5.2.10

Τιμή για τους πατριώτες τα κάγκελα της Δημοκρατίας !



                                                           Νίκος Αγαπηνός


ΟΙ ακροδεξιοί .







Καθημερινά ο κος Χρυσοχοϊδης  δεν κάνει άλλη δουλεία παρά να ανακοινώνει και να δημιουργεί νέες υπηρεσίες στην Αστυνομία τις οποίες  αποκαλεί διευθύνσεις και αντί η εγκληματικότητα να μειώνεται έχει πάρει πλέον ανεξέλικτες διαστάσεις . Οι δε τρομοκρατία κτυπά όπου και όποτε θέλει.     
Εξήντα περίπου  ημέρες διακυβέρνησης  από το ΠΑΣΟΚ χρειάστηκαν για να ανακαλύψει  ο υπουργός Προστασίας του πολίτη κος Χρυσοχοϊδης   ότι η Δημοκρατία στην χώρα μας κινδυνεύει από την Ακροδεξιά. Έτσι λοιπόν ο φιλοσοφών μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες υπουργός , ο οποίος με αυτοκρατορικό ύφος κάνει συνεχώς  δηλώσεις , αποφάσισε να συστήσει  Υποδιεύθυνση Προστασίας της Δημοκρατίας με κύριο στόχο τον έλεγχο των ακροδεξιών ομάδων από τις οποίες κινδυνεύουν κατά την άποψή  του κυρίως  οι λαθρομετανάστες .Εκφράζει επίσης την ανησυχία του για ενδεχόμενες επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων εναντίων  κυρίως αλλοδαπών.
Δηλαδή με λίγα λόγια  θα  αρχίσει το φακέλωμα κάθε Έλληνα  πολίτη ο οποίος θα εκφράζει την αγανάκτηση του για την κατάληψη της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν φέρει σε απόγνωση τον Ελληνικό λαό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι οι λαθρομετανάστες έχουν γκετοποιήσει  ολόκληρες συνοικίες των Αθηνών προκαλώντας με την συμπεριφορά τους , τους  κατοίκους  αυτών των περιοχών . Τα μικρά καταστήματα και οι έμποροι του κέντρου των Αθηνών καθημερινά αντιμετωπίζουν  τεράστια προβλήματα αφού βλέπουν μπροστά από τα  καταστήματα τους οι λαθρομετανάστες να   πωλούν τα ίδια εμπορεύματα σε εξευτελιστικές τιμές αφού τα περισσότερα από αυτά είναι προϊόντα λαθραίων εισαγωγών ή προέρχονται από τις λεηλασίες των καταστημάτων που προβαίνουν κατά καιρούς οι αναρχικοί με την σύμπραξη των λαθρομεταναστών .  
Κινδυνεύει λοιπόν  η δημοκρατία μας  κατά τον  υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ. Θα τον πληροφορήσουμε λοιπόν  ότι η δημοκρατία κινδυνεύει από την διαφθορά ,  τα σκάνδαλα και τις κομπίνες  των πολιτικών, οι οποίοι με τις πράξεις τους έχουν διασύρει τους θεσμούς και τους νόμους του κράτους και έχουν λεηλατηθεί  τα θησαυροφυλάκια του κράτους  από το μακρύ τους χέρι   ώστε σήμερα στα ταμεία <<να μην υπάρχει σάλιο >>  .
Πολιτικοί δεν είναι αυτοί οι οποίοι βρέθηκαν σε ένα βράδυ με μεζονέτες ,πισίνες ,κατοικίες αναψυκτήρια,off-shore εταιρείες για να αποφύγουν την φορολογία των εισοδημάτων τους και κάνουν πολυτελείς γάμους σε πανάκριβα ξενοδοχεία του εξωτερικού. Μπορούν να μας πληροφορήσουν εάν ακροδεξιοί έστησαν την κομπίνα του χρηματιστηρίου και μέσα σε ένα βράδυ χάθηκαν ολόκληρες περιουσίες και χρήματα μικροεπενδυτών;
Ακροδεξιοί έστησαν τα σκάνδαλα με τα καρτέλ γάλακτος και τις υποκλοπές των τηλεφώνων ακόμη και του πρωθυπουργού ; Ακροδεξιοί είχαν συμμετοχή στο σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου και σήμερα στην βουλή ετοιμάζουν πάλι  εξεταστικές επιτροπές για να βρουν τους κλέφτες ; Ακροδεξιοί έστησαν το σκάνδαλο με τα ομόλογα; Ακροδεξιοί   έφεραν την χώρα μας σε αυτό το οικονομικό χάλι και έχουμε γίνει ο περίγελως του κόσμου και καμία ξένη χώρα δεν μας έχει σε υπόληψη; Ακροδεξιοί έφαγαν τα οικονομικά πακέτα προερχόμενα από την Ε.Ε. και καταχρέωσαν την χώρα μας με 300 δις ευρώ επιπλέον ; Ακροδεξιούς και ακροδεξιά κόμματα χρηματοδοτούσε ο Χριστοφοράκος της SIEMENS και ακροδεξιοί ήσαν   αυτοί οι οποίοι ελάμβαναν δωράκια , λεμονοστύφτες, βραστήρες, τοστιέρες, ηλεκτρικά σίδερα ,κ.λ.π.;
Ακροδεξιοί κατέστησαν την πατρίδα μας πρώτη σε διαφθορά σε ολόκληρο τον κόσμο;  Ας μας απαντήσει ο κος υπουργός εάν μπορεί.
Εάν τώρα ακροδεξιοί είναι οι πατριώτες που αγωνίζονται η πατρίδα τους να παραμείνει Ελληνική, που κατεβαίνουν να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και να μην πάρουν  τα Σκόπια το όνομα  Μακεδονία .  
Εάν είναι ακροδεξιοί όσοι αγωνίζονται να παραμείνει το Αιγαίο Ελληνικό , να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο και να μη ψηφισθεί νέο σχέδιο τύπου Ανάν .
Εάν είναι ακροδεξιοί όσοι κατεβαίνουν να συμπαρασταθούν στους κατοίκους των περιοχών που έχουν κατακλεισθεί από λαθρομετανάστες , οι οποίοι κοπρίζουν ,διακινούν ναρκωτικά, κλέβουν, ληστεύουν ,βιάζουν .
Τότε πληροφορούμε τον κο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ ότι πράγματι είμαστε ακροδεξιοί , εθνικιστές,πατριώτες και θα είναι τιμή μας να μας φακελώσει και να μας κλείσει στις φυλακές της δημοκρατίας του όπως έκανε με τον νεαρό δημοσιογράφο πατριώτη και αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.  
Νίκος Αγαπηνός.   


Προσοχή ΕΛΛΗΝΕΣ ......

Η ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανών στην Ελλάδα



ALBANOI.jpg
Έτοιμη η διακήρυξη του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων. Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι. Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεωaν ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του "Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.
Η πολιτική
Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνωνστην Ελλάδα. Για πολλόυς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.
Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τααλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα της αλβανικής οικονομίας. Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε η Αλβανία να προσδεθεί ακόμα πιό σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικώνκαι στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη. Όσο για την αλβανική οικονομία , όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στηνπαραγωγή ή στις υπηρεσίες. Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση. Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον. Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται αναφέρουν μεταξύ άλλων. Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα, η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στηνπολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τηνυποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της ΝοτιοανατολικήςΕυρώπης. Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια. Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζαςαλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκο σαν να πρόκειται για το σαλόνι τους.
Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότισυγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετώντου Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.
Υποστηρικτές στην Ελλάδα
Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι,μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικέςοργανώσεις κ.α. Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζούν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
Ο πατέρας Τσενάι
Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες. Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατάτην διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.
Ταχίρ Μήτσι
Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία τουΚόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του ΝίκουΕυαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων.Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, στις 13 Σεπτεμβρίου2007, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι". Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.
πηγή


Εάν υπήρχε ευθιξία τότε.......

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ε. Βενιζέλος συνοδεία τουρκικών μαχητικών

Προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά επέδειξε σήμερα η Άγκυρα στο Αιγαίο, με την εισβολή μιας οκτάδας μαχητικών στη περιοχή της Χίου, την ώρα που το αεροσκάφος που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο πετούσε με κατεύθυνση την…Κωνσταντινούπολη! Τα τουρκικά μαχητικά μπήκαν στον Εθνικό Εναέριο Χώρο στις 10:30 το πρωί και περιπολούσαν στο κεντρικό τμήμα παρακολουθούμενα από ελληνικά μαχητικά. Το αεροσκάφος ΕΒΜ-145 που μετέφερε τον υπουργό και την δεκαμελή συνοδεία του στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετάσχουν στην σύνοδο ων υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ απογειώθηκε περίπου 15 λεπτά πριν τις 11:00. Όταν απογειώθηκε το ελληνικό αεροσκάφος στο κεντρικό Αιγαίο βρισκόντουσαν τα οκτώ μαχητικά τα οποία "παρακολούθησαν" από απόσταση και εν συνεχεία έκαναν και αυτά στροφή και ενώ το ΕMΒ-145 κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, επέστρεψαν και αυτά στην περιοχή της Χίου εξερχόμενα από τον ΕΕΧ.
Το μεσημέρι άλλος ένας σχηματισμός εισήλθε στο βόρειο Αιγαίο. Συνολικά σήμερα είχαμε 5 παραβιάσεις του ΕΕΧ από 15 τουρκικά μαχητικά από τα οποία τα έξι ήταν οπλισμένα.
Στην ημερήσια διάταξη της συνόδου που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο είναι ο προϋπολογισμός και οι χρηματοδοτικές προτεραιότητες της Συμμαχίας, η αμυντική πτυχή του μετασχηματισμού της διοίκησης του ΝΑΤΟ, η κατάσταση στο Αφγανιστάν (ISAF), και στο Κόσσοβο (Κ4), καθώς και τα θέματα που αφορούν τη Δύναμη Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ.
Στο πλαίσιο της Συνόδου ο κ. Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει διμερείς επαφές με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Mehmet Vecdi Gönül που φιλοξενεί την σύνοδο και άλλους ομολόγους του.
Οπωσδήποτε κατά την συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του θα τεθούν τα θέματα της συμπεριφοράς της Τουρκίας στο Αιγαίο, η οποία επιδεινώνεται έναντι της χώρας μας συνεχώς…

defencenet


Οι κυνηγοί.....





Απίστευτες σκηνές στην πλατεία Γεωργίου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, όταν είδαν δύο Αφγανούς μετανάστες να αναζητούν τροφή στα περιστέρια που χρόνια τώρα είναι «θαμώνες» της πλατείας.


Οι δύο λαθρομετανάστες, όπως γράφει η εφημερίδα «Γνώμη», άρχισαν να ρίχνουν ψωμί στα περιστέρια και όταν τά πλησίασαν για να φάνε, τα άρπαξαν, τα στραγγάλισαν και τα έβαλαν στην τσέπη του μπουφάν τους για να πάνε να τα μαγειρέψουν και να τα φάνε!


Η σκηνή, προκάλεσε σοκ στους περαστικούς, καθώς τέτοιες σκηνές είναι πρωτοφανείς για τα δεδομένα της Πάτρας.
πηγη the best.gr
ΣΧΟΛΙΟ.... ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος  τα γνωρίζουν αυτά μπας και τους φιλέψουν κανένα κομμάτι ψωμί ;; 
Νίκος Αγαπηνός.


Οι πατριωτικές ιστοσελίδες...



Σε μια εποχή που οι πατριωτικές φωνές στην τηλεόραση και τον ελεγχόμενο Τύπο σπανίζουν, το διαδίκτυο αποτελεί ανοικτή "Αγορά" για να εκφράσει ο καταπιεσμένος και "διωκώμενος" Έλληνας ελεύθερα την γνώμη του.

Το διαδίκτυο αποτελει ένα χώρο προσβάσιμο σε όλους. Χώρο που προς το παρόν τα κέντρα ενημέρωσης αδυνατούν να ελέγξουν. Παρότι η τηλεόραση έχει ακόμη τα πρωτεία στην ενημέρωση, το διαδίκτυο έχει την δυνατότητα να απειλήσει άμεσα την κυριαρχία των κέντρων ενημέρωσης σε ότι αφορά την έκφραση ιδεών και την διαμόρφωση της κοινής γνώμης! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μεγιστάνας, "αστέρας", καθηγητής πανεπιστημίου, αμπελοφιλόσοφος, πολιτικός, αριστερός, ή δημοσιογράφος για να ακουστεί η γνώμη του στο διαδικτυο. Απαιτείται μόνο μια φθηνή σύνδεση στο διαδίκτυο, και λίγος χρόνος. Η διάδοση του λόγου εξαρτάται αποκλειστικά από το περιεχόμενο του, και όχι αν αυτό συμβαδίζει με τα συμφέροντα λίγων.

Χαρακτηριστικά παράδειγματα της δύναμης που αποκτά ο πατριωτικός λόγος στο διαδίκτυο απετέλεσαν τα δεκάδες χιλιάδες σχόλια που αναγκάστηκε να σβήσει το Υπ. Εσωτερικών στην δημόσια διαβούλευση επί του "λαθρο"-νομοσχεδίου του ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον στην λίστα των 100 πιο δημοφιλών ελληνικών μπλογκς συγκαταλλέγονται δεκάδες πατριωτικά ιστολόγια. Τέλος ένα ερασιτεχνικό βίντεο που προβλήθηκε πρόσφατα (20/1/2010) στο Youtube με τίτλο "Ελληνικά Δεδομένα" και αναφέρεται στην Νέα Τάξη πραγματων και το μεταναστευτικο έλαβε σχεδόν 100 χιλιάδες "views" μέσα λίγες ημέρες. Συγκριτικά τα βίντεο των Ελλήνων "Aστέρων" στο youtube έχουν πολύ μικρότερη επισκεψιμότητα σε αντίστοιχο χρονικό διαστημα.



Το φαινόμενο αυτό ανησυχεί τα ελεγχόμενα μέσα της προπαγάνδας, που βλέπουν την κυκλοφορία των φυλλαδων, και την επιρροή που ασκούν στην κοινή γνώμη να μειώνεται δραστικά. Η ελευθερία του διαδικτίου αποτελεί λοιπόν στόχο για να αποθέσουν την λάσπη τους και να δυσφημίσουν το μέσο και τον λόγο που το πλημμυρίζει καθημερινά και που εκφράζεται από απλούς Έλληνες πολίτες.

Το εύρος του "πατριωτικού" λόγου αντανακλάται σε κάθε δημοσκόπιση των ελεγχόμενων μέσων, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουν να διαστρεβλώσουν τα αποτελέσματα και να παρουσιάσουν σταδιακή υποχώρηση των αρνητικών απόψεων της Ελληνικής κοινής γνώμης η οποία αντιστέκεται στην αλλαγή του Κώδικα Ιθαγενείας και τα συμφέροντα που την προωθούν.

Παράδειγμα αποτελεί το παρακάτω άρθρο που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα Το Βήμα! Συνέλληνες, "φίδια" και "αυγά",... "απολαύστε"...



Έρχεται .........

Εκλογικό πραξικόπημα με τη χορήγηση, άμεσα, του δικαιώματος ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών) ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που στρατιές λαθρομεταναστών συνωστίζονται στα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας μας, περιμένοντας τη σειρά τους για να γίνουν Ελληνες πολίτες.
Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι –σε πρώτη φάση- θα ξεπεράσουν το 6% του εκλογικού σώματος.
Σε συνδυασμό μάλιστα με τις αλλαγές που επέρχονται στον εκλογικό νόμο, θα επιτρέψει στο εγγύς μέλλον την ανάδειξη βουλευτών προερχομένων από εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες.
Πράγματι, μπορεί να ακούγεται σήμερα σαν ανέκδοτο........ «Ο Πακιστανός βουλευτής της γειτονιάς σας», αλλά σε λίγα χρόνια με την κατάτμηση των εκλογικών Περιφερειών θα αποτελεί πραγματικότητα, ιδιαίτερα στα πολυάνθρωπα αστικά κέντρα.
Ο αριθμός των αλλογενών και αυριανών εκλογέων που συγκεντρώθηκε χάρις στις επίκαιρες ερωτήσεις του τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. Χρήστου Ζώη προς τους αρμόδιους υπουργούς, τρομάζει ως προς το μέγεθός του και προδικάζει τον αφανισμό του ελληνικού έθνους σε μερικές δεκαετίες.
Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2010 532.898 πρώην παράνομοι μετανάστες είχαν ενταχθεί στο καθεστώς του μακρώς διαμένοντος. Επομένως αποκτούν σχεδόν αυτομάτως το δικαίωμα του εκλέγειν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και συνακόλουθα την ελληνική ιθαγένεια. Απ’ αυτούς οι 378.346 προέρχονται από την όμορη Αλβανία, σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο. Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες.
Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, κι εδώ ενέχει ο κίνδυνος με το νομοσχέδιο Ραγκούση να δημιουργήσουμε τη δεύτερη, μετά τη Γαλλία, μουσουλμανική μειονότητα της Ευρώπης, είναι υπήκοοι ισλαμικών κρατών.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άλλοι 110.017 αλλοδαποί θα λάβουν την άδεια του μακρώς διαμένοντος, μέσα στους προσεχείς μήνες και δεν αποκλείεται τον Νοέμβριο να καταθέσουν τη δική τους ψήφο στην κάλπη υπέρ -φυσικά- του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Ζώης, που ανέμενε περίπου έναν μήνα πριν ενημερωθεί επίσημα για τον απίστευτο αριθμό των μεταναστών που ζουν νόμιμα στη χώρα μας, αφού υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα διαβιούν κι άλλα δύο εκατομμύρια λαθραίως, ζητεί από την κυβέρνηση να επανεξετάσει από την αρχή το τόσο ζωτικής για το μέλλον του ελληνισμού ζήτημα.
Όπως τονίζει, «η κυβέρνηση, αντί να συνεχίσει την πολιτική της Ν.Δ., για ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των νόμιμων μεταναστών και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, προχωράει στη χορήγηση, αφειδώς, της ελληνικής ιθαγένειας».
Σύμφωνα με τον αρμόδιο τομεάρχη της Ν.Δ. «η κυβέρνηση αγνοεί την πραγματική κατάσταση και κάνει Ελληνες τους μετανάστες οι οποίοι συμπληρώνουν πενταετή νόμιμη διαμονή στη χώρα και τα παιδιά τους που γεννιούνται στην Ελλάδα ή φοιτούν για ορισμένο διάστημα σε ελληνικό σχολείο».
Συνταρακτικά είναι και τα στοιχεία που διαθέτει ο ίδιος μετά από ερώτησή τους προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τον αριθμό της εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας.
Μόνο το 2009 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο 82.926 άτομα και άλλοι 23.054 που πιάστηκαν ύστερα από ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δηλαδή, συνολικά 115.980 υπήκοοι τρίτων χωρών εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια και απ’ αυτούς ζήτημα είναι να έχουν απελαθεί οι 2.000.
Αν συνυπολογίσουμε και τους δεκάδες χιλιάδες άλλους που διέφυγαν της προσοχής των αστυνομικών Αρχών και του Λιμενικού Σώματος, τότε μπορούμε να μιλάμε, χωρίς να υπερβάλλουμε, για 300.000 αλλοδαπούς, μόνο για το 2009, που κυκλοφορούν παράνομα στη χώρα μας. Και στην οποία θα μείνουν αφού ετοιμάζεται και η νέα «φουρνιά» ελληνοποιήσουν με τη διάταξη Ραγκούση που αναφέρει ότι «όποιος γεννιέται στη χώρα αποκτά αυτομάτως και την υπηκοότητά του».
Ετσι, εξασφαλίζονται διά παντός και οι παράνομα εισελθόντες γονείς και οι συγγενείς που θα έρθουν στο μέλλον στο πλαίσιο της οικογενειακής συνένωσης.
Ο κ. Ζώης, που δεν κρύβει την ανησυχία του, αναρωτιέται «γιατί η κυβέρνηση προχωράει αβίαστα σ’ αυτές τις ρυθμίσεις».
Η απάντηση, προφανώς, κρύβεται στην κάλπη και στην ανάγκη του νέου ΠΑΣΟΚ να διατηρηθεί πάση θυσία στην εξουσία, θυσιάζοντας ακόμη και την ταυτότητα του έθνους μας.
πηγη ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ


Πάλι παραμύθι πουλάνε .......


Δείτε ποιά βασικά σημεία του προσχεδίου άλλαξε η κυβέρνηση πριν το καταθέσει στη Βουλή.
Σε σημαντικές αλλαγές προχωράει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση των μεταναστών.

Κι αυτό για να κάμψει τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έχουν εκφραστεί από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι στο νέο σχέδιο που θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή, θα προβλέπει οτι οι ενήλικες μετανάστες που θα δικαιούνται την ελληνική ιθαγένεια θα είναι αυτοί και μόνο αυτοί που έχουν οριστική άδεια παραμονής αποκλείοντας έτσι εκείνους που ζητούν πολιτικό άσυλο.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν σε περισσότερα από 5 τα χρόνια νόμιμης παραμονής.

Οσον αφορά τα παιδιά των ενηλίκων μεταναστών θα τους χορηγείται η ελληνική ιθαγένεια υπο την προϋποθεση οτι θα έχουν πάει έξι χρόνια σε ελληνικό σχολείο (από 3 που προβλεπόταν), αλλά η ιθαγένεια θα τους δίνεται και πριν από τα 18 τους χρόνια.

Το θέμα συζητήθηκε και στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση.

Επίσης ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Ιερά Σύνοδος μετά τις αντιδράσεις που είχαν εκφραστεί μεμονωμένα από Μητροπολίτες.

Όπως αναφέρεται, ο νόμος περί ιθαγένειας δεν ταυτίζεται απόλυτα με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Γι' αυτό, τονίζεται, «η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να μελετήσει επισταμένως τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων θα χορηγείται η ελληνική ιθαγένεια».

«Συγχρόνως όμως», επισημαίνεται, «πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το μεταναστευτικό πρόβλημα, βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, αλλά και της ευαισθησίας και της ιδιαιτερότητος ορισμένων περιοχών της Πατρίδος μας, και τις ενδεχόμενες κοινωνικές επιπτώσεις στο σύνολο του πληθυσμού».
.http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/ektakto.html


Οι τούρκοι της Θράκης ...Τι κάνει αυτό το κράτος;;;;

 

 

Οι «Τούρκοι» της Θράκης ζήτησαν βοήθεια από τον Ερντογάν



Sabah
(4/2/2010)


Ο πρωθυπουργός Ερντογάν δέχθηκε στην Προεδρία της Κυβέρνησης αντιπροσωπεία της ‘’τουρκικής’’ μειονότητας της δυτικής Θράκης μεταξύ των οποίων ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.

Η αντιπροσωπεία ανέφερε στον πρωθυπουργό τα προβλήματα των ‘’Τούρκων’’ της δυτικής Θράκης και ζήτησε τη βοήθειά του για τους 64.000 ‘’Τούρκους’’ που έγιναν έκπτωτοι της ελληνικής ιθαγενείας, διατυπώνοντας το αίτημα για βοήθεια να επανακτήσουν την ιθαγένειά τους.

Στη συνέχεια εξήγησαν στον πρωθυπουργό ότι η Ελλάδα δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούν την ονομασία ‘’Τούρκοι’’ παρά την απόφαση του ΕΔΑΔ το 2008. Όταν υπενθυμίστηκε στον πρωουπουργό Ερντογάν ότι τα διπλώματα που αποκτώνται από την Ελλάδα δεν ισχύουν στην Τουρκία, εκείνος είπε πως έδωσε οδηγίες στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας για να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες σχετικά με το θέμα.

Κατά τη συνάντηση δόθηκαν πληροφορίες από τον Υπουργό Επικρατείας Φαρούκ Τσελίκ στην επιτροπή της δυτικής Θράκης, σχετικά με τη Δ/νση «Τούρκοι του Εξωτερικού και Συγγενικές Κοινωνίες» και διαβιβάστηκαν αιτήματα για επενδύσεις Τούρκων επιχειρηματιών στη δυτική Θράκη.




Οι κομπιναδόροι.......

Διώξεις Βρετανών βουλευτών για το οικονομικό σκάνδαλο.Εδώ εμείς απλά τους κοιτάμε που τρώνε τα κλεμένα από τον Ελληνικό λαό


http://www.newsit.gr/files/Image/05-01/resized/vretaniakoinovoulio_602_368.JPG
Τρεις βουλευτές και ένας λόρδος θα διωχθούν ποινικά για το σκάνδαλο με τις βουλευτικές δαπάνες, όταν αποκαλύφθηκε ότι οι φορολογούμενοι πλήρωναν για προσωπικά έξοδα βουλευτών.   
Η εισαγγελία στην Βρετανία ανακοίνωσε ότι  τρεις βουλευτές,μέλη του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος, και ο λόρδος Χάνινγκφιλντ του Συντηρητικού Κόμματος,θα διωχθούν επειδή ζήτησαν να τους επιστραφούν δαπάνες που δεν δικαιούνταν.

"Στις τέσσερις αυτές περιπτώσεις,καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να ασκηθούν ποινικές διώξεις και ότι είναι προς το δημόσιο συμφέρον να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος των ενεχομένων προσώπων" είπε ο γενικός εισαγγελέας Κιρ Στάρμερ.

Ο βουλευτής Ελιοτ Μόρλεϊ κατηγορείται ότι ζήτησε και έλαβε 18.000 ευρώ για την αποπληρωμή ενός στεγαστικού δανείου, το οποίο είχε ήδη αποπληρώσει.  Ο συνάδελφός του Ντέϊβιντ Τσέιτορ κατηγορείται ότι ζήτησε και έλαβε πάνω από 15.000 ευρώ για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος στο Λονδίνο, του οποίου ήταν όμως ο ιδιοκτήτης.  Ο τρίτος βουλευτής,ο Τζιμ Ντιβάϊν χρησιμοποίησε πλαστά τιμολόγια για να διεκδικήσει επιστροφές πολλών χιλιάδων στερλινών για καθαρισμούς και αγορές χαρτικών.

Σε βάρος του λόρδου Χάνινγκφιλντ θα απαγγελθούν έξι κατηγορίες επειδή αξίωσε επιστροφές χρημάτων "τις οποίες δεν δικαιούνταν" όπως εξήγησε ο Στάρμερ.

Οι διώξεις φαίνεται ότι θα έχουν και συνέχεια αφού το σκάνδαλο με τις βουλευτικές δαπάνες "αγγίζει" και άλλους βουλευτές, σύμφωνα με το πόρισμα ανεξάρτητου ελέγχου που δόθηκε την Πέμπτη στην δημοσιότητα.
Στην Ελλάδα ακόμη τους χαϊδεύουμε και τους εκλέγουμε τους κομπιναδόρους .
Νίκος Αγαπηνός .


Ο αστυνομικός της γειτονιάς ......

Ενίσχυση του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς»


Την ενίσχυση του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» με την εφαρμογή ενός νέου μέτρου αστυνόμευσης, κατά το οποίο ο αστυνομικός ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα περνάει από τα σπίτια όλων των πολιτών, προανήγγειλε από τη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σε δηλώσεις του ύστερα από σύσκεψη με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο υπουργός διαπίστωσε ότι το....
.

.... έγκλημα «έχει θεριέψει» τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό η ΕΛΑΣ θα οργανώσει τις δυνάμεις της, ώστε να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες.

«Μοναδική αξία για μας είναι να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι αυτό που ζήτησε από τους αστυνομικούς είναι να επιδείξουν νέο φρόνημα και τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων.

«Εκείνο που έχει σημασία είναι να πατάξουμε την ανομία, που ταλαιπωρεί τους πολίτες, μέσα σε καθεστώς σεβασμού της ανθρώπινης υπόστασης και σεβασμού στους νόμους και το Σύνταγμα», υπογράμμισε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, με την οικονομική κρίση, που μαστίζει τη χώρα, απαιτείται να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον την ασφάλεια των πολιτών, το αίσθημα της ασφάλειας και το καθεστώς κοινωνικής ειρήνης».

Τόνισε ακόμη την ανάγκη διαμόρφωσης μίας νέας σχέσης αστυνομίας και πολιτών, που θα περνάει μέσα από την αποτελεσματικότητα, τη δημοκρατική συμπεριφορά, τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες.

Αναφερόμενος στην αθλητική βία, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές και κατευθύνσεις στους επικεφαλής αξιωματικούς, έτσι ώστε «να είναι αυστηροί -μέσα από σωστό σχεδιασμό- σε όποια φαινόμενα εκδηλώνονται, τα οποία δημιουργούν την εντύπωση μιας μεγάλης αταξίας».

Σε ερώτηση για το ασφαλιστικό των ενστόλων, διαβίβασε τη διαβεβαίωση, που του έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανδρέας Λοβέρδος, ότι «δεν τίθεται ζήτημα να ανοίξει το ασφαλιστικό των ενστόλων» κι ότι «δεν θίγονται ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα». Εκτίμησε δε, ότι οι αθρόες αιτήσεις παραιτήσεων, που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα από πλευράς ενστόλων, κάνουν κακό στο Σώμα και παράλληλα αδικούν τους ίδιους, που χάνουν μεγάλες αποζημιώσεις και ποσοστά των συντάξεών τους.
Σχετικά με τον αστυνομικό της γειτονιάς θα αναφερθούμε με σχετικό σημείωμα μας πολύ σύντομα .
Νίκος Αγαπηνός .


Να το δούμε και να μη το πιστεύουμε !

Το ξεκαθάρισε ο Χρυσοχοίδης...Κανένα πρόστιμο στους αστυνομικούς για το εθνόσημο


http://www.newsit.gr/files/Image/04-02/resized/aibaliotis_533_368.jpg

Το Υπ. Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι δεν αφαιρείται το εθνόσημο από την στολή των αστυνομικών. Δεν γνωρίζουν για πρόστιμα λένε οι αστυνομικοί στο Newsit. Η καταγγελία έγινε από το ΛΑΟΣ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο εθνόσημο ή σε άλλα εμβλήματα του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.

"Με πρόσφατη διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, υπενθυμίζεται στο αστυνομικό προσωπικό, μεταξύ άλλων, να φέρει κανονικά τη στολή του (αριθμοί μητρώου - δηλωτικοί της ταυτότητας, κλπ.) ενώ καθιερώνεται και ειδικός διακριτικός αριθμός στο κράνος των αστυνομικών, που υπηρετούν στις Υποδιευθύνσεις Αποκατάστασης Τάξης" αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Στην διαταγή υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να έχουν "κονκάρδες, διακριτικά υπηρεσιών ή άλλα διακριτικά σήματα και εξαρτήματα πέραν των προβλεπόμενων από τις ισχύουσες διατάξεις" και πουθενά δεν αναγράφει ότι απαγορεύεται το εθνόσημο.

'Αγνοια δηλώνει στο Newsit, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος. Όπως μας είπε, στην Π.Ο.ΑΣ.Υ δεν έχει γίνει καμιά καταγγελία για τέτοιο πρόστιμο από κανέναν αστυνομικό  και ούτε έχει ακούσει  κάτι τέτοιο. Είπε επίσης οτι μετά την καταγγελία που έγινε στη Βουλή, αναμένει την απάντηση από τους  αρμόδιους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόστιμα που πήραν αστυνομικοί ήταν γιατί έφεραν λάθος διακριτικά στην στολή τους.

Νωρίτερα ο κ.Αϊβαλιώτης μιλώντας στο Νewsit  είπε οτι σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες αστυνομικών υπάρχει και εγκύκλιος που προβλέπει πρόστιμο όταν υπάρχει ελληνική σημαία πάνω στην στολή.
Χαρακτηριστικά λέει πως δεν ήταν μια η δύο οι περιπτώσεις που έγινε η καταγγελία. "Οι άνθρωποι μας παίρνουν τηλέφωνο αγανακτισμένοι και λένε πως τους υποδεικνύουν να βγάλουν αμέσως την ελληνική σημαία από την στολή.



Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ρωτά εάν ισχύει η πληροφορία ότι όποιοι αστυνομικοί έχουν στη στολή τους το εθνόσημο θα τιμωρούνται με χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ. Η ερώτηση έγινε προς τους αρμόδιους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών.



Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More