10.12.09

Πολυπολιτισμικότητα να δει ο κ....ς σας!

METANASTES POREIAΑπίστευτη κατάσταση δημιουργήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, κατά την διάρκεια απολογίας ενός Αιθίοπα, ο οποίος μαχαίρωσε πολλές φορές έναν ομοεθνή του. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.


Θα ζητήσετε επιείκεια και για τους Απριλιανούς;

Άδωνις: Θα ζητήσετε επιείκεια και για τους Απριλιανούς;

Ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θανάσης Πλεύρης «σφυροκόπησαν» στη Βουλή το νομοσχέδιο του Χάρη Καστανίδη, με το οποίο προβλέπονται ελαστικές διατάξεις για εμπόρους ναρκωτικών που έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί, εφόσον αποδεικνύεται ότι είναι και οι ίδιοι χρήστες ουσιών. Οι τρεις βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. άσκησαν σκληρή αντιπολίτευση, επικαλούμενοι μάλιστα και παλαιότερες δηλώσεις της σημερινής υφυπουργού Εσωτερικών Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία είχε μιλήσει για «εύνοια προς τους εμπόρους ναρκωτικών» από την πλευρά του Νίκου Δένδια, τον Μάιο του 2009, όταν ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης Καραμανλή είχε παρουσιάσει στη Βουλή ταυτόσημη νομοθετική ρύθμιση. Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η ατάκα του Άδωνη Γεωργιάδη προς τον Φώτη Κουβέλη, που υπερασπίστηκε με σθένος την νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ: «Θα ζητήσετε επιείκεια και για τους Απριλιανούς, κύριε Κουβέλη;», τον ρώτησε από βήματος Βουλής, για να εισπράξει ειρωνικά χαμόγελα από την πλευρά στην οποία κάθονταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Εντοπίστηκαν Μολότοφ ......

Εντοπίστηκαν Μολότοφ στη Νομική Σχολή Αθηνών





Nomike_Skhole.jpg
Από υπαλλήλους συνεργείου συντήρησης του κτιρίου της Νομικής Σχολής εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, στη ταράτσα της Σχολής, την Τετάρτη στις 11 το πρωί δυο καφάσια όπου υπήρχαν 20 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ έτοιμες προς χρήση και περιείχαν άγνωστη εύφλεκτη ουσία ενώ στο στόμιο τους έφεραν κομμάτια πανιού, τυλιγμένα με νάιλον διαφανή μεμβράνη για να προστατευτούν απο την υγρασία. Οι μολότοφ παραδόθηκαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων που διενεργούν έρευνα για την υπόθεση.


Να συλληφθούν....


Να συλληφθούν άμεσα τα αποβράσματα του Indymedia!

Είναι εγκληματικά στοιχεία. Παρακινούν και προτρέπουν σε κακουργηματικές πράξεις, υποθάλπουν μελλοντικούς φονιάδες, στοχοποιούν αθώους και οικογένειες. Η πρυτανεία τους γνωρίζει και τους υποθάλπει κι αυτή. Οι πρώτοι πρέπει να βρεθούν και να καθίσουν στο σκαμνί γιατί είναι τσογλάνια και κολοπαιδαράδες. Οι δεύτεροι, οι πρυτάνεις, θα πρέπει να διωχθούν για υπόθαλψη εγκληματία και για ηθική αυτουργία σε κακουργηματικές πράξεις.

Οι μάσκες έπεσαν στην εκπομπή του Χατζηνικολάου. Ο πρύτανης Μουτζούρης(όνομα και πράγμα)τους αποκάλυψε. Είπε ότι μιλάει μαζί τους. Ότι έρχεται σε συνεννόηση και τους υπαγορεύει ποια είναι η σωστή ανάρτηση και ποια όχι.
Να μας πει λοιπόν ο πρύτανης. Ποιοι είναι αυτοί οι αλητήριοι που έχουν μεταβάλει το χώρο του πανεπιστημίου σε κέντρο επιχειρήσεων αλητών, εκβιαστών και τραμπούκων του σύγχρονου εγχώριου ναζισμού. Αυτό δεν είναι ελευθερία της έκφρασης. Είναι ωμή παρακίνηση σε βία. Να εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος. Υπάρχει ή δεν υπάρχει σε αυτό το κράτος;


Έβγαλαν τους πρεζέμπορους από τη φυλακή

Αυτήν την υπόσχεση την τήρησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Με 163 ψήφους υπέρ, από την «πολυκατοικία της πρέζας» των ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ , έναντι 82 (ΝΔ-ΛΑΟΣ) κατά, και πέντε «παρών» του ΚΚΕ έγινε δεκτή από την Ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία απελευθερώνονται με ευνοϊκούς όρους εκατοντάδες έμποροι ναρκωτικών με την έκτιση των 3/5 της ποινής τους και γίνεται σειρά αλλαγών στον Κώδικα περί Ναρκωτικών.

Ο υπουργός Δικαιοσύνη-Για τους πρεζέμπορους, κ.Καστανίδης, ομολόγησε ότι πράγματι υπάρχει ευνοϊκή στάση έναντι των τοξικο-εξαρτημένων που μπορεί να γίνονται και «βαποράκια» για τη δόση τους.

Επειδή δηλαδή, έπεσε η ζήτηση και οι τιμές της πρέζας, έβγαλαν από τη φυλακή τους μικρομεσαίους εμπόρους για να τονωθεί η αγορά.

Για λόγους διαφάνειας απαιτούμε εδώ και τώρα να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο όλες οι υποθέσεις ναρκωτικών που έχουν οι δικηγόροι, (βουλευτές, συνδικαλιστές, στελέχη, δήμαρχοι κλπ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) ,για να μάθουμε πόσοι πελάτες τους απελευθερώνονται, 60 μέρες μετά τις εκλογές.

163 Βουλευτές τσογλάνια της ΜΑΦΙΑΣ.
ΑΙΣΧΟΣ!


ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ


Το 1/6 των κουκουλοφορων ειναι αλλοδαποι!


Αυτές είναι οι εθνικότητες των συλληφθέντων εισαγομένων κουκουλοφόρων:

ΑΛΒΑΝΟΙ 52
ΑΓΓΛΟΙ 4
ΑΦΓΑΝΟΙ 2
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ 3
ΓΑΛΛΟΙ 5
ΙΤΑΛΟΙ 9
ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ 5
ΛΕΤΟΝΟΙ 5
ΟΛΛΑΝΔΟΙ 4
ΠΟΛΩΝΟΙ 5
Συνελήφθησαν 125 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων σε σύνολο 806 συλλήψεων.
Κατά τα άλλα ο συνασπισμός μιλάει για τους αλλοδαπούς με τα καλύτερα λογία, όχι ότι οι δικοί μας είναι καλύτεροι αλά δεν χρειάζεται να κάνουμε και εισαγωγή τέτοιων ανθρώπων...


Θράκη: Μία άλλη Κύπρος;

Με "δοκιμασμένη συνταγή" η Τουρκία απειλεί την Ελληνική Θράκη

Θράκη: Μία άλλη Κύπρος;

Το θέμα μου είναι: “Η Θράκη, μία άλλη Κύπρος;”. Θα προσπαθήσω, δηλαδή, να απαντήσω στο ερώτημα, αν η Θράκη κινδυνεύει να ακολουθήσει την Κύπρο στον τραγικό κατήφορο της. Και, αν αυτό συμβαίνει, τι οφείλει να πράξει ο Ελληνισμός, για να αντιστρέψει μια τέτοια καθοδική πορεία.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Ποιος ήταν -και είναι- ο σταθερός στρατηγικός στόχος της Άγκυρας καθ’ όσον αφορά στην Κύπρο; Προφανώς, να αποκτήσει -και σταδιακά να μεγιστοποιήσει- ουσιαστικό έλεγχο επί ολόκληρης της Μεγαλονήσου, περιλαμβανόμενης, ει δυνατόν, της τελικής, ολικής της προσάρτησης στην Τουρκία. Πώς προώθησε η Άγκυρα αυτόν τον στρατηγικό στόχο της: χρησιμοποιώντας συστηματικά τα εξής τακτικά μέσα:
Επιτυγχάνοντας την αναγνώριση ως τουρκικής μιας μειονότητας τουρκόφωνης (ή, μάλλον, δίγλωσσης, σε μεγάλο βαθμό), μιας μειονότητας μουσουλμανικής (με έντονα, όμως, κρυπτοχριστιανικά στοιχεία), μιας μειονότητας ελληνικής, κατά μέγα μέρος, καταγωγής.
Καταφέρνοντας (η Τουρκία) να θέσει υπό τον έλεγχο της τη μειονότητα αυτή και να αναγνωρισθεί ως “προστάτιδά” της.
Κατορθώνοντας να “αναβαθμίσει” τεχνητά τη μειονότητα αυτή σε “κοινότητα”, και από “κοινότητα” σε “μία από τις δύο κοινότητες” της Κύπρου, και ζητώντας μετά να αναγνωρισθεί ως “χωριστός λαός” και “χωριστό έθνος”.
Συγκεντρώνοντας, επίσης τεχνητά, τη μειονότητα σε ορισμένες εδαφικές περιοχές πριν από το 1974 και σε μία εδαφική περιοχή μετά.
Εξασφαλίζοντας ισχυρούς συμμάχους, τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς, των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούνται από την προώθηση του τουρκικού στρατηγικού στόχου.
Διατηρώντας ισχυρές ένοπλες δυνάμεις (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν χρονικές περίοδοι, κατά τις οποίες η Ελλάδα είχε υπεροπλία και έπρεπε να την αξιοποιήσει).
Επωφελούμενη από τις αποτυχίες και τα λάθη μας. Όπως από την παράλειψή μας να προστατεύσουμε τους Τουρκοκύπριους, ώστε η Άγκυρα, το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον να μη τους εκμεταλλευθούν, να μη τους καταστήσουν αιχμή της λόγχης των ιμπεριαλιστικών τους σχεδίων. Επωφελήθηκε η Τουρκία και από την αποτυχία μας να πείσουμε και να προσεταιρισθούμε τους καλής πίστης Τουρκοκύπριους και να συνεργασθούμε μαζί του εναντίον εκείνων, που μόνο το καλό τους δεν ήθελαν. Αλλά και από την ανικανότητα μας να ασκήσουμε την απαιτούμενη - πράγματι δυσχερέστατη - αυτοσυγκράτηση και να μη πέσουμε στην παγίδα των αντίπαλων μας, οι οποίοι επεδίωξαν και κατάφεραν να προκαλέσουν ακόμη και ωμότητες των Ελλήνων εναντίον Τουρκοκυπρίων.
Η λανθασμένη τακτική, που ακολουθήσαμε έναντι των Τουρκοκυπρίων, συνδέεται με τη γενικότερη ανικανότητα μας να αντιληφθούμε εγκαίρως τις επιδιώξεις της Άγκυρας και των δυνάμεων που συμμαχούν μαζί της. Ανικανότητα που μας οδήγησε και στην πλάνη, ότι “μπορούμε να τα βρούμε με τους Τούρκους”. Μια ηθελημένη, βέβαια, μια εκούσια πλάνη εκείνων που ήξεραν την αλήθεια, αλλά που συνειδητά υποχώρησαν στις από κοινού πιέσεις Τούρκων, Άγγλων και Αμερικανών ή έκαναν ότι πίστεψαν τις υποσχέσεις τους. Σε αυτή την πλάνη (ή την δήθεν πλάνη) οφείλονται οι συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου καθώς και οι “διακοινοτικές συνομιλίες” μετά την εισβολή του 1974, με την κατοχή και την προσφυγιά -και, αργότερα, τον μαζικό εποικισμό- να συνεχίζονται. Είχε προηγηθεί η προδοσία του Ιουλίου 1974, από εκείνους που ίσως πίστεψαν (λέω “ίσως”, διότι η Δίκη της Κύπρου ματαιώθηκε για ανεξήγητους “λόγους ύψιστης εθνικής σκοπιμότητας”) από εκείνους, λοιπόν, που ίσως πίστεψαν, βλακωδώς, ότι “δίνοντας” (σαν να ήταν χωράφι του πατέρα τους) την μικρότερη περιοχή που κατέλαβε ο “Αττίλας Ένα”, θα ένωναν την υπόλοιπη Κύπρο με την Ελλάδα.
Σε αυτά πρέπει να προστεθούν η ανικανότητα μας να αποκτήσουμε πραγματικούς σύμμαχους (και η ψευδαίσθησή μας -πάλι ακούσια ή εκούσια- ότι οι τυπικοί μας “σύμμαχοι” είναι πραγματικοί) καθώς και η ολέθρια παράλειψη μας (ιδίως σε ορισμένες περιόδους ελπίζω η σημερινή περίοδος να μη είναι μία από αυτές) να διατηρούμε και να βελτιώνουμε το συσχετισμό των στρατιωτικών δυνάμεων Ελληνισμού - Τουρκίας στην Κύπρο και σε σχέση με αυτή, αλλά και στα άλλα τμήματα του ελληνοτουρκικού μετώπου.
Εκμεταλλευόμενη ελληνικές προδοτικές ενέργειες, ελληνικές αδυναμίες και ελληνικά λάθη και χρησιμοποιώντας τα μέσα που αναφέραμε, η Τουρκία προώθησε τον στρατηγικό της στόχο στην Κύπρο τόσο, ώστε να έχει δημιουργήσει σήμερα δύο προοπτικές απόλυτα αρνητικές για τον Ελληνισμό: α) H εμπέδωση και νομιμοποίηση της διχοτόμησης, με το “ελεύθερο” τμήμα, καθόλου στην πραγματικότητα ελεύθερο, αφού ζει στη σκιά του Αττίλα. β) Η τουρκοκρατούμενη ομοσπονδία, σύμφωνα με την “Δέσμη Ιδεών” του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και σύμφωνα με τα λεγόμενα “Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης”. Κατ’ ανάγκην τουρκοκρατούμενη, αφού: (α) το βόρειο ομόσπονδο κρατίδιο θα είναι τουρκικό, με πλειοψηφία πληθυσμού μόνιμα και θεσμοθετημένα τουρκική (τουρκική και όχι τουρκοκυπριακή: σύντομα οι συνεχώς αυξανόμενοι έποικοι θα αποτελούν την πλειονότητα των διαμενόντων στα κατεχόμενα) και με ομόσπονδα όργανα πάντοτε τουρκικά, (β) στα κεντρικά, ομοσπονδιακά, όργανα οι Τούρκοι θα έχουν βέτο σε όλα τα θέματα και τα αντίστοιχα ελληνικά βέτο θα υποχωρήσουν προ των τουρκικών, διότι (γ) ο συσχετισμός των στρατιωτικών δυνάμεων ως προς την Κύπρο θα είναι συντριπτικά υπέρ της Τουρκίας, όπως προβλέπουν οι “ιδέες” του ΟΗΕ, ιδέες τούρκικης, αμερικανικής και βρετανικής προέλευσης. Έχει καταφέρει δε η Τουρκία, με τη βοήθεια των Αμερικανών, να αποδυναμώσει την εφαρμογή, στην περίπτωση της Κύπρου, θεμελιωδών αρχών του διεθνούς δικαίου, που κανονικά θα έπρεπε να μας ευνοούν.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More