13.4.11

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 3η Γιορτή του περιοδικού PATRIA!

Μια ημέρα γεμάτη... εθνοπάθεια!

100411-3patria-0Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έφυγαν - σύμφωνα με όσα τουλάχιστον έλεγαν - όσοι πέρασαν και φέτος από την γιορτή του περιοδικού Patria. Σε έναν πολύ όμορφο χώρο, γεμάτο με πατριώτες που λειτούργησε από τις 10 το πρωί έως μετά τις 1 το βράδυ, της Κυριακής που πέρασε, δημιουργήθηκε μια πραγματική όαση ιδεών και πατριωτισμού, στο κέντρο μιας Αθήνας που αυτή την στιγμή σκοτώνει τα παιδιά μας.
Οι εκδηλώσεις εξελίχθηκαν ακριβώς σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε αναρτηθεί - κατόρθωμα αυτό από μόνο του - με μοναδική εξαίρεση την προβολή της μίας ταινίας, καθώς οι προηγούμενες συζητήσεις λόγω ενδιαφέροντος κράτησαν περισσότερη ώρα από ό,τι είχε υπολογιστεί. Αρκετές εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες, πέρα από κομματικούς διαχωρισμούς και πολιτικές διαφορές έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση που τείνει να εξελιχθεί σε σύμβολο της δυναμικότητας του πατριωτικού χώρου.
Οι συζητήσεις - οι οποίες ήταν πραγματικά συζητήσεις και όχι βαρετές αγορεύσεις - κινήθηκαν σε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο επίπεδο, με τους παρισταμένους να έρχονται σε άμεσο διάλογο με τους συμμετέχοντες στο πάνελ που έκαναν σύντομες εισηγήσεις, ενώ ιδιαίτερη "κινητικότητα" υπήρχε μόνιμα και στο "καφέ" της εκδήλωσεις με πολλά και διάφορα πηγαδάκια.
Το πραγματικά εντυπωσιακό ήταν ότι ο χώρος ήταν κυριολεκτικά γεμάτος με κόσμο, καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς παρόλο το ότι αρκετοί παρευρίσκονταν μόνο για μία ή δύο εκδηλώσεις, υπήρχε συνεχής ροή κόσμου. Τόση δε, που σε αρκετά σημεία, ακόμη και ο δρόμος έξω από το τριώροφο κτήριο που λάμβανε χώρα η γιορτή ήταν γεμάτος από κόσμο. Μοναδικό δε παράπονο που εξέφρασαν οι συμμετέχοντες ήταν το ότι ο χώρος αποδείχτηκε και φέτος μικρός και έτσι -ιδιαίτερα στις τελευταίες συζητήσεις και παρόλη την αναμετάδοσή τους και στους 3 ορόφους - κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν λόγω της πυκνότητας του κόσμου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More