24.6.11

Μήπως ξέρει τι του γίνεται.

Κύριε Παπανδρέου, η Μακεδονία, συμπεριλαμβάνεται στην “πατρίδα”;


 

Taxalia

Αγαπητέ κ.Πρωθυπουργέ,
διαπιστώνουμε με θλίψη την πλήρη αποστασιοποίηση της κυβέρνησης σας, από τα όσα εξωφρενικά πράττει η Σκοπιανή προπαγάνδα αυτές τις μέρες -από το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στα Σκόπια, το άγαλμα του..
 Φιλίππου στο Μοναστήρι/Bitola, το “ελληνομακεδονικό” λεξικό, τη συζήτηση να αλλάξει το όνομα της πρωτεύουσάς τους σε “Αλεξάνδρεια”, την “Ελληνομακεδονική επιτροπή” του Κογκρέσου, τη “”Μακεδονική Υποστηρικτική Ομάδα”  στις ΗΠΑ και τόσα άλλα.
Βλέπουμε αντιδράσεις μόνο από την αντιπολίτευση, ενώ το κόμμα σας σιωπά.
Γιατί;
Μήπως, δεν είναι η Μακεδονία, κομμάτι της “πατρίδας”, μια λέξη που τόσο συχνά επικαλείστε;
Με εκτίμηση
taxalia
Υ.Γ. Ξέρετε ότι δεν γράφουμε κάτι από αντιπολιτευτική διάθεση, μας γνωρίζετε προσωπικά άλλωστε και ξέρετε τις θέσεις μας και που “ανήκουμε”. Κι επειδή μας διαβάζετε συχνά, δείτε σας παρακαλούμε το θέμα με την δέουσα προσοχή.
Σας υπενθυμίζουμε απλά το ρηθέν παρά του Ι.Δραγούμη: “αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει”.
Γιατί λοιπόν μας εγκαταλείπετε;


Σε καλή μεριά!

ΒΟΜΒΑ..Όσοι πήραν πάνω από 300 ευρώ επιστροφή, θα γυρίσουν το υπόλοιπο ποσό στην εφορία !!!


Αυτά δεν γίνονται πουθενά !!!
Πριν λίγο στο MEGA o οικονομικός συντάκτης Γ. Παππούς ανέφερε ότι:
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΥΠΟΙΚ, θα ζητήσει πίσω από τους φορολογούμενος που πήραν επιστροφή φόρου πάνω από 300 ευρώ, με τις αποδείξεις, να γυρίσουν πίσω το υπόλοιπο επιπλέον ποσό !!!!

Να δούμε θα το διαψεύσει ο λαλίστατος κ, Βενιζέλος ;;
Θα βγει να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει…
Γιατί από μεγάλες κουβέντες, ψεύτικα λόγια συμπάθειας και παπαρομπουρδολογίες έχουμε χορτάσει…
ΑΙΣΧΟΣ
Σας πήραμε χαμπάρι
Αυτή είναι Χούντα…


Τι θέλει και μιλάει...

Όταν ο Γερουλάνος καρφώνει την κυβερνητική προπαγάνδα: “Να που πήγαν τα λεφτά!” είπε για το στημένο στοίχημα…


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/25ce25b325ce25b525cf258125ce25bf25cf258525ce25bb211.jpg?w=278&h=208Πρέπει να μας θεωρούν τελείως κουνέλια ή απλά να καρφώνονται μόνοι τους. Δεν εξηγείται αλλιώς η θριαμβευτική ατάκα του υπουργού για την “εξάρθρωση” με τυμπανοκρουσίες του κυκλώματος των στημένων αγώνων…
Εμείς ρωτάμε: ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ; Αυτά που έφαγαν κάποιοι σαλτιμπάγκοι από κάποιους αλογομούρηδες; Μα για τόσο στόκους μας περνάτε;
Ποιόν δουλεύετε βρε συμπαθή υπουργέ; Αυτά τα λεφτά ψάχνουμε;
Αφού όμως θέλετε να κάνετε τον Κλουζώ, για πείτε μας εσείς, σε ποιά εταιρεία ακριβώς έδωσε την χορηγία για την εκδήλωση του Ανδρίκου Παπανδρέου το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο;
Σε ποιά εταιρεία εκταμίευσε το ποσό ο κύριος Κλέωνας Παπαδόπουλος; Γιατί ΑΥΤΑ είναι τα λεφτά του μόχθου των Ελλήνων. Παραδοσιακά οι αποταμιεύσεις από παιδιά, τότε που στο σχολείο μας έφερναν τον κουμπαρά… Γιατί εμείς ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!

Για μάθετε κύριε υπουργέ και πείτε μας, μήπως και γλιτώσετε την άτακτη υποχώρηση όταν τα στοιχεία βγουν από αλλού…


Οι Πεντηκοστιανοί είναι εχθροί της εκκλησίας και της Πατρίδος!


ΟΤΑΝ Ο ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ!

Εδώ Κόνιτσα.
Και πάλι μαζί φίλοι μας, για να δούμε αυτή τη φορά τα παθήματα των «Πεντηκοστιανών», οι οποίοι προφανώς δεν είχαν μάθει για το ρεζίλεμα που υπέστησαν οι  «Μάρτυρες του Ιεχωβά», και έτσι δοκίμασαν και οι ίδιοι μέσα στο κατακαλόκαιρο την ζωντανή παρουσία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας στην περιοχή.
Αλλ’ ας ξεκινήσουμε από την αρχή.
Σάββατο μεσημέρι 18 Ιουνίου.
Ένα αυτοκίνητο σταματά στην κεντρική πλατεία Κονίτσης και αποβιβάζονται τρεις κύριοι και δύο κυρίες. Μέχρις εδώ, όλα απολύτως φυσιολογικά και ουδέν σχόλιον.
Άλλωστε τόσος κόσμος είχε έρθει στην μικρή μας πολιτεία την ημέρα αυτή και για τον λόγο ότι στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου επραγματοποιείτο η σύναξη των μελών, απ’ όλη την Ελλάδα,  του Συλλόγου «Ενωμένη Ρωμιοσύνη» (ΕΡΩ).
(Μέρα που βρήκαν να έρθουν και οι «αφιλότιμοι»... Άρα βάσει της θεωρίας των πιθανοτήτων, πόσες πιθανότητες είχαν να έρθουν στην Κόνιτσα για «κήρυγμα», και να πέσουν επάνω α) στη σύναξη του ΕΡΩ και β) στην προετοιμασία της Ιεράς Μητροπόλεως για το συλλαλητήριο περί της «Κάρτας του Πολίτη» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την άλλη μέρα; Θα χρειαστεί προφανώς μεγάλο κομπιούτερ για να βρούμε άκρη στον μαθηματικό προβληματισμό. Και όμως, οι ταλαίπωροι έπεσαν ακριβώς επάνω στην περίσταση. Όλη η Κόνιτσα επί ποδός πολέμου και οι «πράοι» Πεντηκοστιανοί, ως «μαϊντανός», για να αγρεύσουν θύματα! Εδώ ισχύει ο λόγος: «Πού πας ρε φίλε, πού πας; Καλά δεν ήξερες, δεν ρώταγες, όμως, για να μάθεις πριν ξεκινήσεις;».
Η πενταμελής λοιπόν αυτή ομάδα, έβγαλε από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τις εφημερίδες, χωρίστηκε σε δύο ομάδες και ξεκίνησε για το έργο του «ευαγγελισμού».
Ξεκίνησαν να κηρύξουν, όπως έλεγαν, τον Χριστό στην Κόνιτσα. (Βλέπετε στην Κόνιτσα υπάρχει η κελτική λατρεία και οι πιστοί λατρεύουν το δωδεκάθεο, και είχαν ανάγκη να γνωρίσουν ότι υπάρχει και η Χριστιανική Πίστη).
Το τι έγινε;
Α) Άναψαν τα τηλέφωνα, ειδοποιώντας οι πιστοί τους υπευθύνους κληρικούς, με το ειδικό σύνθημα γι’ αυτές τις περιπτώσεις «λύκοι στα πρόβατα».
Β) Οι περισσότεροι πιστοί όταν έρχονται πρόσωπο προς πρόσωπο με τους αυτόκλητους «ιεραποστόλους», τους έλεγαν και με μια δόση αστειότητας ότι χάνουν τον χρόνο τους, τα καύσιμα και τα χρήματά τους, και ότι δεν είναι τώρα καιροί για σπατάλες... Σοβαρά όμως τους παρακαλούσαν να φύγουν από την πλάνη και να επιστρέψουν και να γνωρίσουν καλά την Ορθοδοξία από την οποία κι έφυγαν.
Γ) Δεν έλειψαν βέβαια και αρκετοί που κράτησαν την εφημερίδα που τους πρόσφεραν τα ταλαίπωρα θύματα και ό,τι σχετικό έντυπο. Θα ρωτήσετε τώρα, και με το δίκιο σας, για ποιο λόγο δέχτηκαν να τα κρατήσουν;
Θα εκπλαγείτε όταν ακούσετε την απάντηση, όπως εξεπλάγημεν κι εμείς.
Προ καιρού έχει ξεκινήσει και στην Κόνιτσα ειδική εκστρατεία για την ανακύκλωση του χαρτιού.
Επειδή όμως οι κάτοικοι δέχτηκαν παρατηρήσεις από τους υπευθύνους για την σχετική αδιαφορία τους επί του θέματος, τώρα βρήκαν και αυτοί την ευκαιρία να δείξουν ότι έγιναν καλοί μαθητές και ότι απέκτησαν «οικολογική συνείδηση». Έτσι λοιπόν, όλες οι εφημερίδες και ό,τι σχετικό, έλαβαν την «άγουσαν» για το ροκάνισμα της ανακυκλώσεως. (Μεταξύ μας, οι κάτοικοι φάνηκαν καλοί μαθητές διότι είναι καλοκαίρι. Αν αυτό συνέβαινε τον χειμώνα, τα έντυπα θα ήταν ό,τι έπρεπε για προσανάμματα. Όπως ακριβώς είχε συμβεί με τα έντυπα «Σκοπιά» και «Ξύπνα» των «Μ.τ.Ι». Τι να κάνουμε φίλοι μου, κάποιες φορές οι περιστάσεις μας αναδεικνύουν και οικολόγους... Όχι παίζουμε).
Μια άλλη φαιδρή σκηνή που σημειώθηκε είναι η εξής: Σε κάποιο εστιατόριο της γραφικής μας πόλεως, κάποιοι σύνεδροι του ΕΡΩ, γευμάτιζαν. (Ήταν νομικοί, ιατροί, καθηγητές κ.λπ.). Ε λοιπόν, θεώρησαν οι «απόστολοι της πεντηκοστής» να πάνε σ’ αυτούς για να τους κάνουν «κατήχηση». Φυσικά οι άνθρωποι δεν ήθελαν να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα της παρέας τους και δεν έδιναν σημασία. Οι κύριοι της «πεντηκοστής» επέμεναν. Έως ότου ένας από την παρέα τους λέει: «Ρε παιδιά, πρώτη φορά ήρθα για ν’ απολαύσω την Κόνιτσα, και θα μου το βγάλετε ξινό; Δεν μας ενδιαφέρει. Ή μάλλον, ελάτε σε λίγο στο συνέδριο κι εκεί να τα πούμε ξεκάθαρα»... Για το πότε εξαφανίστηκαν, ούτε και οι ίδιοι κατάλαβαν.
Εν τω μεταξύ κατέφτασαν και οι υπεύθυνοι κληρικοί επί των αιρέσεων. Το τι έγινε; Για να μη σας κουράζουμε, σας παραπέμπουμε να διαβάσετε το τι συνέβη με την επίσκεψη των «Μ.τ.Ι». Περίπου στο ίδιο μοτίβο βρίσκονται οι διάλογοι και οι σπαρταριστές απαντήσεις των θυμάτων.
Τα δε θεμελιώδη ερωτήματα  που έθεταν οι Ορθόδοξοι, έμεναν αναπάντητα.
Οι ταλαίπωροι προσπαθούσαν να αλλάζουν θέματα, αλλά το μόνο που κατόρθωναν ήταν να γίνονται καταγέλαστοι...
Εκεί δε που «έπεφτε τό γέλιο», είναι το εξής: Στην αρχή, οι Πεντηκοστιανοί φαίνονταν ευγενέστατοι και μελιστάλακτοι και την κάθε φράση τους την έκλειναν, κατά την συνήθειά τους, με το «αμήν» και το «αλληλούια». Όταν όμως άρχισαν να πέφτουν βροχή τα ερωτήματα από τους Ορθοδόξους και τα θύματα κατάπιναν τη γλώσσα τους, τότε ως δικός τους αντίλαλος ακουγόταν τώρα από την πλευρά των Κονιτσιωτών που είχαν συγκεντρωθεί. «Αμήν και αλληλούια».
Φυσικά δεν άντεξαν οι καημένοι οι άνθρωποι. Και ξαφνικά έγιναν τα φοβερά αποκαλυπτήρια! Οι μέχρι τη στιγμή εκείνη, ευγενείς και πράοι και ησύχιοι, άρχισαν να ωρίονται, να τα χάνουν, να μη μπορούν να συγκρατήσουν τη γλώσσα τους (κυρίως ο υπεύθυνος), σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ένας εξ αυτών πραγματικά αιφνιδιάστηκε με το κατάντημα του αδελφού του, που όπως ισχυριζόταν πριν έρθει στην Κόνιτσα, είχε λάβει το «βάπτισμα του πνεύματος» και μάλιστα το χάρισμα της «προφητείας» και ιδίως της «πραότητας».
Έφτασε μάλιστα στο σημείο (ο πράος) να κάνει δήθεν με το κινητό ότι καλεί την αστυνομία για παρεμπόδιση «κηρύγματος» (όντως ο τύπος αυτός έβγαζε πολύ γέλιο).
Όταν όμως οι κληρικοί του είπαν ότι θέλουν να έρθει όχι μόνο η αστυνομία, αλλά θα κληθούν και οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες που παρεβρίσκονταν για την κάλυψη των εκδηλώσεων, ότι θα έρθουν και νομικοί και ότι θα ανέβουν όλες οι σκηνές στο You Tube, τότε πραγματικά υπέστησαν πανωλεθρία. Κόντεψαν να μαλώσουν μεταξύ τους και μέσα στη σύγχυση και τον πανικό έψαχναν να βρουν το αυτοκίνητο για «άτακτη φυγή», πράγμα φυσικά που έγινε.
Στην ερώτηση των πιστών, μα που πάτε; Εσείς οι ίδιοι δεν καλέσατε την αστυνομία; Οι απαντήσεις θύμιζαν ανθρώπους, έχοντες προσφέρει «σπονδή στον Βάκχο». (Δηλαδή άνθρωποι όχι του Πνεύματος, αλλά του οινοπνεύματος).
Το δε χειρότερο για την ομάδα ήταν το ότι καθώς έφευγαν, ο αρχηγός τους, ο μέχρι πριν λίγη ώρα «αμήν και αλληλούια», με κατασκότεινο πρόσωπο, από την οργή λόγω του ρεζιλέματος, άφησε την αχαλίνωτη γλώσσα του να υβρίζει. Να υβρίζει χυδαία, βγάζοντας όντως μέσα από την καρδιά του το «πνεύμα του Πείθωνος» που τον είχε κυριεύσει...
Αυτά φίλοι μου, συνοπτικώ τω τρόπω για τους Πεντηκοστιανούς που έκαναν και αυτοί το λάθος να έρθουν στην Κόνιτσα. Και οπωσδήποτε θα το θυμούνται καλά το ωραίο μάθημα που πήραν.

Υ.Γ.: Μετά το πέρας του επεισοδίου, οι κληρικοί προέτρεψαν τους πιστούς να γίνει θερμή προσευχή για τα θύματα και αυτής της αιρέσεως, και ταυτοχρόνως επεσήμαναν το τι θα πει στην πράξη να φύγει κανείς από την μοναδική κιβωτό της σωτηρίας που είναι η Εκκλησία μας. Επίσης, κλήρος και λαός, για μια ακόμη φορά θαύμασαν την αξία της Ορθοδόξου Πίστεώς μας αλλά και την ποιμαντική μέριμνα της Εκκλησίας μας.  
π. Ιωήλ.


Δώστε τους χάπια!

Ψυχολογική υποστήριξη χρειάζονται οι ... μετανάστες!

benefits-groupΈνα σοβαρό πρόβλημα για τους Έλληνες, σοβαρότερο ακόμη και από την οικονομία, είναι αυτό της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας. Και είναι σοβαρότερο, διότι οι εξουσιαστές με την μέθοδο αυτή προσπαθούν να αλλοιώσουν την εθνοφυλετική μας υπόσταση ως λαό και ως έθνος. Καθημερινά από κάθε σημείο της Ελληνικής επικράτειας εκατοντάδες λαθρομετανάστες εισέρχονται ανεξέλεγκτα στην χώρα μας. Ελάχιστοι από αυτούς συλλαμβάνονται και οδηγούνται στους ειδικούς χώρους παραμονής αλλοδαπών. Οι περισσότεροι περιφέρονται ανά την επικράτεια για να καταλήξουν στο τέλος στην Αθήνα, στην πόλη χαβούζα που τυγχάνει να είναι και πρωτεύουσα της πατρίδας μας.
Φυσικά και αναγνωρίζουν όλοι ότι, η λαθρομετανάστευση είναι σοβαρότατο πρόβλημα για την πατρίδα μας. Τα προσκείμενα προς την κυβέρνηση τηλεοπτικά κανάλια σηκώνουν για λίγο το θέμα και στην συνέχεια το κλείνουν, χωρίς να έχει ακουστεί κάποια άποψη η οποία να είναι εναντίον της εισβολής των λαθρομεταναστών. Το υποκριτικό ΠΑΣΟΚ το οποίο ομιλεί σήμερα για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, είναι αυτό το πολιτικό κόμμα το οποίο ψήφισε τον λαθρονόμο Ραγκούση και τον οποίο με μεγάλο ζήλο υποστήριξε. Με την αναπαλαίωση της κυβέρνησης Παπανδρέου μας έφερε ως ΥΠΕΞ τον κ. Σ. Λαμπρινίδη, ο οποίος πριν λίγα χρόνια είχε ζητήσει την νομιμοποίηση όλων των παιδιών των λαθρομεταναστών. Τώρα άραγε ποία άποψη έχει επί του θέματος;
Εξίσου υποκριτικό ήταν το μέτρο το οποίο είχαν εξαγγείλει με φανφάρες, για τον φράκτη στον Έβρο και το οποίο παρέμεινε στα λόγια. Και δηλώνει ο λαλίστατος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος:<< ο φράχτης στον Έβρο δεν θα σταματούσε παρά μόνο μερικές εκατοντάδες παράνομους μετανάστες, αλλά και πάλι θα ήταν επικίνδυνο λόγω των ναρκοπεδίων στην περιοχή>>. Κοροϊδεύουν συνεχώς τον Ελληνικό λαό. Τώρα ο κ. Αντιπρόεδρος θυμήθηκε ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να επαναπατρισθούν. Φυσικά αν πραγματικά το ήθελαν θα μπορούσαν να συμφωνήσουν με τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών για τον επαναπατρισμός τους. Δεν το κάνουν όμως αλλά δήθεν δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για το πρόβλημα. Ας ρωτήσουν όμως τους κατοίκους της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας του κέντρου αλλά και άλλων περιοχών της Αθήνας και θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση για το όψιμο ενδιαφέρον τους.
Μέχρι και ο Δήμαρχος των Αθηνών έχει αγανακτήσει (;) και δηλώνει ότι:<< ο δήμος δεν φυλάει τα σύνορα της χώρας. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και περισσότερα ακόμα>>. Και τα λέει αυτά ένας άνθρωπος ο οποίος από την θέση την οποία κατείχε επί χρόνια, αυτής της προστασίας του πολίτη, δεν επέτρεπε στην Ελληνική Αστυνομία και στο Λιμενικό Σώμα να κάνουν την δουλειά τους, καταγγέλλοντας παραβίαση "δικαιωμάτων" των λαθρομεταναστών. Αυτοί λοιπόν οι υποκριτές προσπαθούν σήμερα να κοροϊδέψουν τους Έλληνες για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.
Όμως η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών δεν έρχεται μόνης της Κουβαλά μαζί της και σωρεία προβλημάτων. Προβλήματα τα οποία προσπαθούν να αποκρύψουν. Έχουν βουλιάξει οικονομικά τα νοσοκομεία από τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα ελλείμματα τα πληρώνει το κορόιδο ο Έλληνας. Τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν υστέρηση εσόδων και ενώ αδυνατούν να πληρώσουν συντάξεις, από την άλλη οργιάζει η ανασφάλιστη και μαύρη εργασία των λαθρομεταναστών. Οι συγκοινωνίες παρουσιάζουν τεράστια ελλείμματα. Κανείς λαθρομετανάστης ο οποίος τις χρησιμοποιεί δεν ακυρώνει το εισιτήριο του. Καλούνται λοιπόν οι συνεπείς επιβάτες οι οποίοι χρησιμοποιούν, αλλά και αυτοί οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν τα μέσα συγκοινωνίας, να πληρώσουν τα ελλείμματα.
Δεκάδες καταστήματα κλείνουν καθημερινά την στιγμή που το παραεμπόριο οργιάζει στους δρόμους και της πλατείες των Αθηνών. Δισεκατομμύρια χάνονται από την μη είσπραξη ΦΠΑ αλλά και των λοιπών νομίμων φόρων από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών. Δώδεκα δις ευρώ κάθε χρόνο χωρίς κανένα έλεγχο, αποστέλλονται στους τόπους καταγωγής των και το χρήμα αυτό, το σκληρό ευρώ, λείπει από την ελληνική αγορά.
Τα προβλήματα από την πορνεία, τα ναρκωτικά είναι τεράστια, οι δε κακοποιοί δεν υπολογίζουν κανένα και τίποτα. Μέσα στους δρόμους μαχαιρώνουν και σφάζουν Έλληνες πολίτες και με τα καλάσνικοφ θερίζουν περιπτερούχους και μικροεπιχειρηματίες για ελάχιστα ευρώ. Η αστυνομία με την συμβολή των πολιτικών κομμάτων έχει τελείως απαξιωθεί ο δε υπουργός ΠΡΟ - ΠΟ έχει εξαφανισθεί και ουδείς γνωρίζει το έργο το οποίο επιτελεί.
Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Οι λαθρομετανάστες μας κουβάλησαν και ασθένειες τις οποίες οι Έλληνες ιατροί είχαν εξαλείψει από την Ελληνική επικράτεια εδώ και χρόνια. Θερίζει η φυματίωση, σε έξαρση είναι οι ηπατίτιδες και άλλες μολυσματικές ασθένειες. Τώρα παρουσιάστηκαν και κρούσματα λέπρας μία ασθένεια η οποία είχε εξαλειφτεί από την πατρίδα μας από το 1950. Πόσοι γνωρίζουν όμως ότι οι λαθρομετανάστες οι οποίοι μας έρχονται από τα πέρατα του κόσμου και κρατούνται στους ειδικούς χώρους παραμονής αλλοδαπών, αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα;
Το Ελληνικό κράτος μπορεί να μην έχει χρήματα για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, για τους αλλοδαπούς όμως "λεφτά υπάρχουν" και μάλιστα είναι και πάρα πολλά. Το διαβάζαμε και δεν το πιστεύαμε! Ετοιμάζονται να προσλάβουν πενήντα τέσσερις, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους για να προσφέρουν ψυχολογική βοήθεια στους λαθρομετανάστες! Σας μεταφέρουμε από το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ της περασμένης εβδομάδος το σχετικό ρεπορτάζ δια του λόγου το αληθές. Γράφει λοιπόν το περιοδικό:
1 εκατ. Ευρώ για... ψυχολογική υποστήριξη!
Πέρα από την πρόσληψη των αλλοδαπών διερμηνέων, από την ανακοίνωση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας της 9ης Φεβρουαρίου του 2011 προέκυψε και η σύναψη συμφωνίας με πενήντα τέσσερις συνολικά κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους οι οποίοι καλούνται - και εκείνοι - να << συνεισφέρουν >> στην κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών. Ως αντικείμενο τους ορίζεται η παροχή << ψυχολογικής υποστήριξης σε παρανόμως εισερχόμενους αλλοδαπούς που κρατούνται σε Ειδικούς Χώρους Παραμονής Αλλοδαπών ή σε οποιανδήποτε άλλο χώρο κράτησης της Ελληνικής Αστυνομίας και τελούν υπό καθεστώς επιστροφής στις χώρες προέλευσης - καταγωγής τους>>, ενώ το ποσό που θα δαπανηθεί για τις υπηρεσίες τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, καθώς, βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, ανέρχεται σε ένα (1) εκατ. Ευρώ!!!
Ένα εκατ. Ευρώ λοιπόν θα πληρώσουν οι Έλληνες, την ώρα που η κυβέρνηση της συμφοράς φέρνει και νέα μέτρα που θα λεηλατήσουν ακόμη περισσότερο τα εισοδήματα μας τα ήδη πετσοκομμένα. Και για την ψυχολογική υποστήριξη των Ελλήνων που δεν έχουν πλέον τα απαραίτητα για να ζήσουν ποιος θα φροντίσει; Το πολιτικό σύστημα έχει πολύ μεγάλες ευθύνες και είναι υπόλογο στον Ελληνικό λαό. Το έχουμε γράψει και άλλη φορά οι πολιτικοί και ο κοινοβουλευτισμός της μεταπολίτευσης, είναι η ταφόπλακα των Ελλήνων. Πρέπει το συντομότερο οι Έλληνες να απαλλαγούν από αυτό το πολιτικό σύστημα. Θα το τολμήσουμε; Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια χρόνου. Ή τώρα ή ποτέ!
Νίκος Παπαγεωργίου


Ο σωτήρας μας κ. Βενιζέλος. Βρε ούστ... καραγκιόζηδες.

Βάζουν “πλαφόν” 300 ευρώ στις αποδείξεις ! – Δείτε τα “δίκαια” μέτρα Βενιζέλου στο Μεσοπρόθεσμο!


Διαβάστε το “δικαιότερο” φορολογικό του Βενιζέλου!
Το πολύ 300 ευρώ επιστροφή φόρου θα κερδίζουν οι φορολογούμενοι από τη συγκέντρωση των αποδείξεων, καθώς το υπουργείο Οικονομικών αλλάζει το σύστημα από την 1η/1/2012 και βάζει “πλαφόν” στο ανώτατο όριο επιστροφής.
Είδαν ότι ο κόσμος ζητά αποδείξεις και δικαιωματικά ζητά επιστροφή που δεν τους συμφέρει.
Μέτρα που για μια ακόμα φορά πλήττουν όσους ..δεν έχουν!
Επιμένουν στην φιλοσοφία ότι οι καλύτεροι πελάτες της αγοράς είναι οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι ..γιατί χαλάνε όλο τους τον μισθό!
Οι άλλοι που τα βάζουν στην άκρη και ζουν πλουσιοπάροχα είναι οι έξυπνοι και ..μάλλον οι κολλητοί! 
Αναλυτικά:
1. Η μείωση του αφορολόγητου ορίου εισοδήματος στα 8.000 ευρώ για ηλικίες από 30 έως 65 ετών. Προβλέπεται να εισπραχθούν 338 εκ. ευρώ το 2011 και 1,012 δισ. ευρώ το 2012.
2. Η επιβολή ανώτατου ορίου επιστροφής φόρου με αποδείξεις στα 300 ευρώ και κατάργηση του 10% της επιστροφής φόρου με τον τρόπο αυτόν από 1.1.2012.
3. Η ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα από την οποία για το 2011 προβλέπεται να εισπραχθούν 1, 380 δισ. ευρώ
4. Η ειδική εισαγωγή του ειδικού τέλους για τους ελεύθερους επαγγελματίες, από το οποίο προβλέπεται να εισπραχθούν 400 εκ. ευρώ το 2012.
5. Η αύξηση των τεκμηρίων διαβίωσης για όλους τους φορολογουμένους από τα οποία προβλέπεται να εισπραχθούν 220 εκ. ευρώ το 2012.
6. Η αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 23% από 1 Σεπτεμβρίου 2011 από την οποία προβλέπεται να εισπραχθούν 300 εκ. ευρώ φέτος και 700 εκ. ευρώ το 2012
7. Η αλλαγή στο φόρο ακίνητης περιουσίας ΦΑΠ με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στα 200.000 ευρώ από 400.000 ευρώ σήμερα από την οποία προβλέπεται να εισπραχθούν 445 εκ. ευρώ το 2012.
8. Έσοδα από τη ρύθμιση στα αυθαίρετα τα οποία θα είναι 300 εκ. ευρώ φέτος και 200 εκατ ευρώ το 2011
9. Αλλαγή στη δομή της φορολογίας καπνού, η οποία θα οδηγήσει σε αύξηση της τιμής των τσιγάρων. Προβλέπεται να εισπραχθούν 150 εκ. ευρώ το 2011 και 150 εκατ ευρώ το 2012.
10. Έσοδα από τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης 250 εκ. ευρώ το 2011 και 315 εκ. ευρώ το 2012.
11. Αύξηση των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων τα οποία θα αποφέρουν 100 εκ. ευρώ φέτος.
12. Έκτακτη εισφορά σε οχήματα μεγάλου κυβισμού, μεγάλης αξίας ακίνητα, σκάφη και πισίνες από τα οποία προβλέπεται να εισπραχθούν 150 εκ. ευρώ φέτος.
13. Βαθμιαία εναρμόνιση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης με το φόρο στο πετρέλαιο κίνησης. Από την αύξηση αυτή θα προέλθουν έσοδα 188 εκ. ευρώ εφέτος και 404 εκ. ευρώ το 2012.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More