8.3.10

Να μην ξεχνάμε τον Δημήτρη !!!!!!


Τα κάγκελα της δημοκρατίας Χρυσοχοϊδη είναι τίτλοι τιμής για τους 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.


 Νίκος Αγαπηνός


Να είμαστε όλοι εκεί !!!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΙ ΤΥΠΙΚΑ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ

ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ
ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ , ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 09.00-10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΟΥΝ
-ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,
-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
-ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ.


ΕΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
 


Νέα από την Θράκη μας !!!!

Η Θράκη εκτουρκίζεται αλλά και εξισλαμίζεται!


  • Δράσεις προσηλυτισμού ανέλαβαν ιμάμης και εξισλαμισμένη κυρία από την Αθήνα
  • Προσπάθησαν να εξισλαμίσουν και ορθόδοξους μοναχούς στο Πόρτο Λάγος!!!
Γνωστό σε όλους είναι πως στην Ελλάδα υπάρχουν και λειτουργούν πλήθος ομάδων που εκφράζουν ή εκπροσωπούν αιρέσεις,θρησκείες και κάθε είδους «καταστροφικές λατρείες», οι οποίες επιβουλεύονται την μετάλλαξη των Ελλήνων πολιτών και την καθοδήγηση μικρών ή μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων προς το δρόμο του «φωτός» και της «σωτηρίας».

Η συνέχεια εδώ



Παντού οι κοινοβουλευτικοί εξουσιαστές είναι ίδιοι !

 

Υπουργοί και κόμματα στη Γερμανία έχουν συλληφθεί να τα πιάνουν!

Μπορεί οι Γερμανοί να μας ειρωνεύονται και να μας λοιδορούν για την κακή οικονομική μας κατάσταση, τη διαφθορά στον δημόσιο τομέα, την ανοργανωσιά και την προχειρότητα που μας διακρίνει, αλλά κι αυτοί δεν είναι καλύτεροι. Σίγουρα είναι ένα κράτος πιο οργανωμένο, πιο αξιόπιστο, πιο λειτουργικό, όμως κι εκεί γίνονται σκάνδαλα, η Siemens έχει τα διεθνή σκήπτρα της διαφθοράς και του χρηματισμού, κι εκεί οι κυβερνήτες παραπλανούν τον λαό, κι εκεί υπάρχουν πολιτικοί που τα πιάνουν. Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά περιστατικά, τα οποία –περιέργως– ενώ είναι ευρέως γνωστά στην Ευρώπη, στη χώρα μας δεν έχουν την ανάλογη δημοσιότητα. Υπόθεση Σράιμπερ. Γνωστός έμπορος όπλων που διέφυγε από τη Γερμανία και πρόσφατα εκδόθηκε στη χώρα από τον Καναδά. Κατηγορείται για φοροδιαφυγή και για ύποπτες χρηματοδοτήσεις του CDU την περίοδο που πρόεδρος του κόμματος ήταν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, νυν υπουργός Οικονομικών.
Τότε ο Σόιμπλε οδηγήθηκε σε παραίτηση ανοίγοντας τον δρόμο για τη Μέρκελ. Γρίφος είναι η στάση του Χέλμουτ Κολ, που ακόμα και σήμερα αρνείται να μιλήσει για το θέμα. Υπόθεση μείωσης των φόρων. Το φιλελεύθερο κόμμα FDP πίεσε και πέτυχε την ψήφιση ενός νόμου για την τόνωση της οικονομίας που μεταξύ άλλων προέβλεπε μείωση των φόρων για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων. Μετά την ψήφιση του νόμου αποκαλύφθηκε ότι το κόμμα είχε χρηματοδοτηθεί με 1,1 εκατ. ευρώ από μεγαλοϊδιοκτήτη αλυσίδας ξενοδοχείων!
Υπόθεση Ρούτγκερς. Ο κυβερνήτης της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας κατηγορείται ότι έστειλε επιστολές σε επιφανείς επιχειρηματίες «πουλώντας» τον εαυτό του, την παρουσία του, σε γεύματα εργασίας.
Δυσλειτουργία και ανοργανωσιά. Ένας γερμανός κωμικός είπε για τη Μέρκελ: Κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα = ΤΙΠΟΤΑ. Οι απώλειες στις δημοσκοπήσεις ιδίως των Φιλελευθέρων είναι πολύ μεγάλες (έφτασαν και τις 7 μονάδες), οι «Πράσινοι» έχουν φτάσει σε ιστορικό υψηλό, η δε Αριστερά του Γκρεγκόρ Γκίζι ήρθε δεύτερη δύναμη σε κάποιες εκλογές ομόσπονδων κρατιδίων. Σχεδόν καθημερινά στελέχη των κομμάτων του συνασπισμού (CDU - CSU - FDP) αντιμάχονται στα ΜΜΕ ή κάνουν αντιπολίτευση ο ένας στον άλλο. Ο υπουργός Αμύνης Τσου Γκούτενμπεργκ οδήγησε σε παραίτηση τον υπουργό Εργασίας (και πρώην υπουργό Αμύνης) Γιουνγκ, αποκαλύπτοντας ότι απέκρυψε στοιχεία για μια επιχείρηση του γερμανικού στρατού στο Αφγανιστάν. Η Μέρκελ έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως ότι δεν μπορεί να καθοδηγήσει την κυβέρνηση και ότι αρκείται να συμβιβάζει τα πράγματα.
Νεοφιλελεύθερος προσανατολισμός. Η κυβέρνηση Μέρκελ και ιδίως ο αντικαγκελάριος Γκίντο Βεστερβέλε μέσα στους πρώτους μήνες διακυβέρνησης έχουν καταφερθεί εναντίον του κοινωνικού κράτους, αποκαλώντας όσους έχουν υπαχθεί στο Ταμείο ανεργίας «τεμπέληδες» και ότι θα έπρεπε ίσως να καθαρίζουν τους δρόμους από το χιόνι για κοινωνική υπηρεσία. Τα σχόλιά του προκάλεσαν πληθώρα αντιδράσεων, αναγκάζοντας ακόμα και την ίδια την Μέρκελ να τον «αδειάσει». Επίσης ο υπουργός Υγείας προσπάθησε να «περάσει» μια μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό που απορρίφτηκε από τα ασφαλιστικά ταμεία ως «αντικοινωνική». Η δε προσπάθειά τους να πωληθεί η ΟΠΕΛ στην αυστρο-καναδική ΜΑΓΚΝΑ, ενώ στην αρχή παρουσιάστηκε ως θρίαμβος της Μέρκελ, εξελίχθηκε σε φιάσκο, αφού η Τζένεραλ Μότορς κράτησε τελικά την εταιρεία.


Το ξαναλέμε είναι καραγκιόζηδες !!!!

Είναι προφανές οτι γίνονται διακρίσεις στις περικοπές...Στην Eurovision λέμε ΝΑΙ, στην εθνική εορτή λέμε ΟΧΙ...

Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί που ανέλαβαν το τιμόνι της πατρίδας μας στις 4 Οκτωβρίου 2009; Την ίδια στιγμή που δίνουν εντολή ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ να μην εορταστεί η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στις ελληνικές πρεσβείες ανά τον κόσμο, την στιγμή που διατάζουν να μην παρελάσουν μηχανοκίνητα τμήματα στις στρατιωτικές παρελάσεις για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, την στιγμή που διατάζουν να σταματήσουν οι αναχαιτίσεις στο Αιγαίο και τα τουρκικά μαχητικά να αλωνίζουν ανενόχλητα (όπως και τα τουρκικά πολεμικά πλοία που τώρα φτάνουν στο Σούνιο!!), την στιγμή που δίνουν εντολή να κλείσουν εκατοντάδες στρατόπεδα σε ολόκληρη την χώρα, την στιγμή που παγώνουν συντάξεις, μειώνουν τους μισθούς των Ελλήνων και καλούν τον λαό μας ξένοι και Ελληνες (ξεφτίλες) αναλυτές να κάνει ΚΟΥΡΑΓΙΟ, αποφασίζουν ότι ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ EUROVISION!!!


Με μειωμένο λέει μπάτζετ.......τι λέτε ρε; Τι μας νοιάζει εμάς; Εμείς δεν πληρώνουμε την ΕΡΤ; Ε, λοιπόν δεν θέλουμε EUROVISION. Την έχουμε γραμμένη όπως μας έχει κι αυτή.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (λέμε τώρα) ΣΤΗΝ EUROVISION.
Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ (ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;
ΚΟΦΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ EUROVISION...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ!!! 

koukfamily


Κόφτε τα όλα ......

Καταργούνται οι πασχαλινές εκδηλώσεις στις ένοπλες δυνάμεις...στα πλαίσια αποδόμησης του Ελληνικού έθνους!

Η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα επέφερε αλλαγές και στις εορταστικές εκδηλώσεις των ενόπλων δυνάμεων. Διαφορετικές απ’ ότι παλιά θα είναι οι γιορτινές μέρες του Πάσχα για τους οπλίτες που υπηρετούν τη θητεία τους στα στρατόπεδα της χώρας αλλά και τους αξιωματικούς. Ύστερα από απόφαση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιείται μόνο εορταστικό γεύμα για όσους έχουν υπηρεσία και τους συγγενείς τους που θα μπορούν να προσκληθούν, ενώ θα συμμετέχει και η διοίκηση της κάθε μονάδας.

Λόγω της οικονομικής κρίσης καταργούνται  οι εορταστικές εκδηλώσεις για τις εθνικές εορτές .Καταργούν μέρος των παρελάσεων ,καταργούν ουσιαστικά τις πασχαλινές εκδηλώσεις . Περιμένουμε κάποια στιγμή να  μας πουν πόσα χρήματα εξηκονόμισαν   από όλες αυτές τις περικοπές.
Θα μας πουν άραγε ή άλλος είναι ο σκοπός τους ;
Νίκος Αγαπηνός .


Κε Παπανδρέου φροντίστε να μην κάνεται τα ίδια !

 

Σπείρα επιθεωρητών εξαφάνισε 10 δισ.!!!

«Βόμβα» ισχύος 10 δισ. ευρώ έφτασε στο Μαξίμου προ δεκαπενθημέρου, μέσω μιας επιστολής-καταγγελίας, η οποία περιγράφει πώς το Δημόσιο απώλεσε έσοδα μαμούθ σε διάστημα 3 ετών περίπου (2006-2008). Ενα κύκλωμα καλοστημένο διέγραφε φόρους και πρόστιμα που είχαν καταλογισθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις (ακόμα και εισηγμένες στο Χ.Α.) ακυρώνοντας τις αρχικές εκθέσεις ελέγχου με «σικέ πορίσματα επανελέγχων», τα οποία καθοδηγήθηκαν από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην ιεραρχία της Γενικής Διεύθυνσης Επιθεώρησης του υπουργείου Οικονομικών και υλοποιήθηκαν από συγκεκριμένους οικονομικούς επιθεωρητές. Εν ολίγοις, στο γραφείο του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, κατά τραγική συγκυρία, έφθασε μια λεπτομερής περιγραφή για το πώς το Δημόσιο έχασε φορολογικά έσοδα ύψους 10 δισ. ευρώ και πώς την έβγαλαν καθαρή VIP επιχειρηματίες, που προφανώς συναλλάχθηκαν με το κύκλωμα των επιθεωρητών, έχοντας και πολιτικές πλάτες.

Την ίδια περίοδο τα «απωλεσθέντα» ζητούνται από τους συνήθεις φορολογούμενους. Το κόλπο είχε στηθεί επιστημονικά και φορολογούμενοι στους οποίους είχαν επιβληθεί, ύστερα από ελέγχους, φόροι και πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ, απηύθυναν αιτήματα για επανέλεγχο των υποθέσεών τους.
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, επανέλεγχοι φορολογικών υποθέσεων διατάσσονται αν οι φορολογούμενοι προσκομίσουν νέα στοιχεία, αν υπάρχοντα στοιχεία δεν ελήφθησαν υπόψη ή αν εκτιμήθηκαν λανθασμένα από τον φορολογικό έλεγχο. Δεν επιτρέπονται επανέλεγχοι αν οι φορολογικές υποθέσεις έχουν τελεσιδικήσει και έχει επέλθει συμβιβασμός ή όταν οι φορολογούμενοι έχουν προσφύγει στα δικαστήρια.


Σε άλλες ΔΟΥ
Οι υποθέσεις που καταγγέλλεται ότι υπέστησαν τελικά απόλυτο λίφτινγκ, ξεπέρασαν τα προαπαιτούμενα του νόμου για τους επανελέγχους.
Οι επανέλεγχοι ανατέθηκαν σε επιθεωρητές του «συστήματος», σε άλλες ΔΟΥ απ' αυτές που ανήκαν οι φορολογούμενοι που αιτούνταν επενεξέταση των προστίμων, προφανώς γιατί οι καθ' ύλην αρμόδιοι οικονομικοί επιθεωρητές αρνούνταν να συμπράξουν σε διαγραφή φόρων.
Ολα τα πορίσματα επανελέγχου που αναφέρονται στην αποκαλυπτική επιστολή προς τον πρωθυπουργό κατά σύμπτωση υπογράφονται από τους ίδιους επιθεωρητές και χαρακτηρίζονται «καινοφανή διαδικαστικά μορφώματα». Μάλιστα οι υπογράφοντες ανεβαίνουν γρήγορα στην ιεραρχία και τους ανατίθενται πόστα-φιλέτο, δηλαδή μεγάλες εφορίες αλλά και μεγάλου οικονομικού αντικειμένου υποθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη καταγγελία κοινοποιήθηκε ήδη στους αρμόδιους υπουργούς (Γ. Παπακωνσταντίνου και Φ. Σαχινίδη), στον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Γ. Καπελέρη, ενώ ειδικό χειρισμό και εποπτεία της υπόθεσης έχει αναλάβει και κυβερνητικό στέλεχος, εκτός του οικονομικού επιτελείου. Πηγές αναφέρουν ότι οι επανέλεγχοι της επίμαχης περιόδου θα επανελεγχούν, με ό,τι αυτό σημαίνει για το ενδεχόμενο κατά το οποίο προκύψουν ποινικές, πειθαρχικές ή και πολιτικές ευθύνες.
Πάντως, η υπόθεση του κυκλώματος των επανελέγχων μεγάλων φορολογικών υποθέσεων είχε σκάσει και στα χέρια του προηγούμενου «ενοίκου» του Μαξίμου, του Κων. Καραμανλή, ο οποίος είχε νίψει τας χείρας του.
Οι τέσσερις -ενδεικτικά- σκανδαλώδεις υποθέσεις στις οποίες αναφέρεται η καταγγελία προς τον σημερινό πρωθυπουργό που «λευκάνθηκαν», περιλαμβάνονται σε λίστα 20 ύποπτων επανελέγχων, για τους οποίους ο βουλευτής της Ν.Δ. Π. Τατούλης είχε ζητήσει με ερώτησή του, τον Μάρτιο του 2004, πλήρη στοιχεία. Αυτά δεν δόθηκαν ποτέ με την επίκληση του φορολογικού απορρήτου (άρθρο 85 Ν. 2238/94) από τον τότε υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Α. Μπέζα.



Καταργήστετα όλα καραγκιόζηδες !!!!!

Eισηγήσεις για μερική απόσυρση της ΕΛΔΥΚ!

Με πρόσχημα τη δυσχερή οικονομική θέση της χώρας, η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μελετά τη δραστική μείωση της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), ενέργεια η οποία θα έχει ανυπολόγιστες στρατιωτικο-διπλωματικές συνέπειες. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News υπάρχουν εισηγήσεις για αποκάκρυνση του 30% των οπλιτών της ΕΛΔΥΚ στο πλαίσιο των περικοπών του υπουργείου για το προσωπικό που υπηρετεί εκτός συνόρων. Στην ΕΛΔΥΚ (σχηματισμός επιπέδου Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας) υπηρετούν σήμερα 950 Ελλαδίτες, όπως προβλέπουν οι Συνθήκες Ζυρίχης-Λονδίνου, με λειτουργικές δαπάνες χαμηλότερες του ενός εκατ. ευρώ. Η ΕΛΔΥΚ διαθέτει μεγάλη ισχύ πυρός (61 άρματα μάχης Μ-48Α5 MOLF, τουλάχιστον 80 ΤΟΜΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΙ και σημαντικό αριθμό πυροβόλων) ενισχύοντας την αποτρεπτική ικανότητα της Εθνικής Φρουράς.

Οι απαράδεκτες αυτές εισηγήσεις δεν εντάσσονται σε κάποιο γενικότερο αμυντικό σχεδιασμό και αναπόφευκτα, εν μέσω συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού, δημιουργούν συνειρμούς με την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας το 1968, όταν οι σαφώς υπέρτερες κατοχικές δυνάμεις συνεχίζουν τη βελτίωση των υποδομών τους και την ανανέωση του παλαιότερου υλικού. Οποιαδήποτε κατ΄ελάχιστο μείωση της δύναμης της ΕΛΔΥΚ σημαίνει ότι η Αθήνα αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις Συνθήκες Εγγυήσεως, δημιουργώντας μείζον πολιτικό ζήτημα.

strategy-geopolitics


Τα παπαγαλάκια της Παγκοσμιοποίησης !!!!!

Τα χάλια του Παπαχελά-ΕΛΙΑΜΕΠ στη συνέντευξη από τον George Soros...

Καθώς ο SOROS χρηματοδοτεί μέσω 9 (εννέα) διαφορετικών αλλά ιδιόκτητων "ιδρυμάτων" και το ΕΛΙΑΜΕΠ της ΠΡΟΔΟciaΣ και της ΑΛΗΤΕΙΑΣ... στο οποίο βρίσκουμε τον γνωστό μας Αλέξη Παπαχελά... είναι φυσικό κι επόμενο... στην μυστική επίσκεψη του στην Ελλάδα ...ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ "ΕΜΜΙΣΘΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ" του που τυγχάνει και Διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ , από την οποία μετοχές αξίας σχεδόν 1.000.000 ευρώ ... που είχε στον κουμπαρά του από μωρό. Για να αποδείξει στον SOROS ότι τα ΛΕΦΤΑ του ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ... έγραψε ένα άρθρο με το οποίοι ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ την προπαγάνδα ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ αυτού που επιδιώκει την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελληνικής κοινωνίας και την ΑΠΩΛΕΙΑ Εθνικής κυριαρχίας. Ο συνέταιρος-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ του GEORGE SOROS στην Ελλάδα ... βάζει τίτλο στο άρθρο του "Tζορτζ Σόρος, o θρύλος των αγορών" και γράφει κατόπιν ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ: "Συνάντησα τον πιο διάσημο δισεκατομμυριούχο-φιλόσοφο-κεντροαριστερό ακτιβιστή για μια συζήτηση εφολης της ύλης".

Ένας από τους πλουσιότερους, ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ με το χρήμα, ανθρώπους ΕΒΡΑΪΚΗΣ καταγωγής ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ από τον αρχι-φωστήρα Παπαχελά... ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ και ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! Ναι, ο άνθρωπος του οποίου οι ενέργειες έχουν κοστίσει τις ζωές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ αμάχων προκειμένουν με ΣΤΗΜΕΝΕΣ "ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" να βάλει στο χέρι τους εθνικούς πόρους διαφόρων κρατών και να υποχρεώσει τις διορισμένες από τον Αμερικανικό στρατό κατοχής κυβερνήσεις τους να προσχωρήσουν με το ΖΟΡΙ στο "κεντρο-αριστερό" ΝΑΤΟ. Γράφει ο Παπαχελάς ξανά χωρίς ντροπή:

"Ιδρυσε το Open Society Institute για την ομαλή μετάβαση των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Εκτοτε η φιλανθρωπική του δράση έχει επεκταθεί σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο".
Αυτός  ο άνθρωπος που ΠΟΝΤΑΡΕ δισεκατομμύρια στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελλάδας λόγω των κεντροαριστερών του απόψεων για την ανεργία, τη φτώχια και τη δυστυχία που θα προκαλέσει η απόπειρά του να ΚΕΡΔΙΣΕΙ από το πτώμα της χώρας μας... είναι για τον γλύφτη Παπαχελά...ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ!
Γράφει επίσης:
"Για να είμαστε πιο σαφείς ο δισεκατομμυριούχος διανοούμενος κούνησε το χέρι του με έμφαση"Και ο καθαρισμός του παχέος εντέρου συνεχίζεται από τον σπουδαίο αυτό δημοσιογράφο: Τον ρωτάω γιατί αποφάσισε να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικά έργα (ποιος Θανάσης; Ποιος πλούτισε ποτέ από τη φιλανθρωπία Αλεξάκη πονηρέ;;;) και γιατί ασχολείται τόσο πολύ με την πολιτική επιστήμη, τη φιλοσοφία, τα οικονομικά. Ως προς τη φιλανθρωπία η εξήγηση είναι σχετικά απλή, το γεγονός ότι έχει πολύ περισσότερα λεφτά από όσα θα χρειασθεί ο ίδιος ή πολλές γενιές Σόρος στο μέλλον. «Ξέρετε όταν έχεις τόσα πολλά λεφτά σού γεννιέται και μια αίσθηση υποχρέωσης να δώσεις κάτι πίσω στην κοινωνία» (!!!)
Τι άλλο θα έλεγε; Μακακίες σε ρωτούν, Μακακίες απαντάς. Και προσθέτει ο Παπαχελάς καταγοητευμένος: "Για τα υπόλοιπα «διανοουμενίστικα» ενδιαφέροντά του είναι αφοπλιστικός"Σε περίπτωση που θελήσετε να διαβάσετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μπουρδολόγημα του Αλέξη Παπαχελά , ο οποίος εξυψώνει τον SOROS για να πάρει κι αυτός λίγη αξία, από σπόντα, μπορείτε αν επισκεφθείτε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Τέλος κρατήστε στα υπόψη ότι ο ο SOROS ήταν ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ με τον BUSH στην CARLYLE GROUP ενώ είχε χιλιάδες μετοχές και στην HULLIBURTON του DICK Cheney. Επίσης χρηματοδότησε "φιλανθρωπικά" όλες τις "έγχρωμες' επαναστάσεις που οδήγησαν στην αγκαλιά του NATO κράτη-ζόμπι της ανατολικής Ευρώπης.

macedonia-greece


Η αντιπαράθεση στο Αιγαίο δεν σταματά .

Steve Larrabee (αναλυτής του RΑΝD Corporation): «Υπάρχει κίνδυνος για νέα Ιμια»

Όσο τα βασικά ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο παραμένουν ανεπίλυτα υπάρχει κίνδυνος ότι κάποιο επεισόδιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ακούσια αντιπαράθεση, όπως παρ΄ ολίγον να συμβεί τον Φεβρουάριο του 1996 στα ΙΜΙΑ. Σε μια περίοδο όπου το ΝΑΤΟ αντιμετωπίζει σοβαρή πρόκληση στο Αφγανιστάν, το τελευταίο πράγμα που θέλει η Συμμαχία είναι μια ελληνοτουρκική αντιπαράθεση στο Αιγαίο. Η κυβέρνηση Ομπάμα υποστηρίζει σθεναρά τις πρόσφατες προσπάθειες της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης να βελτιώσουν τις διμερείς σχέσεις τους. Μια ουσιαστική βελτίωση των ελληνοτουρκικών διαφορών θα απαιτήσει την ενεργό εμπλοκή των δύο πρωθυπουργών. Ωστόσο οι κκ. Παπανδρέου και Ερντογάν αντιμετωπίζουν σοβαρά εσωτερικά προβλήματα. Υπάρχει ο κίνδυνος, επειδή θα είναι απασχολημένοι με τα εντεινόμενα εγχώρια προβλήματα, να μη διαθέσουν αρκετό χρόνο και ενέργεια για να αφιερωθούν στη βελτίωση των διμερών σχέσεων.

Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν τη βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, ιδιαίτερα τη μείωση των εντάσεων στο Αιγαίο, αλλά αυτά τα ζητήματα θα επιλυθούν από την Ελλάδα και την Τουρκία. Νέα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και μια συμφωνία επί ενός Κώδικα Συμπεριφοράς (Code of Conduct) θα βοηθούσαν στη μείωση της έντασης, διευκολύνοντας την επίλυση εκκρεμών ζητημάτων.

ΓΙΑΝΟΥΣ ΜΠΟΥΓΚΑΛΣΚΙ
(διευθυντής του Προγράμματος Νέων Δημοκρατιών στο Center for Strategic and Ιnternational Studies)
«Ιδανική η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ το φθινόπωρο»
Ηκυβέρνηση Ομπάμα κατανοεί ότι όσο παραμένει ανεπίλυτο το θέμα της ονομασίας τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα πολιτικής αστάθειας στα Σκόπια, ειδικά αν ο αλβανικός πληθυσμός αποξενωθεί περισσότερο από τη σλαβική πλειονότητα. Η Ουάσιγκτον αντιμετωπίζει επίσης το ενδεχόμενο διάσπασης της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και πρέπει να διαχειριστεί την αργή πρόοδο του Κοσσυφοπεδίου για ένταξη στους διεθνείς θεσμούς. Επιθυμεί λοιπόν την επιτάχυνση της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ ώστε να καταδείξει ότι γίνεται κάτι θετικό στα Βαλκάνια. Μια λύση εφέτος θα βοηθούσε στη σταθεροποίηση των βορείων συνόρων της Ελλάδας και θα ενίσχυε τη θέση της στην ΕΕ.
Μια επίσημη πρόσκληση των Σκοπίων να ενταχθεί στη Συμμαχία κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το προσεχές φθινόπωρο θα ήταν ιδανική λύση. Αυτό θα προϋπέθετε καλή θέληση από τις δύο πλευρές και την αναγνώριση ότι η διευθέτηση του προβλήματος με το όνομα των Σκοπίων δεν θα υπονομεύσει την ύπαρξη και την ταυτότητά τους. Ωστόσο δεν υπάρχει ένα αυστηρό αμερικανικό τελεσίγραφο, καθώς οι ΗΠΑ δεν μπορούν να υποβάλουν μια λύση. Θα βοηθούσε αν υπήρχε μεγαλύτερη εμπλοκή, σε υψηλό επίπεδο, της κυβέρνησης Ομπάμα για να ενισχυθεί η διαδικασία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, εφόσον η Αθήνα και τα Σκόπια συμφωνήσουν. Δεν πρόκειται όμως για ερώτημα αμερικανικής πίεσης, αλλά πιθανών κινήτρων προς τις δύο πλευρές να έλθουν σε συμφωνία.



Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More