10.12.09

Πολυπολιτισμικότητα να δει ο κ....ς σας!

METANASTES POREIAΑπίστευτη κατάσταση δημιουργήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, κατά την διάρκεια απολογίας ενός Αιθίοπα, ο οποίος μαχαίρωσε πολλές φορές έναν ομοεθνή του. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.


Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα «ο δράστης είχε καταληφθεί από
πρωτοφανή μανία κατά τη διάπραξη του εγκλήματος, διαπίστωση που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η λάμα του μαχαιριού (μήκους 24 εκατοστών) που χρησιμοποίησε, στράβωσε από τη δύναμη των χτυπημάτων». Το 28χρονο θύμα έφερε πολλαπλά χτυπήματα σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Είναι ενδεικτικό ότι υπέστη ρήξη ύπατος και στομάχου, ενώ όπως αναφέρεται, παρουσίαζε «αιμοπνευμοθώρακα, αιμοθώρακα και αιμοπεριτόναιο».

Ο λόγος για αυτή την τόσο τρομερή πράξη; Ο θύτης κατέθεσε στο δικαστήριο, ότι προέβη στην δολοφονία, επειδή το θύμα τον... βίαζε, ενώ αυτός κοιμόταν! Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο Αιθίοπας, ανακάλυψε ότι δύο(!!!) φορές είχε πέσει θύμα βιασμού ενώ κοιμόταν. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι θύτης και θύμα κατοικούσαν σε ένα από τα κτήρια – τύπου εφετείου – όπου έμεναν πάνω από 30 αλλοδαποί, προφανώς πληρώνοντας... νοίκι με την ημέρα στον ιδιοκτήτη.

Την τρίτη φορά, που έπεσε θύμα βιασμού ο θύτης της δολοφονίας επιτέθηκε στον βιαστή του με το παραπάνω αποτέλεσμα. Ας δούμε όμως μέρος της απολογίας του: «Με το άτομο αυτό ανακάλυψα ότι είχα σοβαρά προβλήματα διότι ανακάλυψα ότι με βίαζε ενώ κοιμόμουν. Τις δύο πρώτες φορές δεν κατάλαβα ποιος το είχε κάνει, την τρίτη όμως σιγουρεύτηκα. Αποφάσισα να του ζητήσω εξηγήσεις για το κακό που μου έκανε. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Ήθελα μόνο να του κάνω κακό για όσα μου είχε κάνει. Είμαι από την Αιθιοπία και ήρθα στην Ελλάδα για να εργαστώ και να ζήσω».

Όπως και ο βιαστής του, υποθέτω! Αλλά μην τυχόν και συνδεθεί η εγκληματικότητα, οι βιασμοί και τα μαχαιρώματα με τους μετανάστες! Θα σας παρακολουθήσει μετά ο Χρυσοχοΐδης! Τώρα, φανταστείτε τι... έπαιρνε ο άλλος, για να μην καταλαβαίνει ότι τον βιάζουν!

Δημήτρης Παπαγεωργίου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More