17.3.10

Το Εθνικιστικό Κίνημα δεν λυγίζει !!!!!

ΜΟΙΡΑΣΑΝ… 17 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ(!!!) ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!!!

Χανιά: Καταδίκη 7 Εθνικιστών με σκληρές ποινές χωρίς στοιχεία και αποδείξεις!

Μοναδικό «στοιχείο» οι μαρτυρίες των αναρχο-Συριζαίων. Καταδικάστηκαν για εξύβριση και απειλή, ενώ οι αριστεροί που εξύβριζαν και απειλούσαν, μπροστά σε αστυνομία και εισαγγελέα, κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κουκούλες, θεωρήθηκε από το δικαστήριο ότι δεν υπήρχαν, ότι δεν τους είδε κανείς!!! Οι “δημοκρατικές” αρχές πίεσαν ιδιοκτήτη καταστήματος που κατέστρεψαν οι αναρχο-Συριζαίοι να μη υποβάλλει μήνυση γιατί θα μπλέξει…
Το δικαστήριο αρνήθηκε να συνεκδικάσει τις μηνύσεις των Εθνικιστών κατά των αριστερών, ενώ επρόκειτο για την ίδια υπόθεση ερμηνεύοντας με αυθαίρετο τρόπο τον νόμο.... Οι αριστεροί, που είχαν μηνυθεί από τους εθνικιστές, ήτανε… μάρτυρες κατηγορίας!!!
Όργιο ψευδολογίας από τους μάρτυρες και πλήθος αντιφάσεων… Όλα αυτά όμως δεν είχαν τελικά καμμία σημασία! Όλα ξεκίνησαν όταν προ ημερών μία ομάδα Εθνικιστών μοίραζε φυλλάδια στο κέντρο των Χανίων. Μετά την διανομή των φυλλαδίων οι συναγωνιστές μας πήγαν να καθίσουν σε κεντρική καφετέρια της πόλεως. Μία ομάδα «αντιεξουσιαστών» μαζί με μία διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισαν τον χώρο. Εκεί κατεύθασε και Εισαγγελεύς. Οπλοφόροι με ρόπαλα οι «αντιρατσιστές» φορώντας κουκούλες και κράνη… Καμμία σύλληψη! Αντίθετα, συνέλαβαν τους Εθνικιστές, ενώ έφτιαξαν ένα ολόκληρο παραμύθι περί δήθεν συμπλοκής που είχε προηγηθεί και στην διάρκεια της οποίας δήθεν ένας από τους Εθνικιστές έβγαλε μαχαίρι και τους απείλησε… Σαν καλοί ρουφιάνοι στην συνέχεια άρχισαν τις ψεύτικες αναγνωρίσεις και τα κατηγορητήρια και συλλαμβάνονται όπως είπαμε και προηγουμένως οι Εθνικιστές για να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου. Με την σειρά τους και αυτοί μηνύουν δύο άτομα που είχαν αναγνωρίσει ανάμεσα σε αυτούς που είχαν επιτεθεί στο κατάστημα, τους είχαν εξυβρίσει και τους είχαν απειλήσει. Η αστυνομία δεν τους συλλαμβάνει με την διαδικασία του αυτοφώρου, όπως είχε καθήκον και επί πλέον το δικαστήριο δεν συνεκδικάζει την υπόθεση όπως αναφέραμε και πιο πάνω.
Σημειώνεται πως μαχαίρι δεν βρέθηκε και το είδαν μόνον οι ψευδομάρτυρες του ΣΥΡΙΖΑ. Σύνολο δηλαδή ποινών 17 ετών στη πραγματικότητα για διανομή φυλλαδίων! Τονίζεται ότι εντελώς αυθαίρετα δεν αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου στους κατηγορούμενους, οι οποίοι είχαν λευκό ποινικό μητρώο! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ! Αν νομίζουν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα λυγίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα κάνουν λάθος!
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΟΙ ΕΦΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ… ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!


Ο πολιτικός κρατούμενος Δημήτρης Παπαγεωργίου μέσα από τις φυλακές της πλουτοδημοκρατίας !!!


γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου

Η κατηγορία, για την οποία κρατούμαι στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και περίπου 45 ημέρες, είναι η «διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης». Το γεγονός αυτό από μόνο του είναι αρκετά αστείο. Στην Ελλάδα του σήμερα, όπου τα πάντα καταρρέουν, να είμαι μάλλον ο μοναδικός κρατούμενος για διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης.
Στην χώρα, της οποίας το όνομα έχει γίνει συνώνυμο της αφερεγγυότητας. Στην χώρα, στην οποία η διαπλοκή κάθε μορφής εξουσίας εξασφαλίζει την αδιάκοπη απομύζηση του ελληνικού λαού από μία διεφθαρμένη ελίτ. Στην χώρα, όπου η παραγωγή και η προσπάθεια θεωρείται βλακεία και «μαγκιά» είναι το να «τρυπώσεις» στο δημόσιο.
Στην Ελλάδα του 2010, όπου η συναυτουργία πολιτικών μηχανισμών, εκπαιδευτικού κατεστημένου και ασπόνδυλης αστυνομίας, εξασφαλίζει την ατιμώρητη ... δράση της άκρας αριστεράς, εγώ είμαι αυτός που διαταράσσει την κοινωνική ειρήνη. Μάλλον θα πρέπει να το πάρω ως κομπλιμέντο. Γιατί αν αυτή είναι η «κοινωνική τους ειρήνη», να την χαίρονται.
Προσωπικά, πάντα είχα στο μυαλό μου μία άλλη κατάσταση ως κοινωνική ειρήνη. Κάτι που θα εξασφάλιζε την κίνηση των ιδεών. Κάτι που θα επέτρεπε σε όλες τις απόψεις ν' ακουστούν. Που δεν θα επέτρεπε σε κάποιες καλά οργανωμένες και χρηματοδοτούμενες μειοψηφίες να επιβάλλουν την θέλησή τους στον ελληνικό λαό.
Σίγουρα όχι τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να «περάσει» το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Αυτό δεν είναι κοινωνική ειρήνη αλλά κοινωνική λοβοτομή. Σίγουρα δεν είναι κοινωνική ειρήνη η καταλήστευση των χαμηλομίσθων, προκειμένου να διατηρηθούν τα κεκτημένα και τα προνόμια των πολύ λίγων. Σίγουρα, δεν είναι κοινωνική ειρήνη η δημιουργία της κοινωνίας του ενός τρίτου.
Όπως δεν είναι κοινωνική ειρήνη και η χρήση διαφόρων μέσων προκειμένου να μετατραπεί η ελληνική κοινωνία σε ένα κακέκτυπο της «παγκοσμιοποιημένης» κοινωνίας καταναλωτών που ονειρεύονται κάποιοι. Ποια είναι αυτά τα μέσα; Τα άκουσα, παρακολουθώντας μία εκπομπή στον σταθμό ALTER από μία κυρία, δικαστικό μάλλον στο επάγγελμα. Και εξεπλάγην τόσο πολύ, που αναγκάστηκα να τα σημειώσω.
Διαβάστε τι είπε αυτή η κυρία: «Χρειάζεται εκτός από την πλύση εγκεφάλου στα σχολεία και έντονη καταστολή». Πραγματικά, τα χρειάστηκα όταν την άκουσα, αυτήν την «καθωσπρέπει» κυρία να μιλά με αυτόν τον τρόπο. Τα έχασα, αναρωτιόμουν μήπως άκουσα ή κατάλαβα λάθος. Μετά συνειδητοποίησα όμως κάτι: ότι κάθε εξουσιαστική ομάδα φυτεύει τους ίδιους τους σπόρους της αμφισβήτησής της. Και ότι η ίδια η υπερβολική αλαζονεία της, αναδεικνύεται σε κύρια αδυναμία της.
Για όλα αυτά τα παραπάνω πιστεύω ακράδαντα ότι είμαι αθώος. Και κατηγορώ ως ενόχους όλους αυτούς που διαχειρίζονται - από τότε τουλάχιστον που γεννήθηκα εγώ - τις τύχες της Ελλάδος. Αυτοί έχουν διαταράξει την κοινωνική ειρήνη. Με την ανάρμοστη συμπεριφορά τους. Με τις απάτες τους. Με την κομματικοποίηση του κράτους. Με τις προκλητικές συμπεριφορές τους.
Αυτοί - επαναλαμβάνω - έχουν διαταράξει την κοινωνική ειρήνη. Αυτοί μετέτρεψαν το ελληνικό κράτος σε εχθρό του Έλληνα πολίτη. Αυτοί μετέτρεψαν σε ζούγκλα την ελληνική κοινωνία, από κάθε άποψη.
Είτε λόγω των οικονομικών συνθηκών είτε λόγω των οικονομικών συνθηκών είτε λόγω του ότι άνοιξαν διάπλατα τις πύλες της πατρίδος μας σε εκατομμύρια αλλοδαπούς, δίχως καμμία μέριμνα, δίχως κανέναν έλεγχο.
Από όποια πλευρά και να το πάρουμε, οι υπεύθυνοι για την διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης φορούν κοστούμια και γραβάτες και απολαμβάνουν τα οφέλη τους σε σκάφη ή βίλλες. Αυτούς έπρεπε να κυνηγά η ελληνική δικαιοσύνη και όχι 13χρονους «κακούργους». Δυστυχώς όμως, αυτό δεν γίνεται. Οι κυβερνήσεις από την μία, οξύνουν τα προβλήματα και από την άλλη εντείνουν τις προσπάθειες καταστολής των αντιδράσεων, όχι μόνο μέσω φυσικής βίας, αλλά κυρίως μέσα από μία προσπάθεια λοβοτομής της κοινωνίας (κυρίως με την τηλεόραση) και διοχέτευσης της ενέργειας των νέων στον μεταξύ τους αδηφάγο αγώνα της επιβίωσης.
Απέναντι σ' αυτό, θα πρέπει να σταθούμε και ν' αμφισβητήσουμε το δικαίωμα των «παγκοσμιοποιημένων ελίτ», είτε αυτοί παρουσιάζονται με μανδύα πολιτικών είτε πνευματικών ανθρώπων, να καθορίζουν το μέλλον μας.

xwris-kordonia.blogspot.com


Όχι μόνο το τρένο αλλά πολλά άλλα.......

Το έχασες το τρένο πατριώτη!


Είχαμε πρόσφατα γράψει, πως σε μικρό χρονικό διάστημα ο Σαμαράς θα αποφάσιζε μόνος του για το αν θα αναδεικνυόταν σε εθνικό ηγέτη ή θα κατέληγε άλλη μία από Έβερτ. Δυστυχώς για τον ίδιο φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων, υπέκυψε στις οδηγίες του ΔΟΛ και της πρεσβείας και οδεύει ολοταχώς προς την έξοδο, μία έξοδο που μπορεί να καθυστερήσει ίσως μερικά χρόνια, αλλά είναι αναπόφευκτη πλέον. Ξέχασε γρήγορα βλέπετε τις 800.000 πατριώτες που τον ψήφισαν και πίστεψε ο ανόητος πως ο ΔΟΛ θα τον φέρει στην εξουσία! Αν έχουμε δίκιο, και έτσι είναι τα πράγματα, τότε πρόκειται για άνθρωπο πλέον ηλίθιο του ΓΑΠ.
Ο Σαμαράς δεν κατόρθωσε να αρθρώσει πολιτικό λόγο αξιόπιστο στην οικονομία, πέρα από κάποια ψελλίσματα για να μην κοπεί ο 14ος μισθός! Είναι δυνατόν να θέλεις να κυβερνήσεις και να μην μπορείς στην παρούσα συγκυρία να καταθέσεις ένα αξιόπιστο πρόγραμμα οικονομικής διαχείρισης και ανάπτυξης; Εδώ βέβαια κάποιος θα μπορούσε να τον δικαιολογήσει, καθώς θα μπορούσε να πει πως δεν υπάρχει άλλη λύση από την πολιτική ΠΑΣΟΚ. Παρότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, ας το δεχθούμε.
Εκεί όμως που είναι πραγματικά αδικαιολόγητος και στην ουσία αυτοκτόνησε, είναι η μη κήρυξη ανένδοτου για τον νόμο περί ιθαγένειας. Σε αυτόν δεν υπάρχει δικαιολογία, πέρα από την υπόκλιση στην πρεσβεία και τον ΔΟΛ. Και μην μας πείτε πως δεσμεύθηκε να τον καταργήσει. Εμείς τον πιστεύουμε... Αλλά όταν δεν κάνεις αντιπολίτευση στην οικονομία, γιατί δεν κάνεις σε αυτόν τον τομέα; Γιατί δεν προασπίζεσαι τα εθνικά συμφέροντα, τα συμφέροντα δηλαδή όλων των Ελλήνων; Ο ανένδοτος μέχρι η χώρα να επιστρέψει στην συνταγματική νομιμότητα ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Σαμαρά που πέρασε... Τώρα θα δοθεί βορά στα κομματόσκυλα της Ρηγίλλης και όσοι τον ψήφισαν θα απολαύσουν το θέαμα.
Να προλάβω βέβαια και τις ενστάσεις των εγκάθετων: "μα θα καταστρεφόταν η χώρα, θα ανέβαιναν τα spreads αν ο Σαμαράς κήρυττε ανένδοτο για την ιθαγένεια". Πρώτον, η χώρα καταστρέφεται πολύ περισσότερο από τον λαθρονόμο, και δεν εννοώ μόνο εθνικά και μακροπρόθεσμα, αλλά και οικονομικά. Η ευκολία παροχής ιθαγένειας θα φέρει και άλλους μετανάστες, τους οποίους εμείς οι χρεωκοπημένοι και με μειωμένους μισθούς θα τρέφουμε! Δεύτερον, το τι καταστροφή θα πάθει η χώρα, όταν οι Ευρωπαίοι καταλάβουν με ποια ευκολία κάνουμε στην Ελλάδα ευρωπαίους πολίτες, το έχετε σκεφθεί; Επειδή λοιπόν δεν το έχετε, σας λέμε πως σε λίγα χρόνια αυτή θα είναι η δικαιολογία για την αποπομπή μας από την ΕΕ! Προκειμένου να μην παραδεχθούν (οι ΠΑΣΟΚΟΙ) την απάτη του αρχιερέα της διαπλοκής για την ένταξή μας στο ευρώ, θα χρησιμοποιήσουν και ως δικαιολογία την λαθρονομιμοποίηση, πως δηλαδή μας διώχνουν όχι γιατί ποτέ δεν έπρεπε να έχουμε μπει, αλλά γιατί θα έχουμε εκατομμύρια μη ευρωπαίους για πολίτες!!!


Κάνουν αβλαβείς διαβάσεις αναψυχής !!!!!

Η θαλάσσια περιοχή του στενού του Καφηρέα.

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της παρουσίας τουρκικών πολεμικών στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Αττικής, είχαμε προχθές. Πρωταγωνιστής αυτή την φορά η κορβέτα F-500 Bozcaada (Tένεδος τουρκιστί), κλάσης Α-69, όμοια με την "άτυχη" F-501 Bodrum (Βράχο βράχο τον καημό μου...) που το περσινό καλοκαίρι είχε "στενή επαφή" με ύφαλο στο Καστελόριζο.

H τουρκική κορβέτα προσέγγισε χθές το μεσημέρι τα ανατολικά παράλια της Αττικής ,υπό την στενή παρακολούθηση σκαφών του ΠΝ, για να εξέλθει λίγο αργότερα προς το Κεντρικό Αιγαίο μέσω του στενού του Καφηρέα (Άνδρος-Εύβοια) κατά την πάγια -πλέον- τακτική των γειτόνων. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα πολεμικά σκάφη που εμπλέκονται στις περίεργες αυτές βόλτες, ξεκινούν την πορεία τους από τον ναύσταθμο του Ακσάζ και περνάνε άλλοτε ανατολικά και άλλοτε δυτικά της Κέας, έχοντας όμως πάντα ως κοινό παρανομαστή την διέλευση από το στενό του Καφηρέα. Την σημασία του συγκεκριμένου στενού είχαμε τονίσει σε παλαιότερο άρθρο προ μερικών ημερών(1/3 ) , όταν την ίδια πρόκληση είχε επαναλάβει η τουρκική φρεγάτα F-490 Gaziantep τύπου Oliver Hazard Perry. Όπως είχαμε επισημάνει τότε η συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Ευβοίας, αποτελεί σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τα τουρκικά υποβρύχια καθώς αποτελεί την "πύλη" για την έξοδο των ελληνικών ναυτικών μονάδων προς το βόρειο Αιγαίο σε περίπτωση κινητοποίησης.

F-500 Bozcaada, A-69 class

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό το οποίο ίσως έχει περάσει απαρατήρητο είναι ότι με την τελευταία "περατζάδα" της τουρκικής κορβέτας, από την συγκεκριμένη περιοχή έχουν περάσει πλέον όλοι οι τύποι σκαφών επιφανείας του Τουρκικού Ναυτικού, γεγονός το οποίο αφήνει υπόνοιες πραγματοποίησης δοκιμών από μέρους των Τούρκων πιθανότατα σε συνδυασμό με υ/β τα οποία κινούνται στην περιοχή. Ξεκινώντας με την Turgutreis τύπου ΜΕΚΟ τον Ιανουάριο του 2009, περνώντας στην φρεγατα Gaziantep τύπου OHP πρίν απο 10 ημέρες , χθές ήρθε και η σειρά των Α-69, με την διέλευση της F-500 Bozcaada.

Τους τελευταίους μήνες η συχνότητα της παρουσίας τουρκικών πολεμικών σκαφών στην περιοχή αλλά και το σχεδόν πανομοιότυπο δρομολόγιο που ακολουθούν έχει προβληματίσει έντονα τους Έλληνες επιτελείς. Ο υπουργός Άμυνας Ευ.Βενιζέλος σε σχετικές του δηλώσεις χθες, αφού μίλησε για οριακή "αβλαβή διέλευση του τουρκικού σκάφους" έσπευσε να υπογραμίσει ότι τηρεί στάση "στρατηγικής ψυχραιμίας"..
  «εν κρυπτώ»


Ο Αυτοκράτωρ δεν προστατεύει κανέναν !!!!!


«Χτίζουμε από την αρχή δυνάμεις ασφαλείας που σέβονται, αλλά και προστατεύουν αποτελεσματικά τους πολίτες. Με αναδιάταξη των δυνάμεων και του ανθρώπινου δυναμικού.
Τέρμα στην κομματοκρατία.
Τέρμα στους αστυνομικούς - οικιακούς βοηθούς και στις αποσπάσεις σε μη μάχιμες υπηρεσίες. Δίνω το παράδειγμα με τη μείωση της φρουράς του Μαξίμου κατά 50%. Μειώνουμε δραστικά τους αστυνομικούς που διατίθενται για φύλαξη υπουργών και άλλων επισήμων».

Αυτά έλεγε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στις 16 Οκτωβρίου 2009 στην διάρκεια των Προγραμματικών Δηλώσεων Κυβερνήσεως στην Βουλή. Σήμερα, ακριβώς πέντε μήνες μετά, τι έχει κάνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης; Αν και αρχικώς ανακοινώθηκε η επιστροφή 500 περίπου αστυνομικών στα κανονικά τους καθήκοντα, τα λόγια δεν έγιναν πράξεις και η ασυδοσία στην συγκεκριμένη περίπτωση συνεχίζεται, όπως έχει αναφερθεί κατα καιρούς και στον Τύπο. Σύμφωνα με παλαιότερη αποκάλυψη της τηλεοπτικής εκπομπής «Αθέατος Κόσμος», περίπου 8.500 αστυνομικοί εμπλέκονται σε καθήκοντα φυλάξεως πρεσβειών, πολιτικών, πρώην βουλευτών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, προέδρων ποδοσφαιρικών σωματείων,προέδρων ΔΕΚΟ κ.λπ.!

Καθαρώς σε καθήκοντα ασφαλείας υψηλών προσώπων (VIP protection) απασχολούνται 3.300 αστυνομικοί, οι οποίοι, όπως πολλές φορές έχουν καταγγείλει οι ίδιοι, μόνο χρέη φρουρού δεν εκτελούν, αφού οι «υπό προστασία» τους αναθέτουν ακόμη και χρέη… οικιακής βοηθού, ορολογία που υιοθέτησε στην Βουλή και ο κ. πρωθυπουργός.
Εμείς θα θίξουμε μόνο δύο πτυχές του συγκεκριμένου ζητήματος, προκειμένου να το δει κανείς από άλλο πρίσμα:
1) Μεγάλος αριθμός αστυνομικών διατίθενται στην φύλαξη ιδιωτών και όχι πολιτικών προσώπων. Αυτό σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι προνομιούχοι, δεν ξοδεύουν δεκάρα τσακιστή για την προσωπική τους ασφάλεια, την οποία έχουν αναθέσει στο κράτος, δηλαδή στον Έλληνα φορολογούμενο… Εννοείται ότι μιλάμε κατά κανόνα για εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου, τους κατά το κοινώς λεγόμενο «έχοντες», κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είχαν ουσιαστικό πρόβλημα να προσλάβουν ιδιωτικούς φρουρούς – σωματοφύλακες, για την φύλαξη αυτών και των οικογενειών τους.

2) Οι αστυνομικοί που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. για την φύλαξη ιδιωτών, αυτομάτως «δεσμεύουν» θέσεις από την αγορά εργασίας στο συγκεκριμένο επάγγελμα. Δηλαδή, αυτομάτως διαγράφονται 3.000, κατ’ ελάχιστον, θέσεις εργασίας από άτομα που έχουν τα κατάλληλα προσόντα για τον χώρο της προσωπικής φυλάξεως. Δηλαδή το ίδιο το κράτος επιτείνει την ανεργία…
Είναι προφανές ότι οι κυβερνώντες του ΠΑΣΟΚ, υπέκυψαν και αυτοί στις πιέσεις των ισχυρών συμφερόντων, όπως και οι προκάτοχοί τους της ΝΔ. Με την στάση τους στο συγκεκριμένο προκλητικό ζήτημα, δεν συντελούν στην μείωση της σπατάλης του κράτους, ούτε στον περιορισμό της ανεργίας.
Από αυτά τα λίγα, διαπιστώνεται ότι οι προγραμματικές δηλώσεις του κ. πρωθυπουργού δεν έχουν καμμία αξία ενώ και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αποκαλείται έτσι μόνο κατ' ευφημισμό…


Το Αιγαίο έγινε λιμνοθάλασσα Ελλάδος - Τουρκίας ξεφτίλες !!!!

 

...Ανοιχτά της Κύμης έγινε σαφές πως το σκάφος “Τσανταρλί” δεν “έκοβε βόλτες” αλλά έκανε υποκλοπές!

Μετρούν καράβια τουρκικά τα παρατηρητήρια στα νησιά καθώς τους τέσσερις τελευταίους μήνες ούτε λίγα, ούτε πολλά έντεκα πολεμικά πλοία των συμμάχων γειτόνων “έκοψαν” βόλτες μέχρι το Σούνιο! Έχουν (στην κυριολεξία) φτιάξει ...δρομολόγιο τα τουρκικά πολεμικά, όλων των τύπων, στο Αιγαίο. Η ...γραμμή των πολεμικών είναι από τη βάση Ακσάζ πάνω από τη Ρόδο, στη συνέχεια προς το στενό Σουνίου-Τζιας και ύστερα βόρεια προς τα Δαρδανέλια. Δεν έχουν λείψει και προκλήσεις όπως η “απειλή” σύγκρουσης τεσσάρων πυραυλακάτων με πλοίο της γραμμής ανοιχτά του λιμανιού της Ρόδου, ενώ σε μια περίπτωση ανοιχτά της Κύμης έγινε σαφές πως το σκάφος “Τσανταρλί” δεν “έκοβε βόλτες” αλλά έκανε υποκλοπές.
Μέχρι στιγμής μέσα στο 2010 το... δρομολόγιο μέχρι το Σούνιο έκαναν τέσσερις Κορβέτες και δύο Φρεγάτες των Τούρκων και το υπουργείο παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του για να δει αν πρόκειται για σχέδιο δημιουργίας νέων... τετελεσμένων ή απλά για τις “συνήθεις” προκλητικές ενέργειες.

Και τα Ραντάρ το... χαβά τους
Συνήθισαν ως και οι Πολωνοί πλέον τις προκλήσεις των Τούρκων χειριστών ραντάρ από τη Ντάτσα που δεν αφήνουν σε ... ησυχία τους πιλότους της Frontex. Στην ευρύτερη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν γκρίζες ζώνες, να αμφισβητήσουν τον εθνικό εναέριο χώρο, να αναλάβουν εκείνοι την έρευνα και διάσωση στο ανατολικό Αιγαίο ή ό,τι άλλο έχουν κατά νου οι Τούρκοι έκαναν συνολικά 25 κλήσεις προς Πολωνικό αεροσκάφος να αποχωρήσει από την περιοχή του Φαρμακονησίου.


Τί θέλει να μας πεί ο κος ΠΡΟ-ΠΟ !!!!

Χρυσοχοΐδης: “Τα ξένα ΜΜΕ περιμένουν μια φωτογραφία με φωτιά για να το κάνουν θέμα”. Φέτος;

Ο Χρυσοχοϊδης στο MEGA τόνισε πως τα ξένα ΜΜΕ καραδοκούν να κυκλοφορήσει μια φωτογραφία με επεισόδια-φωτιά, ΜΑΤ, ξύλο, αντιεξουσιαστές για να το κάνουν θέμα και να μας μειώσουν σαν χώρα. Έχετε δίκιο κύριε Χρυσοχοΐδη, με μία λεπτομέρεια. Όταν οι τσαρλατάνοι της “Νέας Διακυβέρνησης” περιδιάβαιναν την Ευρώπη και συκοφαντούσαν τη χώρα τον Δεκέμβρη του 2008, τότε τα ξένα ΜΜ”Ε” δεν είχαν τον ίδιο στόχο; Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια δεν μιλάμε για εσάς αφού εσείς τουλάχιστον κρατήσατε την κόντρα εντός των τειχών. Όσο για το Μέγκα, τι να πρωτοπούμε. Θυμόμαστε ακόμα την απ’ ευθείας μετάδοση της Μολότωφ που έσκαγε στο κεφάλι αστυνομικού ενώ φέτος άξαφνα όλα αυτά έγιναν παρελθόν. Εμείς βλέπετε κύριε Χρυσοχοΐδη, τα ίδια λέμε φέτος, τα ίδια πέρυσι και τα ίδια κάθε χρόνο. Ο νυν πρωθυπουργός και οι καναλάρχες βαρώνοι αλλάζουν προβιά ανάλογα τα συμφέροντα τους. Να σας θυμίσουμε;
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ» ΣΧΕΔΙΟ...Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Δεκεμβρίου 15, 2008
Τηλεοπτικά συνεργεία του BBC και του Reuters είχαν έρθει στην Αθήνα πριν από 15 μέρες!
Πρεσβείες είχαν «ειδοποιήσει» τους πολίτες τους…27 αυτοκίνητα με… πέτρες… θαλάσσης μάζεψε από τη Μάρνης, ο δήμος =Τι σκοπό είχαν τα χιλιάδες SMS που στάλθηκαν;
156 αλλοδαποί συνελήφθησαν στα επεισόδια
Παραείναι πολλές οι συμπτώσεις για να θεωρούνται τυχαίες. Και ναι μεν κανείς δεν θέλει να πιστέψει τις θεωρίες… συνωμοσίας, αλλά και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τα δεδομένα του ρεπορτάζ και τα πραγματικά γεγονότα.
- Για ποιον λόγο η φινλανδική πρεσβεία εξέδωσε από τις 14 Μαρτίου του 2008 «Πλήρες Σχέδιο Διαφυγής σε Περίπτωση Κρίσης» (Crisis Evacuation Plan) από την Ελλάδα, με το οποίο ενημέρωσε τους 1.600 Φινλανδούς που ζουν στη χώρα μας και τους 25 που ζουν στα Τίρανα της Αλβανίας; Το σχέδιο δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα GANA της Ομογένειας της Αμερικής και προκαλεί εύλογες απορίες, από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ούτε στον πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας… Ήταν απλώς ένα συνηθισμένο σχέδιο, κάτι σαν την πρόληψη από τους σεισμούς, ή γνώριζαν οι Φινλανδοί κάτι που το αγνοούσε η ελληνική κοινωνία; Και είχε άραγε περιέλθει σε γνώση των ελληνικών αρχών έστω και από… σπόντα; Το οξύμωρο είναι ότι παρόμοια ενημέρωση έγινε και σε φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που ο πατέρας της είναι Βέλγος πριν από είκοσι περίπου ημέρες από την αντίστοιχη βελγική πρεσβεία, ότι αν συμβούν επεισόδια και χρειαστεί βοήθεια να ειδοποιήσει αμέσως την πρεσβεία.

- Για ποιον λόγο από τις 15 Νοεμβρίου κατέφθασαν στην Αθήνα ειδικά τηλεοπτικά συνεργεία του BBC και του Reuters, όταν δεν υπήρχε τότε τίποτε στον ορίζοντα και τα συγκεκριμένα ειδησεογραφικά δίκτυα έχουν στην Ελλάδα ανταποκριτές; Με ποια δεδομένα οι επικεφαλής τους αποφάσισαν ότι θα πρέπει να έρθουν, να εγκατασταθούν και να πληρώνουν στην Αθήνα πολυπληθή δημοσιογραφικά τηλεοπτικά συνεργεία; Μην ξεχνάμε ότι τα πιο βίαια και ακραία ανθελληνικά σχόλια και δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο προήλθαν από τους Άγγλους… Τυχαία; Ένα μόνο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον «Γκάρντιαν». Δημοσίευσε κείμενο με το οποίο στηλίτευε την ελληνική Δημοκρατία ότι ενώ αποτελεί, υποτίθεται, το λίκνο της Δημοκρατίας, είναι η πιο εύθραυστη απ’ όλες τις άλλες και γι’ αυτό οι Έλληνες έχουμε και την κυβέρνηση που μας αξίζει! Οι απαξιωτικές και καταφρονητικές κρίσεις μεγάλης μερίδας του βρετανικού Τύπου για τη δημοκρατία μας ήταν άραγε τυχαίες; Και ποιος τους είχε «ειδοποιήσει» ώστε να στείλουν εδώ και πολλές ημέρες ειδικά συνεργεία και να έχουν «ίδια γραμμή»;

- Τι γνωρίζει η Αλέκα Παπαρήγα όταν μιλάει για «Ταλιμπάν-κουκουλοφόρους» («δεν γνωρίζω αν αυτός ο σκληρός πυρήνας σήμερα έχει γίνει κάτι σαν τους Ταλιμπάν»); Γιατί μιλάει για κατευθυνόμενους από εντός και εκτός Ελλάδας «κέντρα»; Γιατί θεωρεί ότι ο «πυρήνας» τους έχει αυτονομηθεί και παίρνει εντολές από εξωθεσμικά κέντρα; Τι γνωρίζει ο Μανόλης Κοττάκης που στις 10/12 έγραψε στον «Ελεύθερο Τύπο» πως «οι πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι ότι από τις 17 Νοεμβρίου βρίσκονται στην Ελλάδα «εισαγόμενοι αντιεξουσιαστές»; Τι γνωρίζει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος που είπε ότι «είναι απαράδεκτο να αλληλοσυκοφαντούνται κοινοβουλευτικά κόμματα με τέτοιο τρόπο, ότι δήθεν χαϊδεύουν τ’ αυτιά των κουκουλοφόρων»;

- Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τις συλλήψεις που έγιναν, διαπιστώνεται ότι οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί! Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 156 ξένοι! Και ο αριθμός αυτός κάθε ημέρα και μεγαλώνει. Είναι τυχαίο; Πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός ότι μόνο από την οδό Μάρνης ο Δήμος της Αθήνας μάζεψε 27 αυτοκίνητα με πέτρες θαλάσσης; Λέτε να έφεραν τα κύματα τόσες πέτρες στην… Ομόνοια; Πόσο συμπτωματικές είναι οι μαζικές μετακινήσεις αλλοδαπών από διάφορα μέρη της χώρας στην Αθήνα για να μετάσχουν στα επεισόδια και στο πλιάτσικο; Πώς έφτασαν τριακόσιοι από τα Χανιά στη Λάρισα; Και άλλοι από την Κεφαλονιά πώς βρέθηκαν την Τρίτη στην Πάτρα για τις καταλήψεις και τα επεισόδια; Εθελοντικά; Λέγεται ότι θα έρχονταν το Σαββατοκύριακο, όχι βέβαια για… τουρισμό, 5.000 αλλοδαποί. Πληροφορίες λένε ότι από τους συλληφθέντες αλλοδαπούς οι περισσότεροι δεν διαμένουν στην Ελλάδα και ειδικά οι Αλβανοί. Και, επίσης, ότι είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποίησαν εκρηκτικά «νέου τύπου» που προκάλεσαν κατάπληξη στους ειδικούς; Τυχαία; Σύμπτωση;

- Πολλοί αποκαλούν πλέον την περιοχή των Εξαρχείων «Ζωνιανά της Αθήνας». Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης είπε ότι στο Πολυτεχνείο μόνο δέκα από τους τριακόσιους αναρχικούς είναι φοιτητές. Κανένας άλλος! Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες μας, όταν ο Βύρων Πολύδωρας αποφάσισε ως αρμόδιος υπουργός Δημόσιας Τάξης να ξεκαθαρίσει το θέμα «Εξάρχεια» (όπως τώρα… απαίτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος), βρήκε «μπετόν» απέναντί του απ’ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Και φυσικά η πρόθεσή του… ματαιώθηκε γιατί τέτοιες επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν μόνο με… ομοφωνία!

olympia


Επιτέλους κάτι να γίνει !!!

Επιχείρηση "σκούπα" στο κέντρο της Αθήνας

Σε συντονισμένη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας προχώρησαν  χθες το πρωί η Αστυνομία, η ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ), το Υγειονομικό και ο Δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πάταξη του παρεμπορίου, των ναρκωτικών και της πορνείας. Παρουσία εισαγγελέα και εποπτών της Νομαρχίας Αθηνών αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε έξι εγκαταλελειμμένα κτίρια στις οδούς Σατωβριάνδου, Κουμουνδούρου, Σοφοκλέους και Σαρρή. Σε δύο από αυτά διαπιστώθηκε ότι διέμεναν μετανάστες κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής. Περίπου 70 αλλοδαποί προσήχθησαν στην Αστυνομία για να διαπιστωθεί αν έφεραν τα νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στην Ελλάδα.Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων ειδικά συνεργεία του δήμου Αθηναίων προχώρησαν στον καθαρισμό και την απολύμανση των κτιρίων.
Οι εργαζόμενοι της διεύθυνσης καθαριότητας απομάκρυναν συσσωρευμένα απορρίμματα και με ειδικά απολυμαντικά μέσα καθάρισαν τα δύο κτίρια επί της οδού Σοφοκλέους, που είχαν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης για την περιοχή. Την επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων συντόνισε ο αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της πόλης, Ανδρέας Παπαδάκης.
«Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, , την ΥΠΕΕ και τη Νομαρχία και παρουσία εισαγγελέα, καθαρίσαμε κτίρια, τα οποία ανήκουν σε ασυνείδητους ιδιοκτήτες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται οικονομικούς μετανάστες», δήλωσε ο κ. Παπαδάκης. «Τα κτίρια αυτά αποτελούν ανθυγιεινές εστίες τόσο για όσους διαμένουν μέσα σε αυτά, όσο και για τους περιοίκους». Σημειώνεται ότι τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα αντίστοιχοι έλεγχοι έγιναν για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου. Σε ελέγχους αστυνομικών και υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στο κέντρο ελέγχθηκαν 223 άτομα και κατασχέθηκαν 4.995 είδη που παραδόθηκαν στη Δημοτική Αστυνομία.

cosmo


Γιατί αυτοί κυβερνούν!!!!!

Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους κύριε Παπανδρέου;

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο . •Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!! Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.! «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην ΕλλάδαΕπειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο…!!!  Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση. Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν κράτη" από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο...! (ολόκληρη η σχετική δημοσίευση βρίσκεται εδώ)
Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι έλληνες πολίτες (εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων; Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;
Τα ερωτήματα, βέβαια, θα μείνουν ερωτήματα και κανείς δεν θα βρεθεί να απαντήσει, κυρίως λόγω ελλείψεως επιχειρημάτων και δευτερευόντως λόγω ελλείψεως σοβαρότητας… «Το σύστημα είναι ένοχο», κύριε πρωθυπουργέ, και καλά θα κάνατε, τόσο εσείς όσο και το «τσίρκο» που έχετε ονομάσει κυβέρνηση, να επαναπροσανατολίσετε τις πολιτικές σας και την στάση σας απέναντι στον ελληνικό λαό…
Πολλοί βάζουν στοιχήματα, κύριε πρωθυπουργέ, εάν θα αντέξετε ως κυβέρνηση μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν (κυριολεκτικά) την πολιτική σας ύπαρξη έως το τέλος του Μαΐου, οπόταν και θα ανακοινωθούν τα νέα (συμπληρωματικά) οικονομικά μέτρα, τα οποία θα είναι και η ουσιαστική ταφόπλακα της λαθροκυβέρνησης της οποίας σήμερα ηγείστε. Εάν σας αναφέρω πως ήδη συζητιέται που θα προσφύγετε για να ξεχάσετε την πολιτική σας πανωλεθρία (περί διωγμού θα πρόκειται ουσιαστικά) και γίνονται αναφορές για ΗΠΑ ή και για Σουηδία, φυσικά δεν θα γίνω πιστευτός (βλέπετε, ο Καραμανλής φρόντισε να «ξεχάσει» τον πόνο του στις Αυστριακές Άλπεις…), αλλά σας υπενθυμίζω πως εσείς είχατε δηλώσει ότι "ο πολιτικός έχει πάντα έτοιμη την βαλίτσα του πίσω από την πόρτα"… Και αναρωτιέμαι: Υπάρχει τόση αυτογνωσία στην πολιτική δειλία και στην ατολμία αντιμετώπισης των πολιτικών σας ευθυνών; Και το τελευταίο, δεν αφορά μόνο τους σημερινούς κυβερνώντες, αλλά και άλλους που έχουν ήδη φύγει από τη χώρα (Μαντέλης, Αδριανόπουλος και λίαν συντόμως έπεται δραματική συνέχεια)…
Η λαϊκή οργή, η αγανάκτηση και η αγωνία για την απόδοση του δικαίου, πρόκειται πολύ σύντομα να «τσακίσει» (κυριολεκτικά) όλη αυτή την πολιτική νομενκλατούρα των golden boys της οικονομίας και της πολιτικής, που άγονται και φέρονται εργαζόμενοι για τα προσωπικά τους συμφέροντα και αδιαφορώντας πως ουσιαστικά συμβάλουν στον αφελληνισμό ή και στην σμίκρυνση της χώρας…
Δικαίωμά σας, κύριε πρωθυπουργέ να επιθυμείτε να κυβερνάτε… Δικαίωμά σας είναι να προσπαθείτε να εδραιώσετε το καθεστώς σας (περί καθεστώτος πρόκειται και όχι περί κυβερνήσεως) για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα… Τα πολιτικά σας ατοπήματα και οι ηθικές σας επιθέσεις εναντίον του ελληνισμού, τα κατ’ εξακολούθησιν ψεύδη σας και η δουλικότητα στις προσταγές των «μεγάλων», είναι αυτά που θα βρείτε μπροστά σας και που θα σας εξακοντίσουν στο πολιτικό «πυρ το εξώτερον»…
Εάν νομίζετε πως κυβερνάτε αυτόν τον τόπο, πως διαθέτετε πραγματική (και όχι εικονική) πυγμή, άμεσα οφείλετε να ανακοινώσετε δεκαετή αναδρομική καταβολή φόρων της εβραϊκής κοινότητας (καθώς και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας). Πιστέψτε με, ούτε θα φτωχύνουν (φυσικά και θα τους λείψουν τα χρήματα που θα δώσουν, αλλά σε έναν καλό εβραίο πάντα λείπουν τα χρήματα επειδή ζει γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να έχει αποκτήσει περισσότερα), καθώς και όλων εκείνων των Ελλήνων χριστιανών που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. Εκτός εάν στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες διαφόρων κατηγοριών, με βάση τη θρησκεία τους… και σε αυτή την περίπτωση, διαβλέπω πως –τελικά- οι χριστιανοί αποτελούν πολίτες γ’ κατηγορίας, αφού ως α’ κατηγορίας αντιμετωπίζετε τους εβραίους και ως β’ κατηγορίας τους μουσουλμάνους (οι οποίοι στην Ελλάδα χρήζουν ειδικής κρατικής μέριμνας σε πλείστες όσες των περιπτώσεων)…Κύριε πρωθυπουργέ, η χώρα επτώχευσε επειδή εσείς οι πολιτικοί αγνοήσατε ηθελημένα (ή δεν γνωρίζατε) βασικούς κανόνες της οικονομίας, αλλά και της ηθικής… Εσείς λοιπόν οφείλετε να βρείτε την λύση και σταματείστε αυτή την φορολογική επιδρομή εναντίον των Ελλήνων, οι οποίοι ούτε «έφαγαν», ούτε έκρυψαν, αλλά και ούτε κέρδισαν τίποτε περισσότερο από το μεροκάματο που βγάζουν με κόπο…
Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρεωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιος πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα λυθούν ως διά μαγείας… (μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο…)!!!

Ας μιλήσουμε επιτέλους


Συμβαίνουν αυτά στο Ελλαδιστάν ;;;

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!


Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Δείτε το βίντεο εδώ:


http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More