6.10.10

Εθνικές εκδηλώσεις Οκτωβρίου!



111010-pmelas[ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ]
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του μεγάλου μακεδονομάχου Παύλου Μελά, η Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Παύλου Μελά, σας προσκαλεί στην 8η ετήσια εκδήλωση τιμής που διοργανώνει την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 στις 7:00 μ.μ. στο μνημείο του ήρωα (Πλατεία Παύλου Μελά) έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών. Κεντρικός ομιλητής ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού "PATRIA" Δημήτρης Παπαγεωργίου.Θα χαιρετίσουν βουλευτές και εκπρόσωποι πατριωτικών φορέων και εντύπων. Μετά τους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων. Την εκδήλωση συντονίζει ο εκδότης Ιωάννης Γιαννάκενας.

121010-atheatoi[ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ]
Το βιβλίο του δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα "Οι Αθέατοι" (εκδόσεις Ευρώτας), θα παρουσιάσουν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 12:00 μμ στην Ένωση ανταποκριτών ξένου τύπου ο ιστορικός Δημήτρης Μιχαλόπουλος και ο καθηγητής Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου.

131010-agkoumas[ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑ]
Η Ένωση Χειμαρριωτών «Η Χειμάρρα», τιμώντας την μνήμη του δολοφονηθέντος από Αλβανούς σωβινιστές Αριστοτέλη Γκούμα, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός απέναντι στην έξαρση του Αλβανικού σωβινισμού». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών (Δημητρίου Σούτσου 46 και Λεωφόρος Αλεξάνδρας, 115 21, Αμπελόκηποι, πλησίον σταθμού μετρό) στις 6:00 μ.μ. Ομιλητές θα είναι ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι-αναλυτές και πολιτικοί από τον ελλαδικό χώρο και την Βόρειο Ήπειρο.
www.elkosmos.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More