9.6.12

Ετοιμαστείτε...


Οι πολιτικάντιδες έχουν εγκαταλήψει την Θράκη.

Και τα ταξίδια των Τούρκων πρακτόρων συνεχίζονται…

Νέα επίσημη εμφάνιση στην Τουρκία μειονοτικών του προξενικού περιβάλλοντος, καθώς ελάχιστες μέρες μετά τον ψευτομουφτή Κομοτηνής, βρέθηκε εκεί και ο ψευτομουφτής της Ξάνθης, παρέα μάλιστα με τον αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης…Και μετά απ’ όσα σας γράφαμε προ ολίγων ημερών για τα συνεχή σούρτα-φέρτα όλων αυτών των πρακτόρων της προξενικής πέμπτης φάλαγγας της Θράκης στη…Μάνα Πατρίδα τους, πριν αλέκτωρ λαλήση, καταγράψαμε και ένα ακόμη πολύ χαρακτηριστικό κρούσμα.

Αυτή τη φορά δεν ήταν ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπρήμ Σερήφ, αλλά ο ομόλογός του της Ξάνθης (και κορυφαία πρακτοράντζα της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη) Αχμέτ Μέτε που στις 26 Μαΐου ταξίδεψε στην Τουρκία για να συμμετάσχει σε θρησκευτική τελετή, μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος Μέκκας που βρίσκεται στην τουρκική πόλη Ισπάρτα.

Ο Μέτε μάλιστα δεν πήγε μόνος του, αλλά παρέα με ποιον νομίζετε; Με ένα ανώτερο θεσμικό πρόσωπο της ελληνικής τοπικής αυτοδιοίκησης και πιο συγκεκριμένα τον Ιρφάν Ουζούν, αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και μέλος του ΠΑΣΟΚ! Οι δυο τους λοιπόν, όπως μας ενημερώνει το τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», «μετέβησαν στην Ισπάρτα μέσω Αττάλειας και στο διάστημα των δύο ημερών που παρέμειναν εκεί είχαν πολύπλευρες επαφές. Το Σάββατο, αφού επισκέφτηκαν το Ίδρυμα, περιηγήθηκαν στον κήπο με τα τριαντάφυλλα και στις φυσικές ομορφιές της Ισπάρτα. Αργότερα ο κύριος μουφτής μίλησε σε κόσμο στο τζαμί Σινάν Πασά. Στις 27 Mαΐου ημέρα Κυριακή τέλεσε τελετή αποφοίτησης χαφίζηδων (σ.σ. πρόκειται για άτομα που μαθαίνουν το Κοράνι απ’ έξω). Στην τελετή μετείχαν ο υφυπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων της Tουρκίας Εκρέμ Κελές, ο νομάρχης και ο μουφτής της Ισπάρτας, πολλοί βουλευτές, διδακτικό προσωπικό του πανεπιστημίου και πολύς κόσμος (βλ. και την 1η φωτό, με τον Ουζούν και τον Μέτε πρώτο και δεύτερο αντίστοιχα από δεξιά). Με αυτή την αφορμή ο κύριος μουφτής άρπαξε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μετέχοντες στην τελετή. Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στην ομιλία που έκανε κατά την τελετή, περιέγραψε την Δυτική Θράκη και συνεχάρη τους χαφίζηδες. Μετά την τελετή ο μουφτής και ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκαν το σπίτι και τα μέρη όπου ζούσε ο Μπεντιουζαμάν Σαΐντ Νουρσί, και στις 28 Μαίου επέστρεψαν στην Δυτική Θράκη».

Πολύ ενδιαφέροντα αναμφιβόλως όλα αυτά (όπως φυσικά και η διατύπωση στο τέλος του δημοσιεύματος ότι οι δυο τους επέστρεψαν όχι στην Ελλάδα, αλλά στη…Δυτική Θράκη – διατύπωση που σχεδόν μονίμως πλέον χρησιμοποιούν όλα αυτά τα προξενοκίνητα τουρκοέντυπα της Θράκης, καθιστώντας ασφαλώς ολοένα και πιο…σαφείς τις απόψεις τους για το νομικό status της περιοχής). Πολύ ενδιαφέρον όμως είναι και το προφανές ερώτημα που προκύπτει. Τι δουλειά είχε δηλαδή ο Ιρφάν Ουζούν σε μια θρησκευτική τελετή στην Τουρκία, παρέα με ένα εκ των πλέον σεσημασμένων και προκλητικών πρακτόρων των συμφερόντων της Άγκυρας (στο τέλος του κειμένου, τους βλέπετε μαζί σε 2 ακόμη φωτογραφίες από το ταξίδι τους). Γιατί το ότι πήγε για…θρησκευτικό τουρισμό μάλλον δεν θα το πίστευε ακόμη και ο πιο ηλίθιος. Να ενημερώσουμε άλλωστε ακόμη ότι ο εκτουρκισμένος αυτός Πομάκος που λέγεται Ουζούν έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν με τη δράση του (όπως π.χ. με τη «συμβουλή» του προ ολίγων εβδομάδων σε παιδιά στα Πομακοχώρια της Ξάνθης να μη μιλούν πομάκικα, αλλά τούρκικα), ενώ είναι γνωστή και η στενή του σχέση με τον ψευτομουφτή Μέτε, αλλά και άλλες πρακτορόφατσες του προξενείου Κομοτηνής. Όσο για το τι λέει το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για τις δράσεις αυτές του αντιπεριφερειάρχη του, καλύτερα φυσικά να μην μπούμε καν στον κόπο να αναρωτηθούμε, γιατί απλούστατα θα μελαγχολήσουμε


Ελληνορθόδοξη ελπίδα σε εποχή κρίσης.

 

Κωνσταντίνος Χολέβας - Πολιτικός Επιστήμων.

Μνήμες Αλώσεως έφερε στο νου η 29η Μαΐου πριν από μία εβδομάδα. Κάθε Έλληνας που σέβεται το παρελθόν του Έθνους τιμά τους πεσόντες και αναπολεί το μεγαλείο του Ελληνορθοδόξου κράτους του Βυζαντίου ( ή Ρωμανίας, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα). Ας μην μείνουμε, όμως, μόνο στον θρήνο για την Άλωση. Μας αρκεί η εθνική κατάθλιψη που επικρατεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Ας μιλήσουμε σήμερα για κάτι πιο αισιόδοξο. Ας δώσουμε μία είδηση, η οποία καταδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα και φιλότιμο σ’ αυτόν τον τόπο. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν αφιλοκερδώς. Υπάρχουν πρότυπα, αρχές και αξίες μέσα από την Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας που εμπνέουν στις ημέρες μας μικρούς και μεγάλους.

Το γεγονός που αξίζει να σχολιάσουμε είναι η παραγωγή και κυκλοφορία ενός ενδιαφέροντος ντοκυμανταίρ για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ του Αγρινίου σε συνεργασία με το Σωματείο ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και με την πολυποίκιλη υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Εδώ και αρκετούς μήνες σκηνοθέτες, εικονολήπτες, τεχνικοί άλλων ειδικοτήτων, συγγραφείς ιστορικών και θεολογικών έργων, μουσικοί, εκφωνητές, ηθοποιοί και λόγιοι μοναχοί του Αγίου Όρους συνεργάσθηκαν εθελοντικά με στόχο να παραχθεί κάτι σωστό, ολοκληρωμένο και τεχνικά άρτιο. Για να μάθει κάθε Ορθόδοξος Έλληνας ποιος ήταν και τι δίδασκε ο Φωτιστής των Σκλάβων, ο εθνοϊερομάρτυς Κοσμάς ο Αιτωλός. Το ντοκυμανταίρ θα μοιρασθεί ΔΩΡΕΑΝ σε χιλιάδες κασετίνες με ευγενή χορηγία του ιδιοκτήτη του Τηλεοπτικού διαύλου ΑΧΕΛΩΟΣ TV κ. Γεωργίου Μπόκα, ο οποίος διέθεσε όλο το προσωπικό του Σταθμού του για να επιτευχθεί ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Να, λοιπόν, που υπάρχουν και στις ημέρες μας άνθρωποι, οι οποίοι αγωνίζονται για ιδανικά χωρίς να αναμένουν υλικό όφελος. Ιδού, λοιπόν, που υπάρχουν εθνικοί ευεργέτες, οι οποίοι φροντίζουν για την ελληνορθόδοξη αγωγή των παιδιών μας σε μία εποχή ηθικής παρακμής και πνευματικής κρίσης. Να, λοιπόν, που δεν χάθηκαν όλα. Ο Άγιος Κοσμάς ενέπνευσε δεκάδες ανθρώπους και έτσι έχουμε σήμερα στα χέρια μας ένα μορφωτικό αγαθό, μία καλλιτεχνική και πνευματική απόλαυση που μας φέρνει πιο κοντά στις ρίζες του Γένους μας.

Το ντοκυμανταίρ υπάρχει σε δύο εκδοχές. Η πιο σύντομη διαρκεί περίπου μία ώρα και προσφέρεται για να το δουν κυρίως παιδιά και νέοι σε σχολεία, κατασκηνώσεις, στρατόπεδα κ.α. Η πιο εκτενής διαρκεί 4 ώρες και μπορεί να παρουσιασθεί από εθνικά ή τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα σε συνέχειες. Το οπτικοακουστικό αυτό πόνημα παρουσιάζει τον βίο, τις διδαχές, την εθνική και εκπαιδευτική δράση, τις προφητείες, το μαρτυρικό τέλος (απαγχονίσθηκε το 1779), την αγιοκατάταξη και την αγαθή επίδραση της δράσης του Πατροκοσμά. Τα ιστορικά στοιχεία είναι εξακριβωμένα, οι εκφωνήσεις επαγγελματικές, η μουσική υπόκρουση υποβλητική, η δε καταγραφή όλων των τόπων όπου πάτησε το ευλογημένο πόδι του είναι εντυπωσιακή. Επί μήνες τα συνεργεία των τεχνικών γύριζαν όλα τα σημεία της Ελλάδος, της Β. Ηπείρου, της Κωνσταντινουπόλεως κ.λπ. απ’ όπου πέρασε κατά τις τρεις (ή τέσσερις;) περιοδείες του ο Άγιος. Ο θεατής παρατηρεί με δέος πόσο κόπο κατέβαλε ο Πατροκοσμάς για να φθάσει στα περισσότερα μέρη του υποδούλου Ελληνισμού ώστε να διδάξει την Ορθοδοξία, να σταματήσει τους εξισλαμισμούς και να ιδρύσει σχολεία ελληνικά.

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω πριν από λίγες εβδομάδες την επίσημη προβολή του έργου στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και στο Αγρίνιο. Προσκυνήσαμε τμήμα λειψάνων του Αγίου στην ομώνυμη Μονή που βρίσκεται δίπλα στη γενέτειρά του, το Μέγα Δένδρο Αιτωλίας και πήραμε χρήσιμα και καλογραμμένα βιβλία από τη λογιωτάτη Μοναχή Ευθυμία, τν Ηγουμένη της Μονής. Θαυμάσαμε ιδιαιτέρως την προσεκτική αναφορά του ντοκυμανταίρ στις Προφητείες του Πατροκοσμά, οι οποίες ελέχθησαν για να αφυπνίσουν τον Ελληνισμό και να τον προετοιμάσουν για την Απελευθέρωση μετά από 80 τουλάχιστον ατυχείς εξεγέρσεις από την Άλωση μέχρι και τα Ορλωφικά. Μελετώντας τα χρόνια του Αγίου Κοσμά και γενικότερα την Τουρκοκρατία αναλογιζόμαστε ότι αυτός ο λαός πέρασε πιο δύσκολες εποχές και κρίσεις απ’ όσες περνά σήμερα. Βεβαίως είναι δραματικές οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες των δύο Μνημονίων. Όμως η Τουρκοκρατία ήταν σκληρότερη και πάλι επιβιώσαμε. Και τούτο επειδή είχαμε τα πνευματικά εφόδια που δίδασκε ο Πατροκοσμάς. Πίστη στον Θεό, Μεγάλη Ιδέα και ελπίδα για την εθνική απελευθέρωση, αγάπη για την Ελληνορθόδοξη Παιδεία, συνείδηση της διαχρονικής πορείας του Ελληνισμού, όλα αυτά σε έναν δημιουργικό συνδυασμό με το εμπορικό δαιμόνιο του Έλληνα. Όσοι μιλούν σήμερα κατά των Μνημονίων, αλλά βάλλουν κατά της Εκκλησίας, της Ελληνορθόδοξης Παιδείας και των εθνικών ιδανικών κακίστη υπηρεσία προσφέρουν. Για να απελευθερωθούμε οικονομικά πρέπει πρώτα να ξαναβρούμε την αυτοσυνειδησία μας. Γκρεμίζοντας τους Αγίους και τους ήρωες, στερούν από τον λαό μας την ταυτότητά του και από τους νέους μας τα πρότυπα που χρειάζονται.

Ο Άγιος Κοσμάς συνδύασε άριστα την εθνική δράση με την κοινωνική ευαισθησία. Προφήτευε την απελευθέρωση («το ποθούμενον», όπως το έλεγε), μιλούσε υπέρ της ελληνικής γλώσσας και κατά των ξενικών διαλέκτων, αλλά παραλλήλως κήρυττε τα δικαιώματα των γυναικών, των φτωχών και των αθιγγάνων. Μόνο μέσα στην Ελληνορθόδοξη Παράδοσή μας το εθνικό και το κοινωνικό συνυπάρχουν αρμονικά. Αυτό χρειαζόμαστε σήμερα!


Μπράβο παλικάρι!!!

Ελεύθερος με όρους ο 24χρονος που σκότωσε τον Αλβανό ληστή

Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρέωσης εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 24χρονος που σκότωσε με κυνηγετικό όπλο Αλβανό διαρρήκτη στην Παιανία. Η απόφαση, που ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από συγκεντρωμένους πολίτες προς συμπαράστασή του, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικοί λειτουργοί συνεκτίμησαν το γεγονός ότι ο 24χρονος όταν έσπευσαν οι αστυνομικοί στον τόπο του συμβάντος και ρώτησαν ποιος το έκανε, μόνος του απάντησε: «Εγώ το έκανα».

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας του είχε ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Ο νεαρός έφτασε στην Ευελπίδων το πρωί εν μέσω χειροκροτημάτων από τους συγκεντρωμένους, που φώναζαν «αθώος».

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο 24χρονος καταδίωξε το 43χρονο ληστή, ο οποίος είχε εισβάλει νωρίτερα μαζί με συνεργό του, στο σπίτι όπου διέμενε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από σχεδόν τρεις ώρες μελέτης της δικογραφίας από τον εισαγγελέα, καθώς έπρεπε να σταθμιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες οδήγησαν στην αφαίρεση της ζωής του 43χρονου και να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες διάπραξης του εγκλήματος. Η αναγνώριση των ιδιαίτερων συνθηκών υπό τις οποίες ο νεαρός σκότωσε τον διαρρήκτη, όπως διατυπώθηκε στην απαγγελία κατηγορίας, σημαίνει ότι σε περίπτωση καταδίκης η προβλεπόμενη ποινή φθάνει έως και 20 χρόνια.


Ο κατηγορούμενος, φανερά συντετριμμένος για την πράξη του φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και αποδίδει τους πυροβολισμούς σε εκπυρσοκρότηση του όπλου του, όταν καταδιώκοντας τους διαρρήκτες παραπάτησε σε ανάχωμα του δρόμου.



Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, υποστηρίζει επίσης ότι φοβήθηκε όταν άκουσε πυροβολισμούς -που είχε ρίξει κάτοικος όταν αντιλήφθηκε ότι οι διαρρήκτες επιχείρησαν να εισβάλουν σε σπίτι στην γειτονία, γιατί πίστεψε πως πυροβολούσαν οι ληστές. Επίσης φέρεται να αναφέρει πως όταν βγήκε στον δρόμο αναγνώρισε τους διαρρήκτες που έτρεχαν να φύγουν από τους σωματότυπους τους.



Σε δηλώσεις τους οι συνήγοροι είπαν ότι οι εισαγγελείς απέδωσαν επιεικέστερη κατηγορία στον εντολέα τους, αποδεχόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες του συμβάντος. Σημείωσαν επίσης ότι ο 24χρονος είναι «σοκαρισμένος» για την πράξη του και πως δηλώνει απόλυτα μετανιωμένος που αφαίρεσε μία ζωή, πράξη που «θα την κουβαλάει διαρκώς μέσα του».



Η δίωξη που ασκήθηκε έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια, οι οποίοι - όπως δήλωσαν- θεωρούν πραγματικό θύμα της υπόθεσης τον 24χρονο.



«Είδε αγνώστους μέσα στο σπίτι του να απειλούν την μάνα του», είπε ένας εκ των συγκεντρωμένων και τόνισε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιείκεια.


πηγη


Μαυρίστε τους.

Το σάπιο ανθελληνικό καθεστώς σε συνεργασία με τα ΜΜΕ ξεκίνησαν πόλεμο εναντίον μας!! Λοιπόν κύριοι.. Είμαστε έτοιμοι...!! Διαβάστε όλη την αλήθεια!!

Πανικός έχει καταλάβει το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος μετά το χαστούκι που έριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Λιάνα Κανέλλη και το ποτήρι με το νερό στη Δούρου. Όλοι βέβαια ξέχασαν την απίστευτη δήλωση της κυρίας Κανέλλη στην ίδια εκπομπή που επιλέξη είπε «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»! καθώς και το γιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βούτση που κατηγορείται για ληστείες και τρομοκρατικές ενέργειες. Επίσης σφυρίζουν αδιάφορα για την τρομοκρατία που ασκούν οι νεολαίες τους στα Πανεπιστήμια και τον οργανωμένο στρατό που έχουν μέσα σε αυτά με την ένοχη σιωπή όλων.

Είδαμε σε πολλές περιπτώσεις εισαγγελείς και δικαστές όταν επρόκειτο για μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ (Σημίτη, Τσοχατζόπουλο κλπ) όπως κι απο άλλα κόμματα να μην ασχολούνται καν ή να εκδίδουν εντάλματα 8 και 10 χρόνια μετά σαν να μην γνωρίζουν το παραμικρό. Όταν όμως βρέθηκε ο Εθνικιστικός χώρος απέναντί τους -είτε με την Πατριωτική Πολιτοφυλακή, είτε με την Χρυσή Αυγή, είτε με τον Ηλία Κασιδιάρη επι προσωπικού, όλα έγιναν ταχύτατα... Είδαμε κατα τύχη σήμερα και τον Ιφικράτη Αμυρά, υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα βίντεό του με τίτλο ''Οργάνωση Επαναστατικού Στρατού'' οπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας μιλάει για μια εκτεταμένη ανατροπή του κράτους μέσω του χάους και της αναρχίας ωστε να ωφεληθεί η ευρύτερη αριστερά που το προωθεί εδώ και χρόνια.
Ακούγοντας λοιπόν σοκαρισμένοι αυτό το λογύδριο και με δεδομένη την ύπαρξη της Λαϊκής Δημοκρατικής Πολιτοφυλακής, η οποία μέσα στις θέσεις της αναφέρει: ''Πρέπει να συγκροτήσουμε μια μεγάλη κεντρική ομάδα δημοκρατικής πολιτοφυλακής και αυτοάμυνας. Θα βοηθήσει μια τέτοια οργάνωση να ενώσει την πραγματική αριστερά και να την δυναμώσει. Η ΔΠ (Δημοκρατική Πολιτοφυλακή) θα είναι πάντα και παντού παρούσα (και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης) για να περιφρουρήσει το λαό –ιδίως τα πιο ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας, τους μισθωτούς, τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους και τους άνεργους – από τις επιθέσεις που δεχόμαστε από το κεφάλαιο (ντόπιο και ξένο) και τους εκπροσώπους και υπηρέτες του, τους πολιτικούς, τις τράπεζες, τους αστούς και τους μπάτσους!'' μπορούμε να διακρίνουμε τη λογική και την εμμονή των ορφανών του Μαρξ και του Σκυφτούλη.
  Κατάσυνέπεια αναμένουμε -εφόσον η δικαιοσύνη είναι τυφλή και με το ενδεχόμενο οι αρχές να έχουν άγνοια- μετά την δημοσίευση των ανωτέρω να κινηθούν ανάλογα...
 
 
 http://olikiantistasi.blogspot.gr/


Μέχρι τις εκλογές αγνοείστε τους. Δείτε ποδόσφαιρο!


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ κυκλοφορεί.

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 10 Ιουνίου


414Στα όπλα οι Έλληνες για την εγκληματικότητα. Νααλλάξει ο νόμος για την αυτοδικία και να επιτρέπεται η άμυνα στην οικιακή εστία. Απελάστε το έγκλημα, τους λαθρομετανάστες και τις πολιτικές που τα εκτρέφουν. Διαβάστε ακόμα όλη την αλήθεια για το επεισόδιο στην τηλεμαχία Κ. Πλεύρη και Η. Κασιδιάρη. Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του ΚΟΝΤΡΑ Channel από μνημονιακό σε αντιμνημονιακό. Με ελευθέρας οι Τούρκοι στα νησιά του Αιγαίου, ο Μπουτάρης τους θέλει και στη Θεσσαλονίκη. Γράφουν οι Γιώργος Λεονταρίτης, Σπύρος Χατζάρας, Ευάγγελος Χανιώτης και Μάνος Κώνστας. Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος σχολιάζει τα χαστούκια Κασιδιάρη στην Κανέλλη.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More