5.1.10

Τι συμβαίνει με τον βιασμό και δολοφονία της νεαρής κοπέλας ;;;;




Κοντεύουν να συμπληρωθούν 4 μέρες από την άγρια δολοφονία της νεαρής κοπέλας στην Γκράβα και καμιά νεότερη ενημέρωση σχετικά με την εθνικότητά της. Όχι ότι έχει σημασία - το κτηνώδες έγκλημα δεν αλλάζει - ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ;

Σήμερα μας "αποκάλυψαν" ότι....... την άτυχη κοπέλα την ΒΙΑΣΑΝ πριν την δολοφονήσουν με τον πιο κτηνώδη τρόπο και την πετάξουν σαν σκυλί στο δρόμο.


Χρειάστηκαν 4 εικοσιτετράωρα για να μας "αποκαλύψουν" τον βιασμό ενώ εμείς το φωνάζαμε από την πρώτη στιγμή. Τα ρούχα της ήταν πεταμένα εδώ κι εκεί και την πετάξαν ΓΥΜΝΗ στο δρόμο σαν τσουβάλι.


Ο πατέρας της έχει ήδη ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ από τη την πρώτη μέρα. ΣΥΝΕΠΩΣ γνωρίζουν την εθνικότητά της ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ. Και όμως ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ασχολούμενοι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ με τον Χιλιανό που επιτίθετο σε ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑ στο χέρι με σκοπό να τους ληστέψει και αν αντιστέκοντο ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ προκειμένου να πάρει ότι είχαν επάνω τους. Νέος ιεροεξεταστής ο Χρυσοχοΐδης έβγαλε και ΠΟΡΙΣΜΑ για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ συνέβη με τους ειδικούς φρουρούς. Ξέχασε φαίνεται το ΦΙΑΣΚΟ που έπαθε η πρώην κυβέρνηση για το ΔΗΘΕΝ κοράνι όπου κάηκε πάλι η Αθήνα. Κι εκείνοι βιάστηκαν και ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΑΝ.Κι ο Σύριος που τότε δήλωνε Ιρακινός - για να πάρει άσυλο- ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ.


ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ;


ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ....ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΣ Η ΚΤΗΝΗ ΚΟΠΕΛΑ.


Έχουμε ενημέρωση πως ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ. Αυτούς βέβαια δεν έχουμε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ οτι θα τους δώσουν στην ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ πριν περάσουν το ανθελληνικό νομοσχέδιο περί ιθαγένειας και ψήφου σε ΛΑΘΡΟμετανάστες.Γιατί αυτή την φορά έξω από τη ΓΑΔΑ δεν θα μαζεύονταν οι 50 συνήθεις επαγγελματίες "αντιρατσιστές" που τους επιχορηγεί το κάθε ανθελληνικό συνάφι ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και δεν θα τους ΕΣΩΖΕ ΤΙΠΟΤΑ.


ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΜΑΝΑ, Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ στην θέση της άγρια δολοφονημένης και ΒΙΑΣΜΕΝΗΣ κοπέλας.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.


ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


ΟΣΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΣΟ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.


ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΑΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΝΥΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ


ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;


Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ


ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖαίου) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;


ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ;


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΡΑΖΕΙ


ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.


ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΥΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


Προς σοσιαλιστούληδες…

Ακούστε σοσιαλιστούληδες…

Ακούστε «δημοκράτες», «αγωνιστές», «προοδευτικοί», «αγνοί» ΠΑΣΟΚοι ψηφοφόροι.

Είστε για τα πανηγύρια.

Τόσα χρόνια σας ταΐζουν πράσινα φύκια κι ακόμα δεν πήρατε χαμπάρι.Σας πουλάνε το ίδιο παραμύθι με το μπαμπούλα της «κακιάς δεξιάς» και συνεχίζετε να ψηφίζετε δεξιά (κακιά, μοχθηρή, νεοταξική, «πολυπολιτισμική», παγκοσμιοποιημένη) μεταμφιεσμένη σε «λαϊκό κίνημα».

Σας πετάξανε ξεροκόμματα, καμιά θεσούλα, κανένα ρουσφετάκι και πουλήσατε την Ελλάδα που κάποτε τη θέλατε για τον εαυτό σας γιατί «ανήκει στους Έλληνες».

Τα ψέμματα τελειώσανε μωρά μου. Τέλος τα ρουσφέτια. Το «κίνημά» σας ούτε για αφισσοκολλητές δεν σας θέλει πια.

Τώρα έχει τσάμπα όσους Αλβανούς, Πακιστανούς, Νιγηριανούς κτλ χρειάζεται.

Εσείς του χρησιμεύετε μόνο ως φορολογούμενοι.

Είστε για τα μπάζα.


Προς δεξιούληδες...


Ακούστε δεξιούληδες...


Ακούστε "θετικοί", "συντηρητικοί", "νοικοκυραίοι", "αγνοί" νεοδημοκράτες ψηφοφόροι.

Είστε συνένοχοι.

Οι ΠασοκοΣυριζοΚΚέδες έχουν συνέπεια. Είπαν "Ελλάς τέλος" και το εννοούν. Και εργάζονται νυχθημερόν για να το πετύχουν.

Εσείς όμως;

Είστε τραγικοί.

Τρέξατε να ψηφίσετε τον υπερΈλληνα Αντώνη και τους "πατριώτες" του, οι οποίοι για την επικείμενη νομιμοποίηση των εποίκων... μόκο! (τι να πουν; αφού συμφωνούν!)

Εσείς; Κι εσείς μόκο; Θα τους αφήσετε; Όχι τους Πασόκους. Για τους δικούς σας λέω.

Οι έποικοι είναι εκατομμύρια, το εκλογικό σώμα αλλάζει σύσταση. Βάλτε τώρα την ψήφο σας εκεί που ξέρετε... Δεν μετράει πια...

Είστε αξιοθρήνητοι.


Η επαλήθευσης .


απο τον ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ

Η προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ επικεντρώθηκε κύρια σε δύο συνθήματα, στο "Λεφτά υπάρχουν" και στο "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε".


Για το πρώτο μάλλον πρέπει να υποθέσουμε .......ότι παρ'όλη την αναζήτηση ακόμη δεν βρήκανε μαζεμένα λεφτά πουθενά. Και γι' αυτό επιχειρούν να συνεχίσουν να τα παίρνουν από αυτούς που δεν έχουν εισοδήματα (μισθωτούς - συνταξιούχους). Αντί να καταργήσουν θέσεις χρυσοκάνθαρων διευθυντών παραδιευθυντών συμβούλων και άπειρων Προέδρων, εξαγγέλλουν μειώσεις μισθών σε υπαλλήλους που παίρνουν 2000 μικτά.

Αντί να καταργήσουν τα φτωχά, από πλευράς ενδιαφέροντος και θεαματικότητας κρατικά κανάλια τηλεόρασης, συνεχίζουν να σκορπάνε σε εξοργιστικές μισθοδοσίες (ή αργομισθίες) εκατομμύρια.

Αντί να μειώσουν με απόφαση τους προκλητικούς μισθούς κρατικών στελεχών ή στελεχών Δημόσιων Οργανισμών, δείχνουν να επιχαίρουν με τις ανούσιες και ανόητες εθελοντικές μειώσεις αμοιβών (κατά 15%) που ανακοινώνουν (σαν στάχτη στα μάτια) κάποια από αυτά τα στελέχη.

Αντί να φροντίσουν να βάλουν κανόνες στο βρώμικο παιχνίδι των ΜΜΕ, χαρίζουν Blackberries.

Μου θυμίζεται κύριοι της κυβέρνησης, την διαφήμιση με τον τελωνιακό που απορροφημένος με την σοκολάτα που έτρωγε δεν έβλεπε τα κρυφά εισαγώμενα αγαθά αλλά κατάφερε να συλλάβει (όταν τέλειωσε το μασούλημα) μια γιαγιά για κάτι τελείως ασήμαντο.

Για το δε δεύτερο σύνθημα μάλλον επιβεβαιώνεται το "βουλιάζουμε" όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από διάφορες παραθαλάσιες περιοχές της πατρίδας μας:

Από τον τύπο διαβάζουμε ότι η θάλασσα "βγήκε στη στεριά" σε αρκετές περιοχές της χώρας.Πλημμυρισμένες είναι πολλές περιοχές – κυρίως νησιά στο ανατολικό Αιγαίο – με τη στάθμη των υδάτων να μην κατεβαίνει, όπως ανέφεραν τοπικοί φορείς.Σε Λευκάδα, Ιθάκη, Χίο, Μπούκα Αμφιλοχίας, Ρίο ανέβηκε η στάθμη των υδάτων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, παραλιακοί δρόμοι και πλατείες.

Αφού τα λεφτά τα ψάχνουμε σε λάθος μέρος και αφού δεν έχουμε το θάρρος να αλλάξουμε................

μάλλον θα βουλιάξουμε!!!


Τα ελληνοαλβανόπουλα .......

Όταν τα Αλβανοελληνόπουλα του Αλβανοπασόκ, εκφράζουν το "αίσθημα του ανήκειν"


Από δελτίο των 11

Ένα ελληνόπουλο 16 ετών χαροπαλεύει σε νοσοκομείο στον Βόλο, χτυπημένο από «Αλβανόπαιδες», που πηγαίνουν σε «ελληνικό σχολείο» , μιλάνε την ελληνική γλώσσα , και θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, φορά με το νομοσχέδιο των ΜΚΟ του Αλβανοπασόκ.Τα μέσα ενημέρωσης του εργολαβιστάν αποκρύπτουν την είδηση.
Παραμονή πρωτοχρονιάς, ενώ διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο του Βόλου , έγινε μια μικροφασαρία στο μαγαζ,ί μεταξύ δύο 16χρονών Ελλήνων με δύο συνομηλίκους τους Αλβανούς.
Μετά όταν βγήκαν τα ελληνόπουλα , τα περίμεναν 10 Αλβανοί ηλικίας από 18 και πάνω, και άρχισαν να τους χτυπάνε και οι 10!
Τα 2 ελληνόπουλα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον έναν που δέχθηκε χτύπημα με αλυσίδα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί 8 ώρες χειρουργείο, να βρίσκεται σε κώμα και να χαροπαλεύει στην εντατική.
Η αστυνομία του κ.Προ-πο δεν έχει περιλάβει το γεγονός ούτε στο δελτίο συμβάντων.
Σπ.Χ
Και αυτοί όλοι να γίνουν Έλληνες κύριε υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ για να έχετε ήσυχη την συνείδηση σας αφού Έλληνες  θα σπάνε τα κεφάλια ελλήνων .
Νίκος Αγαπηνός . 


Έτσι που πάμε θα γεμίσουν οι φυλακές … αστυνομικούς




απο το antinew

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τις συλλήψεις αστυνομικών ή τις εντολές για να τεθούν σε διαθεσιμότητα άλλοι δεν έχει προηγούμενο. Κι ενώ η κυβέρνηση μιλά για αποσυμφόρηση των φυλακών, έτσι όπως πάμε θα γεμίσουν οι φυλακές με...... αστυνομικούς και θα βγουν έξω οι κακοποιοί.
Το δόγμα Χρυσοχοϊδη περί μηδενικής ανοχής της αστυνομικής αυθαιρεσίας ακούγεται ωραίο. «Πουλάει», στην καθομιλουμένη, στον κόσμο που δεν ανέχεται την εξουσία και της αυθαιρεσία αυτής. Ομως, εδώ τίθενται δύο θέματα:
1. Ξαφνικά, με την επανεμφάνιση Χρυσοχοϊδη στην οδό Κατεχάκη, όλοι οι αστυνομικοί αποφάσισαν να δέρνουν αλλοδαπούς, να τραβούν μαχαίρια και πιστόλια, να κάνουν τους τσαμπουκάδες, να είναι μέλη συμμοριών και γενικά να είναι έκνομοι.
2. Μήπως του Ελληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει και με την παραμικρή εκτροπή αστυνομικού πάει η καταγγελία σύννεφο επί δικαίων και αδίκων, εκμεταλλευόμενοι προφανώς και τα νέα ήθη της νέας κυβέρνησης;
Οχι ότι όλοι οι αστυνομικοί περιμένουμε να γίνουν ξαφνικά άγγελοι. Και κλέφτες θα υπάρχουν, και βασανιστές και ψευτόμαγκες, όπως υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα. Και φυσικά κανείς μας δεν μπορεί να ανεχθεί ξυλοδαρμούς και βασανισμούς πολιτών, είτε Ελλήνων είτε αλλοδαπών.
Όμως, ο κ. Χρυσοχοϊδης το έχει παρακάνει. Εκμεταλλευόμενος ακριβώς ότι ειδήσεις όπως αυτές για το Α.Τ. Ακροπόλεως «πουλάνε» στις ειδήσεις των 8 και στις –έτσι κι αλλιώς ελεγχόμενες- εφημερίδες αποφάσισε να το παίξει Ρομπέν των αδυνάτων.
Ο κ. Υπουργός μας θυμίζει τους Αδιάφθορους που κυνηγάνε τους κακούς αστυνομικούς και σώζουν τους αδύναμους πολίτες. Αυτό έκανε και με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Χιλιανού στο Α.Τ. Ακροπόλεως. Επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο πίσω από το γεγονός αυτό, μπορούμε και να ασκήσουμε ανάλογη κριτική στον κ. Χρυσοχοϊδη.
Εμφορούμενος από έναν περίεργο Ναπολεοντισμό αποφάσισε, λέει, να ξεκαθαρίσει την ΕΛ.ΑΣ. από τους κακούς αστυνομικούς. Βγαίνει στα δελτία, στέλνει ανακοινώσεις και με πομπώδες ύφος δηλώνει ότι δεν θα ανεχθεί τέτοια περιστατικά. Ετσι, κάθε μέρα έχουμε κι από ένα περιστατικό αστυνομικής «αυθαιρεσίας» από αυτά που συγκινούν τον φτωχό και απροστάτευτο πολίτη. Εκεί ποντάρει ο κ. Χρυσοχοϊδης, σ’ αυτό το κοινό απευθύνεται και έτσι χτίζει το πολιτικό του μέλλον.
Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ο κ. Υπουργός πρέπει να απαντήσει στα εξής απλά ερωτήματα:
1. Τι έκανε όταν στις πορείες του Πολυτεχνείου και της επετείου από το θάνατο του Αλέξη καταπατήθηκαν βάναυσα οι ελευθερίες των πολιτών; Γιατί εκεί δεν ήταν τόσο ευαίσθητος για να πάρει κεφάλια; Μήπως επειδή δεν έγιναν επεισόδια, οπότε ισχύει το ρηθέν «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;»
2. Ο ίδιος δεν ήταν που είπε ότι βρήκε διαλυμένη την Αστυνομία και στη συνέχεια στηρίχθηκε σ’ αυτήν για τις δύσκολες ημέρες; Τι έχει να απαντήσει στις φήμες ότι το σώμα της Αστυνομίας «βράζει» καθώς πολλοί ένστολοι φοβούνται ακόμη και να κρατήσουν το γκλομπ μήπως και κατηγορηθούν για αυθαιρεσία;
3. Είναι αλήθεια ότι ακόμη και ανώτατοι αξιωματικοί, από αυτούς που δεν ελέγχει, πνέουν μένεα εναντίον του με τις δηλώσεις του και την τάση του να εμφανίζεται δημοκρατικότερος των δημοκρατών, που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του;
4. Πότε θα σταματήσει αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι και το «περιτύλιγμα» που μας σερβίρει με σκοπό τη θέση που θέλει στη μετά Παπανδρέου εποχή; Δεν είναι καλύτερα να φτιάξει την Αστυνομία που είναι όντως διαλυμένη, με μισθούς πείνας και με παντελή έλλειψη εξοπλισμού; Πότε θα σταματήσει να κατηγορεί τους προηγούμενους και να αρχίσει να παράγει πολιτική;
Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, εννοείται ότι κάθε περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι καταδικαστέο. Μπορεί να συμβεί και σε εμάς ή σε κάποιον δικό μας, ό,τι συμβαίνει σε πολλούς που προσάγονται στα αστυνομικά τμήματα. Αλλά μαθήματα δημοκρατίας δεν ανεχόμαστε από κανέναν.


Μπάχαλο θα κάνουν και τα στρατιωτικά νοσοκομεία;;


 


Στρατός στην υπηρεσία του πολίτη...λέει ο Βενιζέλος.Να υποθέσω του αλλοδαπού πολίτη ή θα είμαι καχύποπτος;;

Σε στρατιωτικά νοσοκομεία θα μπορούν να νοσηλεύονται και ασφαλισμένοι άλλων ταμείων, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Ευ.Βενιζέλος, κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Δεσμεύτηκε ότι θα ενισχυθούν με προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, ενώ θα γίνουν προσπάθειες για εξυγίανση των οικονομικών τους.
Οταν τα δημόσια νοσοκομεία είναι γεμάτα ράντζα,είναι πράγματι ‘σκανδαλώδες’ τα στρατιωτικά νοσοκομεία να νοσηλεύουν με άνεση μόνο το γκέτο των οικογενειών των στρατιωτικών. Άριστοι δε γιατροί που εργάζονται σε αυτά,να είναι καταδικασμένοι να μην προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πολίτες που δεν ανήκουν στο ευρύτερο στρατιωτικό σώμα.


Ελληνοφοβία .

ΛΑ.Ο.Σ.: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διακατέχονται από ελληνοφοβία και ρατσισμό


«Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ διακατέχονται από ελληνοφοβία και ρατσισμό. Ελληνοφοβία γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις των Ελλήνων στο θέμα των μεταναστών και ρατσισμό γιατί στερούν από τον Έλληνα το δικαίωμα του δημοψηφίσματος. Σίγουρα λάθος αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία».
Τα παραπάνω υποστήριξε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και επεσήμανε ότι «τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό δεν τον ενδιαφέρει αν πίσω του σύρεται η ΝΔ, αλλά αν η ΝΔ είναι υπέρ της δημοκρατίας και του δημοψηφίσματος και εναντίον του ρατσισμού έναντι των Ελλήνων και της ελληνοφοβίας που διακρίνει τις επιλογές του


Κουτσοί στραβοί....

Κουτσοί στραβοί....τα βάζουν με την Αστυνομία.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!


ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΩΡΟ ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ.

Έρευνα για την καταγγελία του ξυλοδαρμού του 25χρονου Σενεγαλέζου, Τζίλι Ντάου, κρατούμενου στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως διέταξε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Νίκος Σερέτης.
Ο 25χρονος μικροπωλητής, που αναφέρει ότι συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Καπνικαρέας ενώ γύριζε στο σπίτι του χωρίς εμπορεύματα, κατήγγειλε στην "Ε" ότι αφού τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, πέντε αστυνομικοί τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του, του έδεσαν τα χέρια και στη συνέχεια τον χτυπούσαν με κλομπ και γροθιές, ενώ προέβησαν και σε άλλες κακοποιήσεις σε βάρος του.
Όπως αναφέρει ο Τζίλι Ντάου, τις σκηνές κατέγραφαν κάποιοι από τους αστυνομικούς με τα κινητά τους τηλέφωνα. Στη διαταγή του, ο αττικάρχης ζητάει να διαπιστωθεί το αληθές της καταγγελίας και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός, καθώς και ποιοι είναι οι δράστες, προκειμένου να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις εφόσον διαπιστωθεί η ενοχή τους.
Κύριε υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ νέα υπόθεση για να αρχίσετε πάλι τις δηλώσεις εναντίον των Ράμπο αστυνομικών και τις αποτάξεις . Τελικά με τους ρυθμούς που λειτουργείται προβλέπουμε να μη μένει άνθρωπος στην αστυνομία και εσείς να παθαίνεται υπερκόπωση από την πολύ δουλεία .
Νίκος Αγαπηνός .       


Νέος μετανάστης μπουμπούκι .

Βούλγαρος ασελγούσε σε 5χρονο κοριτσάκι


Σε ασελγείς πράξεις εις βάρος ενός 5χρονου κοριτσιού κατηγορείται ότι προέβαινε ένας 34χρονος Βούλγαρος, όταν η μητέρα του αναχωρούσε για την εργασία της.
Την καταγγελία για τις αποτρόπαιες πράξεις, τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική πράξη, έκανε στην Ασφάλεια Πάτρας η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς.
Ο 34χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του, χωρίς ωστόσο να τις αιτιολογήσει.
Θέλετε λοιπόν να ελληνοποιήσουμε και άλλους τέτοιους τύπους για να μη μείνει τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα . Να είσθε σίγουροι κύριοι εξουσιαστές ότι αυτή τη φορά τα σχέδιά σας δεν θα περάσουν γιατί θα έχετε ολόκληρο  τον Ελληνικό λαό εναντίον σας .   
Νίκος Αγαπηνός .


Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Quo vadis?


Από την ημέρα που ορκίστηκες Υπουργός κι ανέβηκε στην καυτή καρέκλα σου, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δε χάνεις ευκαιρία για να διαλαλείς προς πάσα κατεύθυνση ότι είσαι κατά βάση Υπουργός Προστασίας του Μετανάστη, Υ.ΠΡΟ.ΜΕ, κι όχι Υπουργός Προστασίας του Έλληνα πολίτη ή έστω του κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Και δε χάνεις ευκαιρία για να διαλαλήσεις το μένος σου εναντίον των αστυνομικών, αρπάζοντας μεμονωμένα περιστατικά κακής συμπεριφοράς κάποιων ένστολων, χωρίς μάλιστα να περιμένεις να αποφανθεί πρώτα η Δικαιοσύνη. Δε χάνεις ευκαιρία για να τους ταπεινώσεις και να τους υπονομεύσεις το ήδη χαμηλό έως ανύπαρκτο ηθικό, διαπομπεύοντας τους δημόσια. Προφανώς δε γνωρίζεις ούτε τι κάνεις ούτε πού το πας. Εμείς όμως γνωρίζουμε: Είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, το πας στην πλήρη διάλυση της Αστυνομίας και στην ενθάρρυνση πλήρους ασυδοσίας των αλλοδαπών κακοποιών.


Με αφορμή τα όσα λέγονται και γράφονται για τα Ίμια......




Από το βιβλίο του Σάββα Καλεντερίδη "Παράδοση Οτζαλάν - Η ώρα της αλήθειας", το κεφάλαιο "Τα Ίμια και ο Οτζαλάν":

"Απ' ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, όταν άρχισε να ανεβαίνει η ένταση στα Ίμια, οι Τούρκοι στρατηγοί είχαν συσκεφθεί στο τουρκικό επιτελείο και είχαν προβεί στην εκτίμηση ότι υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο, οι ίδιοι ήσαν εντελώς ανέτοιμοι να χειριστούν στρατιωτικά μια κρίση και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν ήταν σε θέση να διεξάγουν έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο. Θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή γι' αυτούς. Από την άλλη πλευρά, αν ήθελαν να θέσουν θέμα αμφισβητούμενων νησιών, είχαν μια σειρά από άλλα νησιά να το κάνουν. Τα Ίμια ήσαν τα πλέον ακατάλληλα, αφού η Τουρκία τα είχε παραχωρήσει με συμφωνία στην Ιταλία και αυτή με τη σειρά της, τα παραχώρησε πάλι με συμφωνία στην Ελλάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που λίγες μέρες μετά ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ισμαήλ Χακκί Καράνταϊ, αναφερόμενος στην κρίση των Ιμίων, δήλωνε: "Ήταν ένα στρατηγικό λάθος".
Ο Σημίτης, πρωθυπουργός δύο ημερών, χωρίς ψήφο εμπιστοσύνης, δεν κατάφερε να χειριστεί αποτελεσματικά την κρίση και στην ουσία κρεμόταν από τις διαθέσεις των Αμερικανών. Από τη μια μεριά η Τουρκία, η οποία παρόλο που ήταν σε μειονεκτική θέση από πλευράς συσχετισμού δυνάμεων στην περιοχή, έθετε προκλητικά τελεσίγραφα προς την Ελλάδα με την απειλή βίας, και από την άλλη ένας άπειρος πρωθυπουργός, που δεν είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης. Ας δούμε όμως την κατάσταση.
Στα Ίμια ήμασταν σαφώς σε πλεονεκτική θέση, αφού, αφ' ενός μεν είχαμε με το μέρος μας το διεθνές δίκαιο και αφ' ετέρου ο συσχετισμός των ναυτικών δυνάμεων που είχαν καταπλεύσει στην περιοχή ήταν υπέρ ημών. Στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρο το Αιγαίο ο ελληνικός στόλος κυριαρχούσε. Στον Έβρο ήμασταν απολύτως ασφαλείς και σε σαφώς πλεονεκτική θέση, αφού γνωρίζαμε ότι οι Τούρκοι δεν μπορούσαν να κινήσουν ούτε ένα άρμα, λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων, που είχαν καταστήσει όλα τα δρομολόγια των αρμάτων αδιάβατα. Την ίδια στιγμή όλες οι μονάδες του ελληνικού Δ΄ Σώματος Στρατού είχαν κινητοποιηθεί άμεσα και βρίσκονταν έγκαιρα στις θέσεις που προβλέπουν τα σχέδια, σε ποσοστό 100%.Σε επίπεδο προετοιμασίας και κινητοποίησης κρατικών μηχανισμών, ήμασταν μερικές μέρες μπροστά από τους Τούρκους, λόγω της διακλαδικής άσκησης "Αλέξανδρος - 99", που ήταν σε εξέλιξη. Από την άλλη πλευρά, τα δύο από τα τέσσερα αρματαγωγά των Τούρκων ήσαν εκτός ενεργείας για διάφορους λόγους, άρα οι Τούρκοι δε μπορούσαν να πραγματοποιήσουν αμφίβια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας. Δεν μπορούσαν να κάνουν πόλεμο δηλαδή.
Και ενώ η Ελλάδα είχε το πλεονέκτημα σε επίπεδο στρατιωτικής δύναμης, δεχόταν από την Τουρκία προκλητικά τελεσίγραφα με την απειλή χρήσης βίας. Και αντί να διαπραγματευτεί πολιτικά την υπεροχή που είχε σε στρατιωτικό επίπεδο, τελικά, υποχώρησε. Τι να πεις! Κανείς δε θέλει πόλεμο, αλλά και κανείς δεν μπορεί να ακυρώνει την υπόσταση και τις βασικές αρχές λειτουργίας ενός κράτους. Και όταν ένα άλλο κράτος προσπαθεί να σου αποσπάσει πολιτικά οφέλη με απειλή χρήσης βίας, δεν υποχωρείς άτακτα, τη στιγμή μάλιστα που έχεις και το πλεονέκτημα στον τομέα αυτό.
Ανεξάρτητα με το ποιος και γιατί προκάλεσε την κρίση, τα Ίμια ήταν μια ευκαιρία να πάρουν οι Τούρκοι ένα ιστορικό μάθημα και να συμμορφωθούν με αυτά που επιβάλλει η διεθνής νομιμότητα και ο πολιτισμένος κόσμος. Και δεν υπονοώ φυσικά τον πόλεμο, αλλά τη σωστή διαχείριση της κρίσης, που θα ξεγύμνωνε τις αδυναμίες της Άγκυρας, που ήταν πολλές. Όλα αυτά όμως δεν μπορούσε να τα δει και να τα αξιολογήσει η νεοσύστατη κυβέρνηση και ο άπειρος, χωρίς ψήφο εμπιστοσύνης, πρωθυπουργός. Δεν μπόρεσε να δει την Ελλάδα και την ιστορία της και εξέλαβε τα γεγονότα ως μια συνωμοσία εναντίον του. Είδε το δένδρο και δεν είδε το δάσος."


Μακάριος-Κυπριανού απέρριπταν διζωνική




Από όλα αυτά τα ντοκουμέντα αποδεικνύεται αβίαστα ότι είναι ανακριβής ο ισχυρισμός του Προέδρου Χριστόφια ότι η διζωνική έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο Μακάριο και τον Σπύρο Κυπριανού. Αποδεικνύεται ότι όχι μόνο οι δύο Πρόεδροι δεν αποδέχτηκαν τη διζωνική, αλλά την απέρριψαν και δεν αποδέχοντο να αποτελέσει βάση συνομιλιών.

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Μέσα από τα προσφάτως αποκαλυφθέντα έγγραφα του Φόρεϊν Όφις, για το 1979, καταδεικνύεται ότι ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ούτε ο Σπύρος Κυπριανού είχαν αποδεχθεί τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Προέδρου Χριστόφια. Και η πρώτη φορά, κατά την οποία έγινε αναφορά από κυπριακής πλευράς στον όρο διζωνική, ήταν μετά το θάνατο του Μακαρίου, τον πρώτο καιρό της ανάληψης της προεδρίας από τον Σπύρο Κυπριανού, από τον τότε Υπουργό Εξωτερικών, Γιαννάκη Χριστοφίδη.

Μάλιστα, η αναφορά έγινε εν αγνοία του Σπύρου Κυπριανού, ο οποίος, σύμφωνα, με το Νίκο Ρολάνδη, του ανέθεσε, να ζητήσει από το Γιαννάκη Χριστοφίδη, να του εξηγήσει, πώς προχώρησε σε αυτή την αναφορά. Στα βρετανικά έγγραφα αναφέρεται ότι τα προβλήματα που άρχισαν να παρουσιάζονται στις διακοινοτικές συνομιλίες (συνάντηση των δύο συνομιλητών Γεώργιου Ιωαννίδη και Σουλεϊμάν Ονάν, 18 Ιουνίου 1979) οφείλονται στην επιμονή της τουρκοκυπριακής πλευράς όπως η αρχή της διζωνικότητας και το θέμα της ασφάλειας των Τουρκοκυπρίων υιοθετηθούν ως αποφασισθέντα στοιχεία της Συμφωνίας Μακαρίου-Ντενκτάς. Ο Ελληνοκύπριος συνομιλητής, όμως, αρνήθηκε ότι αυτά τα στοιχεία είχαν υιοθετηθεί στη Συμφωνία. Και όντως δεν αναφέρετο στη Συμφωνία η ορολογία «διζωνική». Ο Ντενκτάς, φυσικά, αργότερα, ισχυρίστηκε ότι η Συμφωνία προνοούσε για διζωνική ομοσπονδία αλλά ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε «να αποφευχθούν λέξεις και όροι που θα δημιουργούσαν μια δύσκολη κατάσταση ανάμεσα στην κοινότητα».

Όμως, είναι γνωστές οι ψευδολογίες στις οποίες κατέφευγε ο τότε κατοχικός ηγέτης προκειμένου να διαστρεβλώσει και να αντλήσει πολιτικά οφέλη, ώστε δεν μπορεί να δοθεί πίστη στους ισχυρισμούς του.


Εμπόδια στην ένταξη της Τουρκίας .....

Εμπόδιο στο δρόμο της Τουρκίας για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση

 
Ένα νέο εμπόδιο στο δρόμο της Τουρκίας για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) υψώθηκε, αυτήν τη φορά από τη Βουλγαρία, η οποία απαιτεί από την Τουρκία την καταβολή 10 δισ. δολαρίων ως αποζημίωση για την ακίνητη περιουσία που εγκατέλειψαν οι Βούλγαροι κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προεδρίας της Βουλγαρίας, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ, ανακοίνωσε ότι η λύση του προβλήματος αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή συνέχιση της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας στην Ε.Ε. και ότι γίνονται εργασίες για τη συγκέντρωση στοιχείων από τους κληρονόμους των Βουλγάρων, οι οποίοι εγκατέλειψαν το 1913 την Τουρκία, καθώς και από τα αρχεία του βουλγαρικού κράτους.

Ο Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Τουρκία δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, οι οποίες προβλέπονται στη συμφωνία της Άγκυρας του 1925».



«Ίμια: Τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών».



Διαχείριση κρίσης και αποφάσεις

Του Χρήστου Ιακώβου
Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Μελετών


Η εκτεταμένη χρήση ανεκδότου αρχειακού υλικού σε ένα βιβλίο για την παρουσίαση μίας περιπτωσιολογικής κρίσης αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη συνακόλουθη επαλήθευση, μέσα από αυτή, των θεωρητικών συμπερασμάτων από τους μελετητές που αναλύουν την εξωτερική πολιτική και την λήψη αποφάσεων. Το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο των δημοσιογράφων Μιχάλη Ιγνατίου και Αθανασίου Έλλις, «Ίμια: Τα Απόρρητα Τηλεγραφήματα των Αμερικανών» (Εκδόσεις Λιβάνη, 2009), εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία.

Τα απόρρητα έγγραφα του Αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών, που έρχονται για πρώτη φορά στο φως, αποκαλύπτουν μία αλυσίδα διαπραγματεύσεων, συμβατικής διπλωματίας, μεταξύ Αμερικανών αξιωματούχων και αξιωματούχων εξ αμφοτέρων των εμπλεκομένων μερών (Ελλάδος-Τουρκίας) κατά τη διάρκεια της κρίσης. Τα έγγραφα είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά της δέσμευσης που έλαβε ο τότε υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, Θεόδωρος Πάγκαλος, υποχωρώντας στις πρώτες πιέσεις των Αμερικανών για την απόσυρση της Ελληνικής σημαίας από τα Ίμια, στο πρώτο μάλιστα στάδιο της διαπραγμάτευσης το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου 1996 («Οι ισχυροί άνεμοι θα καταστρέψουν τη σημαία και η Ελλάδα δεν θα την αντικαταστήσει»). Ήταν η πρώτη Ελληνική υποχώρηση σε μία σειρά άλλων που έγιναν, προκειμένου οι Αμερικανοί, ως διαμεσολαβητές, να διαχειριστούν διπλωματικώς την κρίση η οποία οδήγησε τελικά σε απεμπλοκή αλλά ταυτοχρόνως δημιούργησε τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More