21.11.11

Μιά τρύπα στο νερό!

Συνελήφθη ο μεγαλομέτοχος του Alter, Κώστας Γιαννίκος
Συνελήφθη ο μεγαλομέτοχος του Alter, Κώστας Γιαννίκος!

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα ο μεγαλομέτοχος του Alter και εκδότης της εφημερίδας «Ο κόσμος του Επενδυτή», Κώστας Γιαννίκος, για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο συνολικού ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.
O κ. Γιαννίκος είχε διατελέσει επί χρόνια διευθύνων σύμβουλος στο Star, πριν μεταπηδήσει στο Alter όπου ανέλαβε τη διοίκηση του καναλιού ενώ ταυτόχρονα έγινε μέτοχος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του κ. Γιαννίκου έγινε στη Βούλα κατόπιν σχετικής παραγγελίας από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη, καθώς ο μεγαλομέτοχος του Alter είναι ιδιοκτήτης της εκδοτικής εταιρείας Modern Times η οποία χρωστάει ΦΠΑ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την σύλληψη έκανε η Οικονομική Αστυνομία, όπως είχε συμβεί με τους κυρίους Γιώργο Πετζετάκι της ομώνυμης εταιρείας πλαστικών και Λέων Λεβή της αλυσίδας BodyLine, αλλά σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αττικής, μετά από σχετικές εντολές που έδωσε o διοικητής, Ιωάννης Δικόπουλος. Στις αρμόδιες υπηρεσίες υπήρχε διχογνωμία για το κατά πόσον ο κ. Γιαννίκος καλύπτεται από αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Τελικώς με παραγγελία του οικονομικού εισαγγελέα, η Ασφάλεια προχώρησε στη σύλληψή του, αφού τα χρέη αφορούν την εκδοτική εταιρεία και όχι το Alter.
Υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΔΟΕ ανέφεραν πριν από λίγο ότι θα συνεχισθούν οι συλλήψεις και άλλων φοροφυγάδων με βάση μια σχετική λίστα εκατοντάδων προσώπων η συγκεκριμένη ελεγκτική υπηρεσία.

Κάποιος επιτέλους πρέπει να μας εξηγήσει γιατί το ποσό που οφείλει από ΦΠΑ έπρεπε να φτάσει στο  1,2 εκατ.  ευρώ για να τον συλλάβουν. Ποιος επέτρεψε να φτάσει σε αυτό το ύψος το χρέος προς το δημόσιο. Τι λέει ο υπουργός οικονομικών κ. Βενιζέλος; Τον συλλαμβάνουμε και καθαρίσαμε; Αυτά τώρα που οφείλει και λείπουν από τα  κρατικά ταμεία θα τα πληρώσουν οι μισθωτοί και συνταξιούχοι; Τι λέτε κ. υπουργέ απολύτως τίποτα!
Αγαπηνός.


Και εμείς τους καλοταΐζουμε!

Σκοτώνουν Έλληνες για πλάκα. Συνελήφθει επικίνδυνος δολοφόνος (για να τον ταΐζουμε, μιας και “λεφτά υπάρχουν”)!


Ο Κώστας Αντωνίου Διοικητής στη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών
Αλβανός 26 ετών δολοφόνησε τον 55χρονο ιδιοκτήτη ΠΡΟΠΟ
πριν απο περίπου δύο χρόνια στην Πετρούπολη.Ο Αλβανός κρατείται στις φυλακές Γρεβενών για άλλο φόνο που διέπραξε από ερωτική αντιζηλία στο Σούνιο.  Επίσης κατηγορείται ένα ακόμα άτομο, που καταζητείται.
Η υπόθεση του ΠΡΟΠΟ εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών  Ερευνών που διοικεί ο Κώστας Αντωνίου,
ενώ τη δικογραφία ανέλαβε   το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες τις βραδινές ώρες της 29-12-2009, εισέβαλαν στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην Πετρούπολη, όπου πυροβόλησαν δύο φορές τον 55χρονο υπάλληλο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του και άρπαξαν τις εισπράξεις.
Μέσα στο πρακτορείο βρέθηκαν δύο κάλυκες και δύο βολίδες απο πιστόλι TOKAREV διαμετρήματος 7,62χιλιοστών. Από τις συγκριτικές εξετάσεις των καλύκων διαπιστώθηκε ότι είχαν βληθεί από το ίδιο όπλο με το οποίο διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία 29χρονου ημεδαπού, το απόγευμα της 8ης Μαίου 2010, στο 40ο χλμ. της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο Κορωπί για την οποία και συνελήφθη τον περασμένο Μάιο ο 26χρονος Αλβανός.
Συγκεκριμένα τότε ο 26χρονος, απο παθολογική ζήλεια, επειδή το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην φίλη του, έφτιαξε στο face book ψεύτικο προφίλ με τη βοήθεια 23χρονης Βουλγάρας και μέσω αυτού έκλεισε ραντεβού με τον αντίζηλό στην παραλιακή λεωφόρο, όπου μόλις εκείνος εμφανίστηκε, τον εκτέλεσε μέσα στο αυτοκίνητο του.
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του 26χρονου Αλβανού και του συνεργού του, για την ανθρωποκτονία και τη ληστεία σε βάρος του 55χρονου στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ


Οι επενδύσεις που ζητούσε ο κ. Παπανδρέου!

Θέλουν το Μακεδονία Παλλάς οι Τούρκοι!

«Χτυπούν» τώρα τα κατά τόπους σύμβολα, ώστε να ελέγξουν την επιχειρηματική ζωή στη χώρα μας Δεν ξέρουμε κατά πόσων ισχύουν οι πληροφορίες, αλλά σας τις μεταφέρουμε (με επιφύλαξη), καθώς όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Real News», το ξενοδοχείο-σύμβολο της Θεσσαλονίκης, το Μακεδονία Παλλάς, το οποίο ανήκει στο ΙΚΑ που το εκμισθώνει, ενδέχεται να περιέλθει σύντομα... σε τουρκικά χέρια! Ελληνικό ενδιαφέρον την ίδια στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει για το ξενοδοχείο, για το οποίο ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη που το διαχειρίζεται, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, αφήνοντας στο δρόμο τους εργαζομένους του.
Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι αν και δεν έχει ακόμα προκηρυχθεί εκ μέρους του ΙΚΑ ο σχετικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κτιρίου, έχει εκφραστεί μεγάλο ενδιαφέρον από Τούρκους επενδυτές, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το «φιλέτο». 1295261423_macedonia_palaceΗ υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, μετά από συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα κλιμάκιο από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων της Τουρκίας με ελληνικούς τουριστικούς φορείς, στους οποίους εξέφρασαν την «αποφασιστικότητά» τους να αναλάβουν το ξενοδοχείο, «χτυπώντας» τον σχετικό διαγωνισμό. Φυσικά, αυτά δεν φαίνεται να «ανησυχούν» τους «αρμόδιους»...


Οι ΘΥΡΩΡΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ σήμερα στις 22.00 - 23.00 στο AXISRADIO.GR

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 «ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΚΑΡΙΑ!


 
Οι «Θυρωροί της Νύχτας», απόψε σας περιμένουν απόψε στις 22:00 στην είσοδο της πολυκατοικίας τους για να μιλήσουν, να αναλύσουν και να προτείνουν, για τα μουσκάρια που έχουν γύρω τους... Και αυτήν την Δευτέρα extra bonus το «Πεντάλεπτο της κουλτούρας» με τον Γιώργο Πισσαλίδη...... Μια περιπλάνηση σε ένοχα μυστικά, γεμάτη με μυστήριο, ίντριγκα, δολοπλοκία, μιμήσεις και ισχυρές δόση χιούμορ.... Συντονιστείτε... AXISRADIO.GR


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More