20.9.11

Πάμε για συνένωση της κεντροδεξιάς παράταξης;

Ο Σαμαράς προτείνει τον Βορίδη για δήμαρχο της Αθήνας!

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.


Να σταματήσει αμέσως το θέατρο που παίζει η κυβέρνησης με την τρόικα!

Στο τραπέζι απολύσεις, εφεδρεία και περικοπές μισθών - συντάξεων!

Στα παζάρια της τελευταίας στιγμής θα κριθεί όπως όλα δείχνουν η τύχη χιλιάδων εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, καθώς φαίνεται ότι η Τρόικα δεν απορρίπτει κατ΄αρχήν τη πρόθεση της Κυβέρνησης να επεκτείνει το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας και στο στενό δημόσιο τομέα, αντί να προχωρήσει απευθείας σε απολύσεις, οι οποίες ούτως ή άλλως και νομικά είναι εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία.
Ωστόσο, φαίνεται ότι στη. ζυγαριά της Τρόικας θα μπουν δύο μέτρα αναλόγως επώδυνα, τα οποία σύμφωνα με το καλό σενάριο θα ισχύσουν διαζευτικά, ενώ με το κακό σενάριο θα τεθούν σε εφαρμογή σωρευτικά. Πρόκειται για το μέτρο των οριζόντιων περικοπών στις αποδοχές στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα (20- 25% για τις υψηλές αποδοχές) και το μέτρο της μείωσης συντάξεων, πιθανότατα άνω των 1.500- 1.600 ευρώ.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει κι από τις δηλώσεις στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ του επικεφαλής της μόνιμης αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα κ. Μ. Τραά, η Τρόικα δεν φαίνεται να προσπερνά ελαφρά τη καρδία το κοινωνικό κόστος που συνεπάγεται η άμεση απόλυση κάποιων χιλιάδων υπαλλήλων, αλλά από την άλλη μεριά δεν θεωρεί ταμπού τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα εξεταστεί εάν έχει επαρκή δημοσιονομικά αποτελέσματα η επέκταση της εργασιακής εφεδρείας και στο στενό δημόσιο τομέα. Υπενθυμίζεται ότι η σχετική διάταξη προβλέπει για τους εν λόγω υπαλλήλους μείωση του μισθού τους στο 60% για όσο διάστημα παραμένουν σε αυτό το καθεστώς.
Το δημοσιονομικό όφελος θα συνυπολογιστεί με ενδεχόμενες περικοπές μισθών και/ή συντάξεων, πέρα από αυτές που θα επιφέρει τον επόμενο μήνα το Νέο Μισθολόγιο και στη περίπτωση που κριθεί ότι σε συνδυασμό με το νέο Τέλος Ακινήτων, αρκούν για να καλυφθεί η φετινή απόκλιση και να διασφαλιστεί και ο στόχος του 2012, η διαπραγμάτευση θα κλείσει εκεί. Σε αυτή τη περίπτωση, επί της ουσίας η Τρόικα θα περιμένει τη πλήρη απόδοση των μέτρων την επόμενη χρονιά, όταν δηλαδή θα έχει παρέλθει το 12μηνο της εφεδρείας και κάποιες χιλιάδες υπαλλήλων θα πάρουν χαρτί απόλυσης, ενώ θα έχει παράλληλα εφαρμοστεί και το Νέο Μισθολόγιο με δραστικές περικοπές επί των αποδοχών και των συντάξεων που θα έχουν ήδη μειωθεί από φέτος.
Σύμφωνα με το κακό σενάριο, η Τρόικα θα ζητήσει και την επίσπευση κάποιων φορολογικών μέτρων, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις, τα οποία ούτως ή άλλως είτε προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο είτε αποτελούν αντικείμενο διαβούλευσης εν όψει του νέου Φορολογικού. Ειδικότερα, άμεσης απόδοσης θεωρείται η εξίσωση των ΕΦΚ στο πετρέλαιο, ενώ εκπεφρασμένη είναι η άποψη της Τρόικας ότι το ήδη «ψαλιδισμένο» αφορολόγητο μπορεί και πρέπει να «ψαλιδιστεί» περαιτέρω, σε συνδυασμό με τη δραστική μείωση ή ακόμα και κατάργηση φοροαπαλλαγών.


Τι παιγνίδια παίζονται και ποιοί συμετέχουν;

Στο 99.9% ποντάρεται η χρεοκοπία της Ελλάδας στο «παζάρι» των CDS
Στο 99.9% ποντάρεται η χρεοκοπία της Ελλάδας στο «παζάρι» των CDS!

Απολύτως βέβαιη παρουσιάζεται η χρεοκοπία της Ελλάδας σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN στο οποίο παρουσιάζονται στοιχεία από τα «στοιχήματα» επενδυτών με CDS. Tην ίδια ώρα έκθεση της Μorgan Stanley, εμπιστεύεται την βούληση της Ευρώπης για βοήθεια, προτρέποντας τους πελάτες της να μην ανυσηχούν.
«Ο κίνδυνος μιας χρεοκοπίας είναι σχετικά μικρός φέτος. Για όσον καιρό η Ελλάδα έχει έναν πρωτεύοντα προϋπολογισμό που εμφανίζει έλλειμμα, δηλαδή για εμάς έως το τέλος του 2012, δεν υπάρχει πραγματικά λόγος για σκόπιμη αναδιάρθρωση του χρέους», σημειώνουν οι αναλυτές του Morgan Stanley σε ανακοίνωση προς τους πελάτες του οίκου.
«Εξάλλου όσο ο κίνδυνος μετάδοσης (της κρίσης) είναι υψηλός (τους έξι με εννέα προσεχείς μήνες), η Ευρώπη θα θέλει να αποφύγει ένα γεγονός αυτού του είδους», προσθέτουν.
Εκτίμηση της Morgan Stanley είναι πως η Ελλάδα έχει τη βούληση να υποβληθεί σε ένα πρόγραμμα λιτότητα και η Ευρώπη έχει ισχυρή θέληση να καταβάλει νέες δόσεις βοήθειας.
Επιπλέον πιο μακροπρόθεσμα, μόλις ο πρωτεύων προϋπολογισμός (εκτός της εξυπηρέτησης του χρέους) εμφανίσει εκ νέου πλεόνασμα, οι αναλυτές πιστεύουν ότι η Αθήνα θα μπορεί να αποφασίσει υπέρ μιας αναδιάρθρωσης του χρέους της «κυρίως αν γίνει προφανές ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της οικονομίας είναι πάρα πολύ αργός για να υποστηριχθεί το κόστος της εξυπηρέτησης του χρέους».
Στο ακριβώς αντίθετο πνεύμα κινείται δημοσίευμα του CNN το οποίο υποστηρίζει πως η χρεοκοπία της Ελλάδας ειναι σχεδόν 100% σίγουρη, επικαλούμενο επαγγελματίες της αγοράς.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επενδυτές που συνομολογούν συμφωνίες ανταλλαγής κινδύνου έναντι αθέτησης πληρωμών, στοιχήματα δηλαδή για το αν θα υπάρξει ή όχι πτώχευση μιας χώρας, τιμολογούν σε σχεδόν 100% (99,9%) την πιθανότητα αθέτησης των υποχρεώσεων του ελληνικού χρέους.
Στοιχεία της εταιρείας ερευνών Markit που παραθέτει το CNN δείχνουν ότι η πιθανότητα αθέτησης των υποχρεώσεων του πορτογαλικού χρέους ανέρχεται στο 62%, του ιρλανδικού χρέους στο 51%, του ιταλικού χρέους στο 33% (πριν από την ανακοίνωση της υποβάθμισης από την S&P) και του ισπανικού χρέους στο 28%.
Οπως αναφέρει το CNN η πτώχευση της Ελλάδας θα μπορούσε να οδηγήσει τους επενδυτές να εγκαταλείψουν το χρέος και των άλλων προβληματικών ευρωπαϊκών οικονομιών, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.
Ετσι, ενώ η Ελλάδα έχει εξωτερικό χρέος 300 δισ. ευρώ, που πιστεύεται ότι είναι ως επί το πλείστον στα χέρια των ευρωπαϊκών τραπεζών, αθροιστικά το χρέος και των πέντε ανωτέρω κρατών ανέρχεται σε 2,8 τρισ. ευρώ.


Με το προσωπικό των τραπεζών τι θα γίνει;

Εγκρίθηκε το σχέδιο συγχώνευσης Alpha Bank-Eurobank EFG
Εγκρίθηκε το σχέδιο συγχώνευσης Alpha Bank-Eurobank EFG.

Το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης της Alpha Bank, με απορρόφηση της Eurobank EFG, ενέκριναν τα διοικητικά συμβούλια των δύο τραπεζών, κατά τις σημερινές τους συνεδριάσεις.Όπως ανακοίνωσαν, η νέα τράπεζα, που θα προέλθει από τη συγχώνευση, θα έχει περίπου 2.300 καταστήματα και 150 δισ. ευρώ σύνολο ενεργητικού και θα είναι η 23η σε μέγεθος τράπεζα στην ευρωζώνη.
Ειδικότερα, "η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί με ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των δύο τραπεζών, όπως αυτά εμφανίζονται στους ισολογισμούς της 31.12.2010. Η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής είναι 7 παλαιές, κοινές μετοχές της Eurobank EFG προς 5 νέες κοινές μετοχές της Alpha Bank, νέας ονομαστικής αξίας 1,50 ευρώ. Οι κάτοχοι κοινών μετοχών, εκδόσεως της Alpha Bank, θα διατηρήσουν τον αυτό, όπως και προ της συγχωνεύσεως, αριθμό κοινών μετοχών, νέας ονομαστικής αξίας 1,50 ευρώ.
Τα ανωτέρω τελούν υπό την αίρεση εγκρίσεως του σχεδίου συμβάσεως συγχώνευσης από τις συνελεύσεις των μετόχων των συγχωνευόμενων τραπεζών, οι οποίες θα συγκληθούν άμεσα, καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων Αρχών, ενώ εκτιμάται ότι η νομική συγχώνευση των δύο τραπεζών θα έχει ολοκληρωθεί πριν το τέλος του τρέχοντος έτους".


Τι θέλει να πει πάλι ο πρόεδρος;

Κίνδυνο ανεξέλεγκτης κοινωνικής αναταραχής από τα νέα μέτρα βλέπει ο ΛΑ.Ο.Σ.!


  
Κίνδυνο ανεξέλεγκτης κοινωνικής αναταραχής βλέπει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κατέθεσε σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή προς τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Ο κ. Καρατζαφέρης, σημειώνει πως «οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά ‘χαράτσια’ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία μάλιστα, ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας».
Στο πλαίσιο αυτό, ρωτά τον κ. Παπανδρέου πως θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο ενός «πιθανού διχασμού της ελληνικής κοινωνίας ή ακόμα και εμφύλιας συρράξεως».
Αναλυτικά, η ερώτηση του κ. Καρατζαφέρη, αναφέρει:
«Η κατάσταση της οικονομίας είναι κάτι περισσότερο από τραγική. Οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά ‘χαράτσια’ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία μάλιστα, ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας. Όταν διατυπώνονται δημοσίως, είτε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις ή από την τηλεόραση, προτροπές για μαζική αντίδραση απέναντι στη νομιμότητα, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ανεξέλεγκτη ‘επαναστατική γυμναστική’.
Ερωτάσθε:
1. Έχετε υπόψιν σας τέτοιες προπαρασκευαστικές ενέργειες;
2. Πώς σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο ενός πιθανού διχασμού της ελληνικής κοινωνίας ή ακόμα και εμφύλιας συρράξεως, δεδομένης της πολιτικής πρακτικής σας που οδηγεί τη μία κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη;».


Ποιός θα μαζέψει επιτέλους την λαίδη της λέσχης;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΕ GREEKLISH ΣΤΑ DVD ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!


ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Η ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!


ΠΗΓΗ.

Τα λόγια είναι περιττά: Πραγματικά συγκρατούμαστε πολύ για να μην εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, από τη στιγμή που είδαμε το παραπάνω τερατούργημα των μαθημάτων να αναγράφονται στην γνωστή βαρβαρική γραφή "greeklish"!

Και μην τολμήσει κανείς να πει πως "δεν γινόταν αλλιώς", γιατί μια χαρά γράφονται όλα τα αρχεία υπολογιστή στα ελληνικά!

Η Αννούλα της Μπίλντερμπεργκ, ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διάλυσης της Παιδείας, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ!

Λέμε μόνο το εξής: Θα μας βρεις απέναντι, όσο και να "συναινούν" ορισμένοι. Ακόμα κι αν έχεις κάνει συμφωνία...με τον διάβολο!

hellas-orthodoxy


Ράδιο AXIS το νέο ανεξάρτητο εθνικιστικό ραδιόφωνο σε λίγο κοντά σας!






Συναγωνιστές,
Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια στα μέσα πληροφόρησης. Το Ράδιο AXIS  είναι το νέο διαδικτυακό μας  ραδιόφωνο. Μια συλλογική προσπάθεια που είναι στο χέρι μας να επιτύχουμε πολλά για τον σκοπό μας. Θα ήταν τιμή για εμάς να συμμετέχετε.  Ιδιοκτήτης δεν θα είναι κανείς όπως και αρχηγοί δεν θα υπάρξουν. Όπως προείπαμε θα είναι ένα συλλογικό μέσο για το συμφέρον του εθνικισμού και μόνο. Στα πλαίσια αυτού του εγχειρήματος θα υπάρξουν εκπομπές ενημερωτικές, ιδεολογικές, εκπομπές χιουμοριστικές (γιατί ο χαβαλές πρέπει να είναι μέσα στη ζωή μας) μουσικές και  ότι προτάσεις έχει ο καθένας για εκπομπή που θέλει να κάνει εννοείται πως θα είναι καλοδεχούμενη. Σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα τα αρχικά έξοδα είναι 470 ευρώ τα οποία περιλαμβάνουν  ενοικίαση του σέρβερ για live streaming για 100 ακροατές ταυτόχρονα το domain και τη φιλοξενία του σάιτ για 1 χρόνο. Όποιος και όπως μπορεί καλό θα ήταν να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια. Το domain έχει αγοραστεί (δλδ η διαδικτυακή διεύθυνση)  και το σάιτ ήδη φτιάχνεται. Το Ράδιο αποτελεί συλλογική προσπάθεια όπως προείπαμε και όχι μέσω κάποιου φορέα ή κόμματος. Είναι ένα ανεξάρτητο εθνικιστικό ραδιόφωνο.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Ράδιο AXIS

Υ.Γ Το προσωρινό email επικοινωνίας είναι axisradio@hotmail.com






Το Γουδί πλησιάζει όλο και πιο κοντά

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από το ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης!


24fstatistikhΠλημμύρισε από οργή το πανελλήνιο, μετά το άκουσμα των σχεδόν απίστευτων δηλώσεων της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλους του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωής Γεωργαντά. «Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», είπε η καθηγήτρια, την ώρα μάλιστα που μαθευόταν μετά από σχετική δήλωση του υπουργού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή, ότι και άλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους και παραμένει μόνο (!) ο πρόεδρος Ανδρέας Γεωργίου, μέχρι πρότινος αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Στατιστικής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (!).
Για να «μαγειρεύει» τις στατιστικές πιο εύκολα και να «φουσκώνει» τα ελλείμματα για λογαριασμό του ΔΝΤ και των Γερμανών τραπεζιτών; Παντού οι άνθρωποί τους λοιπόν… Παντού! Αυτό που λέμε, «ζουν ανάμεσά μας» στην κυριολεξία!
Προσέξτε τώρα δικαιολογία του υπουργού: οι απομακρύνσεις έγιναν, κατόπιν «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο». Και τι ήταν αυτά τα προβλήματα; Μήπως οι εύλογες αντιδράσεις σε παράνομες και προδοτικές μεθοδεύσεις εκ μέρους της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και των ανθρώπων τους; Και γιατί η όλη υπόθεση θυμίζει την αποπομπή των ανθρώπων του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής;
Τελικά, σε αυτή τη χώρα, το να λες την αλήθεια, συνιστά ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Σε καρατομούν στο πόδι και για πλάκα, σε στοχοποιούν και σε διαπομπεύουν. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος. ΠΟΤΕ! Ο Στάλιν μπροστά τους, φαντάζει ως μαθητευόμενος. Κι εδώ, τεράστια είναι η ευθύνη των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τα οποία συντάσσονται ανοικτά με την ξενοκίνητη κυβέρνηση, εις βάρος του ελληνικού λαού. Τώρα, παρακολουθούν με αμηχανία, αλλά χωρίς να ομολογούν τι πραγματικά συμβαίνει, τις εξελίξεις.
Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, για όσους τυχόν έχουν ακόμα αμφιβολίες, μη μπορώντας να διανοηθούν το μέγεθος της απάτης εις βάρος του λαού: στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ήταν εξ αρχής, πρώτον: η διάλυση του εθνικού κορμού, με σχετική αντισυνταγματική νομοθεσία: ιθαγένεια και ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης και της «ενσωμάτωσης» των τριτοκοσμικών εισβολέων, σύμφωνο διαβίωσης, κατάργηση του όρου «Εθνικής» από την επωνυμία του υπουργείου Παιδείας, άρση των μέτρων υπέρ των πολυτέκνων, θεσμοθέτηση της πολιτικής ορθότητας και των θετικών διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ άλλων.
Δεύτερον, σκοπός του GAP ήταν, στο πλαίσιο του ιδεολογήματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας και η παράδοσή της ως βορά στα χέρια διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών τραπεζικών συμφερόντων.
Η χώρα μας λοιπόν, μετετράπη σε ένα πειραματόζωο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε τους ψηφοφόρους και με τη συναίνεση του σιτιζόμενου από το Δημόσιο και το φορολογούμενο μηχανισμό του (για να προστατεύσει τα συμφέροντα του οποίου, δεν διστάζει να κοροϊδέψει την τρόικα, αλλά και να υπονομεύσει το μέλλον μας), έβαλε σε εφαρμογή το διεθνιστικό σχέδιό του για την, στην ουσία, υποστολή της γαλανόλευκης. Μιλάμε δηλαδή για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Πλέον, δεν υπάρχουν άλλοι όροι για να περιγραφεί αυτό που συντελείται κατά της πατρίδας.
Κάτι τελευταίο: παλεύουμε πια για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας από τα χέρια μιας πολιτικής συμμορίας, η οποία στο πλαίσιο των ιδιοτελών συμφερόντων της αλλά και των συμφερόντων των διεθνών συμμάχων της, των Γερμανών τραπεζιτών και των νεοφιλελεύθερων «κοσμοπολιτών» του ΔΝΤ, ξεπουλάει την εθνική μας κυριαρχία, υποθηκεύοντας όλη την επικράτεια της χώρας.
Η χούντα των Γερμανών, στην οποία αναφέρθηκε η ίδια η κ. Γεωργαντά (που μάλιστα μας ενημέρωσε ότι «όλες οι αποφάσεις υπαγορεύονται από τη Eurostat και έρχονται στην Ελληνική Στατιστική Αρχή μόνο για να σφραγιστούν και μάλιστα εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών -in.gr)», δεν θα περάσει.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More