11.2.11

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Διαβάστε στον «ΕΚ» το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου.


110211-ekΜάθανε ότι ξεπουλιόμαστε, πλακώσανε και οι εβραίοι. Στενές επαφές τρίτου τύπου κυβερνητικών παραγόντων και εκπροσώπων του διεθνούς σιωνιστικού λόμπι, σε όλα τα επίπεδα. Από κοντά και ο Μπουτάρης, που μετά το gay parade, ονειρεύεται μια νέα Ιερουσαλήμ στη Θεσσαλονίκη. Οδοιπορικό στην Τεχεράνη. Ο «ΕΚ» βρέθηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν καλεσμένος στους εορτασμούς για τα 32 χρόνια της Ισλαμικής Επανάστασης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ιρανικού ΥΠΕΞ, μας λέει ότι η χώρα του δεν εξάγει ισλαμική επανάσταση και ότι η ελληνική κυβέρνηση μακροπρόθεσμα θα χάσει από τη συμμαχία με το Ισραήλ. Χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία, λόγω επικείμενης συνταγματικής αναθεώρησης. Όσα δεν μας λένε ο Γιώργος και τα παπαγαλάκια του, για τις αποφάσεις της ΕΕ στις Βρυξέλες. Οι αγρότες μας ξεσηκώθηκαν στις Σέρρες και αντί για το δίκιο τους, βρήκαν απέναντί τους τα ΜΑΤ. Απίστευτες σκηνές «δημοκρατικής» καταστολής στις Σέρρες, στην Κερατέα και στον Άγιο Παντελεήμονα.
www.elkosmos.gr


Στημένη η κατάληψη της Νομικής!

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ... ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ THΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Ας μιλήσουμε επιτέλους ξεκάθαρα και να σταματήσουμε να εξωραΐζουμε την εικόνα της Αριστεράς στην Ελλάδα. Θα μιλήσουμε με στοιχεία που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.
Ας δούμε όμως πρώτα, τα γεγονότα ένα ένα.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
1. Από την Κρήτη επιβιβάσθηκαν οι λαθρομετανάστες με την συνοδεία του ΣΥΡΙΖΑ σε καράβι, με λίστα ονομάτων των λαθρομεταναστών και πληρωμένα εισιτήρια !! Πως είναι δυνατόν να εκδόθηκαν τα υποχρεωτικώς δια νόμου ονομαστικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια, σε επιβάτες παρανόμους ΧΩΡΙΣ χαρτιά ;;!!
2. Έφτασαν στον Πειραιά το βράδυ τα ξημερώματα της Κυριακής 23/01 όπου τους υποδέχθηκε με συνθήματα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί αριστεριστές. Κατευθύνθηκαν οργανωμένα προς την Νομική, συνοδεία μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
3. Παραβίασαν τις πόρτες της Νομικής και εισέβαλαν στο υπό ανακαίνιση κτίριο.
4. Ο Πρύτανης της Νομικής κ.Πελεγρίνης καθώς και ο πρόεδρος της Νομικής κ. Φορτσάκης, γνώριζαν από το Σάββατο 22/01, για την επικείμενη κατάληψη και την άφιξή των λαθρομεταναστών στον Πειραιά από την Κρήτη, και είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως τόσο η αστυνομία όσο και το υπουργείο παιδείας, αλλά κανείς δεν κινητοποιήθηκε ώστε να το αποτρέψει!!! (ΓΙΑΤΙ;;)
5. Σύμφωνα με καταγγελία της παρατάξεως της ΔΑΠ στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη (η φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ δεν το διέψευσε), και σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ΠΑΣΠ, έγινε πλαστογράφηση της αποφάσεως του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής από τους Συριζαίους φοιτητές !! Μιλάμε λοιπόν εκτός από την ήδη κατάφορη παραβίαση των νόμων με την διακίνηση λαθρομεταναστών, και για πλαστογραφία!
“Τονίζουμε κατηγορηματικά ότι το καινοφανές «επιχείρημα» που επιστράτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, ότι δήθεν το ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής ενέκρινε την κατάληψη των μεταναστών αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, καθώς στην απόφαση του Συλλόγου προστέθηκε μια παράγραφος πραξικοπηματικά από τη φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή του κειμένου(!!), ενδεικτική της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς τους.”
6. Την Νομική φρουρούσαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αριστεριστές δηλ. οι μπράβοι των λαθρομεταναστών.
Από τα παραπάνω αλλά και από τα ακόλουθα στοιχεία καθίσταται ηλίου φαεινότερων ότι η όλη επιχείρηση ήταν πλήρως υποκινούμενη και καθοδηγούμενη από ΣΥΡΙΖΑ - ΜΚΟ και αντιεξουσιαστές.
> Η καθημερινή σε δημοσίευμα της (27/01) αναφέρει «Πηγές του αρχηγείου της Αστυνομίας υποστηρίζουν, εξάλλου, ότι τους αλλοδαπούς συνόδευαν ομάδες αντιεξουσιαστών και ως εκ τούτου υπήρχε φόβος ότι παρέμβαση της Αστυνομίας ενδεχομένως να πυροδοτήσει κύκλο επεισοδίων. Το ενδεχόμενο μάλιστα της από κοινού δράσης αντιεξουσιαστών και μεταναστών, κυρίως από τις χώρες του Μαγκρέμπ (Αργερία, Μαρόκο), φέρεται να προβληματίζει έντονα τις διωκτικές αρχές της χώρας.» http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_27/01/2011_4303057/01
> ο αιγύπτιος Αμπντούλ Χατζί που εμφανίζεται στα τηλεπαράθυρα ΜΟΝΟ σαν "πρόεδρος του ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ" είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ!
> ο Μάρκος Χατζησάββας που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Στεφανίδου "Αξίζει να το Ζεις" ΜΟΝΟ σαν "εκπρόσωπος ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ και αλληλεγγύης” είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Μάλιστα είπε ότι ήταν μια οργανωμένη κίνηση και το ΦΟΡΟΥΜ συνέβαλε μαζί με “άλλους αλληλέγγυους” στην οργάνωση και την μετακίνησή τους από 5 διαφορετικές πόλεις στην Αθήνα
! Στο βίντεο http://www.youtube.com/user/apergiapeinas300#p/a/u/2/OVM1vMfgM5o (02:15) φαίνεται να βγαίνει χέρι χέρι με τους λαθρομετανάστες από το πλοίο !!
> οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλαβάνος και Δρίτσας ανέλαβαν τις διαπραγματεύσεις με τους εισαγγελείς ως εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών.
Επίσης στην όλη επιχείρηση συμμετείχε και η γνωστή ανθέλληνας δικηγόρος Κούρτοβικ, η κατ’ επανάληψη συνήγορος / προστάτιδα των αντιεξουσιαστών τρομοκρατών.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αναρχικούς, έστησαν την όλη επιχείρηση αδιαφορώντας για το ότι η Ελλάδα δίνει 55,7 εκ. ευρώ επιδότηση στις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών για να παραμένουν και να εργάζονται εκεί ( δήλωση βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη στο ΜΕGA ) αλλά και για την ανεργία που καλπάζει στο 15%. Η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από τις δημοτικές εκλογές, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και στον παρακρατικό χώρο των κουκουλοφόρων, εφόσον γιοί βουλευτών και των δύο κομμάτων, του Νιώτη του ΠΑΣΟΚ και του Κουράκη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν συλληφθή με μολότοφ και τσεκούρια http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/5595 http://www.youtube.com/watch?v=VbhFbR7aDTw
Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση όφειλε να συλλάβει τους δολοφόνους της Μαρφίν αλλά δεν άγγιξε τα δικά τους παιδιά με εντολές άνωθεν, αφού οι κουκουλοφόροι ενορχηστρώνονται από μυστικές υπηρεσίες. Σημειωτέον, η διακίνηση λαθρομεταναστών συνιστά κακουργηματική πράξη και η κυβέρνηση όφειλε να συλλάβει όχι μόνο τους λαθρομετανάστες αλλά και ΟΛΟΥΣ τους καθοδηγητές - διακινητές!! Αντ’ αυτού και σύμφωνα με έγγραφο βόμβα που κατέθεσε η Ν.Δ. στις 28/01 ο Αχμέντ Μοαβία (Ahmed Moawia) συντονιστής του “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ”ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για 4 ημέρες με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα από το Υπουργείο Εσωτερικών – Ραγκούση !!!!
Ναι καλά ακούσατε … ο κ. Ραγκούσης που σήμερα διαμηνύει ότι "Δεν θα γίνει καμία μαζική νομιμοποίηση" χρηματοδοτεί ερήμην του ελληνικού λαού, με χρήματα του ελληνικού λαού τον μπροστάρη για την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών !!!






Όπως γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, «οι διοργανωτές της κατάληψης είχαν χορηγό το ελληνικό Δημόσιο, καθώς η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση. Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει –μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.»
ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ και εν γένει η Αριστερά μαζί με τις επιδοτούμενες Μ.Κ.Ο. (http://gr.altermedia.info/?p=590) έχουν αναλάβει εργολαβία την προώθηση της παγκοσμιοποίησης και των υπερατλαντικών σχεδίων για μετάλλαξη της Ευρώπης σε πολυπολιτισμικό μόρφωμα. Διαβάστε τις δηλώσεις που κατά καιρούς δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες του ημερησίου τύπου, αλλά αποσιωπήθηκαν από το δημοσιογραφικό κατεστημένο των ΜΜΕ. Ιδού όλα στοιχεία:

ΒΗΜΑ 7/11/200
«Υπάρχουν κάποιοι που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τις μετακινήσεις του πληθυσμού που συνεπάγεται η παγκοσμιοποίηση για να διεγείρουν τον φόβο και το μίσος. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε κατά του αντισημιτισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας». Ποιανού δηλώσεις είναι αυτές; Tης κα Παπαρήγα, του κ. Αλαβάνου ή Τσίπρα ; Όχι, είναι του κ. Τόνι Μπλέρ πρωθυπουργού της καπιταλιστικής Αγγλίας και δεξί χέρι των Αμερικανών! Πλήρη εναρμόνιση με το ιδεολογικό ύφος της εν Ελλάδι Αριστεράς.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 23/04/2000
Διαβάστε δηλώσεις:
« Έννοιες όπως η εθνική κυριαρχία και η εθνική ταυτότητα εξακολουθούν να δεσπόζουν στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Παρ’ όλα αυτά, τα πιο επιτυχημένα μοντέλα κρατών θα είναι οι δημοκρατίες που εκμεταλλεύονται τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης αντί να τις απορρίπτουν. Θα εμφανιστούν περισσότερα τέτοια κράτη σε εκείνες τις περιοχές της γης που έχουν αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς για την δημιουργία πιο ανοικτών κοινωνιών και συνόρων, την προστασία των μειονοτήτων, την προώθηση των διμερών συνεργασιών και την εμπέδωση της αρχής που υπαγορεύει ότι οι γλωσσικές και οι πολιτισμικές διαφορές στους κόλπους του ιδίου του κράτους μπορούν να αποτελέσουν πηγή δύναμης και πλούτου.
Οι ΗΠΑ έχουν ιδιαίτερη υποχρέωση να προωθήσουν αυτά τα ιδεώδη. Η χώρα μας είναι η κοιτίδα τους και συγχρόνως αυτή που εκμεταλλεύεται σε σημαντικό βαθμό το δυναμικό και τις ιδέες της παγκοσμιοποίησης.
Αυτό ακριβώς το δυναμικό, θα προσφέρει λύσεις κάθε φορά που οι δυνάμεις οι οποίες διεκδικούν την αυτοδιάθεση θα συγκρούονται με τις δυνάμεις που επικαλούνται την εθνική κυριαρχία. Οι ΗΠΑ διευκολύνοντας την καλύτερη ένταξη των μειονοτήτων στο πλαίσιο ενός ευρύτερου κράτους και την μεταξύ τους συνεργασία με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, προωθούν ταυτόχρονα τις δικές τους αξίες και τα συμφέροντά τους».
Ποιανού δηλώσεις είναι αυτές; Tου αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. Στρόουμπ Τάλμποτ σε άρθρο του στην «Βoston Globe» που αναδημοσίευσε η Ελευθεροτυπία στις 23 Απριλίου 2000. Δηλ. η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της παγκοσμιοποίησης προωθείται ξεκάθαρα από τις ΗΠΑ και τα φερέφωνά της όπως ο ΟΗΕ, Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα, ΟΟΣΑ, ΟΑΣΕ, Ε.Κ.Τ., ΝΑΤΟ, Ε.Ε, όπου τα κόμματα της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, στην Ελλάδα εναρμονίζονται πλήρως.
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Ποιοί πρωτοστάτησαν στο δικαίωμα ψήφου των λαθρομεταναστών; Μα φυσικά τα κόμματα της Αριστεράς και ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ. Από πού όμως ήρθε η απόφαση αυτή; Μα φυσικά από Ε.Ε. φερέφωνο των ΗΠΑ (όπως οι ίδιοι ομολογούν) και συγκεκριμένα, το 2006 η Επιτροπή Πολιτικών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. υιοθέτησε έκθεση που προβλέπει διά νόμου χορήγηση ιθαγενείας στα παιδιά των μεταναστών και δικαίωμα ψήφου (δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή 4/6/2006 και Ναυτεμπορική 13/6/2006). Το ίδιο ακριβώς νομοσχέδιο κατ΄ εντολήν της παγκοσμιοποίησης υπέβαλε ο Ραγκούσης.
Άρα ποιά κόμματα υιοθετούν ασμένως τις νόρμες της Ε.Ε. και ΗΠΑ; Μα φυσικά τα κόμματα της Αριστεράς ο δούρειος Ίππος της παγκοσμιοποίησης. Τα αριστερά κόμματα και πρώτη η κα Παπαρήγα έσπευσε να υιοθετήσει τις νόρμες της Ε.Ε με δηλώσεις της στις 28/12/2009 ζητώντας ψήφο για όλους χωρίς όρους καταγγέλλοντας τους διαφωνούντες ως ρατσιστές. Τι υποκρισία θεέ μου! Από την μία στις ευρωεκλογές να φωνάζει όχι στον ευρωμονόδρομο, έξω από την Ε.Ε. και από την άλλη να υιοθετεί τις νόρμες τις Ε.Ε. (βλ. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/h_4340.html )
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα. Δυστυχώς όχι μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση αλλά και η δυναμική, τρομοκρατική Αριστερά έχει αναλάβει εργολαβία την προώθηση της παγκοσμιοποίησης με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, και φυσικά το ίδιο το Σύνταγμα που ποτέ δεν πίστεψε ως μη αστικό κόμμα.
Η κατάληψη της Νομικής αλλά και άλλων Πανεπιστημίων (Πολυτεχνείο, Πανεπιστήμιο Πατρών κ.α.) από τους παρακρατικούς μπράβους της αριστεράς με προκάλυμμα μεταναστευτικής θολοκουλτούρας, προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, προκαλεί την ίδια την κοινωνία με ανεξέλεγκτες και απρόβλεπτες καταστάσεις που το κυβερνών κόμμα δεν θέλει να ελέγξει., διότι κράτος και παρακράτος είναι παραδομένο σε εξωθεσμικά κέντρα. Ετοιμάζονται κοινωνικές εκρήξεις στα πλαίσια της επελαύνουσας παγκοσμιοποίησης (Τυνησία, Αίγυπτος) που θα ναρκοθετήσουν την εθνική μας κυριαρχία. Η κατάληψη της Νομικής από καθοδηγούμενους λαθρομετανάστες είναι η κορυφή του παγόβουνου και ασκούν πίεση στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας για την προώθηση των αμερικανικών σχεδίων.
Οι λαθρομετανάστες μας απειλούν ότι θα τερματίσουν την ζωή τους, και "διεκδικούν" όχι μόνο τα δικαιώματά τους (ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;) και την νομιμοποίησή τους άνευ όρων (!!!), αλλά και όλων των λαθρομεταναστών στην ΕΛΛΑΔΑ (!!!) δασκαλεμένοι καλά από τον αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. Στρόουμπ Τάλμποτ μέσω των Μ.Κ.Ο. και Συριζοαριστεριστών.
Σας αποκαλύπτουμε το στημένο σκηνικό για να μην τρέφετε φρούδες ελπίδες για το κομματικό κατεστημένο που οδηγεί την πατρίδα μας στην εθνική αποδόμηση και στην φαλκίδευση των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων.
ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ
http://akommatistoi-istologoi.blogspot.com/


Πωλείται η Ελλάς!

Ποιος γλυκοκοιτάζει το οικόπεδο που λέγεται… Ελλάδα;


Γράφει η Γιώτα Ηλιού.

Τις τελευταίες εβδομάδες, παρακολουθούμε «πράξεις» που θυμίζουν μια μαθηματική εξίσωση. Ποιος προσθέτει και ποιος αφαιρεί; Ποιος κάνει το λογαριασμό; Ποιος θέλει τι;

Προσθαφαιρέστε: Ραντεβού, κρυφά και φανερά, ταξίδια, διαβουλεύσεις, μέτρα λιτότητας, θεσμοί που τείνουν να ξεπεραστούν, δάνεια, επιβίωση ΕΕ και Ελλάδας και στο τέλος, το μεγάλο ζητούμενο: Κερδοσκόποι.

Ποιοι είναι αυτοί οι κερδοσκόποι και τι θέλουν; Αναζητούν χρήμα; Και για πόσο θα μας το «κλέβουν», αλλά και για πόσο και πόσο θα μας το χρεώνουν; Μήπως ζητούν και κάτι ακόμα;

Ας κάνουμε τη δική μας εξίσωση:

Σημειώστε:

Χένρυ Κίσινγκερ, πρώην υπουργός Εξωτερικών ΗΠΑ, 1974, Νέα τάξη πραγμάτων

«Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μία συνολική στρατηγική για τις ΗΠΑ, μια νέα τάξη μπορεί να δημιουργηθεί, είναι ευκαιρία μέσα από την παρούσα κρίση».

Ουάσιγκτον 1974: «Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι αυτό το λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθειά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες, έτσι ίσως τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν, εννοώ να χτυπήσουμε τη γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε τη δυνατότητά τους να αναπτύσσονται , να διακρίνουν τους εαυτού τους, να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να περάσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικά μας σχέδια στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή».

Πριν συνεχίσουμε, απαντήστε έστω και πρόχειρα στο ερώτημα: Τι από όλα αυτά έχουν καταφέρει; Πόσες εκπτώσεις και «παραχωρήσεις» έχουν γίνει;

…συνέχεια…

Στις σύγχρονες κοινωνίες έχουμε τις εξής Οικονομικές τάξεις:

  • Η ανώτερη τάξη κατέχει όλο το χρήμα και δεν πληρώνει φόρους.
  • Η μεσαία τάξη πληρώνει όλους τους φόρους και κάνει όλη τη δουλειά.
  • Η φτωχότερη τάξη είναι αυτή που ζει με το φόβο της επιβίωσης.
Ποια είναι η νέα τάξη πραγμάτων, η νέα τάξη που θα έχει στα χέρια της την εξουσία του πλανήτη, που θα δανείζει με επαχθείς όρους και θα καθορίζει τις τύχες ιστορικών εθνών, που θα κερδοσκοπεί και θα τρομοκρατεί την κατώτερη τάξη;

Ποια είναι η νέα τάξη, που θα επιτρέπει μόνο μέσω φορολογίας των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα την υπερθέρμανση του πλανήτη;

Σημειώστε και πάλι…

O κ. John Perkins, στέλεχος της CIA, οικονομικός εκτελεστής και συγγραφέας του βιβλίου: Καταθέσεις ενός οικονομικού εκτελεστή, είχε αποστολή να σχεδιάζει κυβερνητικά συμβόλαια, που θα φαίνονταν ιδανικά, αλλά ο πραγματικός στόχος θα ήταν να «υποδουλώσει» μια χώρα σε χρέος και να την κρατήσει υποδουλωμένη για πάντα.

Γιατί ως γνωστόν, όποιος χρωστάει, μόνο «ΝΑΙ», μπορεί να λέει σ αυτόν που του έχει δανείσει χρήματα.

Συμβαίνει αυτό με την Ελλάδα και την ΕΕ;

Τα ξένα lobbies ήδη μας έχουν στο χέρι. Τι άλλο θέλουν;

Μήπως το καλύτερο οικόπεδο στον πλανήτη;

Ευάερο, ευήλιο, δίπλα στο θαλάσσιο μετρό που οδηγεί παντού, με πολλά καλούδια στα υπόγειά του. Πετρέλαιο, ουράνιο, φυσικό αέριο, διαμάντια, μέταλλα κ.λ.π. που θα μπορούσαν να μας έχουν καταστήσει υπερδύναμη.

John Perkins: « Ο πιο κοινός τρόπος να δράσουμε, είναι να εντοπίσουμε μία χώρα που διαθέτει πόρους, όπως πετρέλαιο και μετά θα κανονίσουμε ένα τεράστιο δάνειο για τη χώρα αυτή, από την παγκόσμια τράπεζα ή έναν από τους αδερφούς οργανισμούς ( ΔΝΤ). Αλλά τα χρήματα ποτέ δεν πάνε στην πραγματικότητα στη χώρα αυτή . Πηγαίνουν σε μεγάλες εταιρείες για να χτίσουν έργα υποδομής σ αυτήν τη χώρα. Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, βιομηχανικά πάρκα, λιμάνια.

Πραγματικό κέρδος έχουν οι λίγοι και πλούσιοι. Και φυσικά οι εταιρείες μας.

Στην πραγματικότητα δεν βοηθούν την πλειοψηφία των ανθρώπων. Εντούτοις, αυτοί οι άνθρωποι σε όλη τη χώρα υπομένουν και κρατάνε το τεράστιο χρέος.

Το χρέος είναι τόσο μεγάλο που είναι αδύνατο να εξοφληθεί. Και αυτό είναι μέρος του σχεδίου. Δεν μπορούν να το ξεπληρώσουν. Και εμείς οι οικονομικοί εκτελεστές πάμε πίσω και τους λέμε: Μας οφείλετε πολλά λεφτά και δεν μπορείτε να πληρώσετε το χρέος σας. Οπότε, πουλήστε το πετρέλαιό σας πολύ φθηνά στις δικές μας εταιρείες. Επιτρέψτε μας να χτίσουμε στρατιωτική βάση στη χώρα σας ή στείλτε στρατεύματα για να υποστηρίξουν τα δικά μας. Όπως στο Ιράκ, ή ψηφίστε υπέρ μας στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών ή ιδιωτικοποιήστε την εταιρεία ύδρευσης και ηλεκτρισμού και πουλήστε σε δικές μας εταιρείες.

Είναι τυπικός ο τρόπος που λειτουργεί το ΔΝΤ και η παγκόσμια Τράπεζα. Χρεώνουν μία χώρα και το χρέος είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορούν να το αποπληρώσουν. Και μετά προσφέρονται να αναχρηματοδοτήσουν αυτό το χρέος και να πληρωθούν με περισσότερο τόκο. Και εσύ απαιτείς αυτό το αντάλλαγμα που αποκαλείς «εξάρτηση» ή «καλή διακυβέρνηση», το οποίο βασικά σημαίνει ότι πρέπει να ξεπουλήσουν τους πόρους τους, συμπεριλαμβάνοντας πολλές από τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις εταιρείες κοινής ωφέλειας, τα εκπαιδευτικά συστήματα μερικές φορές τα ποινικά τους συστήματα, τα ασφαλιστικά τους συστήματα σε ξένες εταιρείες».

Do the math…


Ο εισπράκτορας...

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΔΗΜ. ΡΕΠΠΑΣ) ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Διαβάστε περισσότερα εδώ: Parakato.gr | ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΔΗΜ. ΡΕΠΠΑΣ) ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ωραίο το αφιέρωμα
του parakato ...
αλλά δεν πήγε
παρακάτω !

Η έρευνα που έκανε
σταμάτησε
στο 1974 !

Ελάτε όμως
που παρακάτω
είναι το ζουμί ...

Το βρήκαμε
και το παρουσιάζουμε !


Παρακαλούμε
οι ευαίσθητοι σοσιαλιστές
πριν πατήσουν
πάνω στην εικόνα
για να τη μεγεθύνουν,
να έχουν δίπλα τους
ένα ποτήρι νερό
και 2-3 υπογλώσσια.

Για να μην πείτε
ότι δεν σας προειδοποιήσαμε
δηλαδή ...


Πάρτε το :


Αν δεν το είδατε
καλά,
ξαναπατήστε
για να το ξαναδιαβάσετε.


Όταν καπνίζει ο λουλάς...

ΣΟΚ: Προπάγανδα της ΝΕΤ υπέρ της χρήσης κάνναβης... Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει η ΕΡΤ;

Την Πέμπτη (10-2-2011)το βράδυ (10,40'), σε ώρα δηλαδή τηλεοπτικής αιχμής, καθώς παρακολουθούσα τηλεόραση με την οικογένειά μου, έκπληκτος διαπίστωσα ότι στη ΝΕΤ προβαλλόταν μία εκπομπή , στην οποία εμφανίζονταν διάφοροι δήθεν ειδικοί, οι οποίοι προπαγάνδιζαν τη χρήση κάνναβης (χασίς), ως ενός προϊόντος, που δεν προκαλεί ζημιά στον ανθρώπινο οργανισμό και μάλιστα επιχειρηματολογούσαν με πολύ ύπουλο τρόπο, ισχυριζόμενοι ότι είναι δύσκολο να πείσεις τους νέους να μην κάνουν χρήση της, αφού δεν έχει αρνητικά αποτελέσματα !!!
Επειδή θεωρώ ότι ο ρόλος ενός τηλεοπτικού καναλιού και ιδίως κρατικού , λόγω της επικοινωνιακής του ισχύος, πρέπει να συμβαδίζει και σέβεται τις αρχές και αξίες της χώρας και κοινωνίας μας, αλλά και να υπακούει στη νομοθεσία, που έχει περιλάβει την κάνναβη στις απαγορευμένες ναρκωτικές ουσίες, έτσι ώστε να βοηθά στην αύξηση του βαθμού ελευθερίας και συνείδησης των τηλεθεατών και όχι να προκαλεί το αντίθετο, δηλαδή να μεγενθύνει την εξάρτησή τους σε καταστροφικές και μηχανικές συνήθειες, θεωρώ επιβεβλημένη την τοποθέτησή μου.
Όταν συνταγματικά και με πλήθος νομοθετήματα και συμβάσεις έχουμε αποδεχθεί το καθήκον του κράτους και των αρχών του όπως προστατεύουν την ανθρώπινη προσωπικότητα και υγεία, την οικογένεια, τους νέους, παιδιά και εφήβους, διερωτώμαι , πώς όλα αυτά είναι δυνατόν να συμβαδίζουν με εκπομπές τέτοιου είδους, οι οποίες ως δούρειοι ίπποι χρησιμοποιούνται για να υπερκεράσουν τις αντιστάσεις μας, για να μας κάνουν εξαρτημένα, άβουλα όντα; Εδώ πασχίζουμε να πείσουμε και βοηθήσουμε τους καπνιστές να σταματήσουν την καταστροφική εξάρτηση από τη νικοτίνη, τώρα θα ανοίξουμε ένα νέο μέτωπο εξάρτηση και διάλυσης των ανθρωπίνων ψυχών, μέσω απαγορευμένων εξαρτησιογόνων;
Η προβολή της εκπομπής είναι μία επιλογή ακατανόητη, απαράδεκτη, προκλητική και προσβλητική, συνιστά δε πράξη αντικείμενη την εταιρική κοινωνική ευθύνη της ΝΕΤ έναντι των πολιτών, στους οποίους απευθύνεται, αλλά συνιστά και πράξη παράνομη ως προωθούσα και προπαγανδίζουσα εμμέσως παράνομες πράξεις ως είναι η χρήση ενός απαγορευμένου ναρκωτικού, διαμαρτύρομαι ως πολίτης και τηλεθεατής προς κάθε αρμόδιο της ΝΕΤ και προωθώ το παρόν ως καταγγελία προς το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, για να πράξουν τα δέοντα.

Πέμπτη, 10-2-2011

 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ: ΚΑΝΙΓΓΟΣ 33-ΤΗΛ. 2103300990


Ο παράξενος ταξιδιώτης!

Ο Παπανδρέου βιώνει το "καραμανλικό" του τέλος...

Ένας πρωθυπουργός που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.

 Αμήχανος, όπως ο προκατοχός του Καραμανλής, στα τελευταία του.

Τον είδαμε να εγκαινιάζει θεατρικά δρώμενα με τον Γερουλάνο στη παραλιακή. (Άσχετο.)

Να μιλάει στο εβραικό λόμπυ- εδώ υπάρχει κάποια συνέπεια.

Τον είδαμε να απειλεί ότι θα διασώσει τη δημοκρατία στην Αίγυπτο, με το παρ' ολίγο ταξίδι του.

Τελικά ο Μουμπάρακ θα έλθει να τον συναντήσει στο Καστρί.

Τον βλέπουμε να ικετεύει μια...
συνομιλία με τον Σαρκοζί στα Ευρωπαικά Συμβούλια, ένα βλέμμα της Μέρκελ.

Χωρίς αποτέλεσμα. Φωτοβολίδες οι δηλώσεις του για ευρωομόλογα και μηχανισμούς στήριξης. Τζίφος.

Η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η κυβέρνησή του "υπάρχει" μέσα από το δελτία της ΝΕΤ και του Mega.

H Kερατέα όσο περνάει ο καιρός γίνεται σημείο αναφοράς της αντίστασης ενάντια στη χουντική διακυβέρνησή του.
Το δικό του Πολυτεχνείο.

Όπου νάναι θα τον εγκαταλείψουν και οι πιο πιστοί υπουργοί του-όσοι διαθέτουν λίγη τσίπα και δεν θέλουν να εξευτελίζονται.

Οι εκλογές τώρα είναι η μόνη λύση.

Η άλλη, είναι να γίνει Μουμπάρακ...
http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4723


Τι συμβαίνει;

Γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν ρίχνει την κυβέρνηση; Με ποιόν είναι; Με τον Παπανδρέου ή με τον λαό;


Anti-ntp:Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ!!!!!!!
Η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί νόμιμα να ανατρέψει την κυβέρνηση με ένα φύσημα, αλλά δεν το κάνει


Η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί νόμιμα να ανατρέψει την κυβέρνηση με ένα φύσημα, αλλά δεν το κάνει.
Για να το κάνει πρέπει να πάρει μαζί της τον λαό. Και για να πάρει μαζί της τον λαό η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να ακολουθήσει την θέληση του λαού. Και η θέληση του λαού είναι
  • εξω από το Μνημόνιο
  • αποκατάσταση των αδικιών από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα
  • φορολογείστε επιτέλους και την ολιγαρχία του πλούτου και όχι μόνο το λαό
  • φέρτε πίσω τα κλεμμένα, ΟΛΟΙ οι κλέφτες στη φυλακή και όχι μόνο οι κλέφτες “των άλλων”
  • δώστε στη δημοσιότητα τον λογαριασμό των δανείων που πήρατε στα κρυφά και που μας βάλατε να πληρώνουμε
Ετσι η αξιωματική αντιπολίτευση παρακολουθεί την....

κυβέρνηση να παίρνει μέτρα, με τα περισσότερα από τα οποία συμφωνεί και η ίδια βαφτίζοντάς τα “διαρθρωτικά”, τα οποία ξεζουμίζουν ΜΟΝΟ τον λαό και αφήνουν στο απυρόβλητο την ολιγαρχία που πλούτισε με χίλιους δυο άνομους τρόπους τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και που ποτέ δεν φορολογήθηκε. Και τα οποία μέτρα, τα περισσότερα, πάλι την ίδια ολιγαρχία εξυπηρετούν οικονομικά. Τοσο διαρθρωτικά είναι.
Τα μέτρα αυτά της κυβέρνησης φέρνουν οργή. Και η οργή μπορεί να οδηγήσει σε εξέγερση που θα παρασύρει πολλά στο διάβα της.
Ετσι η αξιωματική αντιπολίτευση προειδοποίησε σήμερα στην βουλή, δια του αρχηγού της, την κυβέρνηση πως “με την πολιτική της πυροδοτεί λαϊκές εκρήξεις”, πως “έχει χάσει την μπάλλα” (η κυβέρνηση) και πως εκείνη ως αξιωματική αντιπολίτευση “δημιουργεί την αίσθηση προοπτικής και υπευθυνότητας που αύριο μπορεί να πείσει το λαό και να μαζέψει τα ερείπια που εσείς δημιουργείτε”. Μετά την “καμμένη γη” θα δούμε και την παραλλαγή: “ερείπια”. Βαστάτε πατριώτες!
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν συμπαραστάθηκε όμως σε καμμία από τις κοινωνικές ομάδες που δέχτηκαν επίθεση από την καταστροφική και δικτατορική αυτή κυβέρνηση. Ούτε καν στην απαγόρευση των “συναθροίσεων” των αγροτών. Εκτός κι αν εννοούμε σαν συμπαράσταση δυο-τρεις κουβέντες στην βουλή. Την βουλή. Που πάνω από την μισή έχει υπερηφανευθεί ο κ. Χριστοφοράκος πως την έχει λαδώσει. Και που ο δημοσιογράφος εκείνος μας έδειξε την απίστευτη χλιδή της.
Τέτοια συμπαράσταση στον λαό.
Η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως και τα άλλα κόμματα, τρέφει ελπίδες ότι “δεν θα αλλάξει τίποτε”. Οτι το πολίτευμα θα μείνει ως έχει. Επ’ άπειρον. Οτι ο κουτο-λαός θα πηγαίνει να ψηφίζει μια φορα στα τέσσερα χρόνια τον διαχειριστή της αθλιότητάς του, τον εισπράκτορα των τοκογλύφων, και τον αρχηγό των “λιγώτερο” διεφθαρμένων. Ετσι νομίζει. Πως δεν άλλαξε τίποτε σε αυτή τη χώρα. Νομίζει πως αυτή η χώρα είναι η ίδια όπως και πριν 10 μήνες. Πως αρκεί μια θολούρα περί αναθεώρησης τους Συντάγματος και την βγάλαμε καθαρή όλοι. Πως αρκούν 5 έντιμοι σε ένα κόμμα και 2 σε ένα άλλο για να αθωωθεί ο βούρκος τριών δεκαετιών. Χωρίς δίκη. Χωρίς τιμωρία. Χωρίς συγγνώμη.
Και κυρίως χωρίς να περάσει ούτε μια τρίχα εξουσίας στον λαό.
Κι έτσι, η αξιωματική αντιπολίτευση, ερεθισμένη από την ιδέα ότι αύριο θα είναι κυβέρνηση (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!), που είναι και ο μόνος της στόχος, ο αποκλειστικός, η μεγάλη της λαχτάρα, το όνειρο και η φιλοδοξία που της τσιγαρίζει τα σωθικά, που την κρατά ξάγρυπνη τα βράδια μέσα στην κρυφή χαρά και προσμονή των κυβερνητικών μεγαλείων που την περιμένουν, βγάζει λόγους στην βουλή “για τα μάτια του κόσμου”. Για τα μάτια του κόσμου.
Και για ναχει να λέει αύριο στο λαό: “εμεις σας τα είπαμε, σας προειδοποιήσαμε, και για τα ερείπια σας είπαμε και για την αδικία, να και οι λόγοι μας στο κοινοβούλιο, αμαρτία δεν έχουμε, με τη δική σας πλευρά ήμασταν πάντα”.
Η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί νόμιμα να ανατρέψει την κυβέρνηση με ένα φύσημα και μόνο. Υποσχόμενη στον λαό πως θα εκπληρώσει αυτά που ο λαός ζητάει. Και καλώντας τον λαό να γεμίσει μια πλατεία στην πρωτεύουσα και να μείνει εκεί μέχρι να φύγει αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής.
Αλλά δεν το κάνει. Διότι και η αξιωματική αντιπολίτευση τα ίδια συμφέροντα με αυτή την καταστροφική κυβέρνηση του ΠαΣοΚ υποστηρίζει.
Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να μας πείσει πως κάνει αγώνα και περιμένει ο λαός να καταλάβει τις θέσεις της (τέτοιο ντογάνι ο λαός) και να πάει με τα νερά της. Ο λαός να πάει με τα νερά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αντί να πάει εκείνη με τα δικά του.


Νέα Βόμβα Παπανδρέου Για Τα Εθνικά!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Νέα Βόμβα Παπανδρέου Για Τα Εθνικά. Ως σύχρονος Νέρωνας Καίει Την Χώρα.

"Χώρα είχατε, τώρα δεν έχετε!!!".
"Έθνος Είχατε και τώρα δεν θα έχετε!!!"
Ο Γ. Παπανδρέου την ώρα που απαντούσε σε ερώτηση του προέδρου το ΛΑΟΣ, παραδέχεται οτι "θα χάσουμε σημεία της Εθνικής μας κυριαρχίας" αλλά δεν θα είναι κατα αυτόν τα βασικά !!! Για την ακρίβεια είπε:""Δεν υπάρχει θέμα να......

χάσουμε βασικά σημεία της εθνικής μας κυριαρχίας. Έδωσα και θα δώσω μάχη".

Και μόνον αυτή η δήλωση με την σημαντικότητα της καταμαρτυρεί πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Δεν είναι αμελητέο να φτάνει ένας πρωθυπουργός μιας χώρας να δηλώνει πλέον επίσημα οτι στις επόμενες ημέρες θα εκχωρηθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας αλλα ...

...όχι σε βασικά σημεία.
Ποια είναι τα βασικά σημεία λοιπόν.Και ποιος είναι ο νόμος συνταγματικός ή μή και ποιοί τον ψηφισαν (΄;;;) ώστε να δίνουν το δικαίωμα στον έξυπνο Γιωργάκη να διαπραγματευεται και το ελάχιστο της εθνικής κυριαρχίας.

Στο λογοπαίγνιο αυτό όμως ο κατά άλλα "έξυπνος Γιώργάκης" δεν οριοθετεί σε εμάς τους "υπόλοιπους χαζούς ¨Ελληνες" που στο μυαλό του βρίσκεται η κόκκινη γραμμή που χωρίζει τα βασικά απο τα μή βασικά σημεία της εθνικής μας Κυριαρχίας.

Ο άνθρωπος μας λέει με απλά λόγια :
"Χώρα είχατε, τώρα δεν έχετε!!!".
(Σκεφετεαι απο μέσα του )"Εγώ είχα;", 'Δεν είχα!..." (απαντά!). "Και τι έπαθα; ", (Αναριωτιέται!!!), "Μέχρι και πρωθυπουργός σας έγινα!!! ".

"Έθνος Είχατε και τώρα δεν θα έχετε!!!"
"Αλλά τι σημασία έχουν αυτά ...", συνεχίζει, "Υγεία να υπάρχει και όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται!!!". Εδώ είναι η κόκκινη γραμμή των βασικών σημείων της εθνικής μας κυριαρχίας δια στόματος πρωθυπουργού. Οχι για αυτά που μέχρι τώρα έγινα και γνωρίζεται , αλλα γιαυτά που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.


Μηνυτήρια αναφορά!

Μηνυτήρια αναφορά για το γένος των Ελλήνων.


110211-stratosΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ.
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ - ΔΗΛΩΣΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ.
* * * * * * * * * *
1 .Χαρίκλειας Νικοπούλου, του Βασιλείου, δασκάλας,
2. Μιχαήλ Δανίκα, καθηγητού Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, .
3.Κωνσταντίνου Καραϊσκου του Πέτρου, εκπαιδευτικού- Διευθυντού Εφημερίδος ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,
4.Ιωάννη Κουριαννίδη του Χαρ. Τραπεζικός,
5. Αθανασίου Τσακνάκη του Αναστασίου, εκπαιδευτικός,
6. Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη του Γεωργίου, επιχειρηματία, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρηματιών Παλλινοστούντων Ν. Εβρου, .
7. Σπυρίδωνος Σταματόπουλου του Αθανασίου, Συνταγ/ρχη ε.α.
8.Αγλαϊας Συμεωνίδου του Γεράσιμου, λογοθεραπεύτριας,
9. Χριστίνας Τσαμπάζη, Δικηγόρου,

Π Ρ Ο Σ
1. Τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
2. Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α.
3. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού
4. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού
5. Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
* * * * * * * * * * *
Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 2, 3 του Συντάγματος όπως δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 102 Α΄/2.6.2008, ‘' Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία''. 3. ‘' Ολες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Εθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα''. Η παρ. 2 του άρθρου 1 του Συντάγματος, τονίζει προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν αρκεί να τηρούνται τυπικά, οι διαδικαστικοί μηχανισμοί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, εάν και εφ όσον η αληθινή πραγμάτωση, καθημερινά, της λαΪκής κυριαρχίας, υπονομεύεται, νοθεύεται, ή χειραγωγείται, με διάφορες αυταρχικές μεθοδεύσεις, ούτε αρκεί ακόμα η τυπική, ή μεταφυσική αναγωγή όλων των εξουσιών στο Λαό ως πηγή τους, κατά τους ορισμούς της παρ. 3, εάν ο Λαός δεν είναι πραγματικά κυρίαρχος. Είναι χαρακτηριστική η διατύπωση της παρ. 3 του άρθρου 120 του Σ, κατά την οποία ‘'ο σφετερισμός, με οποιοδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτήν διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Ο τονισμός στην παρ. 3 του άρθρου 1 του Σ. Ότι όλες οι εξουσίες υπάρχουν όχι μόνον υπέρ του Λαού, αλλά και του Εθνους, είναι σαφές ότι ως Λαό μεν εννοεί τους Ελληνες πολίτες, ως Εθνος δε εννοεί, όλους τους Ελληνες κατά το γένος. (ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Βελισσάριος Καράκωστας, Επ. Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ. ).
Σύμφωνα με το άρθρο 45 εδ. α΄ του Συντάγματος, ‘'ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, που τη διοίκηση τους ασκεί η Κυβέρνηση, όπως ο νόμος ορίζει.‘' Σύμφωνα με τις ως άνω συνταγματικά κατοχυρωμένες, και θεσμοθετημένες αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, επισημαίνουμε προς όλους τους συναρμόδιους και υπευθύνους τα εξής:
Ενώ στις έως τώρα εγκυκλίους που καθορίζουν τις προϋποθέσεις δια την εισαγωγή μαθητών στα ανώτατα στρατιωτικά ιδρύματα, υπήρχε η προϋπόθεσις του ελληνικού γένους, εν τούτοις από το 2011, η προϋπόθεσις η οποία αποτελεί αναγκαία συνθήκη, δια την πλήρωση του άρθρου 1 του Γενικού Κανονισμού Υπηρεσίας στο Στρατό, ήτοι την εξασφάλιση της άμυνας της Χώρας, την υπεράσπιση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας, κατόπιν απαράδεκτων παρεμβάσεων, καινοφανών σε μας τους Έλληνες και δη τους από ημάς στρατιωτικούς έπαυσε να υπάρχει. Η κατάργηση της προϋποθέσεως αυτής, θα οδηγήσει στην ελεύθερη είσοδο ατόμων που δεν είναι Έλληνες στο γένος, που έλαβαν για γνωστούς παλαιοπολιτικούς λόγους την ελληνική υπη-κοότητα, και μάλιστα προσωρινά, δεδομένου ότι ο νόμος 3838/2010, (ΦΕΚ Α, 49), που στηρίζει την αντεθνική αυτή μεθόδευση, και η οποία αντιβαίνει προς την παρ. 2 του άρθρου 1 του Συντάγματος, με την υπ αριθ. 350/2011 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, κρίθηκε ότι οι διατάξεις των άρθρων 1Α παρ. 1-3 και 24 του ως άνω Ν. 3838/2010 αντίκεινται στις ως άνω διατάξεις του Συντάγματος, γεγονός το οποίον συνάδει προς την κατά πλειοψηφία βούληση του Ελληνικού λαού.
Επιπλέον, είναι γνωστό σε όλους ότι η προϋπόθεσις του ελληνικού γένους για την κατάληψη ευαίσθητων θέσεων στην ελληνική (ακόμα) Επικράτεια, προβλέπεται από το Σύνταγμα, αρχής γενομένης από το άρθρο 31 του Συντάγματος, το οποίον ορίζει τα εξής: ‘' Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκλεγεί όποιος είναι Έλληνας πολίτης πριν από πέντε τουλάχιστον έτη, έχει από πατέρα ή μητέρα ελληνική καταγωγή.............''.
Σύμφωνα δε με την διάταξη του άρθρου 49 παρ. 1 του Συντάγματος, η οποία ορίζει ότι: ‘'Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για εσχάτη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος''.
Σύμφωνα με την ελληνική μας συνείδηση, το άρθρο 120 του Συντάγματος, αλλά και το άρθρο 3 του Στρατιωτικού Κανονισμού 20-1 (όρκος Στρατιωτικών), σας ενημερώνουμε ότι, οποιαδήποτε υπογραφή σας επιτρέψει την αντισυνταγματική, εθνομηδενιστική και αντεθνική είσοδο μη Ελλήνων στο γένος στα στρατιωτικά ιδρύματα, θα επιφέρει κάθε νόμιμη και δίκαιη πράξη ,που θα έχει σαν στόχο να λογοδοτήσετε, στις αρμόδιες ελληνικές αρχές, για πράξεις που αφορούν μείωση, περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας του γένους των Ελλήνων, καθώς και γιατί, η εν λόγω πράξη μελλοντικά οδηγεί με ακρίβεια στην απώλεια εδαφικής κυριαρχίας, και στοιχειοθετεί την πράξη της εσχάτης προδοσίας. Είμεθα σίγουροι, ότι πράττοντας κατά συνείδηση θα τιμήσετε τον όρκο σας, και θα διαφυλάξετε το γένος των Ελλήνων από οποιανδήποτε ύπουλη νομικίστικη μεθόδευση, η οποία ως στόχο έχει την μείωση του από τους προαιωνίους εχθρούς του.
Επειδή κατ άρθρο 50 του Συντάγματος, ‘'Ο Πρόεδρος της Δη-μοκρατίας, δεν έχει άλλες αρμοδιότητες παρά μόνον όσες του απονέμουν ρητά το Σύνταγμα και οι νόμοι που είναι σύμφωνοι με αυτό''.
Επειδή Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, γνωρίζετε ότι η εισαγωγή αλλοδαπών αγνώστου, απροσδιορίστου εθνικότητος και φυλής, είναι αντίθετη προς την λαϊκή κυριαρχία, και την εκπεφρασμένη ποικιλοτρόπως βούληση του Ελληνικού λαού,
Σας καλούμε να υπερασπιστείτε τις Ενοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας, των οποίων κατ' επιταγή του Συντάγματος προϊστασθε καθώς και το ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και πιστεύουμε ότι θα το πράξετε.
Προς διασαφήνιση των όρων σας επισημαίνω ότι το γένος είναι φυσική πραγματικότης και δεν ταυτίζεται με την υπηκοότητα που είναι κάτι που αλλάζει.
Επισημαίνω προς τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα, ότι η υπογραφή τους δεν αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο, αλλά απόδειξη της αποδοχής και της συμφωνίας των, προς το ανοσιούργημα της εισόδου αλλογενών εις τις στρατιωτικές σχολές.
Επειδή σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 120 παρ. 2 του Συντάγματος, ορίζονται τα κάτωθι: ‘' Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων'', ως επίσης κατά την παρ. 3 του ιδίου άρθρου 120 του Συντάγματος, ορίζεται ότι : ‘' Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος''.
Επιπλέον σύμφωνα με τον ΣΚ 20-2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ ΑΡΘΡΟ 5: "Ο διοικητής είναι υπεύθυνος για παν ότι πράττει ή παραλείπει να πράξει"
Κατόπιν των ως άνω ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, η εφαρμογή της οποία συνεπιφέρει την ενεργοποίηση του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος, σύμφωνα με την οποία ‘' Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία ‘'.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, να επιδώσει νόμιμα, προς τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κατοικοεδρεύοντα εις Αθήνα, και επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου αριθ. 7, προς ον αυτή απευθύνεται, προς γνώση των, και δια τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας την ολόκληρη εις την έκθεση επιδόσεως του.
Επικολλάται ένσημο ΤΠΔΑ 2,30 στον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2011
Οι Δηλούντες & Προσκαλούντες
Σπυρίδων Σταματόπουλος
Η Πληρεξουσία Δικηγόρος
www.elkosmos.gr


Είναι μεγάλη η αμοιβή για όποιον τον βρεί!


Διαμαντοπούλου, πρώτη γλώσσα Αγγλικά, δεύτερη γλώσσα Τούρκικα!

Υποχρεωτικ​ή η Τούρκική Γλώσσα για τα Ελληνόπουλ​α;;;;;;


ΦΕΚ Τουρκική Γλώσσα.

Σας φαίνεται ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική;

Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση. Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον; Κάθε λαός έχει τους αρχηγούς που του αξίζουν. Δεν θα γράψω άλλα σχόλια διότι θα είναι προσωπικά. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, και αν δεν συμφωνείτε με αυτήν την απόφαση του υπουργείου εθνικής παιδείας (και του...

 παιδαγωγικού ινστιτούτου) προωθήστε αυτό το μήνυμα. Αν πάλι σας είναι αδιάφορο, απλά αγνοήστε το.

Μόνο μία τελευταία παρατήρηση:

Αν πείτε κι εσείς (όπως κι εγώ) Μπα, αποκλείεται. υπερβολές. Ένα απλό τηλεφώνημα στο Εθνικό τυπογραφείο, το επίσημο όργανο του κράτους, θα σας πείσει !

ΦΕΚ Τουρκική Γλώσσα

Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές. Αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους.

Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.)


ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006

Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως.

Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)

Τα ΜΜΕ σιωπούν. Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν.
Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?
Ειδικά όταν οι Εγγλέζοι απαιτούν στα σχολεία τους τα Αρχαία Ελληνικά.
Σε 13 δημοτικά σχολεία της Οξφόρδης, θα αρχίσουν να διδάσκονται αρχαία Ελληνικά, καθώς κρίθηκε ότι βοηθούν τα παιδιά στην κατανόηση της μητρικής τους γλώσσας. Οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης των σχολείων αποφάσισαν να εντάξουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών γιατί πιστεύουν ότι έτσι οι μαθητές θα βελτιώσουν τα Αγγλικά τους.

Νικόλαος Ν.

http://ksipnistere.blogspot.com


Δεν μου δίνουν ελληνική ιθαγένεια!


Η απόλυτη ξεφτίλα της χώρας, τους κράτους, των μυστικών υπηρεσιών, των πολιτικών και φυσικά όλων των ιθαγενών:


πηγή


ΡΩΣΙΑ - ΝΑΤΟ!

Ναι στη συνεργασία Ρωσίας- ΝΑΤΟ για Ευρώπη




ΜΟΣΧΑ – Πάνος Ιγνατίου

Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνεργασία με το ΝΑΤΟ σε ό,τι αφορά το σχέδιο δημιουργίας κοινού Ευρωπαϊκού συστήματος αντιπυραυλικής Άμυνας υπολογίζοντας τα αμοιβαία συμφέροντα και την ανάγκη της συλλογικής αντίδρασης στις κοινές προκλήσεις στον τομέα της πυραυλικής διάδοσης αλλά δεν πρέπει να πρόκειται για συγκυριακή πολιτική υπέδειξε ο ΥΠ. ΕΞ της Ρωσία Σεργκέι Λαβρόφ ο οποίος μίλησε με σκληρή γλώσσα αλλά και με ειλικρίνεια στην 47η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια.

Ο Ρώσος ΥΠ. ΕΞ αναφερόμενος στα αποτελέσματα των περσινών Συνόδων κορυφής του Συμβουλίου Ρωσίας – ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα και του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία που έγινε στην Αστάνα, υπογράμμισε ότι οι σχέσεις στον τομέα της ασφάλειας σήμερα αλλάζουν ουσιαστικά. Παρ’ όλα αυτά στην Ευρωατλαντική περιοχή παραμένουν ακόμα δυνάμεις οι οποίες δεν είναι ικανές να κάνουν αποφασιστικό βήμα από το παρελθόν στο μέλλον. « Ήρθε η ώρα, είπε, που πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα κοινά στρατηγικά συμφέροντα και στην πρόσκαιρη συγκυριακή πολιτική σκοπιμότητα» Ο Σργκέι Λαβρόφ τόνισε ότι η κοινή άμυνα από τις κοινές απειλές είναι ύψιστη συμμαχική μορφή στον τομέα της ασφάλειας. Από αυτή την άποψη η ικανότητα μας να δημιουργήσουμε κοινό Ευρωπαικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας με τη συμμετοχή της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ θα γίνει μια ιδιόμορφη αξιολόγηση της ειλικρίνειας των διακηρύξεων της ετοιμότητας για συνεργασία και έμπρακτη δημιουργία αδιαίρετης ευρωοατλαντικής και ευρασιατικής κοινότητας ασφάλειας. Ουσιαστικό σημείο εδώ υπέδειξε ο κος Λαβρόφ είναι ό,τι κάνουμε στο Συμβούλιο Ρωσίας- ΝΑΤΟ συμπεριλαμβανομένης και της συνεργασίας στον τομέα της αντιπυραυλικής άμυνας, δεν πρέπει να «ορίζει εχθρούς» , να προκαλεί ζημιά στην παγκόσμια στρατηγική σταθερότητα, προκαλώντας νέες διαχωριστικές γραμμές- αυτή τη φορά- ανάμεσα στο Συμβούλιο Ρωσίας – ΝΑΤΟ και τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό τόνισε θα υπόσκαπτε τις επιτακτικά αναγκαίες προσπάθειες επίτευξης διαπολιτιστικής ομόνοιας»

Ο Σεργέκι Λαβρόφ είπε ακόμα ότι «Οι επαγγελματίες καταλαβαίνουν σήμερα πολύ καλά ότι η εφαρμογή των σχεδίων των Η. Π. Α για την ανάπτυξη της δικής τους αντιπυραυλικής ασπίδας, τα οποία αποτελούν τη βάση του συζητούμενου συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ σημαίνει ουσιαστική αναβάθμιση σε στρατηγικό επίπεδο. Εξάλλου πρόσθεσε αυτό θίγει άμεσα την αποτελεσματικότητα των Ρώσικων Δυνάμεων Πυρηνικής Συγκράτησης, κάτι που υπέδειξε θα προκαλέσει οπωσδήποτε αντίμετρα. Για όλους θα πρέπει να γίνει ολοφάνερο το γεγονός ότι στην ευρωατλαντική περιοχή δεν υπάρχουν κράτη που θα είχαν λόγους, σχέδια ή προθέσεις να απειλούν τα μέλη του ΝΑΤΟ» Σε σχέση με αυτό ο Ρώσος ΥΠ. ΕΞ χαρακτήρισε ενώπιον της κας Χίλαρι Κλίντον, ως ένδειξη αλλαγών την σημερινή ανταλλαγή των επικυρωτικών εγγράφων της Συνθήκης για τους στρατηγικούς επιθετικούς εξοπλισμούς. ( START). Πάντως ο Σεργκέι Λαβρόφ και η Χίλαρι Κλίντον συμφώνησαν ότι με την ανταλλαγή των επικυρωτικών εγγράφων έγινε ακόμα ένα βήμα στο δρόμο προς ένα αποπυρηνικοποιημένο κόσμο και τη δημιουργία πραγματικά ίσης ασφάλειας για όλους.

Εν τω μεταξύ όπως μεταδίδεται από έγκυρα Μ.Μ.Ε η Ρωσία και το ΝΑΤΟ προχώρησαν στις Βρυξέλες σε ευρείες διαβουλεύσεις για την από κοινού δημιουργία εδαφικού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας της Ευρώπης . Από Ρωσικής πλευράς παίρνει μέρος η αντιπροσωπεία του Υπουργείο Άμυνας με επικεφαλής τον Υποδιοικητή του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας στρατηγό Βάλερι Γκερασίμοφ χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο ρεπορτάζ ποιοι λαμβάνουν μέρος από Αμερικάνικης πλευράς. Οι διαβουλεύσεις διεξάγονται στη βάση της Συμφωνίας για την συνεργασία στο πλαίσιο σχεδίου δημιουργίας Ευρωπαϊκού συστήματος αντιπυραυλικής Άμυνας που προτάθηκε από το ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της Συνόδου κορυφής του Συμβουλίου Ρωσίας- ΝΑΤΟ τον Νοέμβριο του 2010 στη Λισαβόνα.


Εξ ανατολών...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

 Εφ. Χουριέτ 10-2-2011.

O πρόεδρος της δημοκρατίας της ΤΔΒΚ Ντερβίς Έρογλου σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός Ερντογάν για τα πανό ενάντια στην Τουρκία που άνοιξαν στην ΤΔΒΚ. Ο Έρογλου ανέφερε πως τα υβριστικά πανό λύπησαν τους Τούρκους διοικούντες αλλά και τα λόγια που λέχθηκαν λύπησαν τον Τουρκοκυπριακό λαό. Επίσης ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της ΤΔΒΚ Έρογλου είπε πως ¨Το ποσοστό σε ψήφους αυτών που είχαν τα πανό δεν ξεπερνά το 1%¨.

Ο Έρογλου σε συνέντευξη που έδωσε στο δελτίο ειδήσεων του NTV είπε : ¨Ακόμη και μέσα στις οικογένειες παρουσιάζονται απογοητεύσεις ανάμεσα στα αδέρφια. Είναι σωστό πως τα συνθήματα που ακούστηκαν και τα πανό που άνοιξαν λύπησαν τον κόσμο που ζει στη μητέρα πατρίδα και τους διοικούντες. Όμως είμαι σε θέση να αναφέρω πως και τα λόγια που λέχθηκαν λύπησαν τον Τουρκοκυπριακό λαό.¨
…………………………..
¨Αυτοί εκμεταλλεύθηκαν αυτή τη συγκέντρωση και πρέπει να τους διαχωρίσουμε από αυτούς που έχουν δίκαια αιτήματα. Είμαι στην ενεργό πολιτική από το 1976, για χρόνια κρατάει ο αγώνας μου απέναντι σε αυτούς που είναι ενάντιοι στην Τουρκία.¨
…………………………….
Ο Έρoγλου είπε πως ¨Δυστυχώς στην νομοθεσία της ΤΔΒΚ δεν υπάρχουν κυρώσεις για αυτούς που άνοιξαν τα πανό ή εξύβρισαν¨ και πως ως ένα άτομο που διαπραγματεύεται με τους Ρωμιούς λυπάται για την διοργάνωση νέων διαδηλώσεων. Ο πρόεδρος της ΤΔΒΚ είπε πως « Η παρουσία τέτοιων αναταραχών αδυνατίζει το χέρι μου. Ο Χριστόφιας δεν έθεσε αυτό το θέμα αλλά αστειεύτηκε. Ξέρετε ότι ο Χριστόφιας έχει παρακολουθήσει μαθήματα Τουρκολογίας και μιλά πολύ καλά τουρκικά. Έστω και σαν αστείο το έθεσε. Είναι σίγουρο πως αυτό το άφησε στον τύπο των Ρωμιών.»


OXI στην εκδίκαση των πραξικοπηματιών!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ.

Eφ. Μπιργκιούν 9-2-2011.

OXI στην εκδίκαση των πραξικοπηματιών
Το κόμμα ΑΚΠ που μιλά συχνά για λογοδότηση των πραξικοπηματιών και των περιόδων της χούντας, είπε όχι στην εκδίκαση των πραξικοπηματιών της 12ης Σεπτεμβρίου.

 Η πρόταση νόμου που υπέβαλε ο βουλευτής Χασίπ Καπλάν και προέβλεπε την εκδίκαση αυτών που είχαν κάνει πραξικόπημα, απορρίφθηκε με τις ψήφους των βουλευτών του ΜΗΡ και του ΑΚΠ. Ο Χασίπ Καπλάν θυμίζοντας πως το ΑΚΠ κατά τη περίοδο του δημοψηφίσματος είχε τρέξει την καμπάνια του πάνω στο άρθρο 35 που άνοιγε τον δρόμο για την εκδίκαση των πραξικοπηματιών, είπε πως « Μήπως υπάρχουν τίγρεις μόνο από χαρτιά ; Αυτό θα φανεί με αυτήν την ψηφοφορία».
Ο βουλευτής του BDP Σιρί Σακίκ Θυμίζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο Σουχείλ Μπατούμ πρόσθεσε : ¨Στο κόμμα CHP υπάρχουν κάποιοι που ακόμα ελπίζουν να κάνει πραξικόπημα ο στρατός¨


Κερατέα...

Κερατέα; Τα ΜΑΤ τα ΜΜΕ, η Τζακρή και το ΣΔΟΕ.


Κερατέα. Επεισόδια το βράδυ
Σήμερα το πρωί, σχεδόν όλα τα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, ασχολήθηκαν με την Κερατέα. Η υποκρισία τους είναι τεράστια. Πάνω από δύο μήνες και ακούγονταν μόνο ψίθυροι. Έπρεπε να μπουν τα ΜΑΤ στην πόλη, να έχουμε τραυματισμούς και νέφη χημικών, για να ασχοληθούν. Αν δεν υπήρχαν οι αυτόπτες μάρτυρες και η εικόνα από τα βίντεο, που διαψεύδει τους δημοσιογράφους-ασφαλίτες, από θύματα θα είμασταν θύτες. Βίντεο που δεν τράβηξαν τα κανάλια, αλλά μαθητές γυμνασίου!!! Η ξανθιά τύπισσα στο Alter που κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ αποκλείεται να πληρώνεται από το κανάλι. Μάλλον από την ΕΛ.ΑΣ. Η αξιοπιστία των μεγάλων καναλιών πραγματικά δεν πρέπει να αμφισβητείται από κανέναν. Το MEGA μας ενημέρωνε για 13 τραυματίες αστυνομικούς και 4 πολίτες και το ΣΚΑΪ για 10 αστυνομικούς και 2 πολίτες!!! Είμαστε σίγουροι πως τα άλλα κανάλια θα έχουν άλλα νούμερα.

Είναι τραγικό να αναφέρεται σε ραδιόφωνο το πρωί, πως πρέπει να γίνεται ειρηνικά η όποια διαδήλωση και να προσπαθήσουμε να την περάσουμε μέσα από τα ΜΜΕ και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. ΕΛΕΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Παντού στα ΜΜΕ βρίσκουμε τοίχο, πως θα ακούσει ο κόσμος τα επιχειρήματά μας κι ας διαφωνήσει. Από το 1996 ζητάμε διάλογο, έχουμε προτάσεις και ναι, θέλουμε να διαχειριστούμε τα δικά μας απορρίμματα, σε χώρο και με τρόπο που θα επιλέξουμε εμείς. Είναι τόσο κακό αυτό; Δε φταίμε εμείς σε τίποτα κάτοικε του λεκανοπεδίου, επειδή το μόνο που έχεις μάθει είναι να πετάς τη σακούλα με τα απορρίμματά σου στον κάδο και ας τα πάνε αλλού. Είναι ντροπή να χρησιμοποιείς ως άλλοθι τα χιλιάδες αυθαίρετα. Έχεις δει σε ποιον ανήκουν; Μήπως σε εσένα κάτοικε του λεκανοπεδίου; Σε εσένα που φιλοξενούμε κάθε Σαββατοκύριακο και τα καλοκαίρια, για να χαρούμε μαζί τη θάλασσα και τη φύση και το μόνο που αφήνεις κάθε Κυριακή βράδυ που επιστρέφεις στο σπίτι σου είναι τόνοι σκουπιδιών, που εμείς θα μαζέψουμε τη Δευτέρα το πρωί;


Μερικοί έχουν αρχίσει να φτιάχνουν μια κατάσταση ότι για όλα φταίνε οι κάτοικοι και αυτοί που τους καθοδηγούν. Πρέπει κάποιος να καθοδηγεί κ. Τζάκρη; Κρίνετε από τον εαυτό σας; Βγάλατε στο δρόμο με τη συμπεριφορά σας, ανθρώπους που δεν είχαν πειράξει μυρμίγκι, απλά γιατί τους πνίγει το δίκιο και γιατί προσπαθείτε να υποβαθμίσετε μαζί με τη ζωή τους και την αξιοπρέπειά τους. Πιστεύετε πως ο λόγος ενός δημάρχου αυτή τη στιγμή, είναι ικανός να ηρεμήσει ή να ξεσηκώσει αυτόν τον κόσμο; Κάνετε λάθος. Το αντίθετο συμβαίνει. Ο κάθε δήμαρχος είναι πλέον υποχρεωμένος να κάνει αυτό που θέλει ο κόσμος, πάρτε το χαμπάρι. Οι πολίτες αυτού του τόπου έχουν καταλάβει πως προσπαθείτε να τους ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ και ο διάλογος που κάνετε είναι προσχηματικός. Είναι στάχτη στα μάτια. Και τι διάλογος. Διάλογος με ΜΑΤ!!!


ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;


Δεν έφταναν τα ΜΑΤ, που έχουν νεκρώσει την πόλη της Κερατέας και όλη τη Λαυρεωτική, σήμερα έστειλαν και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο σε επιχειρήσεις!!! Είναι γνωστό πως πάνε καλά τα οικονομικά, ανθεί το εμπόριο, η κοινωνία της Λαυρεωτικής ζει μέσα στη χλιδή. Αμέσως οι γύρω συγκεντρωμένοι έδιωξαν τους "ευσυνείδητους δημοσίους λειτουργούς".



Υ.Γ.1 - Φωτορεπορτάζ και βίντεο από ξένα μέσα θα βρείτε εδώ:  dailymail.co.uk και tv.repubblica.it

Υ.Γ.2  - Θα κινηθούμε επιτέλους νομικά εναντίον όλων αυτών που μας συκοφαντούν και μας ξυλοκοπούν;  Όλοι αυτοί οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και οι αστυνομικοί θα μείνουν στο απυρόβλητο;πηγή


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More