16.1.10

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες.

Δημοψήφισμα τώρα, για το μεταναστευτικό!


040110-vote-noΤις τελευταίες ημέρες έχουν ξεκινήσει από διαφορετικές ομάδες, προσπάθειες συγκέντρωσης υπογραφών πολιτών, που επιθυμούν να τεθεί σε δημοψήφισμα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για την απόδοση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες. Αυτές οι προσπάθειες, από όπου και αν προέρχονται, είναι κάτι απαραίτητο, αυτή την δύσκολη για την πατρίδα μας στιγμή. Θεωρούμε δε, ότι αυτές οι διαφορετικές αφετηρίες, επιτρέπουν μια ευρύτερη κινητοποίηση του ελληνικού λαού.
Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή δεν είναι διαχωριστικές γραμμές, δεν είναι η περιχαράκωση των διαφόρων πατριωτικών δυνάμεων, με βάση συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές, αλλά εγρήγορση και πολυεπίπεδη δράση, έτσι ώστε να αποτραπεί η δια παντός, αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού. Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι υπολογισμοί και σκοπιμότητες, αλλά επιθετική τακτική που θα οδηγήσει στην ματαίωση τα σχέδια των «παγκοσμιοποιητών» που θέλουν να μετατρέψουν την χώρα σε τριτοκοσμική μπανανία. Η ώρα της αντίσταση έφθασε. Και η αντίσταση έχει συγκεκριμένο στόχο.
Εμείς εδώ, στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» δεσμευόμαστε να τις στηρίξουμε. Καλούμε λοιπόν οποιονδήποτε έχει λάβει σχετική πρωτοβουλία, να μας την κοινοποιήσει, για να την προωθήσουμε μέσω του site του "ΕΚ".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More