8.3.10

Τα παπαγαλάκια της Παγκοσμιοποίησης !!!!!

Τα χάλια του Παπαχελά-ΕΛΙΑΜΕΠ στη συνέντευξη από τον George Soros...

Καθώς ο SOROS χρηματοδοτεί μέσω 9 (εννέα) διαφορετικών αλλά ιδιόκτητων "ιδρυμάτων" και το ΕΛΙΑΜΕΠ της ΠΡΟΔΟciaΣ και της ΑΛΗΤΕΙΑΣ... στο οποίο βρίσκουμε τον γνωστό μας Αλέξη Παπαχελά... είναι φυσικό κι επόμενο... στην μυστική επίσκεψη του στην Ελλάδα ...ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ "ΕΜΜΙΣΘΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ" του που τυγχάνει και Διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ , από την οποία μετοχές αξίας σχεδόν 1.000.000 ευρώ ... που είχε στον κουμπαρά του από μωρό. Για να αποδείξει στον SOROS ότι τα ΛΕΦΤΑ του ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ... έγραψε ένα άρθρο με το οποίοι ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ την προπαγάνδα ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ αυτού που επιδιώκει την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελληνικής κοινωνίας και την ΑΠΩΛΕΙΑ Εθνικής κυριαρχίας. Ο συνέταιρος-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ του GEORGE SOROS στην Ελλάδα ... βάζει τίτλο στο άρθρο του "Tζορτζ Σόρος, o θρύλος των αγορών" και γράφει κατόπιν ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ: "Συνάντησα τον πιο διάσημο δισεκατομμυριούχο-φιλόσοφο-κεντροαριστερό ακτιβιστή για μια συζήτηση εφολης της ύλης".

Ένας από τους πλουσιότερους, ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ με το χρήμα, ανθρώπους ΕΒΡΑΪΚΗΣ καταγωγής ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ από τον αρχι-φωστήρα Παπαχελά... ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ και ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! Ναι, ο άνθρωπος του οποίου οι ενέργειες έχουν κοστίσει τις ζωές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ αμάχων προκειμένουν με ΣΤΗΜΕΝΕΣ "ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" να βάλει στο χέρι τους εθνικούς πόρους διαφόρων κρατών και να υποχρεώσει τις διορισμένες από τον Αμερικανικό στρατό κατοχής κυβερνήσεις τους να προσχωρήσουν με το ΖΟΡΙ στο "κεντρο-αριστερό" ΝΑΤΟ. Γράφει ο Παπαχελάς ξανά χωρίς ντροπή:

"Ιδρυσε το Open Society Institute για την ομαλή μετάβαση των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Εκτοτε η φιλανθρωπική του δράση έχει επεκταθεί σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο".
Αυτός  ο άνθρωπος που ΠΟΝΤΑΡΕ δισεκατομμύρια στην ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελλάδας λόγω των κεντροαριστερών του απόψεων για την ανεργία, τη φτώχια και τη δυστυχία που θα προκαλέσει η απόπειρά του να ΚΕΡΔΙΣΕΙ από το πτώμα της χώρας μας... είναι για τον γλύφτη Παπαχελά...ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ!
Γράφει επίσης:
"Για να είμαστε πιο σαφείς ο δισεκατομμυριούχος διανοούμενος κούνησε το χέρι του με έμφαση"Και ο καθαρισμός του παχέος εντέρου συνεχίζεται από τον σπουδαίο αυτό δημοσιογράφο: Τον ρωτάω γιατί αποφάσισε να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικά έργα (ποιος Θανάσης; Ποιος πλούτισε ποτέ από τη φιλανθρωπία Αλεξάκη πονηρέ;;;) και γιατί ασχολείται τόσο πολύ με την πολιτική επιστήμη, τη φιλοσοφία, τα οικονομικά. Ως προς τη φιλανθρωπία η εξήγηση είναι σχετικά απλή, το γεγονός ότι έχει πολύ περισσότερα λεφτά από όσα θα χρειασθεί ο ίδιος ή πολλές γενιές Σόρος στο μέλλον. «Ξέρετε όταν έχεις τόσα πολλά λεφτά σού γεννιέται και μια αίσθηση υποχρέωσης να δώσεις κάτι πίσω στην κοινωνία» (!!!)
Τι άλλο θα έλεγε; Μακακίες σε ρωτούν, Μακακίες απαντάς. Και προσθέτει ο Παπαχελάς καταγοητευμένος: "Για τα υπόλοιπα «διανοουμενίστικα» ενδιαφέροντά του είναι αφοπλιστικός"Σε περίπτωση που θελήσετε να διαβάσετε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μπουρδολόγημα του Αλέξη Παπαχελά , ο οποίος εξυψώνει τον SOROS για να πάρει κι αυτός λίγη αξία, από σπόντα, μπορείτε αν επισκεφθείτε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Τέλος κρατήστε στα υπόψη ότι ο ο SOROS ήταν ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ με τον BUSH στην CARLYLE GROUP ενώ είχε χιλιάδες μετοχές και στην HULLIBURTON του DICK Cheney. Επίσης χρηματοδότησε "φιλανθρωπικά" όλες τις "έγχρωμες' επαναστάσεις που οδήγησαν στην αγκαλιά του NATO κράτη-ζόμπι της ανατολικής Ευρώπης.

macedonia-greece


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More