17.5.11

Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Λένε την Πατρίδα μας χώρα του φωτός και έχουν απόλυτο δίκιο. Γιατί εδώ γεννήθηκαν όλες οι υψηλές έννοιες που διαμόρφωσαν την έννοια της πολιτείας, δόξασαν το Ελληνικό Έθνος και έδωσαν νόημα υπάρξεως σε όλα τα έθνη. Πολιτισμός, πατριωτισμός, ελευθερία, φιλοσοφία, επιστήμες, τέχνες και άλλα ακόμη αναρίθμητα αγαθά. Μέχρις ότου δώσουμε εξουσίες σε ανθρώπους απάτριδες και βαφτίσουμε την αλλοίωση της πατρίδος δημοκρατία.

Για να σηκωθούνε όλοι αυτοί οι άξεστοι από τα τέσσερα στα δυο πόδια και μας πείσουν να δώσουμε αξίες και εδάφη σε κάθε βάρβαρο. Και μετά να μας ζητήσουν και τα ρέστα. Να παραδεχτούμε λέει ότι είμαστε μικροί και πρέπει να σκύβουμε διαρκώς το κεφάλι. Να μας κλέβουν και να πληρώνουμε τα κλοπιμαία. Να μας σκοτώνουν και να δεχόμαστε την μη απόδοση δικαιοσύνης. Και από πάνω να βάζουμε κριτές και εξουσιαστές τους κλέφτες και λαϊκούς προστάτες τους μακελάρηδες.

Μας λέγουν ότι εμείς οι Έλληνες δώσαμε νόμους και θεσμούς και οργανωμένη πολιτεία στο ανθρώπινο γένος. Ότι θέσαμε την ανδρεία επάνω από την ανθρώπινη ζωή χάριν της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας. Ότι μετατρέψαμε την ευφυΐα μας σε δημιουργική σκέψη και πνευματική περιουσία τιθασεύοντας την ύλη στην υπηρεσία της Ιδέας φτιάχνοντας πολίτες χρήσιμους σε μια κοινωνία δικαίου και οπλίτες μάχιμους για την κυριαρχία της ελληνικής φυλής. Και ακόμα φιλιώσαμε την φύση με τον άνθρωπο όταν ο Έλληνας υπήρξε πρωτοπόρος στην συμβίωση και την σκληραγωγία αντάμα με το σεβασμό της Πατρώας Γης. Μας λέγουν ότι εμείς οι Έλληνες καταγράψαμε και μελετήσαμε το σύμπαν ολάκερο. Και σωστά τα λένε.

Κι ύστερα ήρθαν οι επόμενες γενιές απελευθερωμένων τάχα και καλοζωισμένων Ελλήνων και αναθέσανε την συγγραφή των νόμων και την επάνδρωση των θεσμών εις χείρας άνομων και ριψάσπιδων ταγών. Και εκείνοι με τη σειρά τους αναγορεύσανε τη δική τους ανηθικότητα σε ηθική και τη μίζα σε προμήθεια. Μετατρέψανε έναν ολόκληρο λαό σε κυνηγό άπιαστου και άκοπου θησαυρού και ικέτη ενός καλύτερου μέλλοντος όταν οι ίδιοι οι προύχοντες εξαργυρώνανε δανεικά και διακομματικά εξουσιαστικές καρέκλες και πλούτη με την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Σωριάσανε στα πόδια της εφήμερης ύλης τις Αξίες που δίνουνε πνοή στον Ελληνισμό και μετατρέψανε την Ελληνική Φύση σε αυθαίρετες βίλες, χωματερές και τουριστικές παροχές στα βρώμικα χέρια των εργολάβων του Συστήματος και τους τοκογλύφους της οικουμένης. Και το πράξανε νεοέλληνες εξουσιαστές και καθεστωτικοί με τις ανοχές τις δικές μας. Και σωστά τα λέμε.

Σ’ αυτή λοιπόν την Γη του Φωτός, την πανώρια και ηγεμονική Ελλάδα γεννήθηκε και δημιούργησε ο Αρίσταρχος ο Σάμιος όταν υπολόγισε την ακτίνα της Σελήνης. Και εκεί επάνω στη Γη της Θράκης που εποφθαλμιούν τώρα οι απόγονοι των κτηνωδέστατων Οθωμανών Τούρκων έζησε, περπάτησε και εμφάνισε τη Θεωρία του Ατόμου ο σπουδαίος Δημόκριτος. Σ’ αυτή την δοξασμένη χώρα ανήκει ο Πατέρας της Γεωμετρίας, ο Ευκλείδης. Και στην κοιτίδα της υψηλότερης μορφής του πατριωτισμού και της φυλετικής κοινωνίας Σπάρτη μεγαλούργησε ο Πολέμαρχος Βασιλεύς Λεωνίδας με τους ισάξιους 300 τιτάνες στο πλευρό του όταν ανεφώνησε το μολών λαβέ στις Θερμοπύλες απέναντι στον ποσοτικά και μόνο υπέρτερο στρατό των δούλων του Ξέρξη, νοηματοδοτώντας την ελληνική επιλογή ανάμεσα στην Νίκη και το Θάνατο, αλλά μηδέποτε στην υποταγή.

Στην αληθινή δική μας Ελλάδα γεννήθηκε και ανδρώθηκε ο Μέγας Στρατηλάτης Αλέξανδρος που άπλωσε την πλέρια και κοσμοπλάστρα Ελληνική Κοσμοκρατορία μέχρι τα υψίπεδα του Παμίρ όταν και ανεφώνησε ευχαριστήριο λόγο στο Θεό γιατί γεννήθηκε Έλληνας. Για να έρθουν σήμερα οι προσκυνητές του σιωνιστικού νεοταξισμού να πουλήσουν την γενέθλια γη του Μακεδονία και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποχωρητήριο νεοταξικού τυχοδιωκτισμού και αφροασιατικής πλημμυρίδας. Και όλα αυτά στη δική μας αδούλωτη Ελλάδα που στηριζόταν στη ρήση του Αισχύλου ότι μόνοι εμείς δεν λογαριάζουμε το πλήθος των εχθρών σε αντίθεση με τους βάρβαρους, αφού όπως είπε ο Γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που κάποιοι φυλάκισαν δημοκρατικά «μια φορά εβαπτίσθημεν με λάδι, βαπτιζόμεθα και μια με το Αίμα δια την ελευθερία της Πατρίδος μας» http://www.youtube.com/watch?v=V9vi1o06fWQ&feature=player_embedded.

Οι συγκρίσεις είναι βαριές και άνισες. Οι θαυμαζόμενοι από ξένους ηγέτες και δημιουργοί του αξεπέραστου Ελληνικού Πολιτισμού θυσιάζονται στα χθεσινά αγριογούρουνα του πλανήτη από ελληνόφωνους πολιτικάντηδες απογόνους του Εφιάλτη. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια Επανάσταση Εθνική, Λαϊκή, Φυλετική, Πολιτική και Πολιτιστική ενάντια στον εθνοκτόνο εκσυγχρονισμό του νεοεποχίτικου γραικυλισμού. Και να αναγείρουμε για μια φορά ακόμη οριστική την Ελλάδα των Ηρώων, των Φιλοσόφων, των Πολεμιστών, των Ελλήνων που δεν χαρίζουμε την Πατρίδα αλλά την μεγαλώνουμε και δεν σκορπάμε το Αίμα των παιδιών μας αλλά το εκδικιόμαστε δίχως άχρηστες δεύτερες σκέψεις. Δίχως να αφανίζονται Έλληνες Στρατιώτες στα Ίμια και Έλληνες Εργαζόμενοι σε κάποια Μαρφίν δια χειρών «αντιεξουσιαστικών» http://www.youtube.com/watch?v=m4HjwwEYv0k&feature=player_embedded . Αυτή την Ελλάδα φέρνουν Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Ο νέος σερίφης των Αθηνών!

Κυβερνητικά μέτρα για το κέντρο της Αθήνας: Ποιον κοροϊδεύουν;

 
Το Δημόσιο χρωστάει δις ευρώ σε ιδιώτες, κατασκευαστικές εταιρείες, προμηθευτές, έχουν κοπεί μισθοί, συντάξεις, κάθε είδους επιδόματα, και κατά τ’ άλλα το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την επιδότηση ενοικίου των κατοικιών του ιστορικού κέντρου για την προσέλκυση νέων ζευγαριών και φοιτητών!
Με τι ακριβώς θα επιδοτήσει η κυβέρνηση την ενοικίαση των διαμερισμάτων; Με αυγά και ντομάτες; Γιατί, αν θυμόμαστε καλά «δεν υπάρχει σάλιο»… Και η χρηματοδότηση για την ανακατασκευή παλαιών κτιρίων του κέντρου με τι ακριβώς θα γίνει; Μήπως βρέθηκαν τα λεφτά που κάποτε υπήρχαν;
Αποφάσισαν να γίνουν αναπλάσεις και ποδηλατόδρομοι. Ναι, ναι, πρόκειται για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί εδώ και καμία εικοσαετία περίπου. Απλώς, τώρα, «επαναλανσάρονται» με το περιτύλιγμα του υπουργικού συμβουλίου και την εποπτεία του κ. Πάγκαλου…
Εν ολίγοις, για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση ακολούθησε το δρόμο που γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους: Μεγαλόπνοα σχέδια, βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα ξεχαστούν μέσα στη ραστώνη του επερχόμενου καλοκαιριού.
Οι αυξημένες περιπολίες της αστυνομίες φυσικά και πρέπει να γίνουν. Αυτό, όμως, δεν έχει άραγε ανακοινωθεί άλλες πέντε τουλάχιστον φορές τα τελευταία δύο χρόνια;
Ουσιαστικός συντονισμός μεταξύ Δήμου Αθηναίων και Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα υπάρξει;
Με τα κτίρια που βρίσκονται υπό κατάληψη τι θα γίνει;
Θα υπάρξουν απελάσεις; 
Θα κυνηγηθούν και θα τιμωρηθούν οι ιδιοκτήτες που εκμεταλλεύονται μετανάστες ενοικιάζοντας διαμερίσματα με το κεφάλι;
Οι εκθέσεις ιδεών είναι ωραίο πράγμα. Η πραγματοποίηση των ιδεών είναι το δύσκολο.


Ο Ρώσος εθνικιστής καλλιτέχνηςπου πέθανε σε ηλικία 34 χρόνων κάτω από περίεργες συνθήκες!

Κωνσταντίν Βασίλιεφ. Ο καλλιτέχνης που εμπνέει τον Ρώσικο εθνικισμό.

 


Το ασυνήθιστο ταλέντο, ο πλούσιος πνευματικός κόσμος και η σκληρή εκπαίδευση επέτρεψαν στον Κ.Βασίλιεβ (1942-1976) να αφήσει το δικό του ασυνήθιστο και ασύγκριτο ίχνος στη ρώσικη ζωγραφική.

Τα έργα του ( η συλλογή του αριθμεί πέραν των 400 ολοκληρωμένων και μη έργων) είναι εύκολα αναγνωρίσιμα. Έχουν το δικό τους ανεπανάληπτο χαρακτήρα.

Έχουν ποίηση και ιδέα, έχουν συμβολισμό και προσωπική οπτική γωνιά στον γύρω κόσμο. Συναρπάζουν το μυαλό και την καρδιά. Αλλά κυρίως ξεχειλίζουν από ενεργητικότητα, δηλ. από το βασικό συστατικό της κάθε τέχνης, και παίζουν με τις χορδές της ψυχής του κάθε ρώσου.

Η μάχη του Ντομπρίνια με τον δράκο

 
Η Βαλκίρια και ο νεκρός Πολεμιστής


Η θάλασσα



Ο αετός του Βορρά



Ο Πολεμιστής


Σημ. Ο Κ.Βασίλιεβ πέθανε υπό περίεργες και μυστηριώδες συνθήκες σε ηλικία μόλις 34 χρονών. Μέχρι σήμερα, από το 1976, δεν έχουν διευκρινιστεί οι αιτίες....



Δείτε εδώ το άλμπουμ με τα έργα του καλλιτέχνη: http://www.velesova-sloboda.org/album/konstantin-vasilyev.html


Διαβάστε και αυτό για τον καλλιτέχνη: Βίντεο: Κωνσταντίν Βασίλιεβ. Παράδειγμα Αληθινής Τέχνης.


Οι εκδόσεις Ελεύθερος Κόσμος παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Μάνου Χατζηδάκη!

Παρουσιάσεις για το βιβλίο «4η Αυγούστου-21η Απριλίου» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

290411-21aprΑΘΗΝΑ Οι εκδόσεις Ελεύθερος Κόσμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ερευνητή Μάνου Χατζηδάκη «4η Αυγούστου - 21η Απριλίου: Συγκριτική μελέτη» η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 8 Ιουνίου 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Άστορ, Καραγιώργη Σερβίας 16, στην Αθήνα.Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Νικόλαος Καρράς, ο τ. υπουργός Γεώργιος Γεωργαλάς, ο βουλευτής Σερρών Ηλίας Πολατίδης και ο συγγραφέας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο βουλευτής Αθηνών Θάνος Πλεύρης ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ενδοχώρα» και οι εκδόσεις «Ελεύθερος Κόσμος» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ερευνητή Μάνου Χατζηδάκη «4η Αυγούστου - 21η Απριλίου: Συγκριτική μελέτη» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαϊου 7.30 μ.μ. στην αίθουσα «Δεσμοί Ελλήνων», Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, περιοχή Αγ. Φανουρίου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας, ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας, ο εκδότης του περιοδικού «Ενδοχώρα» Γιάννης Κουριαννίδης και ο συγγραφέας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More