3.12.09

Μας αντικαθιστούν... αλλοδαποί!

Bretaniko_Ethniko_Sustema_Ugeias.jpgΠρόσφατα, πραγματοποιήθηκε στην πτέρυγα ενός νοσοκομείου στην Μ. Βρετανία, μία δημογραφική έρευνα, σχετικά με το πόσοι από τους ασθενείς ήταν Βρετανοί και πόσοι μετανάστες. Για να δοθεί βάρος, στο μελλοντικό κόστος, της επιβάρυνσης του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας από τους μετανάστες, επιλέχθηκε μια παιδιατρική κλινική. Δεκάδες κόκκινες κουκίδες, διασκορπισμένες σε έναν χάρτη, στον τοίχο του νοσοκομείου, αποκάλυπταν την ιστορία της αλλαγής του προσώπου της Βρετανίας. Κάθε κόκκινη κουκίδα απεικόνιζε το μέρος όπου γεννήθηκε η μητέρα του κάθε παιδιού που νοσηλευόταν στην κλινική.


Αίσχος....


ΤΡΕΙΣ ΑΘΩΟΙ,ΑΜΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ,ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΤΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...


Ο Κ. Πλεύρης τους καθίζει στο σκαμνί


Με την κατηγορία ότι «προκαλούν ανησυχία στους πολίτες» στέλνει σε δίκη τρία μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών υιοθετώντας πλήρως το σκεπτικό μήνυσης που έχει υποβάλει εναντίον τους ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Η υπόθεση αφορά καταγγελίες για την αντισημιτική στάση συγκεκριμένων λειτουργών της Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, τα μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας Άννα Στάη, Ρένα Κούτελου και Λάμπης Κατσιάπης θα δικαστούν με την κατηγορία......... της διασποράς ψευδών ειδήσεων επειδή κατήγγειλαν τις πρακτικές που ακολούθησαν συγκεκριμένα μέλη του δικαστικού σώματος κατά τη διάρκεια της δίκης του Πλεύρη για το βιβλίο του «Εβραίοι όλη η Αλήθεια» που είχε διεξαχθεί με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο.


Νέος εκλογικός νόμος ...




Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να αλλάξει άρδην τον εκλογικό χάρτη της χώρας και να ενισχύσει την εκπροσώπηση των μειονοτήτων (ως κόμματα) εις βάρος φυσικά της πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών!!!
Το απόσπασμα του νέου εκλογικού νόμου, στο οποίο γίνεται σαφής αναφορά στην δυνατότητα μείωσης ή εξάλειψης του 3% (μέχρι σήμερα ένα κόμμα μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδό του στην Βουλή εάν έπαιρνε πανελλαδικά το 3% των ψήφων), ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για την είσοδο στην Ελληνική Βουλή όλων εκείνων που επιβουλεύονταν -αλλά αδυνατούσαν- με κάθε τρόπο την δημιουργία προβλημάτων στην Ελλάδα.
Δεν είναι παράξενη η τάση του ΠΑΣΟΚ να δημιουργεί εκλογικούς νόμους........ Άλλωστε, ιστορικά, σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του προσπάθησαν να "προμαγειρέψουν" τα αποτελέσματα των εκλογών, δημιουργώντας διάφορα εκτρώματα που δημιούργησαν παρά έλυσαν προβλήματα. Αν και οι "επιστήμονες" του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη το "έργο" τους, ίσως η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου θα έπρεπε να σκεφθεί διπλά και τριπλά την κρισιμότητα ενός τέτοιου εκλογικού νόμου, ο οποίος στοχεύοντας στην απεξάρτηση του "σταυρού" από τους βουλευτές, θα "σταυρώσει" την χώρα και θα τα παραδώσει έρμαιο στις ορέξεις διαφόρων...


Αυστηρή προειδοποίηση προς την Ε.Ε.



ΑΥΣΤΗΡΗ προειδοποίηση προς την Ε.Ε. να μην αναγνωρίσει την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα παλαιστινιακού κράτους απηύθυνε χθες το Ισραήλ, σημειώνοντας πως μια τέτοια ενέργεια θα πλήξει την αξιοπιστία της Ευρώπης ως διαμεσολαβήτριας στη Μέση Ανατολή. Αφορμή στάθηκε προσχέδιο κειμένου το οποίο κυκλοφορεί σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Χααρέτζ» η σουηδική προεδρία της Ε.Ε.στο οποίο «αφήνεται να εννοηθεί πως η Ε.Ε. θα ήταν πρόθυμη να αναγνωρίσει μια μονομερή διακήρυξη της δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους». Κατά τη σύνοδο που θα έχουν την ερχόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, υποστηρίζει η «Χααρέτζ», οι υπουργοί Εξωτερικών των 27 «αναμένεται να απευθύνουν επίσημη έκκληση για τον διαμοιρασμό της Ιερουσαλήμ».
Πιο συγκεκριμένα, στο προσχέδιο που κυκλοφορεί η Σουηδία, οι 27 αξιώνουν την άμεση επανάληψη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων με στόχο «ένα ανεξάρτητο, δημοκρατικό, συναφές και βιώσιμο κράτος της Παλαιστίνης το οποίο θα περιλαμβάνει τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα, με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα».
Επίσημη θέση της Ε.Ε. μέχρι σήμερα είναι πως το Ισραήλ και οι Παλαιστίνιοι πρέπει να συμφωνήσουν από κοινού ως προς τον διαμοιρασμό της Ιερουσαλήμ. Στη Στοκχόλμη, οι Σουηδοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Ευρωπαίοι διπλωμάτες στις Βρυξέλλες, πάντως, επιβεβαίωσαν πως η Σουηδία επιδιώκει συζήτηση επί του θέματος από τους 27.



Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα στην Ηaaretz


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More