14.10.11

Ο axisradio ξεκίνησε. Το νέο ραδιόφωνο στο διαδύκτιο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



ΔΕΥΤΕΡΑ
12.00-13.00 «PROPAGANDA»

O Δημήτρης Ζαφειρόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα. Με αναλύσεις, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις, ζωντανές παρεμβάσεις και πολύ μουσική. Μια εκπομπή με ενημέρωση συγκεκριμένης απόκλισης...


21.00 -22.00 «ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ»
Όταν στην πόλη πέφτει το σκοτάδι και ο Εζέλ κάνει περατζάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες ανήλικων κορασίδων και γιαγιάδων, δύο περίεργες φιγούρες ανοίγουν το θυρωρείο, παίρνουν το μικρόφωνο και αναλαμβάνουν να εξερευνήσουν υποθέσεις που ακόμη και ο ίδιος ο Κοκκινόπουλος στον Κόκκινο Κύκλο δεν θα τολμούσε να αγγίξει. Μια περιπλάνηση στα ένοχα μυστικά της πολυκατοικίας, γεμάτη με μυστήριο, ίντριγκα, δολοπλοκία, μιμήσεις και ισχυρές δόση χιούμορ.... Στο θυρωρείο όμως της πολυκατοικίας κρύβεται κάποιο μυστικό που κάνει όλα τα άλλα να φαντάζουν μικρότητες. Θα το ανακαλύψετε; Αυτοί είναι «Οι θυρωροί της Νύχτας»... Αν θέλετε να το προσπαθήσετε, κάθε Δευτέρα βράδυ δέκα με έντεκα (22.00-23.00 για τους πιο... στρατικοποιημένους) με τον Τάσο και τον Μιχάλη



ΤΡΙΤΗ
22.00 -23.00 «ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ»
Κάθε Τρίτη βράδυ στις 22.00, ο Γιάννης Κουριαννίδης και ο Δημήτρης Σαββίδης σφυρηλατούν τους Δεσμούς των Ελλήνων, μέσα από μία ωριαία περιπλάνηση στα μονοπάτια του όμαιμου και του ομότροπου. Η αχλύς της μνήμης, η αγωνία του παρόντος και η ελπίδα του μέλλοντος των Ελλήνων, μέσα από την Ιστορία, τον Πολιτισμό, τις Αξίες του λαού μας, με πνεύμα κριτικό και με τόνο αψύ!


ΤΕΤΑΡΤΗ
12.00-13.00 «PROPAGANDA»
O Δημήτρης Ζαφειρόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα. Με αναλύσεις, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις, ζωντανές παρεμβάσεις και πολύ μουσική. Μια εκπομπή με ενημέρωση συγκεκριμένης απόκλισης...

22.00 -23.00 «DELTA FORCE»
Κάθε Τετάρτη, 22.00 -23.00 δύο από τα πρωτοπαλλίκαρα του Chuck Norris και της Delta Force, οι «Δήμιος» και «Δούμας», ξεδιπλώνουν την εμπειρία που απέκτησαν στα αφιλόξενα βουνά του Αφγανιστάν και στις πύρινες ερήμους του Ιράκ, εκτελώντας κατά ριπάς τα στερεότυπα της αριστεράς και του μαρξισμού που στοιχειώνουν το Ελλαδιστάν. Η ευρασιατική αυτή χώρα εκπέμπει «SOS Μαρξισμός» και τα παλικάρια του Chuck Norris είναι εδώ!


ΠΕΜΠΤΗ
18.00 – 19.00 «ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ»
Κάθε Πέμπτη 18.00-19.00 η εκπομπή του Αxis radio «Μαύρα γράμματα σε Λευκές σελίδες» θα σας ταξιδεύει στον κόσμο της πατριωτικής βιβλιογραφίας. Ο Νίκος Παπαγεωργίου θα σας ενημερώνει για όλες τις νέες εκδόσεις του πατριωτικού χώρου, καθώς επίσης και για κάθε καλό βιβλίο που θα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Θα παρουσιάζονται ακόμη και βιβλία παλαιοτέρων εκδόσεων τα οποία άφησαν το στίγμα τους στον Εθνικιστικό χώρο, θα γίνεται αναφορά σε εθνικιστές συγγραφείς τα έργα των οποίων γαλούχησαν τις νέες γενιές των εθνικιστών. Σε κάθε εκπομπή θα γίνεται αναφορά στο ιστορικό μυθιστόρημα, καθώς επίσης και σε περιοδικά πολιτικού, ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου αλλά και ειδικά αφιερώματα για κάθε εθνική και ιστορική επέτειο.

22.00 - 23.00 «ΛΑΜΟΓΙΕΣ»
Η σοβαροφάνεια είναι το τελευταίο καταφύγιο των ηλιθίων, όπως είπε και ο Όσκαρ Ουάιλντ και σε αυτή την εκπομπή δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να παραμείνουμε σοβαροί. Κάθε Πέμπτη 22.00 - 23.00, μια περιπλάνηση σε όλον τον κόσμο, με ειδήσεις που σίγουρα δεν απασχολούν τα σοβαρά κανάλια, σίγουρα δεν πρόκειται να επηρεάσουν την καθημερινότητά σας αλλά ευελπιστούμε να σας χαρίσουν στιγμές γέλιου και χαλάρωσης. Κάθε Πέμπτη λοιπόν, 10 με 11 το βραδάκι (για να μην ξεχνιόμαστε) ο Παναγιώτης Λουκάς θα προσπαθεί να σας ενημερώνει για ό,τι δεν χρειάζεται, αλλά θα γελάσετε όταν τα μάθετε.



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
12.00-13.00 «PROPAGANDA»
O Δημήτρης Ζαφειρόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα. Με αναλύσεις, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις, ζωντανές παρεμβάσεις και πολύ μουσική. Μια εκπομπή με ενημέρωση συγκεκριμένης απόκλισης...

22.00 -23.00 «ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ»
Μια εκπομπή ιδεών και διαλόγου με τον συγγραφέα Ε.Χ. Χανιώτη, ενάντια στο εφήμερο και στο ευτελές της σημερινής κοινωνικής παρακμής, ενάντια στον κόσμο του πολυπολιτισμικού ολέθρου και της αριστερής παράνοιας, η «Έρημη Χώρα» θέτει προβληματισμούς, αναιρεί κατεστημένες αντιλήψεις, αναλύει βαθύτατα φαινόμενα της εποχής, αλλά το σημαντικότερο στέλνει ένα μήνυμα αντίστασης. Το μήνυμα του τέλους της ιδεολογικής ουδετερότητας απέναντι στην αριστερά, η οποία για χρόνια έχει επιβάλει σε όλες τις διαστάσεις της δημοσίας ζωής την δικτατορία της ιδεοληψίας της.


ΣΑΒΒΑΤΟ
12.00-13.00 «INTER VERBA»
Κάθε Σάββατο στις 12.00- 13.00, ο δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος θα επιχειρεί μια «μεταξύ των λέξεων» ανασκόπηση του ξένου τύπου της εβδομάδας που πέρασε και του απόηχου που άφησε στη χώρα μας, πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά. Σχόλια, κρίσεις, επικρίσεις, παρεμβάσεις σε σαββατιάτικους ρυθμούς, μεταξύ της χαλαρότητας του μεσημεριανού ξυπνήματος και του νεύρου της καφεϊνης.


ΚΥΡΙΑΚΗ
16.00 -17.00 «AXIS ΚΑΙ ΞΕΡΟΣ»
Η μουσική εκπομπή του Αxis Radio. Κάθε Κυριακή στις 16:00 – 17:00 Εθνικιστικό ροκ, metal,folk, industrial, κλασσική μουσική, εβδομαδιαία αφιερώματα, συνεντεύξεις unplugged live, δισκοκριτικές, νέα από εξωτερικό, συναυλίες εμβατήρια και γενικά ότι κινείται στον χώρο της εθνικιστικής μουσικής όλα παίζουν στην paylist του Axis Radio. Βάζουμε τη μουσική, βάλτε την παρέα. Δεχόμαστε και παραγγελιές. Σύντομα κοντά σας από το Axis Radio.


ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας - δυναμώστε την φωνή του Axis Radio
στείλτε μας μήνυμα μέσω e-mail   axisradio@hotmail.com
βρείτε μας facebook   facebook.com/axisradio
κάντε μας add στο msn axisradio@hotmail.com
ή κάντε μας twitt   twitter.com/axisradio


Σε λίγο δεν θα υπάρχει εργαζόμενος στην Ελλάδα!

Νέοι και γυναίκες… είναι οι Έλληνες άνεργοι!

Αύξηση 0,28% παρουσιάζουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ το Σεπτέμβριο, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, και...
ανέρχονται σε 695.259 άτομα.

Από αυτά 285.486 είναι άνδρες (ποσοστό 41,06%) και 409.773 είναι γυναίκες (ποσοστό 58,94%).

Στην ηλικιακή ομάδα από 30-54 ετών αναλογεί το 62,47% των εγγεγραμμένων ανέργων, στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 30 το 28,30% και στην ηλικιακή ομάδα άνω των 55 ετών το 9,23%.

Στο εκπαιδευτικό επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναλογεί το 46,12%, στο εκπαιδευτικό επίπεδο υποχρεωτικής εκπαίδευσης (έως 3η Γυμνασίου) το 34,70%, στο εκπαιδευτικό επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 17,97% και στο εκπαιδευτικό επίπεδο χωρίς εκπαίδευση το 1,20%.

Στους Έλληνες υπηκόους αναλογεί το 93,58% των εγγεγραμμένων ανέργων, στους υπηκόους τρίτων χωρών το 5,14% και στους υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 1,27%.

Ο αριθμός των επιδοτούμενων ανέργων ανέρχεται σε 213.335 άτομα και εμφανίζεται αυξημένος κατά 1.038 άτομα. Σε ποσοστό 84,88% είναι κοινοί επιδοτούμενοι, το 6,33% είναι εκπαιδευτικοί επιδοτούμενοι, το 4,13% είναι επιδοτούμενοι σε οικοδομο-τεχνικά επαγγέλματα, το 2,84% είναι εποχικοί λοιποί επιδοτούμενοι, και το 1,36% είναι εποχικοί τουριστικών επαγγελμάτων επιδοτούμενοι.

Οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν σε 83.778, αυξημένες κατά 66,08% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα (50.443) και μειωμένες κατά 7,59% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2010 (90.657).

Οι απολύσεις (καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου) έφθασαν τις 26.898 (αυξημένες κατά 54,60% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 14,80% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2010), οι λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου τις 38.576 (αυξημένες κατά 106,09% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 5,91% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2010) και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις τις 29.679 (αυξημένες κατά 31,53% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και μειωμένες κατά 12,42% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο 2010).

Το σύνολο των καταγγελιών συμβάσεων αορίστου χρόνου και των λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου ανέρχεται σε 65.474, το 58,92% του οποίου οφείλεται σε αποχωρήσεις από την αγορά εργασίας λόγω λήξεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Το μέγεθος αυτό είναι αυξημένο κατά 81,29% από τον προηγούμενο μήνα Αύγουστο (36.116) και μειωμένο κατά 9,78% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2010 (72.568).

Από τις παραπάνω ροές της μισθωτής απασχόλησης προκύπτει μείωση της μισθωτής απασχόλησης κατά 11.375 θέσεις εργασίας, έναντι 8.237 τον Αύγουστο και 15.797 τον Σεπτέμβριο του 2010.


Διέλυσαν και την Λιβύη!


Ένοπλες συγκρούσεις στην Τρίπολη της Λιβύης           
 
Για πρώτη φορά μετά την κατάληψή της από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο τον Αύγουστο.

Ένοπλη σύγκρουση ξέσπασε στην πρωτεύουσα της Λιβύης, Τρίπολη, ανάμεσα σε πιστούς της μεταβατικής κυβέρνησης της χώρας και υποστηρικτές του πρώην ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι.Οι μάχες ξεκίνησαν μετά από διαδήλωση του Καντάφι στη συνοικία της Τρίπολης, Αμπού Σαλίμ.

Πρόκειται για την πρώτη ένοπλη μάχη στην πρωτεύουσα μετά την κατάληψή της από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο τον Αύγουστο.
Σημειώνεται ότι μαχητές του Καντάφι εξακολουθούν να κατέχουν τμήματα της Σύρτης και το προπύργιο στην Μπάνι Ουαλίντ.


Τα αποτελέσματα της Δημοκρατίας στο Ιράκ!

Αιματηρές επιθέσεις στο Ιράκ


Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 ακόμη τραυματίστηκαν την Πέμπτη στη Βαγδάτη από την έκρηξη δύο βομβών, σύμφωνα με νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές.
Μία βόμβα εξερράγη σε δρόμο κοντά σε καφετέρια της ιρανικής πρωτεύουσας, ενώ στη συνέχεια σε μικρή απόσταση ακολούθησε ακόμη μία έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί σε ένα αυτοκίνητο.
«Άκουσα μία έκρηξη (..) πήγα στο σημείο να δω τι συνέβη μαζί με μερικούς άλλους ανθρώπους. Λίγο αργότερα, 100 μέτρα μακριά, ένα ταξί εξερράγη», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Υπήρχαν θύματα που κείτονταν στο δρόμο», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεκροί από τις δύο εκρήξεις ανέρχονται σε τουλάχιστον 16, ενώ ακόμη 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν.


Ο πρωθυπουργός τι λέει;

Στην Αθήνα έρχεται ο Ντ. Μεντβέντεφ!

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στη Βουλή, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Θέλουμε τη στήριξη της Ρωσίας, όπως θέλουμε τη στήριξη της Κίνας, της Ινδίας, και της Βραζιλίας στο ΔΝΤ. Για να υπάρξει πρόγραμμα χρηματοδότησης για την Ελλάδα, για να συμμετάσχει το ΔΝΤ χρειαζόμαστε τις θετικές ψήφους των αντιπροσώπων από 24 χώρες», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.
«Θέλουμε την πολιτική στήριξη της Ινδίας, της Κίνας στο ΔΝΤ. Όπως θέλουμε τη στήριξη των ΗΠΑ, έτσι αποζητούμε και την στήριξη από την Κίνα και τη Βραζιλία», πρόσθεσε ο ΥΠΟΙΚ.


Τι θα γίνει με αυτούς τους Πασόκους:

Κατάθεση Κουσελά για τη λίστα των φοροφυγάδων !

Κατάθεση στον Οικονομικό Εισαγγελέα Γ. Πεπόνη έδωσε την Παρασκευή ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δ. Κουσελάς ο οποίος προ ημερών, με αφορμή φραστικό επεισόδιο στη Βουλή, υποστήριξε ότι είχε παραδώσει λίστα με φοροφυγάδες και οφειλέτες του δημοσίου, η οποία ουδέποτε αξιοποιήθηκε.
Με αφορμή τα λεγόμενά τους διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα.
Ωστόσο, στη συνέχεια ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν είπε ότι είχε στα χέρια του λίστα .


Ο φον Βενιζέλος ξανακτυπά! Λίγα όμως είναι τα πολιτικά ψωμιά του!

Κατατέθηκε η τροπολογία για τη διπλή εισφορά από μισθωτούς και συνταξιούχους!


Στη βουλη κατατέθηκε η τροπολογία με τις αλλαγές στον τρόπο πληρωμής της εισφοράς αλληλεγγύης.

Από το 2012 η έκτακτη εισφορά θα παρακρατείται μηνιαίως από μισθούς και συντάξεις, ενώ το Φθινόπωρο του 2012, η έκτακτη εισφορά για τα εισοδήματα του 2011 θα καταβληθεί εφάπαξ ή σε δόσεις.
Με άλλη διάταξη καταργείται το ευνοικό καθεστώς φορολογήσης με το οποίο απαλάσσονταν απο φόρο εισηδήματος για κέρδη έως 30 χιλιάδες ευρώ οι νέοι έως 35 ετών ελευθέροι επαγγελματίες για τα πρώτα τρία χρόνια της έναρξης της επιχειρήσης τους .

Μάλιστα η κατάργηση έχει αναδρομική εφαρμογή καθώς ισχυεί απο τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν απο 1η Ιανουαρίου του 2011.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More