24.2.10


Τα κάγκελα της δημοκρατίας Χρυσοχοϊδη είναι τίτλοι τιμής για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .


Η Ελλάδα ανήκει στούς ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Δεκάδες προσαγωγές πατριωτών και εθνικιστών χωρίς λόγο!


20.15-ΝΕΩΤΕΡΑ: Συγκέντρωση τώρα Πατριωτών και Εθνικιστών στην Πλατεία Αμερικής!

Εκατοντάδες εθνικιστές και πατριώτες, αψηφώντας την κρατική και παρακρατική τρομοκρατία των «αντιεξουσιαστών» πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση στην Πλατεία Αμερικής, αφού κατόρθωσαν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Ακόμη και τις προληπτικές συλλήψεις («προσαγωγές» έτσι τις λένε…), που έγιναν στον Άγιο Παντελεήμονα. Η Πλατεία Αμερικής είναι γεμάτη Έλληνες και ακούγονται τα συνθήματα «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», «ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ». Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται γύρω από την πλατεία, ενώ κρατούνται αυτή τη στιγμή περισσότερα από 50 άτομα, ανάμεσά τους ηλικιωμένες κυρίες, καθώς και ανήλικοι.
19.40-ΝΕΩΤΕΡΑ: “Οποιος Έλληνας προσπαθεί να προσεγγίσει την πλατεία συλλάμβάνεται(προσαγάγεται…) προληπτικώς!!!! Ήδη έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές με μόνη αιτιολογία πως είναι…Έλληνες!! Αγαστή συνεργασία αντιεξουσιαστών με την εξουσία Για όσους δεν το έχουν καταλάβει δεν έχουμε δημοκρατία, δεν ισχύει το ελεύθερο δικαίωμα του συναθροίζεσθαι! Πριν από λίγο, χωρίς λόγο, συνέλαβαν(προσαγωγή…) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα δεκάδες άτομα, προκειμένου να μη πάνε αυτά στην πλατεία Αμερικής,
όπου επρόκειτο να γίνει η συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής, την οποία ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ. Αντίθετα, δεν προσήγαγαν ούτε έναν από τους «αντιεξουσιαστές», που είχαν αναγγείλει παράνομη αντισυγκέντρωση και οι οποίοι προσπάθησαν να καταλάβουν την πλατεία Αμερικής.


Οι Μαυρογιαλούροι !!!!!!

mayrigialoyros 



Φάγανε, φάγανε, φάγανε!

Θυμόσαστε τη φράση του νεαρού στον Μαυρογιαλούρο, εναντίον των διεφθαρμένων κομματαρχών τη δεκαετία του ’60; Και σήμερα μπορεί να ειπωθεί η ίδια φράση, για άλλη όμως κοινωνική ομάδα, πολυπληθέστερη κατά πολύ!

Όχι βεβαίως πως οι κομματάρχες κι οι κομματικοδίαιτοι έχουν πάψει να διαφθείρονται τα τελευταία 40 χρόνια. Το αντίθετο, μάλιστα.

Όμως, οι πάσης φύσεως μίζες, ρεμούλες, γρηγορόσημα κ.λπ., μάλλον μικρό ποσοστό κατέχουν, στο σύνολο των τεράστιων χρεών που συσσώρευσε το ελληνικό κράτος.
Ίσως, στα 300 και βάλε δισεκατομμύρια ευρώ που χρωστάει η χώρα μας, ζήτημα είναι εάν η διαφθορά ζημίωσε το δημόσιο πάνω από 30 δισ. ευρώ. Άντε, 50 δισ. ευρώ.
Δυστυχώς, τα υπόλοιπα 270 δισ. ή, αν θέλετε, τα υπόλοιπα 250 δισ. ευρώ οφείλονται στους υπερ-υπεράριθμους δημοσίους υπαλλήλους που τα τελευταία 30 χρόνια, κάνουν… πάρτι.
Μισθοί βασικοί + επιδόματα + υπερωρίες + οδοιπορικά + ό,τι άλλο θέλετε σκεφθεί, ανέβασαν το μέσο κόστος του δημοσίου υπαλλήλου για το ελληνικό κράτος στα… κρατηθείτε… στα 5,5 χιλιάδες ευρώ τον μήνα.
Πολλοί νομίζουν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν.
Λάθος. Οι ίδιες οι υπηρεσίες που δουλεύουν, δεν χρειάζονται. Δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να αυξηθούν οι θέσεις εργασίες ή μάλλον οι θέσεις… πληρωμής.
Δεκάδες χιλιάδες υπάλληλοι που δεν χρειάζονται και άρα μπορούν να πηγαίνουν στην εργασία τους χωρίς ωράριο και χωρίς να δουλεύουν. Και σε επιβράβευση όλων αυτών, παχυλές συντάξεις, στα 15 ή 25 χρόνια εργασίας (sic).
Πάρτι εις υγείαν των κορόιδων, δηλαδή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, των 800, 1.000 και 1.500 ευρώ τον μήνα, της ανασφάλειας και του άγχους που, στο τέλος, καλούνται να φέρουν το ίδιο βάρος στα πρόσφατα μέτρα.
Πότε επιτέλους θα δούμε διαδήλωση στο Σύνταγμα ιδιωτικών υπαλλήλων κατά των δημοσίων για το κακό που τους έκαναν και τους κάνουν;


Μπράβο Νίκο !!!!!!

Για το φίλο μου τον Δημήτρη, που δοκιμάζεται…

Του Νίκου Χιδίρογλου

Φίλε Δημήτρη, συνάδελφε. Εδώ και μερικές εβδομάδες, δεν ησυχάζω. Αυτό θα γίνει όταν βγεις από τη φυλακή, όταν αναπνεύσεις ελεύθερα. Όταν σε δω στην αίθουσα σύνταξης της «ΕΩ» δίπλα μου, ετοιμοπόλεμο για το ρεπορτάζ.

Ξέρεις, το λειτούργημά μας έχει δυσκολίες και μάλιστα πολλές. Αν τυγχάνει μάλιστα να έχεις απόψεις εθνικές, αν είσαι φορέας μιας αντίληψης υπερβατικής, διαφορετικής από την αριστεριστική και παρακμιακή που κυριαρχεί στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, τότε πρέπει να αγωνιστείς και να παλέψεις για να προασπίσεις τις εθνικές αξίες και να αναδειχθείς.

Όπως ήδη κατάλαβες και μάλιστα με σκληρό τρόπο, έχουμε το σύστημα απέναντί μας. Μας παρακολουθούν, μας πετούν λάσπη, μας στοχοποιούν, προσπαθούν να μας απομονώσουν, να μας κρατήσουν μακριά από εστίες υψηλής επιρροής και πόλους διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Όταν δεν τα καταφέρνουν, όταν προσπερνάμε τα εμπόδια και ακουγόμαστε, τότε χρησιμοποιούν άλλα μέσα εναντίον μας, αθέμιτα. Σαν αυτά που χρησιμοποίησαν εναντίον σου, για να σε εξοντώσουν. Τα ράμματα στο κεφάλι σου, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

papageorgiouΦίλε Δημήτρη Παπαγεωργίου, παρακολουθώ με δέος τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις αυτήν σου την περιπέτεια. Χτυπήθηκες και έμεινες όρθιος. Έχασες προσωρινά την ελευθερία σου και έμεινες όρθιος. Κοίταξες και εξακολουθείς να κοιτάς το θρασύδειλο σύστημα, που χειραγωγεί τους θεσμούς για να σε αδρανοποιήσει, στα μάτια. Πάντα όρθιος.

Συνειδητοποίησες αμέσως ότι είσαι πολιτικός κρατούμενος, ότι δεν μπορούν να σε φιμώσουν, ότι σε φοβούνται, για την ακρίβεια, σε τρέμουν. Γιατί απλά είσαι το μέλλον. Το μέλλον μιας ελληνικής γενιάς αγέρωχης, εθνοκεντρικής και περήφανης, που δεν φοβάται να δώσει τις μάχες της, που δεν ξέρει από καναπέδες, που δεν πέφτει θύμα του καταναλωτισμού και του life style. Μιας γενιάς που δακρύζει στη θέα της γαλανόλευκης.

Να είσαι σίγουρος Δημήτρη, πως ό,τι έσπειρες και σπέρνεις, θα ανθίσει. Γιατί το έθνος κοχλάζει. Παρακολουθεί με θυμό τα όσα γίνονται. Παρακολουθεί με θυμό την απόπειρα της ανίερης συμμαχίας της εθνομηδενιστικής αριστεράς και των νεοφιλελεύθερων να ισοπεδώσει τα πάντα, να μας στερήσει τις παραδόσεις μας, να μας βουτήξει στο βούρκο της ελευθεριότητας και της εξαχρείωσης, να μας καταστήσει μια άβουλη μάζα πειθήνιων καταναλωτών και εξαρτημάτων κοινωνικής μηχανικής, χωρίς θρησκεία, ψυχή, συναισθήματα, αυθορμητισμούς και άλλα ανορθολογικά στοιχεία, που «ενοχλούν» το σύστημα.

Τίποτα δεν πάει χαμένο Δημήτρη, ειδικά οι αγώνες. Και ας έχουν το τίμημά τους. Το αύριο ανήκει σε όσους δεν δειλιάζουν, σε όσους αντιστέκονται, σε όσους κοιτούν το θηρίο της παγκοσμιοποίησης στα μάτια, σε όσους καταθέτουν τον εαυτό τους στο βωμό του αγώνα. Και εσύ το κάνεις, ανοίγοντας δρόμους για όσους ακολουθούν και όσους θα ακολουθήσουν. Θα εκπλαγείς καλέ μου φίλε, όταν βγεις, από την αγάπη του κόσμου. Την κέρδισες.
www.elora.gr


Μέχρι που θα φτάσει ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ ;

Πράσινη Χούντα

Η πράσινη Χούντα απαγόρευσε στους κατοίκους της Πλατείας Αμερικής να συγκεντρωθούν, ενώ 200 πρεζάκηδες έκαναν αντισυγκέντρωση.

Στον Άγιο Παντελεήμονα συνεχίζονται οι προσαγωγές.

Οι αστυνομία του Χρυσοχοϊδη συνέλαβε του Ελληνες υπό τα βλέμματα των λαθρομεταναστών!!!!!

Χατζάρας

Το πράσινο παρακράτος και η Συριζοπράσινη Χούντα

Συμβαίνει τώρα.
Αλήτη Προδότη Χρυσοχοίδη

4 Διμοιρίες των ΜΑΤ περικύκλωσαν στον Άγιο Παντελεήμωνα 50 κατοίκους, για να εμποδίσουν την μετακίνηση τους στην Πλ. Αμερικής

Γίνονται προσαγωγές στην ΓΑΔΑ.

Συνελήφθησαν ο Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ο εκδότης του Στόχου Σάβας Χατζηπαρασκευάς, και 5 κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα.

Η αστυνομία του Χρυσοχοίδη συνεργάζεται πιά ανοικτά με το παρακράτος.
Όπως το 1963.

Το τρίκυκλο έγινε πράσινο.
Μήτσου- Μήτσου είσαι εδώ;

Σπ.Χ


Όλους εμάς ενώνει η ΕΛΛΑΣ !!!!!

H Πατρίδα ενώνει

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ἡ Ἐπιτροπή Ἐθνικῆς Σωτηρίας καὶ

Ἐπιτροπή Ἐνημερώσεως ἐπὶ τῶν Ἐθνικῶν Θεμάτων

καλούν κάθε πατριώτη , κάθε Έλληνα
την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 , στις 19.00΄μ.μ.
στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT (Κηφισίας, Ἀμπελόκηποι)

για να συζητήσουμε για τους στόχους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης κατά του Ελληνικού Λαού και του Έθνους.

Ομιλητές:

Κωνσταντίνος Ρωμανός
Γιάννης Χατζηαντωνίου
Ἀναστάσιος Στάμου
Σπύρος Χατζάρας
Θα κάνουν παρεμβάσεις, οι βουλευτές που θα παραβρίσκονται και οι εκπρόσωποι των φορέων που υποστηρίζουν την εκδήλωση.
την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 , στις 19.00΄μ.μ.
στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT (Κηφισίας, Ἀμπελόκηποι),

Το κίνημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ λέει:

-
ΟΧΙ στὸ λαθρονομοσχέδιο καὶ τὸν νέο κώδικα Ιθαγένειας

- ΟΧΙ στὴν ὁμοσπονδοποίηση , τον εξισλαμισμό καὶ τὸν διαμελισμὸ τῆς Ἑλλάδος ,

- ΟΧΙ στὸν ὀλιγαρχικό ἐκλογικὸ νόμο γιὰ χειραγωγούμενη Δημοκρατία ,
- ΟΧΙ στὸν νέο-Ὀθωμανισμὸ καὶ τὸν Ἐθνομηδενισμό ,
- ΟΧΙ στὴν Διαπολιτισμικὴ Ἐκπαίδευση καὶ τὸν ἀφελληνισμὸ τῶν παιδιῶν μας ,
- ΟΧΙ στὴν Παγκόσμια Διακυβέρνηση τῆς Τραπεζικῆς Χούντας

Συμμετέχουν : Ἑλληνικὸ Ἀνανεωτικὸ Ρεῦμα , Πατριωτικὴ Αὐτόνομη Κίνηση Ἐκπαιδευτικῶν , Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης, Σύμπραξη Πολιτών
-ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
-Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Τι λένε οι κάτοικοι της Πλ. Αμερικής....

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Αγαπητέ συμπολίτη,

Είμαστε ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων που κατοικούμε γύρω από την πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη και γενικότερα στις περιοχές του 6ου διαμερίσματος που όπως φαίνεται έχει σχεδιαστεί από τους κυβερνώντες μας να αλωθεί, να χάσει την ελληνική ταυτότητά του από λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας που συρρέουν ανεξέλεγκτα κατά χιλιάδες την τελευταία δεκαετία.

Η κεντρική λεωφόρος της περιοχής μας, η οδός Πατησίων με θέα τον Παρθενώνα μας, οι πλατείες μας , οι δρόμοι μας έχουν μετατραπεί από παράνομους εμπόρους σε ένα υπαίθριο παζάρι, κάκιστης αισθητικής.

Εκατοντάδες προκλητικοί Ασιάτες, Αφρικανοί, Πακιστανοί απλώνουν τα σεντόνια τους έξω από τα καταστήματά μας που κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Στη θέση τους ανοίγουν λαθρομετανάστες καταστήματα, οι περισσότεροι χωρίς άδειες που τις περισσότερες φορές πίσω από τη νόμιμη ταμπέλα κρύβονται προσφιλείς τους παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, πορνεία), διανυκτερεύοντας όλη τη νύχτα.

Ολόκληρο το 6ο διαμέρισμα είναι πλέον ένα γκέτο από αμέτρητους και μη καταγεγραμμένους λαθρομετανάστες που κατουρούν και αφοδεύουν όπου βρουν , στις πλατείες μας, στις πόρτες μας και ενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες. Τίθεται σοβαρότατος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Κάθε δρόμος μας, κάθε πλατεία μας, είναι δικό τους σημείο αναφοράς.

Εμείς παρακολουθούμε ανήμποροι αυτό το οικτρό θέαμα της πλήρους απαξίωσης της κάθε γειτονιάς μας μη έχοντας συμπαράσταση από κανένα φορέα της πολιτείας.

Τα ακίνητα μας πωλούνται για ένα κομμάτι ψωμί, βιώνουμε απεγνωσμένοι την καθημερινότητά μας, απογοητευμένοι για το μέλλον.

Έχει άραγε τέτοια δικαιώματα μια Προεδρευόμενη Δημοκρατία, να φέρνει δηλαδή την πλήρη καταστροφή σε συνοικίες του 6ου διαμερίσματος και την απόγνωση στους κατοίκους της;

Η επιστέγαση όλων των προηγούμενων υπαρχόντων προβλημάτων (συγκοινωνιακό, νέφος, τσιμεντοποίηση, έλλειψη πρασίνου), ήταν η πλήρης γκετοποίηση της περιοχής μας. Δυστυχώς δεκάδες πολιτιστικοί φορείς ψυχορραγούν στις γειτονιές μας, θέατρα, πνευματικά κέντρα κλπ. λόγω μη προσέλευσης κόσμου στις τριτοκοσμικές γειτονιές μας που τα μαχαίρια βγαίνουν τόσο εύκολα !

ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε πέρα από τις επιθέσεις που δεχόμαστε ότι είμαστε ρατσιστές και φασίστες.

ΦΤΑΝΟΥΝ οι υποσχέσεις και οι φθηνές δικαιολογίες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απογκετοποίηση της περιοχής μας , με την καταγραφή των αλλοδαπών και τον καταμερισμό τους ισομερώς σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου & ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των Ελλήνων που δυστυχώς για το κέρδος νοικιάζουν τα διαμερίσματα και τις υπόγειες αποθήκες τους αλλάζοντας χρήση, σε 20 και 30 άτομα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον τερματισμό της παράνομης κατάληψης της Δημοτικής αγοράς Κυψέλης & την αξιοποίηση της από το Δήμο

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απόσυρση του αντισυνταγματικού λαθρομεταναστευτικού ν/σ & τη διενέργεια δημοψηφίσματος – Πολιτικά δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ για μια αξιοπρεπή ζωή στην πόλη μας!!!!!!


Τι λένε τώρα οι ευρωπαίοι.......


Στην Ελλάδα η αρχαιότερη κατοικία της Ευρώπης
Γεωφυσικές έρευνες στο λόφο της Κεφαλάς στην Κνωσό αποκάλυψαν ευρήματα από την αρχαιότερη αγροτική κατοικία στην Ελλάδα και ίσως στην Ευρώπη, η οποία χρονολογείται μεταξύ 7000 και 6400 π.Χ. Τη σημαντική αυτή ανακάλυψη παρουσίασε απόψε η διευθύντρια της Βρετανικής Σχολής στην Αθήνα και καθηγήτρια πανεπιστημίου κα Κάθριν Μόργκαν στην ετήσια ανοιχτή συνάντηση της Σχολής στο κτίριο της Αρχαιολογικής Εταιρείας.
Η ανακάλυψη έγινε με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας ραντάρ και σε συνεργασία με Ολλανδούς επιστήμονες σε έρευνες που διεξάγονταν από τον Μάιο του 2009 για την χαρτογράφηση και οπτικοποίηση αρχαιολογικών και γεωλογικών ιζημάτων στην περιοχή της Κνωσού.
Στο πλαίσιο του ετήσιου απολογισμού της Βρετανικής Σχολής, η οποία δραστηριοποιείται στην χώρα μας από το 1900, η κα Μόργκαν παρουσίασε ακόμα την πορεία αντίστοιχων ερευνών στην νησίδα Κέρος των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στον οικισμό Δασκάλιο ο οποίος ήταν σημαντικός οικισμός κατά την πρώιμη εποχή του Χαλκού, στον Κάβο της Κέρκυρας, την Θεσσαλία τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Αξίζει να σημειωθεί η επισήμανση της κας Μόργκαν ότι βάση των αρχαιολογικών ερευνών της σχολής στην Αίγινα, λόγω των φυσικών πόρων, και των εμπορικών δυνατοτήτων του νησιού, άνθιζε η κατασκευή πήλινων αγγείων από την εποχή του χαλκού μέχρι και την δεκαετία του 1960, ενώ σήμερα μόνο μία οικογένεια εξακολουθεί να διατηρεί αυτή την παράδοση των πέντε χιλιετιών.
Επίσημος προσκεκλημένος της συνάντησης της Βρετανικής σχολής ήταν ο ομότιμος καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου κ. Ρόμπιν Κόρμακ ο οποίος αναφέρθηκε στην επιρροή του Βυζαντίου στην κληρονομιά της Βρετανικής αυτοκρατορίας μέσα από το έργο σημαντικών βρετανών αρχιτεκτόνων. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Γουόλτερ Σάικς, ο οποίος εργάστηκε από το 1906 έως το 1911 για την Βρετανική Σχολή στην Αθήνα και συμμετείχε σε αρχαιολογικές ανασκαφές και συντηρήσεις αρχαίων και βυζαντινών μνημείων στη χώρα μας.
Ο Σάικς ήταν ένας από τους σχεδιαστές της πόλης του Νέου Δελχί και επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την βυζαντινή αρχιτεκτονική και από την εμπειρία του στην Ελλάδα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Κόρμακ στους Ρόμπερτ Βάις Σούλτς και τον συμφοιτητή και μετέπειτα συνεργάτη του Σιντνεϊ Μπάρνσλεϊ, οι οποίοι ήρθαν με υποτροφία στην Ελλάδα για Βυζαντινές σπουδές. Ο Σούλτς, βαθύτατα επηρεασμένος από τις σπουδές του στην Ελλάδα, φαίνεται ότι έχτισε τον Καθεδρικό ναό του Χαρτούμ στο Σουδάν, στα πρότυπα του Αγ. Δημητρίου της Θεσσαλονίκης, το οποίο ήταν και το σημαντικότερο έργο του.
kathimerini.gr με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ



Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More