14.10.11

Ο axisradio ξεκίνησε. Το νέο ραδιόφωνο στο διαδύκτιο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ



ΔΕΥΤΕΡΑ
12.00-13.00 «PROPAGANDA»

O Δημήτρης Ζαφειρόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα. Με αναλύσεις, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις, ζωντανές παρεμβάσεις και πολύ μουσική. Μια εκπομπή με ενημέρωση συγκεκριμένης απόκλισης...


21.00 -22.00 «ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ»
Όταν στην πόλη πέφτει το σκοτάδι και ο Εζέλ κάνει περατζάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες ανήλικων κορασίδων και γιαγιάδων, δύο περίεργες φιγούρες ανοίγουν το θυρωρείο, παίρνουν το μικρόφωνο και αναλαμβάνουν να εξερευνήσουν υποθέσεις που ακόμη και ο ίδιος ο Κοκκινόπουλος στον Κόκκινο Κύκλο δεν θα τολμούσε να αγγίξει. Μια περιπλάνηση στα ένοχα μυστικά της πολυκατοικίας, γεμάτη με μυστήριο, ίντριγκα, δολοπλοκία, μιμήσεις και ισχυρές δόση χιούμορ.... Στο θυρωρείο όμως της πολυκατοικίας κρύβεται κάποιο μυστικό που κάνει όλα τα άλλα να φαντάζουν μικρότητες. Θα το ανακαλύψετε; Αυτοί είναι «Οι θυρωροί της Νύχτας»... Αν θέλετε να το προσπαθήσετε, κάθε Δευτέρα βράδυ δέκα με έντεκα (22.00-23.00 για τους πιο... στρατικοποιημένους) με τον Τάσο και τον Μιχάλη



ΤΡΙΤΗ
22.00 -23.00 «ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ»
Κάθε Τρίτη βράδυ στις 22.00, ο Γιάννης Κουριαννίδης και ο Δημήτρης Σαββίδης σφυρηλατούν τους Δεσμούς των Ελλήνων, μέσα από μία ωριαία περιπλάνηση στα μονοπάτια του όμαιμου και του ομότροπου. Η αχλύς της μνήμης, η αγωνία του παρόντος και η ελπίδα του μέλλοντος των Ελλήνων, μέσα από την Ιστορία, τον Πολιτισμό, τις Αξίες του λαού μας, με πνεύμα κριτικό και με τόνο αψύ!


ΤΕΤΑΡΤΗ
12.00-13.00 «PROPAGANDA»
O Δημήτρης Ζαφειρόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα. Με αναλύσεις, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις, ζωντανές παρεμβάσεις και πολύ μουσική. Μια εκπομπή με ενημέρωση συγκεκριμένης απόκλισης...

22.00 -23.00 «DELTA FORCE»
Κάθε Τετάρτη, 22.00 -23.00 δύο από τα πρωτοπαλλίκαρα του Chuck Norris και της Delta Force, οι «Δήμιος» και «Δούμας», ξεδιπλώνουν την εμπειρία που απέκτησαν στα αφιλόξενα βουνά του Αφγανιστάν και στις πύρινες ερήμους του Ιράκ, εκτελώντας κατά ριπάς τα στερεότυπα της αριστεράς και του μαρξισμού που στοιχειώνουν το Ελλαδιστάν. Η ευρασιατική αυτή χώρα εκπέμπει «SOS Μαρξισμός» και τα παλικάρια του Chuck Norris είναι εδώ!


ΠΕΜΠΤΗ
18.00 – 19.00 «ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ»
Κάθε Πέμπτη 18.00-19.00 η εκπομπή του Αxis radio «Μαύρα γράμματα σε Λευκές σελίδες» θα σας ταξιδεύει στον κόσμο της πατριωτικής βιβλιογραφίας. Ο Νίκος Παπαγεωργίου θα σας ενημερώνει για όλες τις νέες εκδόσεις του πατριωτικού χώρου, καθώς επίσης και για κάθε καλό βιβλίο που θα κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία. Θα παρουσιάζονται ακόμη και βιβλία παλαιοτέρων εκδόσεων τα οποία άφησαν το στίγμα τους στον Εθνικιστικό χώρο, θα γίνεται αναφορά σε εθνικιστές συγγραφείς τα έργα των οποίων γαλούχησαν τις νέες γενιές των εθνικιστών. Σε κάθε εκπομπή θα γίνεται αναφορά στο ιστορικό μυθιστόρημα, καθώς επίσης και σε περιοδικά πολιτικού, ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου αλλά και ειδικά αφιερώματα για κάθε εθνική και ιστορική επέτειο.

22.00 - 23.00 «ΛΑΜΟΓΙΕΣ»
Η σοβαροφάνεια είναι το τελευταίο καταφύγιο των ηλιθίων, όπως είπε και ο Όσκαρ Ουάιλντ και σε αυτή την εκπομπή δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να παραμείνουμε σοβαροί. Κάθε Πέμπτη 22.00 - 23.00, μια περιπλάνηση σε όλον τον κόσμο, με ειδήσεις που σίγουρα δεν απασχολούν τα σοβαρά κανάλια, σίγουρα δεν πρόκειται να επηρεάσουν την καθημερινότητά σας αλλά ευελπιστούμε να σας χαρίσουν στιγμές γέλιου και χαλάρωσης. Κάθε Πέμπτη λοιπόν, 10 με 11 το βραδάκι (για να μην ξεχνιόμαστε) ο Παναγιώτης Λουκάς θα προσπαθεί να σας ενημερώνει για ό,τι δεν χρειάζεται, αλλά θα γελάσετε όταν τα μάθετε.



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
12.00-13.00 «PROPAGANDA»
O Δημήτρης Ζαφειρόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα. Με αναλύσεις, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις, ζωντανές παρεμβάσεις και πολύ μουσική. Μια εκπομπή με ενημέρωση συγκεκριμένης απόκλισης...

22.00 -23.00 «ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ»
Μια εκπομπή ιδεών και διαλόγου με τον συγγραφέα Ε.Χ. Χανιώτη, ενάντια στο εφήμερο και στο ευτελές της σημερινής κοινωνικής παρακμής, ενάντια στον κόσμο του πολυπολιτισμικού ολέθρου και της αριστερής παράνοιας, η «Έρημη Χώρα» θέτει προβληματισμούς, αναιρεί κατεστημένες αντιλήψεις, αναλύει βαθύτατα φαινόμενα της εποχής, αλλά το σημαντικότερο στέλνει ένα μήνυμα αντίστασης. Το μήνυμα του τέλους της ιδεολογικής ουδετερότητας απέναντι στην αριστερά, η οποία για χρόνια έχει επιβάλει σε όλες τις διαστάσεις της δημοσίας ζωής την δικτατορία της ιδεοληψίας της.


ΣΑΒΒΑΤΟ
12.00-13.00 «INTER VERBA»
Κάθε Σάββατο στις 12.00- 13.00, ο δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος θα επιχειρεί μια «μεταξύ των λέξεων» ανασκόπηση του ξένου τύπου της εβδομάδας που πέρασε και του απόηχου που άφησε στη χώρα μας, πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά. Σχόλια, κρίσεις, επικρίσεις, παρεμβάσεις σε σαββατιάτικους ρυθμούς, μεταξύ της χαλαρότητας του μεσημεριανού ξυπνήματος και του νεύρου της καφεϊνης.


ΚΥΡΙΑΚΗ
16.00 -17.00 «AXIS ΚΑΙ ΞΕΡΟΣ»
Η μουσική εκπομπή του Αxis Radio. Κάθε Κυριακή στις 16:00 – 17:00 Εθνικιστικό ροκ, metal,folk, industrial, κλασσική μουσική, εβδομαδιαία αφιερώματα, συνεντεύξεις unplugged live, δισκοκριτικές, νέα από εξωτερικό, συναυλίες εμβατήρια και γενικά ότι κινείται στον χώρο της εθνικιστικής μουσικής όλα παίζουν στην paylist του Axis Radio. Βάζουμε τη μουσική, βάλτε την παρέα. Δεχόμαστε και παραγγελιές. Σύντομα κοντά σας από το Axis Radio.


ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας - δυναμώστε την φωνή του Axis Radio
στείλτε μας μήνυμα μέσω e-mail   axisradio@hotmail.com
βρείτε μας facebook   facebook.com/axisradio
κάντε μας add στο msn axisradio@hotmail.com
ή κάντε μας twitt   twitter.com/axisradio


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More