20.4.10

Που είσαι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!

Εδώ μας έφτασε η σάπια πλουτοδημοκρατία τους.......Διαφωνεί κανείς;;

ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ,
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑ
ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΤΩΡΑ ΕΦΘΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩ.!

ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ.

Ας δούμε τώρα ποίοι είναι οι ζημιωμένοι απο τη χουντα,
και ποίοι οι οφελημένοι.
Ζημιωμένοι είναι οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, και οι περιπου 40-50 γνωστές οικογένειες της χώρας, ομού με όλα τα λαμόγια και τους κοπρίτες μας.

Όλοι οι ανωτέρω με την δημοκρατία μας, έφαγαν και ακόμα τρώγουν με δεκα μασέλες. Οφελημένος λοιπόν τότε ήταν ο λαός της χώρας μας, που δεν υπήρχε άνεργος,που δεν υπήρχε δημόσιο χρέος, και που είχε άριστες κοινωνικές παροχές για την εποχή, και ΜΗΔΕΝΙΚΗ εγκληματικότητα !
Κοιμόμασταν με ανοικτές τις πόρτες (μην το επιχειρησετε τώρα) Και μην μου πείτε ότι η χούντα πούλησε την Κύπρο, διότι όλοι ξέρουμε ποιός την πούλησε Τώρα ο λαός της χώρας μας είναι ο μεγάλος ζημιωμένος, διότι οι παραπάνω οφελημένοι τον ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ! ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, αλλά με επιχείρημα........


Το ευχαριστώ από τους Αλβανούς......

Αλβανία: Κατασχέθηκαν 161 κιλά ναρκωτικών που πήγαιναν Θεσσαλονίκη. Στο συνοριακό σταθμό Κapshtica/Κρυσταλλοπηγής έγινε η σύλληψη των εμπόρων ναρκωτικών!

Εκατόν εξήντα ένα κιλά ινδικής κάνναβης κατασχέθηκε σε έρευνα που έγινε από τις αλβανικές αρχές σε φορτηγό αυτοκίνητο στο συνοριακό σταθμό Αλβανίας Ελλάδας –Kapshtica (της Κρυσταλλοπηγής). Η αστυνομική διεύθυνση της Κορυτσάς ανακοίνωσε τη σύλληψη των δύο επιβαινόντων αλβανικής καταγωγής που είχαν κρύψει το ναρκωτικό υλικό σε 47 μικρές πεπιεσμένες σακούλες στην καμπίνα του οδηγού. Η σύλληψη, όπως σημειώνει η αλβανική εφημερίδα 'Πανόραμα', έγινε στα πλαίσια επιχείρησης που είχε την κωδική ονομασία “Palma” και αναπτύχθηκε από τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου 17 Απριλίου έως τις έξι το απόγευμα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία των συλληφθέντων τα ναρκωτικά που ήταν τύπου «κάνναβης Σατίβα» προορίζονταν για τη Θεσσαλονίκη.


Εμείς εδώ τους χαϊδεύουμε !!!!

Τρεις νέες Αλβανικές προκλήσεις κατά του Ελληνισμού της Β. Ηπείρου

• «Ρεσιτάλ» ενεργειών κατά του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, αλλά και κατά της Ελλάδας, εκδηλώθηκε τις τελευταίες ημέρες. Το πρώτο… χτύπημα έρχεται από «Ελληνική» οργάνωση, το περιβόητο ΚΕΜΟ, των Τσιτσελίκη, Μπαλτσιώτη, Χριστόπουλου και Σκουλίδα. Σε έρευνα του ΚΕΜΟ για την Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας επαναλαμβάνονται μερικές από τις πάγιες αβάσιμες και διαστρεβλωμένες θέσεις των Τιράνων για τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες: «Δεν υπερβαίνουν τους 100.000 συνολικά το 1990 και τους 20.000 σήμερα»! «Η Ελλάδα «προσπαθεί να παρουσιάσει μια μεγάλη μειονότητα»! «Η Χειμάρα είναι απλώς ένας «χριστιανικός θύλακας»! «Η εναπομείνασα μειονότητα συνιστά μια κατʼ εξοχήν επιδοτούμενη κοινότητα»! Τα συμπεράσματα αυτά προέρχονται από την ομάδα, που παλαιότερα είχε οργανώσει εκδήλωση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για τη νομιμοποίηση των Τσάμηδων (!) οπότε αντιλαμβάνεται κανείς την βασιμότητά τους...

ΔΕΥΤΕΡΟ… ΧΤΥΠΗΜΑ
Το δεύτερο ύπουλο χτύπημα προέρχεται από τον Αλβανό υπουργό Εξωτερικών Ιλίρ Μέτα. Το κόμμα του, το «LSI», συμφώνησε κοινοβουλευτική και εξωκοινουβουλευτική συνεργασία με το κόμμα των Τσάμηδων «PDU», υπό τον Σπετίμ Ιντρίζι.
Ο Ιλίρ Μέτα δήλωσε πως «επιθυμούμε να προωθήσουμε τη συνεργασία αυτή και να δώσουμε ένα εποικοδομητικό μήνυμα στην Αλβανική πολτική ζωή εντός και εκτός Βουλής. Η Ευρωπαϊκή ένταξη της Αλβανίας είναι προτεραιότητα για τις πολιτικές μας δυνάμεις και θα το αποδείξουμε συνεργαζόμενοι για ό,τι έχει να κάνει με τη σταθερότητα των θεσμών, τη βελτίωση της διακυβέρνησης, τα αιτήματα για την ευρωπαϊκή ένταξη της χώρας»!
Πώς, όμως, η συνεργασία αυτή βοηθάει στην ένταξη της Αλβανίας στην Ευρώπη, αφού οι Τσάμηδες εγείρουν θέμα εδαφικών διεκδικήσεων σε βάρος της Ελλάδας, που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;
Το κόμμα των Τσάμηδων σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει πως έγινε συζήτηση για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το τσάμικο «ζήτημα» και την πολιτική συνεργασία ανάμεσα στα δυο κόμματα.

ΤΡΙΤΟ… ΧΤΥΠΗΜΑ
Οι τοπικές αρχές στο Μουρσί και στην Τζάρα των Αγίων Σαράντα αρχίζουν να υποψιάζονται ότι οι επισκέψεις του διαχειριστή του προγράμματος για την ανάπτυξη της περιοχής της Παγκόσμιας Τράπεζας (κατά σύμπτωση γαμπρού του Πρωθυπουργού της Αλβανίας), αποσκοπεί στο άρπαγμα των Μειονοτικών περιουσιών! Όπως επισημαίνει ο Ευθύμιος Κώστας στην ιστοσελίδα «Δερόπολη», «τα κυκλώματα που ήδη έχουν οδηγήσει σε πολεοδομική αυτοκτονία τους Αγίους Σαράντα και τα Εξαμίλια, θέλουν με την ισχύ της εξουσίας να απλώσουν και σε άλλα μέρη, προς το παρόν παρθένα, την καταστροφή τους».
• Αυτά και άλλα πολλά προκλητικά ανθελληνικά εκ μέρους της επίσημης Αλβανίας, την οποία η Ελληνική Κυβέρνηση όχι μόνο παρακολουθεί με απάθεια, αλλά βάζει και πλάτη για να γίνει η Αλβανία μέλος της δημοκρατικής Ενωμένης Ευρώπης.

Πρωινός λόγος


Ο ι νέοι κατακτητές της χώρας μας ...

Τι ζητάει το ΔΝΤ...τι δίνει η κυβέρνηση...

Περιορισμός του δημόσιου τομέα: Το ΔΝΤ απαιτεί λιγότερο κράτος, προτείνοντας ακόμη και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης. Η κυβέρνηση...απορρίπτει τις απολύσεις και απαντά με περιορισμό των συμβάσεων έργου, συγχώνευση και πλήρη κατάργηση εκατοντάδων δημοσίων φορέων αλλά και λουκέτο σε πολλές δημοτικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο του «Καλλικράτη». Το σχέδιο προβλέπει τη μείωση των νομικών προσώπων που ελέγχονται σήμερα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση από 6.000 σε 2.000 προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι άνω των 500 εκατ. ευρώ.
ΦΠΑ: Η εκτόξευση του ΦΠΑ στα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα αποτελεί την πλέον αγαπημένη σύσταση του ΔΝΤ. Ο Οργανισμός θα προτείνει την αύξηση του συντελεστή του ΦΠΑ στο 25% (!) Η κυβέρνηση αντιτείνει ότι ο ΦΠΑ έχει μόλις πρόσφατα αναπροσαρμοσθεί στο 21% και ότι η ενίσχυση των εσόδων από τους έμμεσους φόρους θα προέλθει κυρίως από ήδη εφαρμοζόμενες δράσεις κατά των φοροφυγάδων. Ακίνητη περιουσία: Το ΔΝΤ προτείνει την κατάργηση του αφορολογήτου ορίου και υπολογισμό των φόρων βάσει εμπορικών και όχι αντικειμενικών αξιών. Η κυβέρνηση επιμένει στην προστασία της πρώτης κατοικίας και αντιπροτείνει καθιέρωση «πόθεν έσχες» για την απόκτησή της, υψηλή φορολόγηση για τους κατέχοντες, μη εξαιρουμένων των ακινήτων των off shore, εφαρμογή ΦΜΑΠ και ειδικού συστήματος αυτόματης και σταθερής αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών.

Μισθοί - συντάξεις: Η πλέον παραδοσιακή συνταγή του ΔΝΤ δεν είναι άλλη από το πάγωμα των μισθολογικών αυξήσεων μέχρι την επάνοδο της δανειοδοτούμενης χώρας στη δημοσιονομική εξυγίανση. Πρόταση, η οποία δεν περιορίζεται μόνον στον δημόσιο τομέα, αλλά επεκτείνεται και στον ιδιωτικό. Η συνταγή συμπληρώνεται και από την καθαρή μείωση των συντάξεων και υπολογισμό τους βάσει των αποδοχών ολόκληρου του εργασιακού βίου Επιπλέον, προτείνεται να αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και να περιοριστούν οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις.
Η κυβέρνηση αποδέχεται το πάγωμα των μισθών και την περικοπή των πρόωρων συντάξεων. Απορρίπτει προς το παρόν την επέκταση των περικοπών και στον ιδιωτικό τομέα, όπως επίσης και τη μείωση των χαμηλών συντάξεων με πιθανή ωστόσο εξαίρεση τις υψηλές συντάξεις των ΔΕΚΟ. Αντιπροτείνει δε, την επαναφορά του ΛΑΦΚΑ για τις υψηλές συντάξεις, τη θέσπιση ενιαίων κανόνων συνταξιοδότησης στο δημόσιο και ιδιωτικό φορέα και την εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Εργασιακές σχέσεις: Υπέρ της κατάργησης της μονιμότητας στο Δημόσιο τάσσεται το ΔΝΤ, ενώ εισηγείται την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων και την απελευθέρωση των απολύσεων. Προτείνει δε μηδενικές προσλήψεις ακόμη και σε ευαίσθητους τομείς, όπως η Υγεία και η Παιδεία. Εδώ είναι ίσως το μοναδικό σημείο στο οποίο η κυβέρνηση προτίθεται να εκδηλώσει σθεναρή αντίσταση, υποστηρίζοντας ότι το μέτρο της άρσης της μονιμότητας και της ελαστικοποίησης της αγοράς εργασίας δεν μπορεί να «περάσει» χωρίς μία μίνιμουμ συναίνεση από την πλευρά των εργαζομένων.
Ιδιωτικοποιήσεις: Περιττό να αναφερθεί η εμμονή του Οργανισμού για καθολικές ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων, για το άνοιγμα των αγορών και για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων. Η κυβέρνηση δεν διαφωνεί ιδιαίτερα και προβάλλει το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και των κληροδοτημάτων, την πρόσφατη απελευθέρωση υπηρεσιών και το επερχόμενο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Νοσοκομεία - Ασφαλιστικά ταμεία: Το ΔΝΤ ζητεί καλύτερη διαχείριση των οικονομικών των δημόσιων νοσοκομείων και των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται πάντως ότι ειδικά για τα θέματα αυτά εμπειρογνώμονες του Οργανισμού έχουν ήδη ξεκινήσει διάλογο με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Η κυβέρνηση απαντά ότι η καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και ο περιορισμός των δαπανών υγειονομικής περίθαλψης αναμένεται να ενταθεί στα επόμενα δύο χρόνια με την περαιτέρω ενίσχυση των αντίστοιχων μηχανισμών. Η πρώτη αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης κατά 2,5 δισ. ευρώ το 2011 και 4 δισ. ευρώ το 2012, ενώ ο περιορισμός των δαπανών υγείας αναμένεται να οδηγήσει σε εξοικονόμηση δαπανών έως και 900 εκατ. ευρώ το 2011 και 1,2 δισ. ευρώ το 2012.


Επίκαιρο


Το νέο ΟΧΙ!!!

Διεθνής Οικονομική Δικτατορία - Έλληνες: "Πείτε ΟΧΙ!"

Αναδημοσιεύουμε από το newsletter της «Ιντερσαλόνικα» μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ που αφορά και την Ελλάδα. Ερμηνεύει πώς οι είκοσι περίπου Αμερικάνικες και Γερμανικές Επενδυτικές Τράπεζες, τύπου Goldman Sachs, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν την Αμερικανική Κρίση και πώς επεκτείνουν την ίδια Πολιτική και σε άλλη Κράτη, προκειμένου να κερδίζουν εύκολα τεράστια Κέρδη ενισχύοντας τη Δύναμή τους. Φροντίζουν μέσω των διεφθαρμένων Πολιτικών του κάθε κράτους να υποδουλώνουν Οικονομικά τις Κυβερνήσεις τους και να εμφανίζονται στη συνέχεια μέσω του ΔΝΤ, ως σωτήρες, σφίγγοντας τον Οικονομικό κλοιό και φορτώνοντας τους Πολίτες με δυσβάστακτους τοκογλυφικούς φόρους. Πρόκειται για μια άλλη αποκαλυπτική ερμηνεία των παγκόσμιων Οικονομικών Εγκλημάτων που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι εν λόγω Επενδυτικές Τράπεζες. Το μεγάλο τους πρόβλημα που τους αποκάλυψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, είναι η διάδοση του Διαδικτύου γιατί δεν μπορούν να το ελέγξουν, όπως ελέγχουν όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Έτσι τα σχέδιά τους έχουν αποκαλυφτεί και αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ της Ισλανδίας! Το μήνυμά τους είναι: «Έλληνες: Πείτε ΟΧΙ!»

Για αυτούς τους λόγους προσπαθούν απεγνωσμένα να εξαγοράσουν τη Google, τη Microsoft και άλλες παρόμοιες Εταιρείες για να μπορούν να διαβρώσουν και αυτό το τελευταίο προπύργιο της Ελευθερίας της Δημοκρατίας.
Με αυτό τον τίτλο και προτροπή, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η συγκλονιστική συνέντευξη της οποίας αναδημοσιεύουμε τα πιο σημαντικά αποσπάσματα, λόγω χώρου. Είναι του Δημοσιογράφου-Ερευνητή Alex Jones της Infowars.com στην Helen Skopis, με θέμα «Την άλωση της Οικονομίας της Ελλάδος»:
«Helen Skopis:
Κάποιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί πρότειναν τη συμμετοχή του ΔΝΤ και οποιοδήποτε άλλο πακέτο βοήθειας, μαζί με αυτό των μελών της Ευρωζώνης. Πολλοί οικονομολόγοι λένε πως η αναζήτηση βοήθειας από το ΔΝΤ δεν ευνοεί μία χώρα, κάποιοι έφτασαν να λένε ότι είναι καταστροφικό. Γιατί;



Οι Δημοκράτες!!!!!

Ρε σεις "δημοκράτες"...γιατί δεν κάνετε τον Εθνικισμό κακούργημα να τελειώνουμε;
τι κάθεστε και παιδεύεστε; αν ο σκύλος φορούσε φίμωτρο; αν είχε κάνει τα εμβόλια;
τι δουλειά είχε ο κάδος στον δρόμο;...και ξαναρωτάω...γιατί να παιδεύεστε;
κάθεστε τώρα και ζορίζετε το μυαλουδάκι σας να σκαρφιστείτε κατηγορίες...στάση...παρακώληση συγκοινωνιών...παράνομο παρκάρισμα...παράνομο πτύειν...παράνομο κυνήγι των αμπελοπουλιών...οτιδήποτε μαλακία αρκεί να φανείτε αντάξιοι στα πολιτικά αφεντικά σας! αρκεί να δώσετε τα διαπιστευτήρια στους δήθεν "δημοκράτες" που σας μισθοσυντηρούν!

Κάντε τον Εθνικισμό κακούργημα να τελειώνουμε...δεν είναι μόνο πως θα περιορίσετε τα βάσανα σας...θα αποδείξετε πως είστε και μεγάλοι "δημοκράτες"!
Γιατί όπως και να το κάνουμε ο Εθνικισμός δεν είναι καλό πράγμα...κανείς δεν θέλει να ξυπνάει ο κόσμος...και ο Εθνικισμός είτε με τα καλά του είτε με τα κακά του είναι ξυπνητήρι...ξυπνάει τον κόσμο από τον ύπνο του..και δεν κάνει...ενοχλεί αυτο...

Εδώ γίνονται τόσες φιλότιμες προσπάθειες να τους ρίξετε σε λήθαργο...ΔΝΤ από την μία...δώστου μια "τρομοκρατία" να τον πάρει ο Ορφέας....απολύσεις...δώστου συνδικαλιστάδες να ονειρεύεται πως κάποιοι αγωνίζονται για αυτον...παιδεία, οικονομία, σκάνδαλα...δώστου επεισόδια με τους καλοθελητές των Εξαρχείων να τον πάρει ο ύπνος στην τηλεόραση...

Για αυτό σας λέω...κάντε κακούργημα τον Εθνικισμό μήπως και σπάσει το γαμημένο το ξυπνητήρι...

Τι είσαι εσύ;...Εθνικιστής;;;...μέσα...καθαρά και "δημοκρατικά" όπως ξέρετε μόνο εσείς...

Αλλιώς...θα το ακούτε το ξυπνητήρι ακόμη και όταν δεν...βαράει...


Ο μέγας υπουργός!!!


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More