5.5.12

Ψηλά τις κεραίες Axisradio.gr

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚΤΗ ΜΑΪΟΥ


Οι εκλογές έφτασαν. Μέχρι εδώ τίποτε το καινούριο αλλά ίσως και τίποτε το καλό. Έφτασαν και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου. Με αφορμή τον εκλογικό αυτό οίστρο, να πούμε και εμείς κάτι... Στο Axis radio.gr, δεν είμαστε ούτε από άλλο πλανήτη ούτε αδιάφοροι. Σαφώς και ενδιαφερόμαστε για τo τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Και ο καθένας, από εμάς, μπορεί ψηφίζει ή στηρίζει ότι θεωρεί ότι τον εκφράζει, ή μπορεί και να απέχει. Και λέμε ο καθένας από εμάς, γιατί υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Είμαστε μια εθνικιστική συλλογικότητα, μία παρέμβαση διαφορετική, μία προσπάθεια στο διαδικτυακό ραδιόφωνο, που ξεκίνησε χωρίς κάλυψη ή βοήθεια από κανέναν. Είμαστε Εθνικιστές, είμαστε αυτοί που το κατεστημένο στην πατρίδα μας χρόνια τώρα μας λέει φασίστες, και δεν ντρεπόμαστε ούτε απολογούμαστε για αυτό. Το ότι ο κάθε ένας μας μπορεί να έχει διαφορετικές εκτιμήσεις για τα πολιτικά πράγματα, δεν σημαίνει ότι είμαστε αδιάφοροι και στον κόσμο μας. Κάνουμε τις επιλογές μας αλλά δεν είμαστε φερέφωνα κανενός. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η Πατρίδα μας δεν σώζεται ούτε με εκλογές, ούτε με μνημόνια, ούτε με νομοσχέδια. Δεν μας ενδιαφέρει να πείσουμε τι να ψηφίσετε και ποιον να σταυρώσετε, δεν λειτουργούμε σαν μηχανισμός ιδεολογικής "νομιμοποίησης" κανενός. Είμαστε αυτό που είμαστε, όπως είμαστε χρόνια τώρα. Είμαστε περήφανοι για τις απόψεις μας, για το ότι έχουμε δημιουργήσει. Δεν μετανιώνουμε για τίποτα, δεν μετανιώνουμε για ότι έχουμε κάνει, παρά μόνο για ότι έπρεπε ίσως να κάναμε. Είμαστε εδώ, παρόντες. Γιατί έτσι είμαστε. Θα είμαστε και την επόμενη των εκλογών, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ανεξαρτήτως «νικητών» ή «χαμένων». Γιατί έχουμε ένα άλλο κώδικα αξιών, έχουμε ένα άλλο πρότυπο ζωής και ένα άλλο αξιακό σύστημα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν Συναγωνιστή μας και το κυριώτερο δεν παζαρεύουμε ιδέες και απόψεις. Θα είμαστε εδώ μετά την σωτήρια 6η Μάιου, με ψηλά τις κεραίες...


Ελληνικές Πατριωτικές θέσεις!



ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Το προτεκτοράτο που ζούμε είναι απολύτως ανθελληνικό και ελεγχόμενο. Δεν δικαιολογεί με τις πράξεις του σε καμία περίπτωση τον χαρακτηρισμό του κράτους αφού δεν είναι κραταιό, δεν διαθέτει την πραγματική δύναμη να επιβάλλει τα εθνικά δίκαια. Και ασφαλώς δεν υπηρετεί τον πραγματικό του εργοδότη που είναι ο ελληνικός λαός ο οποίος έχει ιερό χρέος να το καταγγείλει στη συνείδησή του και να το κατακρημνίσει.
Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό το Εθνικό Κράτος είναι η μόνη μορφή αποδεκτής πολιτειακής οργάνωσης που αρμόζει στον Ελληνισμό μας με βάση την ιστορία, τη δομή, τον χαρακτήρα και την ισχυροποίηση του τόπου. Από την πρώτη στιγμή που σχηματίστηκαν οι πρώτες ελληνικές κοινωνίες στηρίχτηκαν στο κοινό Αίμα, στην κοινή Γλώσσα και την κοινή Πίστη. Ευθύς αμέσως κίνησε μαζί και η ιστορία του πολιτισμού και της πολιτικής διοίκησης που είχαν και έχουν γένος και αξιοσύνη ελληνική στις αποσκευές.
Το πραγματικό ελληνικό κράτος δεν σπέρνει το φόβο στις καρδιές των πολιτών και δεν τους υποβιβάζει. Δεν τους διακρίνει στους δήθεν κακούς που ζητούν ασφάλεια για τα παιδιά τους, εργασία και πατρίδα ελληνική από την μια πλευρά και στους δήθεν καλούς από την άλλη, πρόθυμους δούλους που ανταλλάσσουν τη σαπίλα της βολής τους με τη στήριξη των πολιτικών μακελάρηδων της ελληνικής ψυχής. Διότι το πραγματικό κράτος ενώνει τους πολίτες  που δίδουν την Πίστη στην Πατρίδα αποδίδοντας σ’ αυτούς το μέρισμα της εθνικής υπερηφάνειας και της λαϊκής εργασίας. Γιατί το Εθνικοκοινωνικό Κράτος στηρίζεται σ’ αυτούς που το Σύστημα χαρακτηρίζει κακούς, σ’ αυτούς που ζουν, αναπνέουν και εργάζονται για την Ελλάδα.
Το πραγματικό ελληνικό κράτος, το δικό μας Εθνικοκοινωνικό Κράτος, ίδιο σαν άλλοτε όταν ανέτειλε η χρυσή αυγή του ελληνισμού με τον πρώτο Έλληνα Εκπολιτιστή να εμφανίζεται επί της γης, δεν θα υποβιβάσει τον Έλληνα. Δεν θα χαρακτηρίσει και δεν θα αποδεχτεί ποτέ την δήλωση υποστήριξης στην Ιδέα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού ως στήριξη οργής και θυμού αλλά ως πράξη βαθιάς πατριωτικής συνείδησης και ως εντολή ανοικοδομήσεως της Νέας Ελληνικής Πολιτείας στη θέση του γκρεμισμένου προτεκτοράτου.
Αυτή η Ελληνική Πολιτεία θα θέσει τους όρους του ανακαινισμένου Κράτους προσδιορίζοντας σαφείς στόχους για την ανάδειξη της Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος. Αυτή η μεγαλοσύνη θα αναδειχτεί πρωταρχικά μέσα στα σπλάχνα της κοινωνίας, στο εσωτερικό περιβάλλον του κράτους. Το πρώτο μέλημα είναι η επιβολή του ήθους και της αξιοκρατίας. Θέλουμε υγιείς χαρακτήρες και ικανούς πολίτες – οπλίτες του Κράτους που θα αξιοποιηθούν με βάση την φιλοπατρία, την κοινωνική αλληλεγγύη και τα φυσικά τους χαρίσματα στους τομείς έργου που κατέχουν.
Θέλουμε κοινωνικές πρόνοιες και εργασία για όλους τους Έλληνες και σχέση ανταποδοτικότητας με το Κράτος μέσα από τους μηχανισμούς εσωτερικής χρηματοδότησης. Εργασιακό μέρισμα μισθού και φορολογική απόδοση με σαφή και δίκαιη κλίμακα εισοδηματική. Τα οικονομικά εγκλήματα και οι διχασμοί των εργαζομένων του ντόπιου νεοταξισμού δεν έχουν θέση στο Εθνικοκοινωνικό Κράτος, γιατί είναι πράξεις εσχάτης προδοσίας όπως και η παραχώρηση εθνικής γης με μόνη κατάληξη το Γουδί.
Θέλουμε Εθνική Παιδεία με εφόδια χρήσιμης πατριωτικής γνώσης και σαφή προσανατολισμό στόχων και αξιών. Το Εθνικό Κράτος είναι το μεγάλο εργαστήριο της Φυλής που χρειάζεται πολίτες πεπαιδευμένους κατά πάντα. Στο νου, στο σώμα και στην καρδιά. Θέλουμε Έλληνες που θα γνωρίζουν από τα πρώτα τους βήματα τις θυσίες, τα επιτεύγματα, το αίσθημα ευγνωμοσύνης αλλά και το αίσθημα αχαριστίας και προδοσίας που οδήγησε το Ελληνικό Έθνος στην ακμή και την παρακμή. Την ευγνωμοσύνη στο Θεό που μας έκανε Έλληνες, την αδάμαστη θέληση των Ελλήνων για ελεύθερη Ελλάδα και το κακό που γεννά η απομάκρυνση από αυτή. Έτσι θα σταθεί το Κράτος αληθινά άξιο να δώσει την απαραίτητη γνώση που θα του αποδώσει τον Έλληνα Τεχνίτη και Επιστήμονα, όταν γνωρίζει πότε να χρησιμοποιήσει σφυρί, πένα και όπλο.
Όταν όμως φτιάχνεις το εσωτερικό του Εθνικού σου Κράτους, φροντίζεις την ίδια στιγμή να ορθώσεις τείχη προστασίας και να συγκροτήσεις σχέδιο ισχυρής γεωπολιτικής παρουσίας. Αυτό ακριβώς οφείλει να πράξει το Ελληνικό Κράτος στον υπερθετικό βαθμό, αφού διαθέτει δύο σημαντικές ιδιαιτερότητες. Εθνικά ανολοκλήρωτο κράτος και φυσικά θέλγητρα που ζητούν αλλογενείς γυρολόγοι. Η επίτευξη της εθνικής αμύνης, της εθνικής ολοκληρώσεως και της επέκτασης των ζωνών ελληνικής επιρροής προϋποθέτουν Εθνικό Κράτος που διαθέτει ελληνικά χέρια να πολεμούν, να διαπραγματεύονται, να επιβάλλουν οικονομικούς στόχους με παγκόσμια εμβέλεια, να διεισδύουν σε ξένες κρατικές υποδομές.
Η Ελλάδα θα σταθεί όρθια και θα ζήσει μονάχα αν γίνει Μεγάλη Ελλάδα. Και η Μεγάλη Ελλάδα θα γίνει νομοτελειακή πραγματικότητα αν το Εθνικό Κράτος, το Πολιτικό Στρατηγείο δηλαδή του Ελληνικού Έθνους, τσακίσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση αντικαθιστώντας αυτές τις διεθνώς μισητές υπάρξεις από την Ελληνική Τάξη Πραγμάτων και την Ελληνική Ιδέα του έθνους με την συνεργασία εκείνων των λαών που θα αποδεχτούν τα πρωτεία των Ελληνικών Αξιών.
Το Εθνικοκοινωνικό Κράτος θέλει την Ελλάδα των ενωμένων Ελλήνων και των μεγάλων εθνικών απαιτήσεων. Είναι το Κράτος του Δικαίου και της Ελληνικής Ηγεμονίας. Και θα το επιτύχουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Ο Ελεύθερος Κόσμος κυκλοφόρισε!

Διαβάστε στον «Ελεύθερο Κόσμο» που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 5 Μαΐου


tnΣε αυτές τις εκλογές θέλεις ΕΛΛΑΔΑ ή Ellada; Ψηφίζουμε ενάντια στους τοκογλύφους, τον δικομματισμό, την λαθρομετανάστευση, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες και όχι στην Goldman Sachs. Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και ο Σπύρος Ζουρνατζής γράφουν για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Η επόμενη μέρα των εκλογών, σενάρια πολυκομματικού σουρεαλισμού. Ο «ΕΚ» μπαίνει στο «άβατο» των Ρομά στον Βοτανικό-αποκλειστικές φωτογραφίες και δηλώσεις των κατοίκων. Γράφουν επίσης: Γεώργιος Λεονταρίτης, Χρήστος Χαρίτος, Σπύρος Χατζάρας, Μάνος Κώνστας & Ευάγγελος Χανιώτης.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More