18.12.09

Γκρίνια βουλευτών για τη μείωση αποδοχών.


Πίσω από την περσινή μείωση της βουλευτικής τους αποζημίωσης κατά 5% «οχυρώνονται» οι περισσότεροι βουλευτές, προκειμένου ν αποφύγουν περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων τους που προέρχονται από τη Βουλή.

Η προτροπή του πρωθυπουργού να δώσουν κυβέρνηση, υπουργοί και βουλευτές το καλό παράδειγμα, προχωρώντας στη μείωση των αποδοχών τους, δεν φαίνεται να ευαισθητοποιεί την πλειονότητα των βουλευτών, αν και την ίδια στιγμή υπάρχουν και αντίθετες προτάσεις, με υπερβολικότερη όλων εκείνη του Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος εισηγείται μείωση της τάξης του 50%.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Φ. Πετσάλνικος, ερωτηθείς χθες από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δήλωσε πως θεωρεί αυτονόητο ότι η μείωση του 5% θα συνεχιστεί και το 2010 (σ.σ.: είχε αποφασιστεί πέρυσι από τον προκάτοχό του, Δ. Σιούφα, και αφορούσε το 2009) και θύμισε πως η Βουλή ήταν η πρώτη που προχώρησε στην περικοπή δαπανών.

Διευκρίνηση
Ο Φ. Πετσάλνικος δεν απέκλεισε επιπλέον μείωση. «Θα το συζητήσουμε, θα δούμε ποια θα είναι η περαιτέρω συμβολή της Βουλής στην προσπάθεια», είπε και διευκρίνισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί κάποιο αίτημα για περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης από τον υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο προτίθεται να συναντηθεί το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά την κατάργηση ή μη του ευνοϊκού καθεστώτος της αυτοτελούς φορολόγησης των βουλευτών (το 50% της βουλευτικής αποζημίωσης φορολογείται αυτοτελώς) δήλωσε αναρμόδιος: «δεν κάνω εγώ το φορολογικό νομοσχέδιο», είπε.

Φωνές
Κι ενώ αυξάνονται οι φωνές των βουλευτών που δηλώνουν... πένητες, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και τα κόμματα της Αριστεράς τάσσονται υπέρ της μείωσης της βουλευτικής αποζημίωσης.

Μείωση των μισθών 50% για όσο διαρκεί η κρίση ζητεί ο Γ. Καρατζαφέρης: «Δεν μπορούμε να πούμε στον λαό «σφίξε το ζωνάρι» κι εμείς να καθόμαστε αναπαυτικά στην «πολυθρόνα των 7.000 ευρώ»», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Υπέρ της μείωσης τάσσονται και τα κόμματα της Αριστεράς.

Ο Α. Σκυλλάκος θύμιζε χθες ότι το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που καταψήφισε τον προϋπολογισμό της Βουλής τον περασμένο μήνα, επειδή δεν έγινε δεκτή η πρότασή του για μείωση του μισθού του βουλευτή.

Υπέρ και ο Φ. Κουβέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, με το σκεπτικό ότι και οι βουλευτές πρέπει να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων που επωμίζεται η πλειονότητα της κοινωνίας.

ΓΙΑΝΝΑ ΜΠΑΛΗ
ΕΘΝΟΣ


Να το δούμε και να μη το πιστεύουμε . 
Νίκος Αγαπηνός

 




ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ......



1. Πτώση κατά 70% της βαριάς εγκληματικότητας
2. Πτώση κατά 90% των ληστειών, τσαντάκιδων, μικροκλοπών, βιασμών, κ.λπ
3. Αύξηση του τζίρου της αγοράς καθώς το συνάλλαγμα που σήμερα φεύγει με τους λαθρομετανάστες σε άλλες χώρες θα μείνει εδώ.
4. Αύξηση θέσεων εργασίας κατά 90%
5. Αύξηση του εισοδήματος του εργαζομένου κατά........


40% καθώς αυτό βασίζεται στην προσφορά και ζήτηση της εργασίας, και οι λαθρομετανάστες σήμερα είναι πάνω από το 60 % του εργατικού δυναμικού κάτι που δημιουργεί περίσσιο εργατικό δυναμικό στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να είναι άνεργοι οι Έλληνες και να υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά εργατών και λιγότεροι θέσεων .
6. Μείωση κατά 40% δαπανών στην υγεία, καθώς οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι ανασφάλιστοι ενώ κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας όντας ασφαλισμένοι σε κοινωνικά ταμεία όπως η Πρόνοια .
7. Μείωση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου κατά 90%. Οι λαθρομετανάστες σήμερα ανενόχλητοι πωλούν λαθραία προϊόντα από τα οποία το κράτος δεν εισπράττει ούτε ΦΠΑ, ούτε Φόρους και τα χρήματα στο τέλος καταλήγουν στο εξωτερικό.
8. Μείωση άστεγων κατά 90%
9. Μείωση χρηστών ναρκωτικών κατά 50%
10. Μείωση εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
11. Μείωση μελλοντικών θυμάτων εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
12. Μείωση διαφόρων παρανομιών, πλαστογραφίες κ.λπ κατά 90%
13. Μείωση εμπρηστών κατά 85% καθώς από πυρκαγιές διαπιστώθηκε ότι το 85% των εμπρηστών ήταν οι Αλλοδαποί
14. Μείωση του κινδύνου για την χώρα μας από μειονότητες που μπορεί να έχει διαμελιστικό χαρακτήρα
15. Μείωση πολυπολιτισμικών συγκρούσεων στην χώρα μας.
16. Μείωση θρησκευτικών μειονοτήτων που μπορεί να δημιουργήσουν θρησκευτικές συγκρούσεις.
17. Μείωση της ακρίβειας, λιγότεροι κατανάλωση και περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή, δημιουργούν ανταγωνισμό και μείωση των τιμών.
18. Πολιτιστικοί αναβάθμιση της χώρας μας καθώς οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες υποβιβάζουν το κύρος της χώρας διεθνώς.
19. Αύξηση του τουρισμού, και ιδιαίτερα καλών τουριστών, λόγο των λιγότερων κλοπών και εγκλημάτων που δέχονται και οι τουρίστες από τους λαθρομετανάστες.
20. Μείωση φόρων καθώς μειώνονται ανάγκες των πολιτών και αυξάνεται η ποιότητα ζωής.
21. Μείωση των Δημοτικών τελών, και άλλων εισπράξεων υπέρ του δημοσίου που οφείλονται στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.
22. Καλύτερη παιδεία, με τα τον ίδιο προϋπολογισμό θα αυξηθεί τα επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας, καθώς θα έχουμε λιγότερους μαθητές και περισσότεροι δαπάνη ανά μαθητή.
23. Μείωση κατά 20% του Προβλήματος της λειψυδρίας, καθώς θα χρησιμοποιούμε λιγότερο νερό ανά κάτοικο.
24. Μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας.
25. Μείωση κοινωνικών προβλημάτων, μείωση του ρατσισμού διότι αυτό οφείλεται στις παρανομίες και εγκλήματα των λαθρομεταναστών.
26. Μείωση της κίνησης στους δρόμους και μείωση των προβλημάτων πάρκινγκ.
27. Μείωση της ρύπανσης διότι περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν αυτοκίνητα παλαιά με μεγαλύτερη ρύπανση.
28. Αύξηση και καλύτερη ασφάλεια για την χώρα, όντας ένα εθνικό κράτος κινδυνεύουμε από έξω αλλά ΌΧΙ εσωτερικά.
29. Καλύτερη ελευθερία κίνησης, διότι είναι αδύνατον να κινείσαι ελεύθερα σήμερα, σε σημεία που συχνάζουν οι λαθρομετανάστες και όταν ξέρεις ότι πιθανόν να σε επιτεθούν.
30. Λιγότεροι φτωχοί στην χώρα μας και περισσότεροι ευκατάστατοι, διότι περισσότεροι φτωχοί είναι εξ ανατολών λαθρομετανάστες.
31. Λιγότερες δαπάνες από επιχειρήσεις σε θέματα ασφαλείας της επιχείρησης και φτηνότερα προϊόντα , διότι σήμερα έχουμε τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων λόγο των δαπανών από την μεριά των επιχειρήσεων στην ασφάλεια, αυτές δαπάνες όμως χρεώνονται από την επιχείρηση εν συνεχεία στο προϊόντα τα οποία πληρώνει ο καταναλωτής.
32. Περισσότερα χρήματα στους πολύτεκνους, καθώς περισσότεροι σήμερα είναι οι λαθρομετανάστες πολύτεκνοι που πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα δεινά μας οφείλονται στους λαθρομετανάστες, οι Αμερικανό κυβερνώμενοι πολιτικοί από την Άκρα Αριστερά έως και την Άκρα δεξιά δυστυχώς υπηρετούν συμφέροντα που οδηγούν μελλοντικά σε διαμελισμό της Ελλάδος όπως αυτό που έγινε με την Γιουγοσλαβία
Οι πολιτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά και απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα δεν σέβονται την Πατρίδα τους εκτός και αν θεωρούν άλλη χώρα για Πατρίδα τους ;
Δεν έχουν αξίες και αρχές, στερούνται του εθνικού φρονήματος καθώς όλες οι πράξεις τους έως τώρα ζημιώνουν την Πατρίδα μας.
Εσύ θα αφήσεις στα παιδιά σου μια χώρα διαλυμένη, αν το παιδί σου είναι σήμερα 5 ή 6 ετών αγγελούδι, σκέψου πώς σε 15 χρόνια θα είναι 20 ετών.
Και σε 15 χρόνια όπως πάμε θα έχουμε 15 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα θεωρούνται ώς ομάδες μειονοτήτων, και μπορεί να αναγνωριστεί ένα μέρος της Ελληνικής γης ως ανεξάρτητο κράτος από άλλο ισχυρότερο κράτος όπως Αμερική, Ρωσία, κ.λπ
Τότε το παιδί σου θα κληθεί να υπερασπιστεί την Πατρίδα του από ξένους διεκδικητές, αυτούς δηλαδή που σήμερα εσύ δέχεσαι ως φτωχούς λαθρομετανάστες.
Αν θέλεις να βοηθήσεις στους λαθρομετανάστες να ξέρεις ότι τροφοδοτείς τους αυριανούς δολοφόνους του παιδιού σου.


Στέλεχος της Bundesbank μιλάει .....

Στέλεχος της Bundesbank μιλάει για κατάκτηση της Γερμανίας από τους μετανάστες
του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη
O Thilo Sarrazin, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της γερμανικής τράπεζας Bundesbank, αναστάτωσε την γερμανική πρωτεύουσα χαρακτηρίζοντας «λούμπεν» τους πολλούς μη παραγωγικούς μετανάστες και την αριστερίστικη ιδεολογία. H τράπεζα έσπευσε να κρατήσει αποστάσεις από αυτόν και τους χαρακτηρισμούς του.
Στη συνέντευξή του στο βερολινέζικο πολιτιστικό περιοδικό Lettre International, ισχυρίσθηκε ότι το Βερολίνο «δεν θα σωθεί από τους Bερολινέζους». Αναφερόμενος στον υψηλό δείκτη ανεργίας της πόλης, είπε ότι μέρος του προβλήματος έγκειται στο γεγονός ότι «το 40% των γεννήσεων οφείλεται στους μετανάστες», πράγμα που προκαλεί την πτώση και όχι την άνοδο του επιπέδου των σχολείων. Σημείωσε, επίσης, ότι «οι Τούρκοι κατακτούν την Γερμανία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι Kοσσοβάροι κατέκτησαν το Κοσσυφοπέδιο: με τον υψηλό δείκτη γεννήσεων τους».
«Στο Βερολίνο υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα απ' οπουδήποτε αλλού λόγω των μεταναστών που δεν λαμβάνουν μέρος στον κανονικό οικονομικό κύκλο. Ένας μεγάλος αριθμός Αράβων και Τούρκων στην πόλη αυτή, οι οποίοι έχουν αυξηθεί λόγω των λανθασμένων πολιτικών, δεν κάνουν τίποτα παραγωγικό παρά μόνο πουλάνε φρούτα και λαχανικά», είπε στο περιοδικό, ισχυριζόμενος ότι η πόλη θα πρέπει να επιδιώξει να προσελκύσει μετανάστες υψηλής ειδίκευσης. «Θα έδιναν έναν τελείως διαφορετικό τόνο. Καθένας που μπορεί να κάνει κάτι και να παλέψει γι' αυτό μαζί μας είναι καλοδεχούμενος. Οι υπόλοιποι πρέπει να πάνε αλλού».
»Δεν σέβομαι κάποιον που ζει από το κράτος, απορρίπτει το κράτος αυτό, δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη μόρφωση των παιδιών του και δημιουργεί συνεχώς μικρά μαντηλοφορεμένα κοριτσάκια. Αυτή είναι η κατάσταση για το 70% του τουρκικού πληθυσμού στο Βερολίνο και για το 90% των Αράβων», πρόσθεσε.
O Sarrazin είπε στο Lettre ότι, κατά τον Ψυχρό Πόλεμο, φιλόδοξοι και δυναμικοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το υψηλά επιδοτούμενο Δυτικό Βερολίνο, ενώ τη θέση τους πήρε η «γενιά του '68», των αριστεριστών ακτιβιστών και οι περιθωριακοί, οδηγώντας το σε ένα είδος στασιμότητας. Tόνισε την «αίσθηση βάλτου» που έφεραν στην γερμανική πρωτεύουσα και προειδοποίησε ότι η πόλη χρειάζεται πλέον μια νέα ένεση με ταλέντα της διανόησης, όπως αντέδρασε η Νέα Υόρκη την δεκαετία του '50.
Τα σχόλια αυτά δημιούργησαν έντονες αντιδράσεις σε ολόκληρη την Γερμανία και ιδιαίτερα στους κόλπους την μεγάλης τουρκικής κοινότητας. Επίσης, ο Stephan Kramer, γενικός γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου Εβραίων Γερμανίας, είπε: «Έχω την εντύπωση ότι με αυτές τις ιδέες του ο Sarrazin υποβάλλει τα σέβη του στον Γκέρινγκ, τον Γκέμπελς και τον Χίτλερ».
O Sarrazin κατηγορείται επίσης από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα για υποδαύλιση ρατσιστικού μίσους και προτροπή για απέλαση. O πρόεδρος της τουρκικής κοινότητας στην Γερμανία, Kenan Kolat, καυτηρίασε τα σχόλια του Sarrazin. «Oι παρατηρήσεις του προάγουν τον φυλετικό διαχωρισμό, τις διακρίσεις και τον στιγματισμό και καταστρέφουν το οικοδόμημα των σχέσεων μεταξύ μεταναστών και Γερμανών στην χώρα μας», είπε στην εφημερίδα Berliner Zeitung.
O Sarrazin υπηρέτησε ως Υπουργός Oικονομικών του Bερολίνου επί 7 χρόνια, μέχρι τον Mάϊο του 2009, κατά την διάρκεια των οποίων πήρε αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό των εξόδων και τον έλεγχο του αστρονομικού χρέους της πόλης που φθάνει τα 60 δις. ευρώ περίπου. Λόγω του σκληρού στυλ του και της ελευθεροστομίας του, τον αποκαλούσαν «Pάμπο».
[Πηγή: www.spiegel.de/international, 01/10/09]


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More