11.2.11

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011!

  :: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 ::


Συγκεντρώσαμε για τους επισκέπτες του logxi.com μερικές από τις καλύτερες, νέες και όχι μόνο, κυκλοφορίες βιβλίων για τον Φεβρουάριο και σας τις παρουσιάζουμε.
Δύο μνημειώδη - τετράτομα έργα για το 1821: η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ του Κωνσταντίνου Σάθα και η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Σπυρίδωνος Τρικούπη. Το νέο βιβλίο για τις σταλινικές θηριωδίες ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.
Σημαντικά ιδεολογικά και πολιτικά βιβλία όπως: Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ του Κάρλ Σμιτ, ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ του Παναγιώτη Κονδύλη, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ, ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ του Μάνου Μεγαλοκονόμου, Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ του Δημήτριου Πάνου, Ο ΑΣΤΟΣ του Ζόμπαρτ Βέρνερ, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΧΙΤΛΕΡ του Henrik Eberle, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ του Γιάννη Κολοβού.
Τρία μυθιστορήματα εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα:  ΣΑΛΑΜΙΝΑ του Χαβιέρ Νεγρέτε, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  του Μάσιμο Μανφρέντι, 300 ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ του Andrea Frediani, η επανέκδοση του βιβλίου ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΔΑ  του Άρη Μπουλούκου, ένα λεύκωμα για το έπος του ’40 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ του Θεόδωρου Δημόπουλου και τέλος  Η ΑΦΕΛΗΣ ΕΛΛΑΣ του Νικόλαου Σοϊλεντάκη και το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ του Κωνσταντίνου Τσοπάνη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More