27.5.10

Να είμαστε όλοι εκεί !!!!!

[ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΪΟΥ ΑΘΗΝΑ]300510-ellinionΤην 30ην Μαΐου 2010 ημέραν Κυριακή και ώραν 11.00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "President" (Λ. Κηφισσίας 43, Αμπελόκηποι) , εκδήλωσις επί τη εκδόσει του 100ου Δελτίου του "Ελληνίου Σαλπίσματος" αλλά και για να τιμήσουμε την επέτειον της αλώσεως της "Πόλης" την 29ην Μαΐου 1453. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με θέμα η Άλωσις της Κωνσταντινουπόλεως από τους Οθωμανούς (μουσουλμάνους) το 1453 και η σημερινή προσπάθεια αλώσεως της Ελλάδος πάλιν από μουσουλμάνους. Θα προλογίσει ο εκδότης του Δελτίου "Ελλήνιον Σάλπισμα" Χρήστος Κοσσιώρης. Εφ' όσον υπάρξει χρόνος, θα τεθούν ερωτήσεις από τους ακροατές.


Να αφήσουν αμέσως ήσυχη την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ γιατί....

 

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Ξανά στόχος της ΚΑΤΑΠΤΥΣΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ , η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου

ΠΟΙΟΣ ο ρόλος του Δημάρχου Ορφέα Εβρου κ. Πουλιλιού Ευάγγελου
Τι ρόλο παίζετε κύριε Δήμαρχε και ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε;



Ποιοι και γιατί πολεμάνε την ηρωική δασκάλα του Μ.Δερείου Χαρά Νικοπούλου;
Ως γνωστόν έχει μετατεθεί από τώρα για τη νέα σχολική χρονιά στη Θεσ/κη,αφού η κυρία Δραγώνα έκανε πράξη την απειλή της.
Η κυρία Δραγώνα της έχει απαγορεύσει,προφορικά όπως είπε η ίδια η κυρία Νικοπούλου,ακόμη και να προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις.
Το γραφείο Τύπου του υπ. Παιδείας όλως παραδόξως απάντησε στις 12:30 τη νύχτα πως δεν υπάρχει τέτοια απαγόρευση αλλά ότι είναι σε ισχύ ο υπαλληλικός κώδικας!!!
Δηλαδή τι εννοεί το διανυκτερεύον υπουργείο;
Ολα αυτά στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα όπου αναγκάστηκε να βγει η κυρία Νικοπούλου για να αποκρούσει την καταγγελία του
Δημάρχου Ορφέα Εβρου,Πουλιλιού Ευάγγελου,ότι έχει μηνύσει μαθητές της.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να στείλει φαξ με τη μήνυση αλλά αντί αυτού ξαναβγήκε αργότερα να πει άλλα αντ' άλλων,πως έκανε μήνυση σ' αυτούς που τη χτύπησαν και της είχαν σπάσει το χέρι.
Τι ρόλο παίζετε κύριε Δήμαρχε και ποιους σκοπούς εξυπηρετείτε;
Αντί να προστατεύετε αυτή τη σύγχρονη ηρωίδα βγαίνετε και τη διαβάλλετε δημόσια;
Στοιχειώδης ντροπή και μια σταλιά Εθνική περηφάνια δεν υπάρχει;
Η Χαρά Νικοπούλου είναι δασκάλα και κόρη ανώτατου δικαστικού κι όμως δεν χρησιμοποίησε το αξίωμα του πατέρα της για να επιτύχει έναν «καλό» διορισμό.
Διορίστηκε στο Μεγάλο Δέρειο του νομού Εβρου, σε ένα Πομακοχώρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων, απομονωμένο, που κατοικείται μόνο από μουσουλμάνους Πομάκους. Δεν επέλεξε ως τόπο κατοικίας της κάποιο κοντινό αστικό κέντρο όπως το Σουφλί ή έστω το Μικρό Δέρειο, στο οποίο διαμένουν και χριστιανοί και λειτουργούν κάποιες έστω κρατικές υπηρεσίες. Δεν έκανε δηλαδή αυτό που έκαναν και κάνουν όλοι οι άλλοι συνάδελφοί της. Επέλεξε να μείνει με τον σύζυγό της στο χωριό που διδάσκει, κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριές της, κοντά στους ανθρώπους που εκτιμούν το έργο και την προσφορά της. Το νεαρό ζευγάρι μετέφερε ακόμη και τα πολιτικά του δικαιώματα στο χωριό και διαμένει εκεί, όχι μόνο τους μήνες του σχολικού έτους, αλλά ολόκληρο το χρόνο.
Αυτή ακριβώς η αγάπη προς τον τόπο και τους ανθρώπους του, αυτή η ανιδιοτελής διάθεση για προσφορά εκ μέρους τους, έγινε αιτία για την στοχοποίησή τους από τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου.
Και βλέπουμε τώρα να έρχονται αρωγοί των ξένων πρακτόρων ντόπιοι δημοτικοί άρχοντες και αξιωματούχοι του ίδιου του υπουργείου Παιδείας.
Τα λόγια είναι περιττά και οι σκοποί ολοφάνεροι!
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη δράση της αλλά και για το κυνηγητό που δέχεται η Χαρά Νικοπούλου.
http://zeidoron.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html


Σιγά μην ανησυχήσει ο Βενιζέλος!

Τούρκοι πεζοναύτες βόρεια της..Κέρκυρας!

Ανησυχία έχει επιφέρει στα ελληνικά επιτελεία η απόφαση της Αλβανικής κυβέρνησης να επιτρέψει την στρατοπέδευση σημαντικού αριθμού Τούρκων στρατιωτών στο έδαφός της.
Τα νέα αυτά δεδομένα ανατρέπουν τους σχεδιασμούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε συνδυασμό με την αποδυνάμωση της δύναμης της VIII ΜΠ η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα τα τελευταία έτη.
Διαβάσαμε στο ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ NEWS:
Το αλβανικό κοινοβούλιο ενέκρινε νόμο περί εισόδου και προσωρινής(;) παραμονής τουρκικής ναυτικής μονάδας. Την είδηση μετέδωσε αργά τη νύχτα της Δευτέρας το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο “Ανατολή”.
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα “ο νόμος αφορά την ανάληψη καθηκόντων εκ μέρους της τουρκικής στρατιωτικής δύναμης 1.125 ατόμων στα αλβανικά χωρικά ύδατα και αποσκοπεί στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του τουρκικού και του αλβανικού στόλου”.

*Η ουσία είναι πως πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής που θα αναγκάσει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να μεταφέρουν την προσοχή τους εκτός απ΄το Αιγαίο και στο Ιόνιο καθώς ο αριθμός των 1125 ανδρών είναι ιδιαίτερα μεγάλος για να δικαιολογήσει απλώς "την ανάπτυξη της συνεργασίας" ενώ το πόσο .."προσωρινή" θα είναι αυτή η παραμονή δεν διευκρινίζεται.


Και εσείς κορόιδα γονείς πληρώνετε φροντιστήρια!!!

 

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ,ΚΟΡΟ'Ι'ΔΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ...

Οι Έλληνες μαθητές έχουν μια ευκαιρία κάθε χρόνο να μπουν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, σαν κορόιδα που είναι. Οι αλλοδαποί, αν δεν περάσουν, τους δίνεται η δυνατότητα από δεύτερο σύστημα το καλοκαίρι. Και τους δίνεται επίσης η δυνατότητα να προσκομίζουν πιστοποιητικά σπουδών από τις χώρες τους χωρίς επικύρωση γνησιότητας από ελληνική διπλωματική αρχή του εξωτερικού, ακόμη και αν είναι γειτονικές μας χώρες, ανακατεύοντας εξίσου χώρες εντός Ε.Ε. με τριτοκοσμικές.
Δώστε κορόιδα γονείς χιλιάδες ευρώ σε φροντιστήρια για να περάσει το παιδάκι σας σε μια σχολή, ενώ οι αλλοδαποί περνάνε από την πίσω πόρτα με «ειδικές διατάξεις» αυθαίρετων Υπουργικών Αποφάσεων…

Οδηγία του Υπ.Παιδείας προς τα Λύκεια της Χώρας:

«Από το 2007 δίνεται η δυνατότητα υποβολής δεύτερου μηχανογραφικού εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΑΤΕΙ στους α) Αλλοδαπούς-Αλλογενείς (Αποφοίτους Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και β) στους Απόφοιτους Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. μη Ελληνικής Καταγωγής. Οι υποψήφιοι μπορούν να υπαχθούν σε μια από τις ανωτέρω κατηγορίες, εφόσον δεν έχουν ελληνική καταγωγή οι ίδιοι και κανένας από τους δύο γονείς του. Στην κατηγορία υπάγονται οι αλλογενείς – αλλοδαποί απόφοιτοι των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) – Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) Α’ και Β’ Ομάδας και Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (ΤΕΕ) Β’ Κύκλου και τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα δεύτερο σύστημα πρόσβασης (δεύτερο μηχανογραφικό) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με την υπ’ αρίθ. Φ151/20049/Β6/20,02,2007 (ΦΕΚ.272Β/01-03-2007 Υ.Α). Δικαίωμα έχουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς που στις Πανελλήνιες-Πανελλαδικές εξετάσεις έχουν κατοχυρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση... Φέτος το διάστημα που θα υποβάλλουν οι αλλοδαποί-αλλογενείς τα δικαιολογητικά για το δεύτερο μηχανογραφικό είναι από 20 έως 30 Ιουλίου 2010 στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Διεύθυνση Οργάνωσης & Διεξαγωγής Εξετάσεων). Επειδή δεν είναι ευρέως γνωστός ο τρόπος πρόσβασης των παραπάνω κατηγοριών αποφοίτων, επισυνάπτεται η ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, όπου υπάρχουν οι απαραίτητες οδηγίες και τα έντυπα για την ενημέρωση των αλλοδαπών-αλλογενών.
«Δικαιολογητικά, πιστοποιητικά σπουδών κ.λπ., που έχουν εκδοθεί από τις χώρες: Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Άγιος Μαρίνος, Αζερμπαϊτζάν, Ανδόρα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αργεντινή, Αρμενία, Αυστραλία, Αυστρία, Βανουάτου, Βέλγιο, Βενεζουέλα, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γρενάδα, Δανία, Δομίνικα, Εκουαδόρ (Ισημερινός), Ελ Σαλβαδόρ, Ελβετία, Εσθονία, Η.Π.Α., Ην. Βασίλειο Μεγ. Βρετανίας και Βορ. Ιρλανδίας, Ιαπωνία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κίνα (μόνο η Διοικητική Περιφέρεια του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο), Κολομβία, Κορέα, Κροατία, Κύπρος, Λεζόθο, Λετονία, Λευκορωσία, Λιβερία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαλάουι, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαυρίκιος, Μεξικό, Μολδαβία, Μονακό, Μπαρμπάντος, Μπαχάμες, Μπελιζέ, Μποτσουάνα, Μπρουνέι-Νταρουσαλάμ, Ναμίμπια, Νέα Ζηλανδία, Νησιά Κουκ, Νησιά Μάρσαλ, Νιούε, Νορβηγία, Νότιος Αφρική, Ολλανδία, Ονδούρα, Ουγγαρία, Ουκρανία, Παναμάς, Πολωνία, Πορτογαλία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκ. της Μακεδονίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σαιντ Κιτς και Νέβις, Σαμόα, Σάντα Λουτσία, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουαζιλάνδη, Σουηδία, Σουρινάμ, Τόγκα, Τουρκία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Τσεχία, Φιλνανδία, Φίτζι, δε χρειάζεται να έχουν επικυρωθεί για τη γνησιότητά τους από ελληνική διπλωματική αρχή στο εξωτερικό…»

Απο τον Χρ.Μαντζιαρη


Μόνος του τα σκέφτεται η κάποιος του τα λέει;;;;


Αυτή την ιδέα με τα 1500 ευρώ την σκεφτότανε πολύ ο Παπακωνσταντίνου ;

Δηλαδή όλοι μαζί σαν τα πρόβατα να κινούμε το τραπεζικό σύστημα και τις πιστωτικές κάρτες !!!

Αφού όποιος κάνει συναλλαγές πάνω από 1500 ευρώ μετά το 2011 θα είναι παράνομος!

Ολες οι συναλλαγές λέει θα πρέπει να γίνονται με πιστωτικές ή χρεωστικές κινήσεις λογαριασμών....



Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο ρεεεεεε !!!!!

Πάτε να τρελάνετε τον κοσμάκη όλοι μαζί μεθοδευμένα !!!!
Ευτυχώς θα μας έχετε πτωχεύσει πριν το 2011 και θα ησυχάσουμε !!!!


Μόνο αυτοί τα πήραν οι υπόλοιποι που είναι; Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο!

 

Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ "ΡΟΚΟΣ"...

ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ "ΧΟΡΗΓΙΕΣ" ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ...
 
Ο Τσουκάτος το είπε ευθαρσώς:
Τα λεφτά το 1.000.000 μάρκα τα πηγα κατ' ευθείαν στο ταμείο του Πασοκ...!
Ο Μαντέλης επίσης ευθαρσώς ομολόγησε ότι έλαβε 450.000 μάρκα τα οποία κατετέθησαν σε τράπεζα της Γενεύης με το κωδικό όνομα "Ροκος", όμως τα δκαιολόγησε , 'οχι βέβαια ως μίζες , αλλά ως ...ΧΟΡΗΓΙΑ...!!!
Μη σας κάνει εντύπωση από εδω και πέρα τις "μίζες" που αφορούν το Πασοκ να τις βαφτίσουν "χορηγίες" , οπότε απονομιμοποιείται κα απενοχοπoιείται το οργανωμένο έγκλημα..
Μάλιστα δε ο Μαντέλης κάλεσε,τους βουλευτές να αναρωτηθούν ποιός ήταν ο ανώνυμος πληροφοριοδότης που είπε σε δύο δημοσιογράφους ότι πήρε 10 εκατομμύρια μάρκα από τη ΖΙΜΕΝΣ ωστε κάποιοι να.... ξεπλύνουν στην πλάτη του τις μίζες.
Εδώ χρωστάει το Πασοκ μία σαφή εξήγηση πού πήγαν και ποιοί από το Πασοκ άρπαξαν τα 10 εκατ. μαρκα
Εκτός και άν γιά τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να απολογηθεί ο Καραμανλής και ηθικός αυτουργός να είναι ο Σαμαράς...
Ο Γιώργος πού είναι και Πρωθυπουργός και παριστάνει τον Αρχάγγελο της κάθαρσης , θά κρατάει "εμφανιζόμενος" το στόμα του κλειστό ;;;
Ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου είπε για κάποιον Μεγάλο Έλληνα..
"Εδοξάσθη ...κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη "εμφανιζόμενος".."
Ο νοών νοείτω


Οι άλλοι κλέφτες που είναι;;;

"ΕΠΙΓΟΝΟΙ" ΤΩΝ ΛΟΥΒΑΡΗ -- ΚΟΣΚΩΤΑ -- ΟΙ...ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ--ΜΑΝΤΕΛΗΣ...

"ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗ Ν.Δ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ... ΙΔΙΟ".!!!

Ότι ήταν ο Λούβαρης ,πού είχε κατηγορηθεί ότι με Χαρτοκιβώτια από pambers πήγαινε τα λεφτά στο Καστρί τού αποκλειστικής Πασοκικής "δημιουργίας" Κοσκωτά , και έξ αιτίας αυτού για τον τότε Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου συστήθηκε Ειδικό Δικαστήριο -- με τις γνωστές συνθήκες απαλλαγής του με ψήφους... 6 έναντι 5 -- είναι σήμερα για το Πασοκ οι Τσουκάτος -- Μαντέλης .
Θα έλεγε κανείς ότι είναι ad hocπερίπτωση ...
Χαρακτηριστική άλλωστε είναι φράση σήμερα του Αντώνη Σαμαρά ότι:
" Τό ΠΑΣΟΚ εγκαλεί την Ν.Δ. για σκάνδαλα , αλλά οι αποδείξεις βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τό ίδιο"...
Μή περιμένετε τα Μ.Μ.Ε. στις ειδήσεις, να δώσουν αυτή την διάσταση στο θέμα..
Ούτε τα γνωστά δημοσιογραφικά ναυλωμένα γιουσουφάκια να ωρύονται ότι θα πρέπει να να απολογηθεί ο Σημίτης....
Αυτοί έχουν συμβόλαιο εξόντωσης μόνο για τον Καραμανλή , εν γνώσει τους βέβαια ότι για αυτόν δεν προκύπτουν από πουθενά ευθύνες για οικονομικές συναλλαγές..
Τούς αρκεί να τον φωτογραφίσουν να μπαίνει στη πόρτα της Εξεταστικής γιά να δώσουν στο κόσμο την εντύπωση του "σώνει και καλλά"...κατηγορουμένου...


Και στην Αθήνα οι καραγκιόζηδες κοιμούνται....

Εμείς κοιμόμαστε και ....η τύχη μας δουλεύει .....

Κάποιοι στη Δ. Θράκη έχουν  ¨ξεφύγει¨ λίγο. Την Κυριακή 23-10-2010 έγινε στο τζαμί του μειονοτικού χωριού Εχίνος της Ξάνθης μία τελετή χάτιμ. Πρόκειται για τελετή περάτωσης των μαθημάτων Κορανίου. Παρόντες ήταν ο ψευτομουφτής Ξάνθης και εκλεκτός της Άγκυρας Αχμέτ Μέτε και ο τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς. Προσέξτε λοιπόν κάποιες φωτογραφίες από την εκδήλωση και κρίνετε μόνοι σας…

Υπήρχαν πάνω από 15 άτομα που κυκλοφορούσαν με την μπλούζα που βλέπετε. Η μπλούζα αυτή από μπροστά έχει όπως βλέπετε την σημαία της Τουρκικής Δημοκρατίας της ανεξάρτητης Δ. Θράκης !!! Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε την πίσω μεριά αυτής της μπλούζας με την φράση ¨Νεολαία του Λαλά Σαχίν Πασά¨. Ο Λαλά Σαχίν Πασάς ήταν ένας από τους Οθωμανούς στρατηγούς που συνέβαλαν στην κατάκτηση της Δ. Θράκης…



Οι τελετάρχες της εκδήλωσης ψευδομουφτής Ξάνθης και Τούρκος πρόξενος Σάρνιτς. Κύριε Παπανδρέου  μην ανησυχείς. Αφού το ΠΑΣΟΚ  στην Ξάνθη παίρνει ψηλά ποσοστά στην μειονότητα, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.  Συνέχισε με το κανό σου….
ΠΗΓΗ


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More