13.4.11

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 3η Γιορτή του περιοδικού PATRIA!

Μια ημέρα γεμάτη... εθνοπάθεια!

100411-3patria-0Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έφυγαν - σύμφωνα με όσα τουλάχιστον έλεγαν - όσοι πέρασαν και φέτος από την γιορτή του περιοδικού Patria. Σε έναν πολύ όμορφο χώρο, γεμάτο με πατριώτες που λειτούργησε από τις 10 το πρωί έως μετά τις 1 το βράδυ, της Κυριακής που πέρασε, δημιουργήθηκε μια πραγματική όαση ιδεών και πατριωτισμού, στο κέντρο μιας Αθήνας που αυτή την στιγμή σκοτώνει τα παιδιά μας.
Οι εκδηλώσεις εξελίχθηκαν ακριβώς σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε αναρτηθεί - κατόρθωμα αυτό από μόνο του - με μοναδική εξαίρεση την προβολή της μίας ταινίας, καθώς οι προηγούμενες συζητήσεις λόγω ενδιαφέροντος κράτησαν περισσότερη ώρα από ό,τι είχε υπολογιστεί. Αρκετές εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες, πέρα από κομματικούς διαχωρισμούς και πολιτικές διαφορές έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση που τείνει να εξελιχθεί σε σύμβολο της δυναμικότητας του πατριωτικού χώρου.
Οι συζητήσεις - οι οποίες ήταν πραγματικά συζητήσεις και όχι βαρετές αγορεύσεις - κινήθηκαν σε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο επίπεδο, με τους παρισταμένους να έρχονται σε άμεσο διάλογο με τους συμμετέχοντες στο πάνελ που έκαναν σύντομες εισηγήσεις, ενώ ιδιαίτερη "κινητικότητα" υπήρχε μόνιμα και στο "καφέ" της εκδήλωσεις με πολλά και διάφορα πηγαδάκια.
Το πραγματικά εντυπωσιακό ήταν ότι ο χώρος ήταν κυριολεκτικά γεμάτος με κόσμο, καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς παρόλο το ότι αρκετοί παρευρίσκονταν μόνο για μία ή δύο εκδηλώσεις, υπήρχε συνεχής ροή κόσμου. Τόση δε, που σε αρκετά σημεία, ακόμη και ο δρόμος έξω από το τριώροφο κτήριο που λάμβανε χώρα η γιορτή ήταν γεμάτος από κόσμο. Μοναδικό δε παράπονο που εξέφρασαν οι συμμετέχοντες ήταν το ότι ο χώρος αποδείχτηκε και φέτος μικρός και έτσι -ιδιαίτερα στις τελευταίες συζητήσεις και παρόλη την αναμετάδοσή τους και στους 3 ορόφους - κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν λόγω της πυκνότητας του κόσμου.


Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη!

ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ.

Εφ. Ραντικάλ 13-4-2011.

Ρατσιστική αφίσα στο Βέλγιο.
Αντιδράσεις προκάλεσε η χρήση ρατσιστικής αφίσας στο συνέδριο ακροδεξιού κόμματος. Στην αφίσα χρησιμοποιείται ένα πρόβατο που συμβολίζει την τουρκική και μαροκινή σημαία.


Κρίση δημιούργησε η αφίσα που υποδαυλίζει την εχθρότητα προς τους ξένους, που χρησιμοποίησε το ακροδεξιό φλαμανδικό κόμμα Βλάαμς Μπελάνγκ στο συνέδριο που οργάνωσε στις 10 Απριλίου.
Στην αφίσα φαίνεται ένα λευκό πρόβατο που συμβολίζει τους Ευρωπαίους να κλωτσά έξω από τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης ένα κόκκινο πρόβατο που συμβολίζει τις σημαίες της Τουρκίας και του Μαρόκου.
Στην ανακοίνωση που έγινε στην τουρκική πρεσβεία στις Βρυξέλλες τονίστηκε πως πρόκειται για ξενοφοβική αφίσα, η οποία με βάση τους νόμους του Βελγίου αποτελεί αδίκημα. Η Τουρκία στην ανακοίνωση που έκανε στην πρεσβεία της στις Βρυξέλλες αναφέρει πως παρακολουθεί το θέμα και πως συνεχίζονται οι κινήσεις προς το Βελγικό ΥΠΕΞ.


Οι τούρκοι δουλεύουν στην Θράκη και ο φον Δημητράκης...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ-ΜΕΤΕ!

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 13-4-2011.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ABTTF ΧΑΛΙΤ ΧΑΜΠΙΜΠΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΧΜΕΤ ΜΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.
Στις 9 Απριλίου 2011, ημέρα Σάββατο, ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Χαλίτ Χαμπίμπογλου επισκέφτηκε τον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο γραφείο του. Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην Δυτική Θράκη.
Ο κύριος Χαμπίμπογλου περιέγραψε στον κύριο μουφτή μας, τα θρησκευτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που έχουν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης που ζούνε στην Ευρώπη. Υπήρξε αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το τι μπορεί να γίνει για αυτό το θέμα.


Οι τούρκοι συνεχίζουν να διαβρώνουν την Θράκη μας!

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΤΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 13-4-2011.

Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
Ο μουφτής Ξάνθης κύριος Αχμέτ Μέτε στις 6 Απριλίου 2011 επισκέφτηκε τον σύλλογο Αδελφότητας, και στις 7 Απριλίου τον σύλλογο Πλάτανος.
Ο κύριος μουφτής μας κατά την διάρκεια των επισκέψεων του, ενημερώθηκε για τις προσπάθειες των συλλόγων. Ο μουφτής μας που έγινε δεκτός με θέρμη και στους δύο συλλόγους δήλωσε : ¨ Η προσφορά υπηρεσίας προς τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης είναι μια πολύ περήφανη προσπάθεια. Είναι ανάγκη αυτές οι κινήσεις να γίνονται υπό μια ομπρέλα και χωρίς να διασπώνται οι Τουρκομουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης¨.
Ο κύριος μουφτής μας είπε πως τις επόμενες μέρες θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε συλλόγους.

0
0
 


Έχουν τα πάντα ισοπεδωθεί στην πατρίδα μας!


Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση με τα αποτελέσματα των ερευνών για το περιστατικό κλοπής εκρηκτικών από σκάφη της δύναμής του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργήθηκαν, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) της Ελληνικής Αστυνομίας, για το περιστατικό της αφαίρεσης υλικών υπονομεύσεως από τα Ναρκαλιευτικά «ΑΥΡΑ» και «ΑΗΔΩΝ», συνελήφθησαν χθες (11-04-2011) ένας 29χρονος Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και δύο ιδιώτες ημεδαποί, ηλικίας 36 και 48 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο Υπαξιωματικός αφαίρεσε τα υλικά υπονομεύσεως, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων μετέφερε στην πατρική του οικία στον τόπο καταγωγής του. Μέρος των υλικών αυτών παρέδωσε, στη συνέχεια, σε συντοπίτη του. Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα υλικά αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι η αφαίρεση των υλικών είχε διαπιστωθεί σε τακτικό έλεγχο την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011, σύμφωνα με προγενέστερη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τις, κατά περίπτωση, παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, την αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Από τις έρευνες δεν προέκυψε σύνδεση με τρομοκρατικές πράξεις ή τρομοκρατικές οργανώσεις.

www.defencepoint.gr/


Εθνικές πολιτικές θέσεις!



ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕΤΑΞΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!

.

Είναι παγκοίνως ομολογημένο ότι η Πατρίδα μας πάσχει από σοβαρό έλλειμμα πολιτικής ηγεσίας. Αυτό είναι άλλωστε το πιο επικίνδυνο έλλειμμα αφού οι πράξεις της ηγεσίας είναι αυτές που χρεώνουν και σκλαβώνουν ένα Έθνος ή το καθιστούν αδέσμευτο και κραταιό. Το ίδιο το κράτος ετυμολογικά και πολιτικά υποτίθεται ότι είναι η έκφραση της δυνάμεως του Έθνους που βαστούν στα χέρια τους οι ηγέτες της Φυλής. Ηγέτες που δεν αρκεί να μιλούν την γλώσσα την ελληνική, αλλά πρέπει να διαθέτουν Ελληνικό Αίμα και Ελληνική Καρδιά.


Στις μέρες μας και στα περισσότερα χρόνια του ελεύθερου βίου που υποτίθεται πως απολαμβάνουμε με την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και εντεύθεν, οι στιγμές που διαθέταμε αληθινό αυτεξούσιο και εθνική ισχύ υπήρξαν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Τέτοιες στιγμές ασφαλώς δεν ζούμε τώρα. Θα το καταλαβαίναμε αν επρόκειτο να ισχύει κάτι τέτοιο έστω και κατά διάνοια. Αν διαθέταμε εθνική πολιτική ηγεσία θα έπρεπε ασφαλώς να πολεμήσουμε για την προάσπιση της εθνικής μας οικονομίας και της εθνικής μας κυριαρχίας. Θα έπρεπε να κόψουμε τα πόδια σε τοκογλύφους και εισβολείς πάσης φύσεως και εθνικότητος, θα είχαμε εθνική παιδεία και δεν θα αφήναμε να υπάρχουν σκλαβωμένοι Έλληνες που τους αμφισβητούν την ελληνικότητα κράτη που βεβηλώνουν χώμα ελληνικό. Αλλά αν πράτταμε το απολύτως αυτονόητο εθνικό και πολιτικό έργο, τώρα θα μας «εκδημοκρατίζανε» βιαίως οι «σύμμαχοι». Αλλά αυτό δεν συμβαίνει, αφού δεν έχουμε εθνική πολιτική ηγεσία αλλά δοσίλογους νεοταξικούς πραιτοριανούς.


Βέβαια οι πολιτικοί μας ταγοί φροντίζουν και για την ζωούλα τους μην την ακουμπήσουν οι διακινητές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Διότι όσοι πραγματικοί Έλληνες ηγέτες τόλμησαν να ζητήσουν την δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδος και εργάστηκαν για την τοποθέτησή της στα πολιτικά πράγματα ως Μεγάλη Δύναμη αυτάρκη με ενωμένο τον λαό της, απελευθερωμένο από μίση και πάθη, συνάντησαν τον θάνατο κυριολεκτικά από το πουθενά.


Σ’ αυτό το σημείο έχουμε ακούσει πολλά. Αλλά όταν αναδεικνύονται πολιτικές δολοφονίες ως τάχα ασθένειες από δημοσιογράφους που έχουν ξεπηδήσει μέσα από το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα, τότε αυτές οι αποκαλύψεις και οι τοποθετήσεις έχουν την δική τους βαρύνουσα σημασία. Τέτοιου είδους τοποθετήσεις είχαμε προσφάτως από τον Σπύρο Χατζάρα. Υποθέσεις ξεχασμένες που το Σύστημα αγωνιά να κρατήσει καταχωνιασμένες στα πιο αραχνιασμένα συρτάρια της ιστορίας μας έρχονται και μας θυμίζουν το ακριβό τίμημα ενός τολμηρού πατριωτισμού και το μεγαλείο ενός καθάριου Εθνικισμού που δεν υπολογίζει κυριολεκτικά τίποτα μπρος στο μεγαλείο της Ελλάδος και την ζωή μα και την όρθια περπατησιά των παιδιών της. Αυτές οι υποθέσεις που διαδραματίζονταν και τότε μεταξύ κατακτητικών δανείων και πολεμικών περιπετειών πρέπει να καταδεικνύονται όχι μόνο ως μνημόσυνο αλλά και ως φάρος Πατριωτισμού.


Θυμηθήκαμε λοιπόν και ακούσαμε από τον Σπύρο Χατζάρα και έναν καλεσμένο του τον θάνατο του Εθνάρχη και Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά από … φλεγμονή στις αμυγδαλές! Ακούσαμε ότι το τελευταίο βράδυ που ήταν υγιής ο Μεταξάς βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του Χ. Λαμπράκη όπου έτυχε του κεράσματος μιας ύποπτης πορτοκαλάδας που δεν άρεσε και σαν άκουσμα στον ιατρό του. Θυμηθήκαμε ότι ο Μανιαδάκης είχε πει για τον Μεταξά ότι αν ο Αρχηγός είχε νοσηλευτεί στην τρίτη θέση νοσοκομείου θα είχε σωθεί. Η αναφορά ότι ο γερό Λαμπράκης ήταν στο εδώ κλιμάκιο της Ιντέλιτζενς Σέρβις ακούγεται απολύτως φυσιολογική δεδομένου ότι ο Αρχηγός της Εθνικής Επανάστασης της 4ης Αυγούστου δεν υπάκουε στα αιτήματα για την βολική παραχώρηση βάσεων σε καμία πλευρά τον καιρό του Β Παγκόσμιου Πολέμου και φύλαγε τον εθνικό μας πλούτο μονάχα για την Ελλάδα.


Στην εν λόγω εκπομπή http://www.youtube.com/watch?v=Iwh8UsoZhKg&feature=player_embedded#at=109 ακούσαμε για την υποτιθέμενη αυτοκτονία του διαδόχου του Μεταξά, του Κορυζή, με δύο σφαίρες στην καρδιά! Και ακόμη ακούσαμε για τον θάνατο του στρατάρχη Παπάγου από αιτία που δεν έγινε γνωστή ποτέ! Μα μήπως είναι πρώτη φορά; Ξεχνάμε την αγωνία κάποιων για να μην βρεθεί ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου που δήθεν πέθανε από τυφοειδή πυρετό ενώ δηλητηριάστηκε; Ή μήπως την αιφνιδιαστική εξέλιξη της νόσου του Μακαριστού Χριστοδούλου που για κάποιους μίλαγε πολύ για τα συνήθη εκκλησιαστικά πρότυπα;


Το ηθικό συμπέρασμα είναι ότι ο περίσσιος οίκτος στις εθνικές επαναστάσεις είναι βλαπτικός και για τους επαναστάτες και για το Ελληνικό Έθνος και δεν χωράει σ’ αυτές τις περιπτώσεις.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More