23.3.12

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ!

Το Σάββατο 24 Μαρτίου ο «ΕΚ» στα περίπτερα: «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»EK-403Διαβάστε στο νέο φύλλο της εφημερίδας μας:
Τιμάμε την εθνική επέτειο και λέμε Όχι στην νέα τουρκοκρατία, όχι τζαμί στον Βοτανικό
Παρελάσεις με εντάσεις και χωρίς εξέδρες
Γέφυρες ρίχνει η ΝΔ στην Χρυσή Αυγή
Ανεξάρτητοι Έλληνες ψαρεύουν σε θολό τοπίο
Συνέντευξη Χρήστου Χαρίτου για το ΛΑΟΣ, το Ελληνικό Μέτωπο και τον Μάκη Βορίδη
Ανοίγουμε τον φάκελλο «Αντώνης Λιάκος και Φιλοσοφική»
Κυκλοφορεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδος μόνο με 1 ευρώ! Η Πατριωτική ενημέρωση επέστρεψε!


Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε

“Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”!
Μία από τις κορυφαίες μορφές της Εθνικής Επαναστάσεως του 1821, ίσως η κορυφαία θα λέγαμε, είναι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Φυσικά η Ελληνική Επανάστασης ανέδειξε πολλές ακόμη προσωπικότητες, πολέμαρχους, στον αγώνα και την θυσία. Όμως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν αυτός που έσωσε την Επανάσταση, μετά την απόβαση του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο. Η Επανάσταση ήταν εθνική, απελευθερωτική, για του Χριστού την πίστη την αγία. Δεν ήταν απλώς μία κοινωνική εξέγερση, όπως πολλοί και ιδίως αριστεριστές επιχειρούν να την χαρακτηρίσουν. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματα του δια χειρός Τερτσέτη, τους διαψεύδει όλους και επαναλαμβάνει ότι, οι Έλληνες πολέμησαν πρωτίστως για την πίστη και την ελευθερία.
Πολλοί ομιλούν, για τους προνομιούχους της εποχής δηλαδή τους κοτζαμπάσηδες, τους προεστούς, τους δημογέροντες, τους πλοιοκτήτες, οι οποίοι έχοντας προνόμια από την τουρκική διοίκηση ολιγώρησαν. Δεν θα αρνηθούμε ότι σίγουρα υπήρξαν και αυτοί. Ήταν όμως ελάχιστοι. Η Φιλική Εταιρία είχε φροντίσει τα μέλη της να προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα άρα και από τους κοτζαμπάσηδες. Όταν λοιπόν ήλθε η ώρα του Εθνικού ξεσηκωμού, κάποιοι από αυτούς διστάσανε και παρέμειναν ουδέτεροι και πολλές φορές αρνητικοί ως προς τον απελευθερωτικό αγώνα.
Πολλοί όμως συμμετείχαν από την πρώτη ώρα της Επαναστάσεως διαθέτοντας για την ευόδωση του αγώνα ακόμη και ολόκληρη την περιουσία τους. Οι Έλληνες της Μολδοβλαχίας βοήθησαν με κάθε μέσο το επαναστατικό κίνημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα επίσης συμμετοχής εις τον αγώνα, ήταν οι καραβοκυραίοι των νησιών, οι οποίοι οικονομικά εξασφαλισμένοι δεν δίστασαν να διακινδυνέψουν περιουσίες, οικογένειες, προκειμένου να δώσουν τα πάντα για τον Εθνικό αγώνα, αλλά και την ίδια την ζωή τους πολλές φορές για την επιτυχία της Εθνικής επαναστάσεως.
Η Επανάσταση ξεκίνησε ουσιαστικά στις παραδουνάβιες χώρες τον Φεβρουάριο του 1821με ηγέτη, αρχηγό, τον Αλέξανδρο Υψηλάντη,  πρίγκιπα και ανώτατου αξιωματικου του Ρώσικου στρατού. Η επανάσταση στην Ελλάδα ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στην Αρεόπολη της Μάνης στις 17 Μαρτίου 1821. Χιλιάδες μαχητές και οπλαρχηγοί έδωσαν τον ιερό όρκο του αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Στο τέλος της πανηγυρικής δοξολογίας, καταιγισμός πυροβολισμών ξεσήκωσε ολόκληρη την περιοχή και ακολούθησε η εξόρμησης των πρώτων αγωνιστών προς δυσμάς. Έπειτα από πορεία ολίγων ημερών δύο χιλιάδες στρατιώτες της Μάνης, μαζί με τους επικεφαλείς τους, συνοδευόμενοι και από τους περισσότερους Πελοποννήσιους οπλαρχηγούς, καταλαμβάνουν δίχως να δώσουν μάχη την Καλαμάτα.
Στο σημείο αυτό θα μεταφέρουμε πως περιγράφει τα γεγονότα στα απομνημονεύματα του ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. «Εις τας 23 Μαρτίου επιάσαμεν τους Τούρκους εις την Καλαμάτα. Είμεθα 2.000 Μανιάτες, ο Πετρόμπεης, Μούρτζινος, Κυβέλος, Δυτική Σπάρτη. Η Ανατολική Σπάρτη εκινήθη την ίδια ώρα δια τον Μυστρά. Οι Τούρκοι της Μπαρδούνιας και του Μυστρά υπάγουν, τραβιούνται εις την Τριπολιτσά. Ήτον έμβα του Μαρτίου. Οι Σπαρτιάται, αφού επήραν λάφυρα, προχωρούν και πολιορκούν τη Μονεμβασία». Στις 25 Μαρτίου του 1821 ο Παλαιών Πατρών Γερμανός στην Μονή της Αγίας Λαύρα στα Καλάβρυτα, ευλογεί τα λάβαρα της Επαναστάσεως. Η επανάσταση για την απελευθέρωση του γένους ξεκίνησε. Η Επανάσταση πάντως πέρασε από πολλές φάσεις. Επικές μάχες, θρίαμβοι αλλά και πολλές θλιβερότητες. Καθόλου παράξενο όταν την αριστοκρατία της στρατιωτικής ηγεσίας αντικατέστησε με ραδιουργίες, δωροληψίες, και διαφθορά, η τάξη των πολιτικάντηδων. Πολιτικάντηδες όπως ο Κωλλέτης και Μαυρομιχάλης έστειλαν τον Κολοκοτρώνη στην φυλακή μαζί με άλλους αγωνιστές και τον Ανδρούτσο τον δολοφόνησαν ατιμωτικά.
Η πλέον όμως δύσκολή φάση του αγώνα που λίγο έλειψε να τελειώσει την επανάσταση, ήταν η περίοδος της επιδρομής του Ιμπραήμ στην επαναστατημένη Ελλάδα. Μία περίοδος πολύ επικίνδυνη λόγω των μεθόδων που χρησιμοποίησε ο Οθωμανός Ιμπραήμ για να καταστείλει την εξέγερση των Ελλήνων. Μια πραγματική τραγωδία που έφτασε στην κορύφωση της τον Μάιο με Ιούνιο του 1927.
Τα στρατεύματα του Ιμπραήμ από όπου περνούσαν έσφαζαν και έκαιαν τα πάντα, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να καθυποτάξει τους επαναστατημένους Έλληνες. Τότε χρησιμοποίησε άλλες μεθόδους και να υποτάξει και να καταστείλει την Επανάσταση. Έστειλε σε όλα τα ανυπότακτα χωριά τα “ραι – μπουγουρντιά” δηλαδή δηλώσεις προσκυνήματος. Όσα χωριά ή πρόσωπα υπέγραφαν αμέσως απολάμβαναν προστασίας, ασφάλειας και διάφορων προνομίων. Ένας από τους σημαντικότερους οπλαρχηγούς από αυτούς που προσκύνησαν, ήταν ο περιβόητος Νενέκος από την Ζουμπάτα  της Αχαΐας. Ο Νενέκος μετεβλήθη σε ένα στυγερό προδότη, προκειμένου να αποκτήσει άλογα, κτήματα, φορολογική ασυδοσία. Άλλαξε στρατόπεδο προκειμένου να πάρει από τους Οθωμανούς τον τίτλο του Μπέη. Γρήγορα τα φαινόμενα προδοσίας από Έλληνες με μειωμένη εθνική συνείδηση, πολλαπλασιάστηκαν επικίνδυνα.
Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης γράφει στα απομνημονεύματα του τα εξής:« τον Τούρκο δεν τον φοβάμαι διότι αν θέλει να υποτάξει με βία τον τόπο και να βαστάξει και να τον κατέχει θέλει τουλάχιστον 50.000 διαρκώς Τούρκους δια φρουράν, αλλά τώρα φοβούμαι το μίασμα του προσκυνήματος ότι πρέπει να καταβάλουμε κόπους διπλούς». Τότε ο γέρος του Μοριά δίνει μια τρομερή εντολή “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”» και ορκίζεται ότι όταν θα συναντήσει τον Νενέκο θα τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Στη συνέχεια δίνει εντολή στον Θανάση Σαγιά να εκτελέσει τον προδότη με όποιον τρόπο μπορέσει.
Αμέσως ρίχνεται με ορμή ενάντια στον στρατό του Ιμπραήμ εξολοθρεύει το σώμα του Ντελή Αχμέτ Πασά και δίνει τρείς μέρες προθεσμία όπως όλες οι τουρκοπροσκυνημένες περιοχές να απαρνηθούν τον εχθρό και να συμπαραταχτούν και πάλι με του επαναστατημένους Έλληνες. Έγραψε και έστειλε γράμματα σε πολλούς. Άλλους τους φοβέρισε και άλλους προσπάθησε να τους νουθετήσει για να επανέλθουν στον αγώνα. Έλαβε σκληρά μέτρα. Μέτρα τα οποία απέδειξαν ότι είχε απόλυτο δίκιο. Σε λίγες εβδομάδες οι προσκυνημένες περιοχές επαναστάτησαν και πάλι. Χάρις στον γέρο του Μοριά τα σχέδια του Ιμπραήμ ματαιώθηκαν και η επανάσταση σώθηκε. Μαζί με την επανάσταση σώθηκε και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Το μέλλον των Ελλήνων άλλαξε. Η ιστορία γύρισε σελίδα έτσι όπως ακριβώς ήθελαν κάποιοι απελπισμένοι Έλληνες οι οποίοι  σήκωσαν την σημαία της Επαναστάσεως αφοσιωμένοι στον υπέρ πίστεως και πατρίδος αγώνα. Κατόρθωσαν να νικήσουν μία αυτοκρατορία, την Οθωμανική και να αναπνεύσουν και πάλι μετά από τέσσερις αιώνες σκλαβιάς, τον καθαρό αέρα της Ελευθερίας. Οι στερήσεις οι κακουχίες η μάχες άφησαν ανεξίτηλα τραύματα στις ψυχές των Ελλήνων. Όμως με καπετάνιους σαν τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Σταματόπουλο, τον Ανδρούτσο, τον Κανάρη, τον Μιαούλη και τους άλλους οπλαρχηγούς έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα και νίκησαν. Σήμερα δυστυχώς στην πατρίδα μας όπως και τότε κυκλοφορούν πολλοί Νενέκοι, οι οποίοι προκειμένου να αποκομίσουν περιούσιες και εξουσία πρόδωσαν τον λαό και την Πατρίδα. Σήμερα οι πολιτικοί έφεραν τους κατακτητές της τρόικας και οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία στην παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας. Εξαθλίωσαν τον λαό, αρπάζουν εισοδήματα και περιουσίες Ελλήνων πολιτών και υποκριτικά μιλούν για την σωτηρία της πατρίδος. Η μεγαλύτερη ατυχία για τους σημερινούς Έλληνες, για το Ελληνικό έθνος, είναι ότι δεν υπάρχει Κολοκοτρώνης, οποίος όπως και το 21 να ξεσηκώσει τους Έλληνες και να φωνάξει “Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους”.
• Νίκος Παπαγεωργίου
http://www.logxi.com


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ.

Το πολιτικό σύστημα επιχειρεί να παρασύρει στο δικό του ναυάγιο ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος. Είναι μια συνειδητή πράξη προδοσίας που έχει μεγάλη προϊστορία, αφού και άλλοι πολλοί πολιτικάντηδες έχουν βρεθεί στο διάβα της πατρίδος μας προ της εθνικής μας παλιγγενεσίας ακόμη στρεφόμενοι πάντοτε ενάντια στους εθνικούς αγωνιστές και το μεγάλωμα της Ελλάδος. Από τον Κωλέττη και τον Μαυροκορδάτο φτάσαμε δια πυρός μα δυστυχώς και δια αργυρίων και δανεικών στους γνωστούς πολιτικούς κοτζαμπάσηδες του καιρού μας.

Δείτε τις ομοιότητες από τα χρόνια του Εικοσιένα έως σήμερα, αν και υπολειπόμεθα πολύ των Ελλήνων του καιρού εκείνου. Μόλις συγκροτείτο βουλευτήριο και μοιράζονταν εξουσίες και λαϊκές τάχα εκπροσωπήσεις, οι άκαπνοι πολιτικάντηδες πιάνανε αμέσως όλα τα πόστα ενώ οι Πατριώτες και οι στρατιωτικές κεφαλές μπαίνανε στο περιθώριο. Κι όταν οι μπαρουτοκαπνισμένοι Φρουροί του Γένους ζητούσαν το δικαίωμα λόγου για δίκαιο και αληθινή εθνική ανεξαρτησία, τότε Σύστημα και «Σύμμαχοι» στήνανε εμφυλίους και στέλνανε τους Πατριώτες στη φυλακή ή στο χώμα, όπως κάνανε με τον Κολοκοτρώνη και τον Καποδίστρια. Και επειδή έπρεπε να στηθεί το σάπιο καθεστώς τους και να δεσμεύσουνε το Έθνος και τη γη του στους ισχυρούς τού τότε νεοταξισμού φέρανε τα δάνεια και σταματήσανε την εθνική ολοκλήρωση, φτωχαίνοντας πατρίδα και λαό.

Αλλά τότε, στα ένδοξα χρόνια του Εικοσιένα οι Φρουροί της Φυλής μας ήταν αποφασισμένοι και ορκισμένοι. Είχαν άλλες Αρχές και Αξίες. Πίστευαν στο Θεό και τη Μεγάλη Ελλάδα. Η Πατρίδα ήταν για εκείνους τους Τρανούς Έλληνες σχολείο, παράταξη και παλαίστρα ταυτοχρόνως. Τα γράμματα που ξέρανε τα μάθανε με συντροφιά ένα κερί το βράδυ και τις καρδιές ζεστές από αγάπη για τα αδέλφια και συναγωνιστές τους. Ο πόθος για τη λευτεριά είχε την υπογραφή αίματος ελληνικού και το μελάνι χρησίμευε μονάχα για να διδαχτούν τα παιδιά τους την γλώσσα και την ιστορία των προγόνων τους και για να φτάσουν τα μηνύματα της Εθνικής μας Επανάστασης έως και τον τελευταίο Έλληνα, σε κάθε ψυχή παλλόμενη για συνδρομή και πάλη στον Αγώνα.

Παράταξη για τους Έλληνες του καιρού εκείνου που είχαν κάνει την ελληνική φύση κάστρο και καραούλι και σπίτι μαζί ήταν μονάχα η Ελλάδα που σαν τροφός και στοργική μάνα έπρεπε να φέρει δίπλα της όλα τα παιδιά του Ελληνισμού. Κανείς Έλληνας υπόδουλος. Αυτός ήταν ο μέγιστος σκοπός που πήρε ο λαός μας τα όπλα τα ιερά για να αποτινάξει τον τουρκικό ζυγό που οι πολιτικάντηδες σήμερα γυρεύουν να επαναφέρουν για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και του πλούτου του χάριν ειρήνης εκπορνευόμενης και χρεών δικών τους. Τα Όπλα τα Ιερά όμως χρησιμεύουν για την αληθινή ειρήνη. Και αληθινή ειρήνη είναι αυτή που γύρεψαν και πήραν οι Εθνικοί Ήρωες της Παλιγγενεσίας. Εκείνη που ματώνει και παίρνει πίσω τα κλεμμένα κι όχι αυτή που αφαιρεί κι άλλα.

Και στην παλαίστρα για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία δεν ήταν η πρώτη φορά που ρίχνονταν οι Έλληνες. Πολλοί ήταν οι σηκωμοί της Ελληνικής Φυλής που είχαν συμβεί πριν τον Μάρτη του 1821. Χρόνια ολόκληρα είχε ποτιστεί το δέντρο της ελευθερίας με το αίμα Εθνομαρτύρων, από της πτώσεως του Βυζαντίου Μας κιόλας. Και όσο για ξένη βοήθεια, ούτε ζήτημα να γίνεται μα ούτε και θα έπρεπε να αναμενόταν. Οι αληθινοί φιλέλληνες δώσανε μαζί με το λαό μας φόρο αίματος και υποστήριξαν ανοικτά το δίκαιο του Ελληνικού Αγώνα. Αλλά τα πολιτικά τους τζάκια και οι ιερές τους συμμαχίες θέλανε την γη μας δική τους και τους Έλληνες αφανισμένους όπως γίνεται σήμερα.

Όμως ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Διάκος, ο Παπαφλέσσας, ο Νικηταράς, η Μαυρογένους και όλα τα άλλα μεγάλα αναστήματα, άνδρες και γυναίκες, κλήρος και λαός, ξέρανε πως ό,τι επρόκειτο να γίνει για την πατρίδα μας, θα είχε μονάχα τη σφραγίδα του Θεού και την ενέργεια ελληνικής χειρός. Και η μεν σφραγίδα του Θεού δεν παίρνεται πίσω όπως σωστά είπε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, οι δε Έλληνες έπρεπε να συνειδητοποιήσουν, όπως έλεγε ο ίδιος Ήρωας, πως ήταν μόνοι υπεύθυνοι της τύχης τους. Η διχόνοια και η προδοσία δεν λείψανε ποτέ. Και Πήλιος Γούσης υπήρξε και πολιτικάντηδες. Τυχοδιώκτες χρυσού, εξουσίας και μιας ζωής που δεν τους άξιζε. Υπήρχε όμως επιπλέον το Μανιάκι και τα Δερβενάκια, η θυσία και η εμψύχωση Νίκης Ελληνικής.

Ο όρκος του Αγώνα μίλαγε για μίσος δίχως τελειωμό προς τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους κι όχι για συγκυριαρχίες, νόθες συμμαχίες και συγκυβερνήσεις ελληνόφωνων κοτζαμπάσηδων. Ο δρόμος της Φυλής περνούσε από την Κωνσταντινούπολη και έφτανε έως τον πιο απομακρυσμένο τάφο Έλληνα Στρατιώτη και το έσχατο ελληνικό λιθάρι. Παλεύανε για Μεγάλη Ελλάδα δίχως ξένους επιτρόπους και ξένους εποικιστές. Τώρα επικυρίαρχοι και κατακτητές γίνηκαν ξένη πολιτική διοίκηση και λαθρομετανάστες ελέω ψευτορωμέϊκου.

Η δημιουργία αυτής της Μεγάλης Ελλάδος με λεύτερους Έλληνες και μόνον είναι η μεγαλύτερη απόδοση Τιμών στους Ήρωες του Εικοσιένα. Οι Ήρωες του Εικοσιένα προστάζουν και εμείς εκτελούμε εντολές ιερές. Η Επανάσταση για εθνική ολοκλήρωση συνεχίζεται από τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
Οι αντιφάδες. οι αριστεριστές, οι αναρχικοί.

Οι... αντιφασίστες

230312-antifasistesγράφει ο Τάσος Δημητρακόπουλος.
Τους γνωρίζουμε όλοι. Ή τουλάχιστον όλοι όσοι είχαν επαφή αυτό που λέμε «εθνικιστικός χώρος», αν και αυτό σαν έννοια πλέον θα αρχίσει να θέλει πολλή συζήτηση... Αλλά αυτό είναι ένα αντικείμενο το οποίο θα αναλυθεί κάποια άλλη φορά. Είναι οι αντιφασίστες. Οι αντιφάδες. Οι αριστεριστές. Οι αναρχικοί. Οι κάθε λογής αριστεροί που νομίζουν ότι έχουν νικήσει σε καθημερινή βάση τον φασισμό, όπως τουλάχιστον αυτοί με την βλακώδη λογική τους θεωρούν. Είναι αυτοί που ανήκουν σε ένα ευρύτερο μπλόκ, που περιλαμβάνει από κεντροαριστερούς μέχρι αναρχικούς. Είναι αυτοί που δεκαετίες τώρα παρεμβαίνουν με διάφορες μεθόδους στην διαμόρφωση μίας αντεθνικής πραγματικότητας.
Τους γνωρίσαμε στα πανεπιστήμια, όταν διέλυαν συνελεύσεις, όταν έμπαιναν μέσα σε αμφιθέατρα και βάραγαν αδιακρίτως όποιον έβρισαν μπροστά τους. Τους αντιμετωπίσαμε σε αμφιθέατρα, μέσα στις σχολές, όταν κρατάγαμε αντίσταση, για να μην διαλυθούν οι όποιες εκδηλώσεις γίνονταν με εθνικό περιεχόμενο. Τους αντιμετωπίσαμε στην Ιατρική, το ‘89, όταν όλοι μαζί ενωμένοι, από ΚΝΕ μέχρι ΟΣΕ, επιτέθηκαν βίαια με σκοπό να διαλύσουν εκδήλωση με ομιλία του Μητροπολίτη Σεβαστιανού για το Βορειοηπειρωτικό.
Τους είχαμε απέναντί μας όταν βγαίναμε για αφισοκολλήσεις, όταν μοιράζαμε φυλλάδια. Τους είδαμε να απειλούν παιδιά σε σχολεία, τους είδαμε να βαράνε πιτσιρικάδες που φορούσαν μπλουζάκια με την ελληνική σημαία. Τους είδαμε να χτυπάνε ακόμα και κοπέλες που απλά είχαν στα χέρια τους εθνικιστικές εφημερίδες. Τους είδαμε να θέλουν να βάζουν βόμβες, να πετάνε μολότοφ και το πιο ακραίο τους τμήμα, να «μεσουρανεί» στην τρομοκρατία, στην πατρίδα μας, για δεκαετίες. Τους είδαμε να κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο για να υπερασπιστούν τους λαθρομετανάστες και το κάθε λογής απόβρασμα που έχει μαζευτεί στη πατρίδα μας.
Τους έχουμε δει να καίνε, να καταστρέφουν περιουσίες αφήνοντας Έλληνες εργαζόμενους στον δρόμο, τους είδαμε να χαμογελούν ειρωνικά όταν αστυνομικοί σκοτώνονταν στο καθήκον, τους είδαμε να κάνουν αφισοκολλήσεις όταν ο Χριστόδουλος διεγνώσθη ότι θα πέθαινε από καρκίνο (ή από ότι τέλος πάντων πέθανε). Τους είδαμε μάρτυρες κατηγορίας σε δίκες που στέρησαν την ελευθερία ανθρώπων που το «ελάττωμά» τους ήταν ότι ήταν εθνικιστές και αγωνιστές. Τους είδαμε να στέκονται πίσω από το τζάμι στην Ασφάλεια και να «καρφώνουν» παιδιά 15 και 16 χρονών, επειδή τάχα κινήθηκαν απειλητικά ενάντια σε αριστερή συγκέντρωση στην Πανόρμου. Τους είδαμε να κάνουν συναυλίες συμπαράστασης σε φονιάδες, σε ληστές και εγκληματίες, που είναι απλά... αριστεριστές. Τους είδαμε να βγάζουν όλα τους τα σταλινικά απωθημένα ζητώντας να τεθούν εκτός νόμου κόμματα και οργανώσεις.
Τους είδαμε. Τους βλέπουμε ακόμα και δυστυχώς θα τους βλέπουμε. Απλά να ξέρουν -που το ξέρουν- ότι μόνο ένα ισχυρό και συγκροτημένο εθνικιστικό και πατριωτικό κίνημα μπορεί να τους αντιμετωπίσει και να τους απομονώσει. Το ξέρουν. Και το φοβούνται...
 http://elkosmos.gr/index.php


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More