30.6.12

Απαθήκη παράνομου οπλισμού η Κρήτη!


 «Γέμιζαν» την Κρήτη με όπλα από την Αμερική-Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα

«Γέμιζαν» την Κρήτη με όπλα από την Αμερική-Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα!

Κύκλωμα εμπορίας όπλων απο τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, με κύριο προορισμό την Κρήτη, εξαρθρώθηκε απο την Δίωξη Οργανωμένοιυ Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των Η.Π.Α.
Χτες συνελήφθησαν, μετά απο οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας σε Αττικη, Ζάκυνθο και Ρέθυμνο τρία άτομα, ενώ στην Αμερική συνελήφθη ο αρχηγός του κυκλώματος, ο οποίος είναι ένας 45χρονος Ελληνοαμερικανός.
Η έρευνα για την υπόθεση άρχισε πριν απο τέσσερις μήνες, όταν τον περασμένο Μάρτιο εντοπίστηκε και ανακλήθηκε απο τους Αμερικανούς, στη Νάπολη της Ιταλίας, ένα φορτίο με 69 πυροβόλα όπλα, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και μεγάλου αριθμού πυρομαχικών και συνελήφθη στις ΗΠΑ ο αρχηγός, στις αρχές Ιουνίου.
Όπως διαπιστώθηκε, ο Ελληνοαμερικανόις αγόραζε τα όπλα και τα πυρομαχικά απο τις ΗΠΑ, τα φόρτωνε σε αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του και τα έστελνε με πλοία στη Νάπολη, απ' όπου τα παραλάμβαναν Έλληνες απο τη Ζάκυνθο και έστελναν το μεγαλύτερο μέρος στην Κρήτη. Εκεί τα παραλάμβανε 67χρονος απο χωριό του Ρεθύμνου.
Με τον ίδιο τρόπο, τον Ιανουάριο του 2010, εισήγαγαν 40 πυροβόλα όπλα (κυρίως περίστροφα και πιστόλια) και 1500 σφαίρες, τα οποία όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, κατέληξαν στη Ζάκυνθο.
Κατά την συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθησαν στη Ζάκυνθο δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 37 και 44 ετών, και σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο σπίτι ενός από τους συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μακρύκαννο τυφέκιο Marlin 0,22 και ένα περίστροφο, το οποίο φέρεται ότι ανήκει στο συγκεκριμένο φορτίο, που εισήγαγαν τον Ιανουάριο τον 2010.
Στην Αθήνα, στο σπίτι του αρχηγού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, μία κυνηγετική καραμπίνα και διάφορα έγγραφα σχετικά με την άφιξη στη χώρα μας και τη μετάβαση στην Ιταλία, μελών της οργάνωσης το Μάρτιο του 2012 για τη παραλαβή του κατασχεθέντος τελικά φορτίου όπλων.
Επίσης, σε χωριό του Ρεθύμνου συνελήφθη ο 67χρονος, που φέρεται ως ο τελικός αποδέκτης του φορτίου των όπλων, το οποίο κατασχέθηκε από τις αμερικανικές αρχές. Σε έρευνα στο σπιτι του, βρέθηκε ένα πολεμικό τυφέκιο, μία σκοπευτική διόπτρα, εξαρτήματα πυροβόλων όπλων και σφαίρες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και ο αριθμός τηλεφώνου που επικοινωνούσε με τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης.
Εκτιμάται ότι το οργανωμένο κύκλωμα, από τη δράση του αποκόμιζε παράνομα μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στο πλαίσιο της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας.


Εάλω η Ελλάς...

Διεθνές κέντρο εγκλήματος η Αθήνα!


baceb7
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι δύο συλληφθέντες στην Αθήνα για τη δολοφονία των πέντε (τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι) στην Αγία Νάπα, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, που όπως όλα δείχνουν, αναλαμβάνει τώρα και συμβόλαια θανάτου! Έχουν πολλάκις συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια πέριξ του Πολυτεχνείου και άλλα αδικήματα... 
Αλβανοί και Γεωργιανοί κακοποιοί αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι, έχουν μετατρέψει την Αθήνα, σε ορμητήριό τους! 
Σαββατοκύριακο και στη ΓΑΔΑ, υπερωρίες για όλους! Το δε αστυνομικό δελτίο, είναι παραπάνω από «πλούσιο». Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα έρευνα της αστυνομίας σε τέσσερα σπίτια στα Εξάρχεια, στη Νέα Ιωνία και στον Ταύρο, μετά τη σύλληψη τα ξημερώματα από την αντιτρομοκρατική δύο ανδρών, ενός 27χρονου και ενός 40χρονου, σε σχέση με την εν ψυχρώ δολοφονία πέντε υπαλλήλων εταιρίας security, προ ημερών, στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο. Για τους δύο αυτούς κακοποιούς οι κυπριακές αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθώς έφτασαν στα ίχνη τους από έρευνα σε κάμερες στην περιοχή του εγκλήματος και στις κλήσεις κινητών από εκεί.
Τα χαράματα, ένας σεσημασμένος Γεωργιανός κακοποιός σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικών, ενώ ο επίσης σεσημασμένος συνεργός του συνελήφθη, μετά από ληστεία σε σπίτι στα Πετράλωνα. Οι δύο αυτοί «φορείς» της πολυπολιτισμικότητας, μπήκαν σε διαμέρισμα όπου διέμενε οικογένεια με ανήλικο παιδί, χτύπησαν τον άντρα και όταν προσπάθησαν να φύγουν, έπεσαν πάνω σε περίπολο της ομάδας ΔΙΑΣ και άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν, τραυματίζονταν θανάσιμα τον ένα Γεωργιανό. Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις για τη δράση των δύο Αλβανών που επιχείρησαν να ληστέψουν την οικία του Γιώργου Δώνη, σοκάρουν. Επτά ένοπλες ληστείες στα βόρεια προάστια, τους χρεώνουν μέχρι αυτή την στιγμή, οι διωκτικές αρχές, ενλω στην κατοχή τους βρέθηακν όπλα και διαρρηκτικά εργαλεία. Τέλος, εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας όπλων από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα κι έγιναν και συλλήψεις στις ΗΠΑ, στην Αθήνα, στο Ρέθυμνο και στη Ζάκυνθο.
Αν οι αρχές δεν προσέξουν, ο έλεγχος θα χαθεί...


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.

Ο Ελεύθερος Κόσμος με μια μεγάλη προσφορά στους αναγνώστες του


tntntnΜαζί με τον «Ελεύθερο Κόσμο» που κυκλοφορεί στην Αθήνα και στον Πειραιά στις 30 Ιουνίου, θα βρείτε μια από τις τρεις μονογραφίες του Patria: Μαραθώνας, Γεώργιος Γρίβας και το έπος των Μυρίων, μόνο με 2 ευρώ. Διαβάστε ακόμα για το πώς ο Μπαχτσελί απέτυχε να κάνει το σόου του στο Μέγα Δέρειο. Το ίδιο θα γινόταν σε όλη την Θράκη αν υπήρχαν πολλές δασκάλες σαν την Χαρά Νικοπούλου. Ο Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ θέλει να κάνει «Έλληνες» 300.000 παιδιά μεταναστών. Τσιμουδιά από τους «δεξιούς» της ΝΔ. Ενώ η Κύπρος οδηγείται στα νύχια του ΔΝΤ, ο Χριστόφιας θέλει να αποκαταστήσει τους κομμουνιστές συνεργάτες των Άγγλων. Διαβάστε ακόμα τις παρεμβάσεις του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου και του Σπύρου Χατζάρα για το πολιτικό μέλλον του εθνικιστικού κινήματος και μην χάσετε την αναφορά στις εξελίξεις της ΕΕ και το ευρωομόλογο πουν οδηγούν στην κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των εθνών της.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More