16.1.10



Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  16/1/2010
Ο Ελεύθερος Κόσμος είναι η  αδέσμευτη πατριωτική - εθνικιστική φωνή η οποία κάθε εβδομάδα μας ενημερώνει ανελλιπώς , για όλα τα γεγονότα τα οποία  συμβαίνουν  στον πατριωτικό χώρο, αλλά και για την εσωτερική και εξωτερική πολιτική της πατρίδος μας .

Νίκος Αγαπηνός .


Οι νεοέλληνες σας κε υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ!!!!

Εξάρθρωσαν σπείρα αλλοδαπών με ρεκόρ διαρρήξεων




Σπείρα αλλοδαπών, η οποία είχε διαπράξει σωρεία διαρρήξεων σε σπίτια στα νότια και τα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας, εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Μάλιστα, οι διαρρήκτες για να μην προκαλούν υποψίες, τα βράδια που «κτυπούσαν» τα διάφορα σπίτια, μετακινούντο με νοικιασμένα αυτοκίνητα.
Για την αποθήκευση δε των κλοπιμαίων, είχαν ενοικιάσει δύο διαμερίσματα στον Νέο Κόσμο και την Νίκαια.
Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση συνέλαβαν πέντε άτομα, δύο Αλγερινούς, δύο Παλαιστίνιους και έναν Ιρακινό, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε, από τα μέσα Ιουλίου του 2009 έως και προχθές, είχαν διαπράξει 70 διαρρήξεις σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων (Κορωπί, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσο, Πόρτο Ράφτη, Σαρωνίδα, Λαγονήσι).
Οι συλληφθέντες έμπαιναν στα σπίτια τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ενώ οι ένοικοι απουσίαζαν και αφού ερευνούσαν τους χώρους, άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ό,τι άλλο πολύτιμο εύρισκαν.
Στα διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν ως αποθήκες βρέθηκε πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητά τηλέφωνα, ρολόγια και διάφορα άλλα αντικείμενα. Τα κλοπιμαία μεταφέρθηκαν στην Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.
πηγή


Ο Θεός και οι Έλληνες να βάλουν το χέρι τους.

Οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί στο Δημόσιο




Pakistanoi_kai_Giorgakes.jpg
Η «πράσινη» συμμορία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο Πάκης. Όλα γίνονται κατόπιν σχεδίου.
Οι Πακιστανοί και οι Αλβανοί που θα πολιτογραφήσει ο Τζέφρης, θα μπορούν να προσληφθούν σε ένα χρόνο στο Δημόσιο. Το έχει κανονίσει ο Πάκης (Νόμος 3584/2007,αρθρο 12) «Οι πολιτιγραφημένοι μπορούν να γίνουν Δημόσιοι Υπάλληλοι ενα χρόνο μετά την πολιτογράφηση τους».
Άρθρο 12 Ιθαγένεια
  1. Ως υπάλληλοι διορίζονται μόνο Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες.
  2. Οι πολίτες των κρατών − μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτρέπεται να διορίζονται σε θέσεις οι οποίες δεν εμπίπτουν στην εξαίρεση της παρ. 4 του άρθρου 39 της Συνθ. Ε.Κ., σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για αυτούς σε ειδικό νόμο.
  3. Ο διορισμός αλλοδαπών πολιτών των κρατών που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής ’Ενωσης επιτρέπεται μόνο στις προβλεπόμενες από ειδικούς νόμους περιπτώσεις.
  4. Όσοι αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, δεν μπορούν να διορισθούν ως υπάλληλοι πριν από τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την απόκτησή της.
Έχουν ρυθμίσει και το «προβληματάκι» των μαφιόζων, των λαθρεμπόρων ανθρώπων.
Με το άρθρο 41 παρ.1 του νόμου 3731/2008, καταργήθηκε το κώλυμα πολιτογράφησης, για όσους έχουν παραβιάσει τον νόμο περί διακίνησης και εγκατάστασης αλλοδαπών.
Η βουλή ψηφίζει για τη Μαφία.
Οι ίδιοι οι νόμοι που ψήφισαν αποκαλύπτουν τα σχέδια τους. Και την μεθοδικότητα.
Ο Παυλόπουλος είναι φίλος και συνεργάτης του ανθρωπιστή ΑΛΕΒΙ(ζάτου). Μαζί και στο «Περιστύλιο».
Οι προδότες στο Γουδί.
πηγή


Και που είμαστε ακόμη !!!!!


Από το Σκεφτόμαστε Ελληνικά


"ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ" , "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ!!!"

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΜΑΣ!!


Οι εισβολείς .....

Η στιγμή που οι λαθρομετανάστες θα μας πετάξουν έξω από τα σπίτια μας δεν είναι μακριά! Ζούμε σε νέα κατοχή!


Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην νότιο Ιταλία από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, οπότε και σημειώθηκε εξέγερση Αφρικανών λαθρομεταναστών στην πόλη Ροζάρνο της Καλαβρίας. Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Παρασκευής περίπου 2.000 μετανάστες υποκινούμενοι από ΜΚΟ και ακροαριστερές οργανώσεις καθώς και από στελέχη αριστερών κομμάτων πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο του Ροζάρνο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ρατσισμού. Την ίδια ώρα, περίπου εκατό κάτοικοι της περιοχής, οπλισμένοι με ρόπαλα και σιδηρολοστούς έχουν αναγείρει ένα οδόφραγμα κοντά σε τοποθεσία όπου ζουν πολλοί λαθρομετανάστες. Άλλοι αγανακτισμένοι Ιταλοί απόκλεισαν δρόμους ενώ κατέλαβαν και το δημαρχείο της πόλης ζητώντας την άμεση απομάκρυνση των μεταναστών. Οι Αφρικανοί απάντησαν κατά τον προσφιλή τους τρόπο με καταστροφές και λεηλασίες καταστημάτων, πυρπόληση αυτοκίνητων και επιθέσεις σε πολίτες με δεκάδες τραυματισμούς, με την αστυνομία να επεμβαίνει δυναμικά απωθώντας τους αφρικανούς.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν οι κάτοικοι του Ροζάρνο μην αντέχοντας να τελούν ουσιαστικά «υπό πολιορκία» αντέδρασαν δυναμικά στην βία των λαθρομεταναστών. Εξαιτίας του τεταμένου κλίματος τα σχολεία έκλεισαν και ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι διέταξε την αποστολή ειδικών αστυνομικών ενισχύσεων στην περιοχή. Ο Ιταλός υπουργός στέλεχος της Lega Nord που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μίλησε ευθέως λέγοντας ότι η βασική αιτία της βίας στο Ροζάρνο είναι ότι η παράνομη μετανάστευση «έχει γίνει ανεκτή όλα αυτά τα χρόνια».
Η δυναμική και αποτελεσματική αντίδραση της ιταλικής κυβέρνησης φάνηκε ξεκάθαρα την επόμενη μέρα όπου οι αστυνομικές αρχές γκρέμισαν καταυλισμούς λαθρομεταναστών οι οποίοι αποτελούσαν εστίες υποβάθμισης, μόλυνσης και παρανομίας για την περιοχή ενώ μέχρι στιγμής περισσότεροι 2000 Αφρικανοί έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία σε διαφορετικά κέντρα της νότιας Ιταλίας, όπου τους περιμένει η απέλαση. Οι Ιταλοί πολίτες της Καλαβρίας ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης χειροκροτώντας και πανηγύριζαν βλέποντας τα λεωφορεία να απομακρύνονται. Στην Ιταλία όμως υπάρχει κυβέρνηση και κράτος, δεν υπάρχει ο Τζέφρυ.

Ελεύθερος κόσμος


Θα μας το επιτρέψουν οι πλανητάρχες;;;;;;

Επιτυχή γεώτρηση της "Ενεργειακής Αιγαίου" στο κοίτασμα "Ε" και εντοπισμός 30.000.000 βαρέλιών για τα επόμενα 14 χρόνια στο βόρειο Αιγαίο!


Επιτυχή γεώτρηση της "Ενεργειακής Αιγαίου" στο κοίτασμα "Ε" και εντοπισμός 30.000.000 βαρέλιών για τα επόμενα 14 χρόνια είναι τα πολύ σημαντικά νέα που έρχονται από το βόρειο Αιγαίο! Υπολογίζεται ότι θα αυξηθεί άμεσα στα 5.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως η παραγωγή του Πρίνου, μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της γεώτρησης στο κοίτασμα «Έψιλον». Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της περιοχής, της Ενεργειακής Αιγαίου, η γεώτρηση δόθηκε στην παραγωγή σήμερα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ημερήσια δυναμικότητα της εταιρείας, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις ξεπερνούν τα 3.000 βαρέλια την ημέρα, ποσότητα που θα ανεβάσει τη συνολική ημερήσια παραγωγή στα 5.000 βαρέλια.

Τα συνολικά αποθέματα του κοιτάσματος «Έψιλον» εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια βαρέλια και η εταιρεία θα προβεί σε νέες μελλοντικές γεωτρήσεις, προκειμένου να διασφαλίσει τη βέλτιστη εκμετάλλευση του κοιτάσματος. Το «Έψιλον» είναι το πρώτο νέο κοίτασμα που παράγει πετρέλαιο στην χώρα μας μετά από 14 χρόνια. H γεώτρηση είναι η πιο σύνθετη και μεγαλύτερη σε μέγεθος που έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα μας μέχρι σήμερα, έχει συνολικό μήκος 5.500 μέτρα και διήρκησε συνολικά 3 μήνες.
Το 2009, η Ενεργειακή Αιγαίου επένδυσε συνολικά 80 εκατομμύρια δολάρια σε γεωτρήσεις στην περιοχή του Πρίνου στην Καβάλα, που αύξησαν την ημερήσια παραγωγή της εταιρείας, από 1.000 βαρέλια ανά ημέρα πριν την έναρξη του επενδυτικού προγράμματος, σε 5.000 βαρέλια στην παρούσα φάση. Ο Μαθιός Ρήγας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ενεργειακής Αιγαίου δήλωσε ότι το επενδυτικό πλάνο συνεχίζεται με μια νέα γεώτρηση η οποία θα ξεκινήσει άμεσα και περαιτέρω έρευνες.


Ας τολμήσουν και θα φάνε καλά !!!!

"Πολεμήστε τους Έλληνες όπως στη Γάζα"!


Ανώτερος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, διοικητής μονάδων στην σφαγή της Γάζας, ζήτησε από τους Ισραηλινούς παίχτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου "πόλεμο και νίκη εναντίον των Έλληνων όπως τη νίκη στη Γάζα"..!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της haaretz επικαλείται τον πόλεμο Ελλήνων-Μακαβαίων και καταλήγει με την διαπίστωση ότι η παράνοια επικρατεί στο Ισραήλ...



Θα μειωθούν άραγε οι τιμές των καυσίμων;;

5.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα από τον Πρίνο


Στα 5.000 βαρέλια πετρελαίου ημερησίως θα ανέβει η παραγωγή του Πρίνου, ύστερα από την επιτυχή ολοκλήρωση της γεώτρησης στο κοίτασμα «Έψιλον». Όπως ανακοίνωσε η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της περιοχής, «Ενεργειακή Αιγαίου», η γεώτρηση δόθηκε στην παραγωγή την Πέμπτη και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ημερήσια δυναμικότητα της εταιρείας, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις ξεπερνούν τα 3.000 βαρέλια την ημέρα, ποσότητα που θα ανεβάσει τη συνολική ημερήσια παραγωγή στα 5.000 βαρέλια. Τα συνολικά αποθέματα του κοιτάσματος «Έψιλον» εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια βαρέλια και η εταιρεία θα προβεί σε νέες μελλοντικές γεωτρήσεις, προκειμένου να διασφαλίσει τη βέλτιστη εκμετάλλευση του κοιτάσματος. Το «Έψιλον» είναι το πρώτο νέο κοίτασμα που παράγει πετρέλαιο στην χώρα μας μετά από 14 χρόνια.



Σε λίγο να τους περιμένετε και στα σπίτια σας

Περιμένουν ένοπλη επίθεση μεγάλου βεληνεκούς στο κτίριο της ΓΑΔΑ


Φοβούνται επίθεση στην «καρδιά» της ΕΛ.ΑΣ. στη λεωφόρο Αλεξάνδρας αλλά και σε άλλα δημόσια κτίρια στο κέντρο της Αθήνας. Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο ένοπλης επίθεσης- μεγάλου βεληνεκούς- στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ήδη έχουν αποκλειστεί δρόμοι γύρω από το κτίριο, ενώ έχουν δοθεί εντολές να απομακρυνθούν όλα τα ΙΧ και τα περιπολικά που σταθμεύουν γύρω από το κτίριο. Παράλληλα έχουν δοθεί εντολές να υπάρχει έλεγχος της πρόσβασης ακόμη και των αστυνομικών που εισέρχονται στο κτίριο. Έκτακτα μέτρα λαμβάνονται σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής όπου το βράδυ είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι- σχετικά μικρής κυκλοφορίας- που βρίσκονται μπροστά από αυτά.

Η απόφαση να μετατραπεί σε φρούριο το κτίριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας αλλά και άλλες «ευάλωτες» αστυνομικές υπηρεσίες ελήφθη τα τελευταία 24ωρα ύστερα από πληροφορίες και εκτιμήσεις ότι «ίσως επίκειται χτύπημα μεγάλου βεληνεκούς εναντίον της ΓΑΔΑ ή άλλου κεντρικού αστυνομικού στόχου». Ακόμη νέα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί, εκ των υστέρων, στην περιοχή γύρω από το Κοινοβούλιο αλλά και σε δημόσια κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.
Οπως ανέφεραν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., «μετά το χτύπημα έξω από τη Βουλή είναι βέβαιον ότι η νέα γενιά τρομοκρατών θα θελήσει να προχωρήσει σε ένα εξίσου εντυπωσιακό χτύπημα. Θα προσπαθήσουν για άλλη μία φορά να μας αιφνιδιάσουν και να δείξουν στην κοινή γνώμη την αδυναμία μας. Και ένα χτύπημα στην “καρδιά” της Αστυνομίας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας θα είναι γι΄ αυτούς μια εντυπωσιακή επίδειξη ισχύος».
Μάλιστα η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ότι θα υπάρξει νέο χτύπημα τα επόμενα 24ωρα εν όψει και της έναρξης της δίκης στην Αμφισσα για τον φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Το σχέδιο που καταστρώνεται στις τελευταίες συσκέψεις στη λεωφόρο Κατεχάκη και στο αστυνομικό μέγαρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας περιλαμβάνει μια σειρά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί επίθεση με τοποθέτηση βομβών, με εκτόξευση ρουκέτας, με πυροβολισμούς από διερχόμενα οχήματα αλλά και με τη χρήση παγιδευμένου με εκρηκτικά οχήματος. Είναι χαρακτηριστικός ο φόβος να μην υπάρξει μεταφορά εκρηκτικών και μέσα στο κτίριο!
Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν χθες το απόγευμα ότι «στην ουσία πρόκειται για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί το 2004 στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, οπότε και υπήρχε υπερεπιφυλακή υπό τον φόβο κάποιας τρομοκρατικής επίθεσης. Τότε όμως ο κίνδυνος να χτυπήσει η Αλ Κάιντα τη... ΓΑΔΑ ήταν σχετικά θεωρητικός. Τώρα όμως ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Γι΄ αυτό επαναφέρουμε αυτό το σχέδιο θωράκισης της ΓΑΔΑ που είχε εν τω μεταξύ ατονήσει».
Ετσι λοιπόν ζητείται ο αποκλεισμός των δρόμων- εκτός της οδού Δημητσάνης- γύρω από το κτίριο της ΓΑΔΑ και η απομάκρυνση ή ο έλεγχος των κάδων απορριμμάτων για να μην τοποθετηθεί εκεί- όπως στο Σύνταγμα- βόμβα. Ακόμη έχει δοθεί εντολή απομάκρυνσης όλων των αυτοκινήτων που υπάρχουν γύρω από τη ΓΑΔΑ, ακόμη και αυτών των υπηρεσιακών με συμβατικές πινακίδες. Εκτακτη φρούρηση θα υπάρχει ακόμη και στην πρόσοψη του κτιρίου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ θα υπάρχουν και ομάδες «επικάλυψης» σε γύρω περιοχές ώστε να εντοπίσουν και να συλλάβουν «επίδοξους» τρομοκράτες.
Το εντυπωσιακό είναι ότι θα ληφθούν μέτρα και θα υπάρξει έλεγχος πρόσβασης ακόμη και για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα υπάρχει έλεγχος της εισόδου των αστυνομικών από το γκαράζ του κτιρίου, ενώ η παραλαβή των ΙΧ και των μοτοσικλετών τους θα γίνεται με ειδικές διαδικασίες.

Στους δρόμους τα σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ.
Τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης οι αστυνομικοί που θα διατεθούν για πεζές περιπολίες θα έχουν μαζί τους και αστυνομικούς σκύλους. Τα έξι από τα συνολικά 10 σκυλιά που είχαν αρχικά επιλεγεί, την περίοδο αυτή βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της εκπαίδευσής τους που γίνεται σε σημεία όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», τα δικαστήρια, διάφορες περιοχές της Αθήνας, το Ολυμπιακό Στάδιο και σταθμοί του Μετρό.
Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., οι σκύλοι που θα συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα περιπολιών θα χρησιμοποιούνται «σε αναζήτηση εξαφανισθέντων ατόμων,στη φύλαξη προσώπων και πραγμάτων,στη φύλαξη και συνοδεία κρατουμένων για αποτροπή απόδρασης, στη λήψη μέτρων σε αθλητικές εγκαταστάσεις,καθώς επίσης στην καταδίωξη και στη σύλληψη ατόμων που διαπράττουν αδικήματα». Επίσης επισημαίνεται ότι δεν θα διατίθενται σε πορείες και συγκεντρώσεις.


Οι ανθέλληνες επί το έργον.

Ανθελληνικές ταξιδιωτικές πληροφορίες για τη χώρα μας, επισημαίνοντας τον αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανησυχεί για τον αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον Αμερικανών πολιτών και αμερικανικών συμφερόντων στο εξωτερικό, αναφέρει το δελτίο προξενικών και ταξιδιωτικών πληροφοριών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα, το οποίο ανανεώθηκε χωρίς να υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές και με λιγοστές προσθήκες στο τμήμα που αφορά την ασφάλεια. Σε αυτό επισημαίνεται ότι η Ελλάδα είναι το σημείο εισόδου από το Νότο και την Ανατολή προς τις χώρες που είναι μέλη της συνθήκης Σένγκεν και διαθέτει μια μακρά ακτογραμμή και πολλά νησιά, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα ξένοι τρομοκράτες να επιχειρήσουν να εισέλθουν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Στο δελτίο γίνεται αναφορά στην πρόσφατη επίθεση έξω από τη Βουλή, και επισημαίνεται ότι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη συχνάζουν τουρίστες. Τονίζεται επίσης ότι πρόσφατες επιθέσεις και απόπειρες επιθέσεων έγιναν με ποικίλους τρόπους: τη χρήση βομβών μολότοφ, μικρά ή αυτόματα όπλα, όπως και με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Σημειώνεται το κτύπημα με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπως και το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία, άλλες κρατικές υπηρεσίες, ιδιωτικές αμερικανικές και ελληνικές επιχειρήσεις, όπως και πρεσβεία των ΗΠΑ, έχουν δεχθεί επιθέσεις τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ διαπιστώνεται ο περιορισμός του χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ προειδοποιητικών τηλεφωνημάτων και εκρήξεων με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος απωλειών.
Απεργίες και διαδηλώσεις χαρακτηρίζονται συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα, αλλά σημειώνεται ότι στις περισσότερες περιπτώσεις αυτές κινούνται στο πλαίσιο του νόμου χωρίς να παρατηρούνται ακρότητες. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται μνεία στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2008, και στις αναταραχές που ακολούθησαν.
Τα σχετικά δελτία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για όλες τις χώρες ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στην περίπτωση της Ελλάδας η προηγούμενη φορά ήταν πριν από δέκα μήνες, στις 12 Μαρτίου 2009.


100 ημέρες ΠΑΣΟΚ.

Πώς τελείωσαν οι πρώτες 100 ημέρες του ΠΑΣΟΚ.


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες.

Δημοψήφισμα τώρα, για το μεταναστευτικό!


040110-vote-noΤις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει από διαφορετικές ομάδες, προσπάθειες συγκέντρωσης υπογραφών πολιτών, που επιθυμούν να τεθεί σε δημοψήφισμα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για την απόδοση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες. Αυτές οι προσπάθειες, από όπου και αν προέρχονται, είναι κάτι απαραίτητο, αυτή την δύσκολη για την πατρίδα μας στιγμή. Θεωρούμε δε, ότι αυτές οι διαφορετικές αφετηρίες, επιτρέπουν μια ευρύτερη κινητοποίηση του ελληνικού λαού.
Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή δεν είναι διαχωριστικές γραμμές, δεν είναι η περιχαράκωση των διαφόρων πατριωτικών δυνάμεων, με βάση συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές, αλλά εγρήγορση και πολυεπίπεδη δράση, έτσι ώστε να αποτραπεί η δια παντός, αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού. Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι υπολογισμοί και σκοπιμότητες, αλλά επιθετική τακτική που θα οδηγήσει στην ματαίωση τα σχέδια των «παγκοσμιοποιητών» που θέλουν να μετατρέψουν την χώρα σε τριτοκοσμική μπανανία. Η ώρα της αντίσταση έφθασε. Και η αντίσταση έχει συγκεκριμένο στόχο.
Εμείς εδώ, στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» δεσμευόμαστε να τις στηρίξουμε. Καλούμε λοιπόν οποιονδήποτε έχει λάβει σχετική πρωτοβουλία, να μας την κοινοποιήσει, για να την προωθήσουμε μέσω του site του "ΕΚ".


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More