και αναρωτιόμαστε: πως είναι δυνατόν σε ΟΛΟΥΣ τους συλληφθέντες, να απαγγέλλονται οι ίδιες (μεταξύ των και κακουργηματικές) κατηγορίες; Πως είναι δυνατόν να κατηγορούνται οι συλληφθέντες με τις διατάξεις περί κουκούλας (οι περισσότεροι φέρονται να είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους) και να έχουν «αναγνωριστεί» από διάφορους; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδινε τον… αγώνα για την κατάργηση του νόμου περί κουκούλας; Τώρα τους βολεύει;
Και κάτι ακόμη, πως τους ξεχώρισαν, αφού είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους; Πως είναι δυνατόν αντιεξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί αναρχικοί, να συνεργάζονται τόσο αρμονικά με την ΕΛΑΣ, να προσέρχονται στη ΓΑΔΑ σαν να μην τρέχει τίποτα και να «αναγνωρίζουν»; Νέα ήθη; Πως γίνεται αριστεριστής που δήλωσε «δημοσιογράφος», να «αναγνωρίζει» επτά άτομα; Τι σόι ρουφιανιλίκια είναι αυτά; Πόσες ακόμα ασφαλίτικες μεθόδους θα δούμε από την άκρα αριστερά; Εδώ μιλάμε για αγοραίο δωσιλογισμό, πρακτική που δεν αρέσει καθόλου στην κοινωνία μας.
Από εκεί και πέρα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο: η είδηση της επικοινωνίας του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ώστε να ληφθεί υπόψη ότι συνελήφθη δημοσιογράφος της «ΕΩ», μας καλύπτει ως εφημερίδα. Άσχετα αν ο κ. Χρυσοχοϊδης απάντησε πως «δεν γνωρίζω τίποτα»! Επιτέλους ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, αντέδρασε. Ο κ. Καρατζαφέρης κατέστησε σαφές στον υπουργό, ότι η υπόθεση αυτή αποτελεί casus belli για τον ΛΑΟΣ, αν μάλιστα επιμηκυνθεί η αναιτιολόγητη κράτηση του συναδέλφου Δημήτρη Παπαγεωργίου. Θα περιμένουμε την αποφυλάκισή του…
Ελεύθερη Ώρα


Μήπως έχουμε γίνει;;;;

Οι Έλληνες να γίνουν λαθρομετανάστες στη χώρα τους...

Αυτό επιδιώκουν οι (δια)κυβερνώντες

Οι Έλληνες να γίνουν μετανάστες στην χώρα τους και οι μετανάστες κύριοι της χώρας. Όποιος αμφισβητεί την «πολυπολυτισμικότητα» είναι φασίστας.
Οι ανησυχίες των πολιτών να ξεπερνιούνται από θέση υπεροχής, σαν τα κλάματα του μωρού. Ο στόχος να γίνει η Ελλάδα μία μεγάλη αγορά 20.000.000 χωρίς ταυτότητα και πολιτική βούληση πρέπει να επιτευχθεί με κάθε τρόπο. Το χειρότερο απ’ όλα θα ήταν να ερωτηθεί με δημοψήφισμα ο λαός.
Ο εποικισμός της Ελλάδας είναι πεπρωμένο «φυγείν αδύνατον». Είναι η ομαλή λειτουργία της αγοράς την εποχή της παγκοσμιοποίησης. Οι ξένοι δεν πρέπει να είναι ξένοι στην χώρα του Ξένιου Διός. Όχι βέβαια! Πρέπει να γίνουν ιδιοκτήτες ακινήτων και γης.*
Πρέπει να έχουν υπηκοότητα, ιθαγένεια και πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Οι Έλληνες θα προσφέρουν την Ελλάδα, που με αίμα προεξέτειναν στον Όλυμπο, όπου έφθανε το το 1912, στην Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη σε αλλοδαπούς να την νέμονται. Έτσι, χωρίς να έχουν χάσει κανέναν πόλεμο. Για να γίνει το θέλημα των πεφωτισμένων παγκοσμιοποιητών. Πρώτοι οι Έλληνες αυτοκτονούν από συμπόνοια ως έθνος για τους πεινασμένους του πλανήτη Γη. Αποξενώνονται δια της φιλοξενίας από την Ιστορία και τη γη τους. Εγκαταλείπουν ως μετανάστες την χώρα τους (1,5 εκατομμύρια) για να εισαγάγουν διπλάσιο αριθμό που θα καλύψουν το κενό. Στους ξένους αυτούς επιφυλάσσουν όλη την συμπόνοια, που αρνήθηκαν στους συμπατριώτες τους οι οποίοι ξενιτεύτηκαν γύρω στο 1960 γιατί πεινούσαν. Την ίδια μοίρα είχαν και οι Έλληνες που το 1922, το 1949, το 1955, εγκατέλειψαν τις εστίες τους γιατί τους κυνηγούσαν στρατοί και αστυνομίες.
Ποιά μοίρα είχαν οι Έλληνες Πόντιοι εξόριστοι της Ρωσίας όταν γύρω στο 1990 διανοήθηκαν να έλθουν στην Ελλάδα;
Ποιός ενδιαφέρεται σήμερα για τους 90.000 Έλληνες της Βορείας Ηπείρου που στενάζουν κάτω από τον Αλβανικό ζυγό;**
Οι προοδευτικοί μας Έλληνες ζητούν αλληλεγγύη προς τα έθνη των Παλαιστινίων, των Κούρδων, του Ιράκ, της Νότιας Αμερικής και των Ινδιάνων ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τον ιμπεριαλισμό. Μόνο το ελληνικό έθνος δεν δια νοούνται να υπερασπισθούν. Αυτό θα ήταν εθνικισμός. Ίσως και να θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν. Όμως κάνουν λάθος. Η Ελλάδα απειλείται και από μέσα και από έξω. Είναι μία χώρα λεηλατημένη και υπερχρεωμένη, που δεν την σέβονται ούτε οι εχθροί ούτε οι φίλοι της και προπαντός ούτε ο εαυτός της. Και οι γείτονες της καραδοκούν, σαν τα όρνια, να πέσουν απάνω της, όταν θα βρίσκεται στο απόλυτο ναδίρ θυμηθείτε τις λέξεις:
Τσαμουριά, Μακεδονία, Ανατολική Θράκη, Ανατολικό Αιγαίο, Κύπρο... και ελέχθη εύστοχα από τον Χρήστο Γιανναρά το εξής: «είναι πραγματικά απίστευτη η νέκρωση των αντανακλαστικών φιλοπατρίας και συλλογικής αξιοπρέπειας στην ελλαδική κοινωνία σήμερα». (Καθημερινή 5/6/2005).
Προς το παρόν οργανώνονται κοινές πορείες με τους μετανάστες,που θα απαιτήσουν νέα δικαιώματα και πόρους του κράτους.Εν τω μεταξύ οι παππούδες των αποκτηνωμένων προοδευτικών νεολαίων μας διαδηλώνουν μόνοι τους. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους σεβάσμιους αγωνιστές της ζωής, τους γέροντες που λιμοκτονούν...
* (Το 2004 ο Πρόεδρος Κτηματομεσιτών Αττικής απεκάλυψε στην τηλεόραση ότι το προηγούμενο έτος το 1/3 των αγορών ακινήτων της Αττικής έγινε από Αλβανούς.Είναι επίσης γνωστό ότι η πανίσχυρη αλβανική μαφία ξεπλένει χρήματα δια της αγοράς ακινήτων. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν προνομιούχους όρους για αγορές ακινήτων, που αφορούν μόνο Αλβανούς. Ο μέσος όρος των Αλβανών είναι διπλάσιος από αυτόν των Ελλήνων.
Είναι ενδιαφέρον να θυμηθούμε μία σημαντική πτυχή του Παλαιστινιακού προβλήματος. Όταν ακόμα η Παλαιστίνη ήταν αραβική γη υπό αγγλική διοίκηση, Εβραίοι αγόραζαν γη και ακίνητα από τους Παλαιστίνιους πληρώνοντας πάνω από την αξία. Οι μικροϊδιοκτήτες Παλαιστίνιοι ανακάλυψαν αργά το σφάλμα τους όταν οι νέοι ιδιοκτήτες απέκτησαν την κρίσιμη μάζα για να επιβληθούν πολιτικά ιδρύοντας το κράτος του Ισραήλ. Έτσι ξεκίνησε η κατάληψη της Παλαιστίνης από τους Εβραίους: με αγορές).
** Για την επιβίωση των οποίων στη Αλβανία, η Ελλάδα δεν έλαβε ουδεμία εγγύηση από τις αλβανικές αρχές ούτε τους χορηγεί ελληνική ιθαγένεια προκειμένου να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία.(Ελευθεροτυπία,11/11/2005)
Πηγή: "Εθνοκτονία εν εξελίξει"
Συγγραφέας: Κ. Ρωμανός


πηγή


Που το πάει ο κος Παπανδρέου ;;;;;

Διάλογο εφ'όλων των διεκδικήσεων της Τουρκίας στο Αιγαίο αποδέχθηκε ο Γ. Παπανδρέου (ανανέωση)








ImageΜία εξέλιξη που μπορεί να αποβεί εξαιρετικά δυσμενής για τα εθνικά συμφέροντα, σημειώθηκε πριν από λίγο: Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αποδέχθηκε την πρόταση του Ταγίπ Ερντογάν για διμερή απ'ευθείας διάλογο "εφ'όλης της ύλης" στο Αιγαίο και από εδώ και στο εξής οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα μπορούν πλέον να οδηγήσουν μέχρι και σε αναθεώρηση των διεθνών συνθηκών που καθορίζουν την κυριαρχία της χώρας. Μάλιστα στην απαντητική επιστολή του στον Ταγίπ Ερντογάν πέρα από τον απ'ευθείας διάλογο για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών (!) προτείνει εν συνεχεία, αν δεν "τα βρούμε", προσφυγή στην...Χάγη! Η κίνηση είναι πρωτοφανής και είναι άγνωστες οι συνέπειές της. Κατ'αρχήν τι εννοεί με την προσφυγή στην Χάγη; Εννοεί ότι μπορούν να  προσφύγουν οι δύο πλευρές μόνο για την υφαλοκρηπίδα ή για το σύνολο των διμερών προβλημάτων που υπάρχουν και έχουν προκληθεί από την επιθετικότητα της Τουρκίας; Αυτό δεν διευκρινίζεται. Διότι αν πάμε και για συνοριακές διαφορές είναι τελείως διαφορετικό το θέμα από την υφαλοκρηπίδα.
Τι σημαίνει Δικαστήριο Χάγη; Σημαίνει ότι έτσι και συμφωνήσει και η Τουρκία για την προσφυγή στη Χάγη, όποια απόφαση λάβει το Δικαστήριο είναι υποχρεωμένα τα μέρη που έχουν προσφύγει να το αποδεχθούν! Αν π.χ. αποφασίσει το Δικαστήριο ότι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δεν έχουν υφαλοκρηπίδα και η η υφαλοκρηπίδα τους αποτελεί επέκταση της υφαλοκρηπίδας της Μικράς Ασίας, είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε.
Το ζήτημα είναι ποιος θα εγγυηθεί την ανεξαρτησία των δικαστών και σε τελική ανάλυση πως αυτά που κατακτήσαμε με τα όπλα και με άφθονο αίμα θα τεθούν υπόψιν ενός ουδέτερου - στην καλύτερη περίπτωση - παρατηρητή. Δηλαδή κάποιος τρίτος θα αποφασίσει για το αν η χώρα έχει δίκαιο ή όχι;



Τι άλλο μας μέλλει να δούμε!!!!

Αλβανοί μαθητές κατέλαβαν σχολείο και υποχρέωσαν δια της βίας τους συμμαθητές τους να παραμείνουν στον χώρο



Γιατί το θέμα θάφτηκε από τα Μ.Μ.Ε; Είναι τόσο φυσιολογικό αυτό που συνέβη ή είναι το ποθούμενο για κάποιους;
Το γεγονός συνέβη λίγο πριν την διακοπή των μαθημάτων για τα Χριστούγεννα στην Σαλαμίνα, την περίοδο όπου και άλλα σχολεία παραδοσιακά κάθε χρόνο προχωρούν σε καταλήψεις. Το παράδοξο είναι ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, την κατάληψη την ανέλαβαν 3 Αλβανοί μαθητές, ηλικίας από 19 ετών και άνω, οι οποίοι μάλιστα υποχρέωσαν δια της βίας και με την απειλή μαχαιριών τους συμμαθητές τους να παραμείνουν κλεισμένοι στον χώρο του σχολείου για 5 ήμερες. Όσο διήρκησε δηλαδή η κατάληψη του σχολείου.
Κατά την διάρκεια της κατάληψης του σχολείου ο ένας εκ των 3 Αλβανών μαθητών, όπως αναφέρθηκε, προέβη σε συστηματικές ύβρεις εναντίον της πίστεως μας, της ορθοδοξίας μας, προκαλώντας την αντίδραση ενός από τους εγκλωβισμένους μαθητές.
Ο Έλληνας μαθητής διαμαρτυρήθηκε στον Αλβανό συμμαθητή του λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η θρησκεία μας, εσείς είστε άθεοι, ήρθατε εδώ, τρώτε, μαθαίνετε γράμματα και βρίζετε και την θρησκεία μας;». Φυσικά ο Αλβανός μαθητής απάντησε απειλώντας τον Έλληνα με μαχαίρι και συνεχίζοντας εντονότερα τις ύβρεις. Σε όλη την διάρκεια της κατάληψης πρέπει να αναφέρουμε πως δεν ήταν δυνατόν να επέμβει η αστυνομία για τους γνωστούς λόγους…! Εντύπωση προκαλεί όμως το γεγονός πως τα Μ.Μ.Ε για άλλη μια φορά έθαψαν ένα τέτοιο θέμα, ενώ αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο από την αντίστροφη πλευρά βέβαια, θα ήταν πρώτη είδηση. Προφανώς η κράτηση Ελλήνων μαθητών μέσα στο σχολείο τους από Αλβανούς συμμαθητές τους κατά την διάρκεια κατάληψης του σχολείου δεν αποτελεί σοβαρή είδηση για τα Μ.Μ.Ε…! Αν ήταν μετανάστες στην θέση των ομήρων όμως και Έλληνες στην θέση των Αλβανών;
..(( Λ ))..


Θα τους κάνουμε Έλληνες ;;;;;

800.000 λαθρομετανάστες: οι 700.000 είναι ακόμη εδώ και ζητούν ιθαγένεια




LATHROMETANASTES.jpg
Πόσοι έχουν συλληφθεί σε μία οκταετία - Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την «εύκολη ιθαγένεια» που προωθεί ο Γιάννης Ραγκούσης - «Η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα, αλλά πράξη της κρατικής εξουσίας», απαντά ο Συνήγορος του Πολίτη και προσθέτει ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και ο πατριωτισμός
ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννη Ραγκούση και τον διακαή του πόθο να προχωρήσει στην απονομή «εύκολης» ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες αποτέλεσε η τοποθέτηση του Συνηγόρου του Πολίτη κ. Γιώργου Καμίνη στη Βουλή: «Η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα, αλλά πράξη της κρατικής εξουσίας».
Απαντώντας, ουσιαστικά, σε όσους υποστηρίζουν πως η ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου είναι «στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα» των μεταναστών, ο καθηγητής ξεκαθάρισε την περασμένη Τρίτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι.....
«η ιθαγένεια δεν είναι δικαίωμα. Αυτό εάν ανοίξει κάποιος το Σύνταγμα, αμέσως το βλέπει. Είναι μία από εκείνες τις πράξεις της κρατικής εξουσίας οι οποίες διατηρούν ακριβώς τον απόηχο της κρατικής κυριαρχίας».

Μιλώντας στα μέλη της επιτροπής, ο Συνήγορος του Πολίτη τάχθηκε υπέρ της παραχώρησης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς που έχουν νομιμοποιηθεί και έχουν πλέον συνάψει ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα, μετέχουν δηλαδή της «ελληνικής παιδείας». Ταυτόχρονα, κληθείς να σχολιάσει την αθρόα πολιτογράφηση αλλοδαπών που προωθεί η κυβέρνηση, επισήμανε με νόημα ότι σημασία θα πρέπει να έχει και ο «πατριωτισμός» όπως απορρέει μέσα από τις θεμελιώδεις αξίες του ελληνικού Συντάγματος:
«Το άρθρο 120 του Συντάγματος εμπιστεύεται την τήρησή του στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Δηλαδή, οι συνταγματικές αξίες που περιέχονται και προπάντων οι θεμελιώδεις αξίες του Συντάγματος είναι πατριωτικές αξίες. Αυτό μας λέει το Σύνταγμα. Όταν εμπιστεύεται την υπεράσπιση και την τήρησή του στον πατριωτισμό μας, λέει ότι οι αξίες οι οποίες διακηρύσσονται είναι αξίες που οφείλει κάθε Έλληνας να υπερασπιστεί. Αυτή είναι, εάν θέλετε, μια πιο συγκεκριμένη εκδοχή της έννοιας της πατρίδας. Σχετικές διατάξεις έχει και το άρθρο 2 παράγραφος 1 που προστατεύει την αξία του ανθρώπου και το άρθρο 5 παράγραφος 1 για την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας. Φυσικά πάντοτε με έναν πυρήνα, που είναι το έθνος, γιατί οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν όμως υπέρ αυτού και του έθνους, αλλά ο πατριωτισμός είναι κάτι πια που εκφεύγει από τα στενά όρια ενός τυφλού και άκρατου εθνικισμού».
Με τον τρόπο αυτό ο κ. Καμίνης απάντησε και σε όσους το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζουν «ακραίους», «μισαλλόδοξους» και «εθνικιστές» την πλειοψηφία των Ελλήνων που διαφωνεί με το νομοσχέδιο Ραγκούση και ζητά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα. Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής κλήθηκε να τοποθετηθεί επί του σχεδίου νόμου που παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών, παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις της κοινής γνώμης, όπως εκφράστηκαν τόσο κατά την περίοδο της δημόσιας διαβούλευσης στο Διαδίκτυο και στο opengov.gr όσο και στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.



Το υπουργείο ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΜΥΝΑΣ τι λέει ;;;;;



Με τίτλο «δεύτερη κρίση Ιμίων», η εφημερίδα Ταράφ δημοσιεύει ηχητικά ντοκουμέντα με συγκλονιστικά στοιχεία για το τουρκικό στρατιωτικό «Σχέδιο Βαριά» που αποσκοπούσε στην πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν, μέσω της πρόκλησης έντασης με την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σε 175 σελίδες απομαγνητοφωνημένου ηχητικού υλικού, παρουσιάζονται οι απόρρητες συζητήσεις από 5/3/2003 έως και 7/3/2003 μεταξύ ανώτατων αξιωματούχων του Πρώτου Σώματος Στρατού, οι οποίοι φέρονται να προτείνουν, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία χαμηλής έντασης σύγκρουσης με την Ελλάδα για την σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας και την (προσπάθεια..) κατάληψης τμήματος του ελληνικού Έβρου.

Στις συζητήσεις που διήρκησαν δύο μέρες, συγκεκριμένα ο αρχηγός του 1ου Σώματος Στρατού Τσετίν Ντογάν προτείνει την κατάληψη τμήματος ελληνικού εδάφους δίπλα στο βόρειο τμήμα του ποταμού Έβρου. Παράλληλα, εισηγείται να ενισχυθεί η παρουσία της τουρκικής αεροπορικής δύναμης στην περιοχή.
Την ίδια ώρα, ένας άλλος ανώτατος στρατιωτικός, ονόματι Τουντζάι, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Ίμβριοι από το νησί τους, θέλοντας έτσι να παραλληλίσει τις δύο ιστορίες.

«Κάναμε το νησί ανοιχτές φυλακές, δημιουργήσαμε μονάδα στρατοχωροφυλακής και αυτό προκάλεσε την αποχώρηση των Ρωμιών από την Ίμβρο το 1965», ακούγεται να λέει. Πάντως, η απάντηση του τουρκικού ΓΕΕΘΑ στα δημοσιεύματα της Ταράφ είναι πως πρόκειται απλώς για στρατιωτικά σενάρια και όχι για προσπάθεια κατάρριψης της κυβέρνησης.

www.hbnews.gr

http://www.taraf.com.tr/haber/46700.htm


Ερώτηση 24/1 : Άραγε τα διαβάζουν αυτά οι φωστήρες που εισηγούνται μείωση της οροφής του ΕΣ και κλείσιμο ενεργών μονάδων;


Τι άλλο μπορεί να κάνει;;;;;




Τα παιδιά των μεταναστών δεύτερης γενιάς που, σύμφωνα με τον Ιφικράτη «μετέχουν του ελληνικού πολιτισμού», και ως εκ τούτου, αποτελούν ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, δεν θα απελαύνονται πια από τη χώρα μας για τυπικούς λόγους. Το ζήτημα αυτό αφορά ατομικά δικαιώματα και ένα δημοψήφισμα δεν ενδείκνυται για τέτοιες περιπτώσεις. Επίσης να προσθέσω, ότι η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία υπήρχε με ακρίβεια στις προγραμματικές μας δηλώσεις. Καθώς η εντολή του ελληνικού λαού δόθηκε με βάση το σύνολο αυτών των δηλώσεων και είναι ακόμα νωπή, δεν προκύπτει κανένας λόγος δημοψηφίσματος επάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=29376
Μερικές παρατηρήσεις στις αλλοπρόσαλες δηλώσεις του Βούγια Αλ-Σαλέχ.
1.Είναι τόσο άσχετος που δεν ξέρει ούτε τον Ισοκράτη και τον αποκαλεί Ιφικράτη.
2.Ο Ισοκράτης λέει περι ''ημετέρας παιδείας'' και όχι περι ''Ελληνικού πολιτισμού''Δεν φτάνει που τον διαστρεβλώνετε τουλάχιστον κάντε το με τρόπο .Μην ξεφτυλίζεστε έτσι.
3.Ο Συνήγορος του πολίτη σας ξεφτύλισε και είπε σαφώς οτι η ιθαγένεια δεν αποτελεί ατομικό δικαίωμα.Εσείς εκτίθεστε και συνεχίζετε την παραποίηση.
4.Οι προγραμματικές δηλώσεις είναι μετά τις εκλογές.Αρα δεν ψήφισε με βάσει αυτές ο Ελληνικός λαός.Του υφαρπάξατε την ψήφο και τον κοροιδέψατε.
Πουθενα στο προεκλογικό σας πρόγραμμα δεν υπήρχε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.


Καλό ε.......




Μπορεί ο Καραμανλής να απέκτησε τη φήμη του mr.Playstation, ο Γιωργάκης όμως είναι γνωστός για τη λατρεία του στα gadgets. Αυτές τις μέρες επιδίδεται σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία…





http://www.mediasoup.gr



Εθνική συνδιάσκεψη για το μεταναστευτικό με θέμα "ψήφος και ιθαγένεια στους μετανάστες" πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 24/1/2010 ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.


Κεντρικό σύνθημα στη συνδιάσκεψη ήταν το "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στην ομιλία του, η οποία έκλεισε τις εργασίες της συνδιάσκεψης, προέτρεψε τα μέλη και τα στελέχη του ΛΑΟΣ να βγουν στους δρόμους και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό.


Είμαι έτοιμος να σταματήσω το δημοψήφισμα, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εάν ο κ. Παπανδρέου δεχθεί να γίνει δημοψήφισμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα λέει όχι στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση γιατί δεν θέλει να νοθευτεί ο Ελληνισμός. Υποστήριξε ότι το θέμα είναι αν θα επιτρέψουμε........ στη νέα τάξη πραγμάτων να ποδηγετήσει τον κόσμο και την Ελλάδα. Η Ελλάδα ανήκει στην ιστορία της, είπε, και ανέφερε ότι όταν ο τόπος μας έχτιζε Παρθενώνες αυτοί ζούσαν πάνω στα δέντρα, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί ούτε στον Άδη, ούτε στο σκοτάδι.

Υποστήριξε ακόμη ότι η ιεραρχία της Εκκλησίας στηρίζει τον αγώνα του ΛΑΟΣ για τις υπογραφές τις οποίες, όπως είπε, θα δώσει εκεί που θα πιάσουν τόπο. Κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις της Ευρώπης, είπε, και μαζεύουμε υπογραφές και από άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλή διέξοδο και δήλωσε έτοιμος να ιδρώσει και να βάλει πλάτη για να βγει το κάρο από τη λάσπη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα.

Είπε ακόμη ότι προσβλήθηκε με αυτό που έγινε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, ανέφερε ότι στην ελληνική επικράτεια κάνει κουμάντο ο Έλληνας πρωθυπουργός και όχι ο Βούλγαρος και χαρακτήρισε αυτό που έγινε αδιανόητο.

Αναφέρθηκε στην Ιρλανδία και συνέδεσε το αρχικό όχι των Ιρλανδών στο Ευρωσύνταγμα με την μετέπειτα οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα.

Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η Ιρλανδία είπε όχι στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, γι’ αυτό, η νέα τάξη πραγμάτων τη γονάτισε οικονομικά. Και οι Ιρλανδοί αναγκάστηκαν να πουν ναι στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα στο τέλος.

Το ίδιο υποστήριξε προσπαθούν να κάνουν και με την Ελλάδα για να συναινέσουν στην ονομασία των Σκοπίων και στην παραχώρηση της Θράκης.

Εμείς θα μείνουμε όρθιοι και θα είμαστε παρόντες γιατί ερχόμαστε από πολύ μακριά και πάμε μακρύτερα, κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.



Νωρίτερα είχαν προηγηθεί ομιλίες βουλευτών και στελεχών. Ο βουλευτής Μάκης Βορίδης είπε ότι το νομοσχέδιο για τους μετανάστες αφορά την υπόσταση του έθνους και του λαού και δεν είναι μόνο για να κερδίσει μερικές ψήφους το ΠΑΣΟΚ αλλά για να υλοποιήσει τον σχεδιασμό της νέας τάξης για καταστροφή των εθνικών κοινωνιών.

Κατέληξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες, τονίζοντας ότι θα εξαντλήσει το κόμμα του κάθε δυνατότητα για να εμποδίσει την προώθηση αυτού του νομοσχεδίου.

Ο βουλευτής Γιάννης Κοραντής είπε ότι μέσα σε τρία χρόνια συνελήφθησαν στα σύνορα 400.000 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων, εκτίμησε ότι επέστρεψε μόνο το 10%. Και είπε ακόμη ότι ως πρέσβης στην Άγκυρα έστελνε διάφορες εκθέσεις στο υπουργείο Εξωτερικών αναφορικά με τις θέσεις των Τούρκων για την προώθηση μεταναστών, οι οποίες δεν λαμβάνονταν υπόψη.

Ο βουλευτής Βαΐτσης Αποστολάτος χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως τη μεγαλύτερη ανθελληνική πράξη και υποστήριξε ότι είναι συνώνυμο με εσχάτη προδοσία.

Ο βουλευτής Γ. Αϊβαλιώτης έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καρατζαφέρη και είπε ότι μόλις μίλησε το κόμμα του για δημοψήφισμα αμέσως έστειλαν οι Βρυξέλλες χαρτί στα κοινοβούλια των μελών της ΕΕ για το πώς πρέπει να γίνονται τα δημοψηφίσματα.

Ο βουλευτής Αθ. Πλεύρης υποστήριξε ότι "καλούμαστε να φυλάξουμε Θερμοπύλες" και πρόσθεσε" είμαστε με το Λεωνίδα και όχι με τους Εφιάλτες".

Ο βουλευτής Αστέριος Ροντούλης χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για δημιουργία κομματικού κράτους, έκανε λόγο για διαπάλη στις τοπικές κοινωνίες μεταξύ των υποψηφίων τοπικών αρχόντων για την διεκδίκηση των ψήφων των αλλοδαπών και τέλος υποστήριξε ότι άλλο υπηκοότητα και άλλο ιθαγένεια.

Ο βουλευτής Αλ. Χρυσανθακόπουλος υποστήριξε ότι η σύγχρονη Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ είναι η πραγματική αμερικανοκρατία στην Ελλάδα και είπε ότι οι εχθροί είναι εντός των τειχών. Εκτίμησε ότι ξένοι κύκλοι θέλουν τη χώρα μας κατακερματισμένη σε περιφέρειες.

Τέλος η βουλευτής Ουρ. Παπανδρέου χαρακτήρισε το δημοψήφισμα πορεία προς το λαό που βρίσκει σύμφωνους τους πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους.-
ΠΗΓΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ


Περιμένουν την υποστήριξη μας !!!!!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 45 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK



http://www.facebook.com/group.php?gid=266750592403&ref=mf
Αυτη τη στιγμη ,που ξεκινα η ομαδα μας40 ελληνοπουλα,ελληνοπουλα,οχι λαθροπακιστανοαλβανοαφρικανοπουλα,βρισκονται σιδηροδεσμια της πολιτικα δεσμιας δικαιοσυνης,επειδη εκαναν πραξη το αυτονοητο,να υπερασπιστουν την πατριδα τους ,εναντια σε συμμοριες ανθελληνων,που με το καλυμα της νομιμοτητος,εξυβριζαν την πατριδα και τον ελληνισμο.
Με περισσο θρασσος ,και χρησιμοποιωντας την ιδια την Ελληνικη Αστυνομια,οι ανθελληνες,οδηγησαν τα Ελληνοπουλα στα δικαστηρια,απο οπου ,ο φιλος των αναρχικων Χρυσοχοιδης,δεν μπηκε στον κοπο να διαταξει την αποφυλακιση των ανηλικων,οπως ειχε κανει για αλβανοπουλα και λοιπα αλητοπουλα πριν λιγο καιρο,με το προσχημα του οτι ηταν ανηλικοι.
Τα Ελληνοπουλα αυτα ,τα κατηγορουν για κακουργηματα....ποιοι???αυτοι ,που θεωρουν δικαιωμα του καθενος αλητη,να καιει την σημαια μας ,να καταστρεφει και να τρομοκρατει.


Όταν η ατυνομία φυλάει πατριώτες.........


Εξευτελισμός για την αστυνομία. Αυτοκίνητο που είχε κατασχεθεί, εξαφανίστηκε κάτω απο τη μύτη των φρουρών.
Στις 6.30 το πρωί ένα ζευγάρι άνοιξε με κλειδιά αυτοκίνητο το οποίο είχε κατασχεθεί μετά απο επιχείρηση της Αστυνομίας σε εργαστήριο νόθευσης ναρκωτικών. Οδηγός και συνοδηγός έφτασαν στη ΓΑΔΑ με ταξί, πήγαν στην οδό Προύσσου -όπου οι αστυνομικοί παρκάρουν τα κατασχεμένα αυτοκίνητα- και αφού το άνοιξαν, έβαλαν μπροστά και έφυγαν ανενόχλητοι.
Το μεσημέρι το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στους Αγίους Αναργύρους αλλά όχι και το ζευγάρι που καταζητείται.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις ειδικοί φρουροί κι ένας αστυφύλακας ενώ έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.


Πέστα Θανάση Πλεύρη !!!!!!


Οι επαγγελματίες υποστηρικτές λαθρομεταναστών.


Κερδίστε χρήματα υποστηρίζοντας την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στη Ε.Ε.
Πρόγραμμα για την επιχορήγηση δράσεων που στηρίζουν την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών (2010/C 10/07)21/1/2010 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιχορήγηση δράσεων που στηρίζουν την πολιτική ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών. Λήξη προθεσμίας: 31 Ιανουαρίου 2010.
Aναλυτικές πληροφορίες, εδώ
Γίνε και συ επαγγελματίας ...υποστηρικτής. Τα λεφτά είναι καλά !
Ε, τι νομίζατε; Όλοι αυτοί που κόπτονται για τα δικαιώματα των μεταναστών, είναι ψυχοπονιάρηδες;;;;; Bussiness αναγνώστη μου, τα πάντα είναι bussiness. Χέστηκε ο δημοσιογράφος της Εκάλης, για τον Αφγανό ταλαίπωρο. Σιγά να μην καθόταν να γράψει στην εφημερίδα του και να αμολάει κοτσάνες για..... "ακροδεξιούς", επειδή ενδιαφέρεται για το μέλλον του Αχμέτ...




http://taxalia.blogspot.com/


Τελικά τι γνωρίζει ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ;;;;

Παρέμβαση Καρατζαφέρη σε Χρυσοχοϊδη για τον Δημήτρη Παπαγεωργίου



ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ.: «ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ»!
papageorgiouΠαρέμβαση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη για την εγκληματική ενέργεια κατά του συντάκτη της Ελεύθερης Ωρας Δημήτρη Παπαγεωργίου που κρατείται χτυπημένος στη ΓΑΔΑ.
Ο κ. Καρατζαφέρης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του επισήμανε ότι θεωρεί casus beli την κράτηση του δημοσιογράφου της Ε.Ω. από την Αστυνομία. Ο κ. Χρυσοχοϊδης απάντησε επί λέξει: «Γιώργο, δεν γνωρίζω τίποτα»!
Προφανώς ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν... είδε το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ε.Ω. Όπως και να έχει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. του απάντησε πως τώρα ξέρει και περιμένει τις ενέργειές του. Το ίδιο και εμείς!
Αν δεν… γνωρίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης ας ενημερωθεί εδώ http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1900:2010-01-24-17-22-00&catid=5:hellas&Itemid=4


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More