16.1.10

Οι νεοέλληνες σας κε υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ!!!!

Εξάρθρωσαν σπείρα αλλοδαπών με ρεκόρ διαρρήξεων




Σπείρα αλλοδαπών, η οποία είχε διαπράξει σωρεία διαρρήξεων σε σπίτια στα νότια και τα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας, εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Μάλιστα, οι διαρρήκτες για να μην προκαλούν υποψίες, τα βράδια που «κτυπούσαν» τα διάφορα σπίτια, μετακινούντο με νοικιασμένα αυτοκίνητα.
Για την αποθήκευση δε των κλοπιμαίων, είχαν ενοικιάσει δύο διαμερίσματα στον Νέο Κόσμο και την Νίκαια.
Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση συνέλαβαν πέντε άτομα, δύο Αλγερινούς, δύο Παλαιστίνιους και έναν Ιρακινό, οι οποίοι, όπως διαπιστώθηκε, από τα μέσα Ιουλίου του 2009 έως και προχθές, είχαν διαπράξει 70 διαρρήξεις σπιτιών στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων (Κορωπί, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Κερατέα, Λαύριο, Ανάβυσσο, Πόρτο Ράφτη, Σαρωνίδα, Λαγονήσι).
Οι συλληφθέντες έμπαιναν στα σπίτια τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ενώ οι ένοικοι απουσίαζαν και αφού ερευνούσαν τους χώρους, άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ό,τι άλλο πολύτιμο εύρισκαν.
Στα διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν ως αποθήκες βρέθηκε πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητά τηλέφωνα, ρολόγια και διάφορα άλλα αντικείμενα. Τα κλοπιμαία μεταφέρθηκαν στην Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.
πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More