17.5.11

Οι εκδόσεις Ελεύθερος Κόσμος παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Μάνου Χατζηδάκη!

Παρουσιάσεις για το βιβλίο «4η Αυγούστου-21η Απριλίου» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

290411-21aprΑΘΗΝΑ Οι εκδόσεις Ελεύθερος Κόσμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ερευνητή Μάνου Χατζηδάκη «4η Αυγούστου - 21η Απριλίου: Συγκριτική μελέτη» η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 8 Ιουνίου 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Άστορ, Καραγιώργη Σερβίας 16, στην Αθήνα.Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Νικόλαος Καρράς, ο τ. υπουργός Γεώργιος Γεωργαλάς, ο βουλευτής Σερρών Ηλίας Πολατίδης και ο συγγραφέας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο βουλευτής Αθηνών Θάνος Πλεύρης ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ενδοχώρα» και οι εκδόσεις «Ελεύθερος Κόσμος» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ερευνητή Μάνου Χατζηδάκη «4η Αυγούστου - 21η Απριλίου: Συγκριτική μελέτη» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαϊου 7.30 μ.μ. στην αίθουσα «Δεσμοί Ελλήνων», Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, περιοχή Αγ. Φανουρίου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καψάλας, ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας, ο εκδότης του περιοδικού «Ενδοχώρα» Γιάννης Κουριαννίδης και ο συγγραφέας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More