2.5.11

Διέλυσε και την Αστυνομία η κυβέρνηση της συμφοράς!

Παραιτήθηκαν μέχρις ενός οι αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ!


Πριν από λίγη ώρα υπέβαλε παραίτηση και ο τελευταίος από τους περίπου 300 αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΕΛΤΑ. Λειτούργησαν όπως ακριβώς επιτάσσει η στρατιωτικού χαρακτήρα διάρθρωση και φιλοσοφία της συγκεκριμένης Ομάδας. Όλοι, μέχρι ενός θέλοντας έτσι…

να στείλουν ένα μήνυμα από τα κάτω προς τα πάνω. Αρκεί το μήνυμα να διαβαστεί σωστά. Γιατί αυτό που κατ’ ουσίαν λένε κάτω από τις ομαδικές παραιτήσεις, είναι δύο συνοπτικά κοφτές λέξεις προς…τις ηγεσίες τους. “Βρείτε τα”.
Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για μία Ομάδα το ηθικό της οποίας δεν κάμφθηκε όταν τραυματίστηκαν σοβαρά δύο συνάδελφοι τους στις 3 Απριλίου του 2009, από τα πυρά δύο αδίστακτων κακοποιών στην Κυψέλη. Ούτε δείλιασαν όταν τελικά υπέκυψε μετά από εφιαλτικές τεχνητές συνθήκες διατήρησης του στη ζωή του αστυνομικού συμβόλου πλέον για την Ομάδα, Σπύρου Θεοδώρου, δύο μήνες αργότερα.
Αντί να διαλυθούν, συσπειρώθηκαν. Αντί να υπάρξουν διαρροές κι άλλοι φρουροί κι άλλοι αστυφύλακες ζήτησαν να ενταχθούν σ’ αυτή και υπήρξε το πρόπλασμα και το πρότυπο, πάνω στο οποίο δημιουργήθηκε η ΔΙΑΣ. Στην Αστυνομία έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, κανείς δεν περισσεύει. Ούτε ΔΕΛΤΑ, ούτε ΖΗΤΑ, ούτε κανείς. Αρκεί να το καταλάβει έγκαιρα η άτολμη ηγεσία και να πάψει να εθελοτυφλεί.
newsit


Υπάρχουν ακόμη Ήρωες!

Ν. Νικολόπουλος για τον ήρωα πυροσβέστη: Ο λαός μας βγάζει ακόμα Ήρωες.!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/25ce25bc25ce25b125ce25bd25cf258425ce25b125cf258225cf258725cf258125ce25b725cf258325cf258425ce25bf25cf2582.jpg?w=178&h=121Με αφορμή την κηδεία του Αρχιπυροσβέστη, Χρήστου Μαντά, που έχασε τη ζωή του από τα πυρά ληστή, σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Νίκος Ι. Νικολόπουλος, αμέσως μετά την εξόδιο ακολουθία από τον Ι.Ν. Αγίου Μηνά προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Ο Χρήστος Μαντάς λειτούργησε ως προστάτης των συνανθρώπων του και ως ενεργός πολίτης που δεν άντεχε να βλέπει την αχαλίνωτη εξάπλωση της εγκληματικότητας σε μια κοινωνία που θα την ήθελε πολύ πιο ασφαλή για τα δικά του παιδιά. Με άλλα λόγια λειτούργησε ως ο προστάτης των κοινωνικών και ηθικών αξιών του λαού μας, αποδεικνύοντας πως αυτός ο λαός αντέχει ακόμα, παρά τις σειρήνες της επίπλαστης ευδαιμονίας πριν λίγα χρόνια και τις ερινύες της καταστροφολογίας και της απελπισίας στις μέρες μας.
Ο Χρήστος Μαντάς είναι ο ήρωας της διπλανής πόρτας. Ο άνθρωπος που όλοι θα θέλαμε να γνωρίζουμε, να του εμπιστευόμαστε τα κλειδιά του σπιτιού μας, να τον έχουμε δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές.
Είμαι σίγουρος πως θα λείψει πολύ από τους δικούς του ανθρώπους, στους οποίους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία. Είμαι εξίσου σίγουρος, ωστόσο, πως ο θάνατός του δεν είναι άδικος. Όταν όλα τα σκιάζει η φοβέρα και τα πλακώνει η σκλαβιά, κάποιοι σαν τον Χρήστο Μαντά, έρχονται να μας αφυπνίσουν. Να μας ξυπνήσουν από τον λήθαργο και να αποτελέσουν παράδειγμα για τα δικά μας παιδιά. Να τους λέμε πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Χρήστο Μαντά, η κοινωνία μας δεν θα γίνει ζούγκλα… Καλό ταξίδι στον ήρωα και κουράγιο στην οικογένειά του!»
(Υ.Γ.: Εξάλλου σήμερα ο Αχαιός Βουλευτής κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή για την υποβάθμιση του Πυροσβεστικού Σώματος)


Σουρωτήρι και το Ναυτικό!

Πάλι καλά που δεν μας πήραν και κάποιο υποβρύχιο….

Κλοπή υλικών σε Μονάδα του Ναυτικού….
Μου αρέσει που σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ

Ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων και η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών…
Και για να μην ξεχνάμε αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό κλοπής, στο Ναυτικό μέσα σε δυο μήνες.
Πάλι καλά που δεν μας πήραν και κάποιο υποβρύχιο…..


Οικονομικά θέματα.

Την ίδια ώρα που το τραπεζικό σύστημα χρηματοδοτεί εταιρείες – σαπάκια με όρους διαπλοκής, η Stat bank αποκαλύπτει τα “διαμάντια” της Ελληνικής οικονομίας.


http://www.statbank.gr/admin/spaw2/uploads/images/STAT-BANK-LOGO.jpgΕΤΗΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ STAT BANK  «DIAMONDS 2011. OI ΥΓΙΕΣΤΕΡΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»
Με ανθεκτικά πανιά  στην θύελλα της ύφεσης
Αχτίδα φωτός σε μια οικονομία που αντιμετωπίζει ισχυρή ύφεση και έλλειψη ρευστότητας αποτελεί μια ολιγάριθμη ομάδα επιχειρήσεων από το χώρο της βιομηχανίας και του εμπορίου. Πρόκειται αυτές που κατάφεραν να περάσουν το «stress test» στο οποίο επέβαλε η STAT BANK το σύνολο των εταιρειών στους δυο κλάδους.
Μέσα από δέκα κριτήρια που σχετίζονται με την πορεία των εργασιών, τα λειτουργικά και καθαρά κέρδη, τον δανεισμό και την απόδοση επί των κεφαλαίων αποτυπώνεται μια δυναμική ομάδα ελληνικών επιχειρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ ξανά στα 10 χρόνια της έρευνας της Stat Bank για τα «Διαμάντια» τoυ επιχειρείν τα κριτήρια που τέθηκαν δεν είχαν αρνητικό πρόσημο. Φέτος είναι η πρώτη φορά που αυτό συνέβη. Άλλωστε σε συνθήκες κρίσης ζητούμενο δεν είναι μόνο η επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας αλλά και η διατήρηση των κεκτημένων καθώς και η –μέσω αυτής- αύξηση μεριδίου αγοράς σε κλάδους που έχουν υποστεί καθίζηση της ζήτησης. Όπως προκύπτει μάλιστα από τα αποτελέσματα αρκετές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε χώρους οι οποίοι κυριολεκτικά κατέρρευσαν, βρίσκουν τρόπους να παραμένουν κερδοφόρες και εξαιρετικά αποδοτικές για τους μετόχους τους.
Τα κριτήρια για τις επιχειρήσεις του εμπορίου ήταν τα ακόλουθα:
1                    Ο κύκλος εργασιών να υπερβαίνει τα 14 εκατ. ευρώ.
2                    Ο τζίρος να είναι είτε αυξημένος είτε να παρουσιάζει μείωση που δεν υπερβαίνει το 6%. Εναλλακτικά η εταιρεία να έχει μεγαλύτερη υποχώρηση πωλήσεων (έως και 20%) αλλά θετικό πρόσημο στη μεταβολή των μεικτών κερδών. Το συγκεκριμένο κριτήριο συμπεριελήφθη εξαιτίας των διακυμάνσεων στις τιμές των πρώτων υλών οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις επηρεάζουν έντονα την διακύμανση της αξίας των πωλήσεων.
3                    Οι επιχειρήσεις να είναι κερδοφόρες τόσο στην οικονομική χρήση του 2008 όσο και σε αυτή του 2009
4                    Τα κέρδη προ φόρου να υπερβαίνουν τις 800 χιλιάδες ευρώ.
5                    Τα κέρδη προ φόρου να μην έχουν υποχωρήσει περισσότερο από 6%
6                    Τα μεικτά κέρδη να μην μειώνονται σε ποσοστό που υπερβαίνει το 10%
7                    Να διατηρούνται τουλάχιστον σταθερά (ή να εμφανίζουν οριακή μείωση) τα ίδια κεφάλαια.
8                    Η σχέση τζίρου προς υποχρεώσεις να μην υπερβαίνει το 1 προς 1.
9                    Η αύξηση των υποχρεώσεων να μην ξεπερνά το 20% εκτός εάν συνοδεύεται από διψήφια αύξηση των πωλήσεων.
10                Η απόδοση επί των ιδίων κεφαλαίων να είναι υψηλότερη του 4%.
Τα κριτήρια στο χώρο της βιομηχανία είναι τα εξής:
1                    Ο κύκλος εργασιών να είναι άνω των 12 εκατ. ευρώ.
2                    Ο τζίρος να μη υποχωρεί άνω του 10%. Εναλλακτικά η εταιρεία να έχει μεγαλύτερη υποχώρηση πωλήσεων (έως και 20%) αλλά θετικό πρόσημο στη μεταβολή των μεικτών κερδών. Το συγκεκριμένο κριτήριο συμπεριελήφθη εξαιτίας των διακυμάνσεων στις τιμές των πρώτων υλών οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις επηρεάζουν έντονα την διακύμανση της αξίας των πωλήσεων.
3                    Οι επιχειρήσεις να είναι κερδοφόρες τόσο στην οικονομική χρήση του 2008 όσο και σε αυτή του 2009
4                    Τα προ φόρου κέρδη να είναι άνω των 800 χιλιάδων ευρώ
5                    Τα προ φόρου κέρδη να μην έχουν μειωθεί άνω του 10%
6                    Τα μεικτά κέρδη να μην υποχωρούν σε ποσοστό που υπερβαίνει το 10%.
7                    Τα μεικτά κέρδη να υπερβαίνουν τα τρια εκατ. ευρώ.
8                    Τα ίδια κεφάλαια να υπερβαίνουν τα 5 εκατ. ευρώ
9                    Η σχέση τζίρου προς υποχρεώσεις να μην υπερβαίνει το 1 προς 1,5.
10                Η απόδοση ιδίων κεφαλαίων να είναι άνω του 5%
Τα στοιχεία της έρευνας της STAT BANK  θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί  την 28η Ιουνίου 2011. Στην εκδήλωση αυτή θα βραβευθούν οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας ανά τομέα δραστηριότητας στην περίοδο της κρίσης.
Ας σημειωθεί ότι επιχειρήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην έκδοση είναι το αποτέλεσμα της αξιολόγησης των μεγαλύτερων επιχειρήσεων βάσει 10 συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών.
Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα είναι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, των οικονομικών υπουργείων, σημαντικοί επιχειρηματίες, στελέχη εταιριών και εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Εθνικό έγκλημα...

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου (επιχειρηματίας): Εθνικό έγκλημα κάθε καθυστέρηση στη κήρυξη ΑΟΖ.


Μόνο με την κήρυξη της ΑΟΖ, τα spreads την επόμενη μέρα θα πέσουν κατά 300 μονάδες.

 

Η Υπουργός Παιδείας (σύμφωνα με το δημοσίευμα) εδώ και 2 μήνες δεν έχει απαντήσει στη πρόταση του, να καλύψει ο ίδιος τα λειτουργικά έξοδα της βιβλιοθήκης στα Πομακοχώρια, ώστε να μην κλείσει…

Όλοι οι πρωθυπουργοί, από το 1982 μέχρι σήμερα, φοβούνται να μιλήσουν για την ΑΟΖ, παρόλο που αποτελεί
αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας μετά την υπογραφή του Δικαίου της θάλασσας, τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή ο γνωστός μεγάλο κατασκευαστής Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, που οι ευαισθησίες του αλλά και οι αγωνίες του είναι γνωστότατες για τα εθνικά θέματα.
Όπως επίσης είναι σημαντική η προσφορά του στην επίλυση προβλημάτων στη Θράκη. Η έκδοση του πομακικού λεξικού, όπως και η κάλυψη των λειτουργικών εξόδων για να μην κλείσει η βιβλιοθήκη στα Πομακοχώρια (πρόθεση για την οποία ενημέρωσε την υπουργό Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου εδώ και δύο μήνες αλλά απάντηση ακόμη δεν πήρε…) είναι ένα μικρό μέρος των πρωτοβουλιών του κ. Εμφιετζό­γλου.
Είναι εθνικό χρέος να κηρύξουμε τώρα (χθες, λέει χαρακτηριστικά) την ΑΟΖ και όσο καθυστερεί η κυβέρνηση να πάρει την απόφαση, αυτό αποτελεί εθνικό έγκλημα, επισημαίνει ο κ. Εμφιετζόγλου.
Συγκεκριμένα, σε συζήτηση με τον καθηγητή κ. Βασίλη Φίλια, στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, ο κ. Εμφιετζόγλου τόνισε τα εξής:
“Σύμφωνα με το Δίκαιο της θάλασσας, το οποίο υπογράφτηκε το 1982, δηλαδή έχουμε 27 χρόνια από τότε που έχει υπογραφεί αυτό το Δίκαιο της θάλασσας, κάθε χώρα έχει δικαίωμα Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης από τα παράλια της μέχρι 200 μίλια. Κάθε νησί έχει την ίδια οικονομική ζώνη των 200 μιλίων από τα παράλια της. Και σε περίπτωση κατά την οποίαν δύο χωρών οι οικονομικές αποκλειστικές ζώνες συμπίπτουν, τότε υπάρχει μέση γραμμή. Αυτό είναι το Δίκαιο της θάλασσας από το 1962, και διερωτάται ένας απλός άνθρωπος: Καλά, από το ’82 γιατί τόσες ελληνικές κυβερνήσεις δεν το χρησιμοποίησαν; Γιατί δεν κήρυξαν Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη τόσες ελληνικές κυβερνήσεις;
Δυστυχώς δεν κήρυξαν. Παρόλο που έχουν κηρύξει ένα σωρό χώρες. Παρόλο που το Δίκαιο της θάλασσας είναι σαφέστατο. Παρόλο που δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κανένας άλλος.
Παρά ταύτα, τόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου, όσο ο Μητσοτάκης, όσο ο Σημίτης, όσο ο Κώστας Καραμανλής, όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου φοβούνται να μιλήσουν για την ΑΟΖ. Σαν το διάολο το λιβάνι. Γιατί;
Φοβούνται τους Τούρκους; Να το αναλύσουμε και αυτό. Πρώτα απ’ όλα να μας πούνε αν φοβούνται. Διότι όποιος φοβάται, αυτός χάνει.
Η συνολική ΑΟΖ σε έκταση είναι τριπλάσια του χερσαίου ελληνικού χώρου και εκτείνεται από τους Οθωνούς και την Ερεικούσα βόρεια της Κέρκυρας, μέχρι 120 μίλια νότια της Γαύδου, και συνδέεται με την κυπριακή ΑΟΖ.
Και συνδέεται με τη κυπριακή ΑΟΖ διότι υπάρχει το αυτό το σύμπλεγμα των νησιών του Καστελλορίζου, Μεγίστη, Στρογγύλη, η οποία δίδει τη δυνατότητα να επεκταθεί η ελληνική ΑΟΖ και να συνδεθεί με την κυπριακή ΑΟΖ.
Στο Αιγαίο, για να λύσουμε μια και καλή τις διάφορες παρερμηνείες, η ελληνική ΑΟΖ αντιστοιχεί ουσιαστικά με το FIR των Αθηνών, ήτοι, με λίγα λόγια, όλο το Αιγαίο είναι ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.
Δεν υπάρχει θέμα πλέον ούτε υφαλοκρηπίδας, ούτε casus belli, ούτε τίποτε. Είναι σύμφωνα με το Δίκαιο της θάλασσας όλο το Αιγαίο και η μισή Ανατολική Μεσόγειος μέχρι τα μέσα με την Κύπρο ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.
Αντιλαμβάνεστε τη γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδος με την εν λόγω οικονομική ζώνη. Τετραπλάσια επιφάνεια στο πιο κρίσιμο σημείο του πλανήτη μας, τη Μεσόγειο, που αυτές τις μέρες βλέπουμε πόσο πιο σημαντικό γίνεται με τις κοσμογονικές αλλαγές στον Αραβικό κόσμο και τι σημασία στρατηγική αποκτά μια χώρα που έχει μια τέτοια οικονομική αποκλειστική ζώνη.
Ως προς την οικονομική πλευρά, σ’ αυτήν την περιοχή της ελληνικής Αποκλειστικής Ζώνης υπάρχουν κοιτάσματα τουλάχιστον 5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Συν πετρέλαιο, συν διάφορα άλλα ορυκτά.
Ακόμα, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη μπορεί να έχεις το δικαίωμα να ψαρεύεις μόνον εσύ. Μιλάμε δηλαδή για τεράστιο πλούτο. Τον κατάλαβαν πλέον και οι Ευρωπαίοι και γι’ αυτό βλέπουμε τον Μεντβέντεφ και τη Μέρκελ στην Κύπρο. Ποιος λογάριαζε τη Κύπρο προηγουμένως; Τώρα η Κύπρος αρχίζει γεωτρήσεις στο οικόπεδο 12 και σε λίγο θα έχει το δικό της φυσικό αέριο. Και βέβαια, όλη αυτή π περιοχή μπορεί να δημιουργήσει έναν αγωγό, να πιάσει όλο το φυσικό αέριο αυτό και να το μετάφερα στην Ευρώπη.
Το φυσικό αέριο στην περιοχή της λεκάνης του Ηροδότου μόνο αντιστοιχεί σε 30 χρόνια το φυσικό αέριο που θέλει η Ευρώπη. Αυτά είναι τα ελάχιστα τα οποία έχουν βρει τώρα με τις λίγες έρευνες που έχουν γίνει. Η πραγματικότητα είναι ακόμα καλύτερη και εμείς τι κάνουμε; Εμείς δεν τολμούμε να ανακηρύξουμε ΑΟΖ γιατί φοβόμαστε τους Τούρκους.
Στην Κύπρο, που έχει τους Τούρκους στα 1.000 μέτρα από το Προεδρικό Μέγαρο, υπήρξε ένας πατριώτης, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος, που είπε, εγώ δεν υποχωρώ, εγώ δεν φοβάμαι, και κήρυξε την ΑΟΖ και το ’15 η Κύπρος θα έχει δικό της φυσικό αέριο και θα εξάγει στην Ευρώπη από τη μονάδα υγροποίησης στο Βασιλικό.
Αυτές είναι εθνικές πολιτικές. Αυτό πρέπει να κάνει η πατρίδα μας και καλώ τον σημερινό κυβερνήτη να κάνει το καθήκον του για την πατρίδα, να κηρύξει την AOZ χθες.
Είναι εθνικό χρέος. Είναι μεγάλη ευθύνη αν δεν την κηρύξει. Διότι σκεφτείτε, αν τη κηρύξει αύριο η Τουρκία. Ήδη, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πληροφορίες για κήρυξη ζώνης μεταξύ τουρκοκυπριακής περιοχής και της Τουρκίας.
Τα σημάδια είναι εμφανή. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην κήρυξη ΑΟΖ είναι εθνικό έγκλημα. Όλα τα κόμματα στη Βουλή συμφωνούν. Είναι απόλυτη εθνική ανάγκη. Και μόνο με την κήρυξη της ΑΟΖ σας διαβεβαιώνω ότι την επόμενη μέρα θα πέσουν τα spread κατά 300 μονάδες, γιατί όλος ο κόσμος θα αντιληφθεί τι δυνατότητες έχει αυτή η χώρα.
Η χώρα έχει δυνατότητες. Ηγέτες δεν έχει. Και αυτή είναι π ευθύνη του Ηγέτη. Και να θυμίσω άλλη μια φορά, ότι ο λαός ακολουθεί τον Ηγέτη που είναι σωστός, τίμιος, είναι παλικάρι.
Όπως οι Κύπριοι ακολούθη­σαν τον Τάσσο Παπαδόπουλο. Όπως οι Μακεδόνες ακολούθησαν τον Μέγα Αλέξανδρο όταν περνούσαν από την έρημο. Αυτή είναι η αξιοπιστία. Και τότε ο κόσμος όλος μαζί συστρατεύεται και νικάει, όπως νικήσαμε το ’40. 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Οι αχυράνθωποι...

Πάνε να περάσουν στη Βουλή τη σύμβαση της ντροπής για το ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας!

Την ίδια στιγμή που ο αχυράνθρωπος πρωθυπουργός διαβεβαίωνε ότι θα απαγορευθεί με νόμο η πώληση εθνικής περιουσίας, ο δαιμόνιος Παπακωνσταντίνου, υπέγραφε ακριβώς το αντίθετο! Με αποκλειστικό στόχο την πληρωμή των τοκογλύφων, χωρίς καν αυτά τα έσοδα να μπαίνουν στο ταμείο του κράτους! (Κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο)

Εδώ ακριβώς κρύβεται όλο το παρασκήνιο για τις πρόωρες εκλογές και τις πιέσεις των δανειστών για “νομιμοποίηση” του αντισυνταγματικού μνημονίου με την έγκριση του Ελληνικού κοινοβουλίου. Όπως γράψαμε πριν από λίγο...
Θα φτιάξουμε νόμο που απαγορεύει την πώληση δημόσιας γης του Παπανδρέου που πήγε;

Μόνο για εξόφληση του χρέους λένε ότι θα πάνε τα λεφτά των αποκρατικοποιήσεων το ΔΝΤ γνωρίζει πολύ καλά ότι οποιαδήποτε εκποίηση εθνικής περιουσίας θα είναι άκυρη αφού έχει υπογραφεί πραξικοπηματικά ΜΟΝΟ από τον Παπακωνσταντίνου και θα αναστραφεί εφ’ όσον η περιουσία βρίσκεται εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Δείτε τώρα το έγγραφο βόμβα που αποκάλυψε το “Έχω Μάτια και Βλέπω”. Μιλάει ξεκάθαρα για ΠΩΛΗΣΗ περιουσίας και όχι “αξιοποίηση”.
Την ίδια στιγμή λοιπόν που ο αχυράνθρωπος πρωθυπουργός διαβεβαίωνε ότι θα απαγορευθεί με νόμο η πώληση εθνικής περιουσίας, ο δαιμόνιος Παπακωνσταντίνου, υπέγραφε ακριβώς το αντίθετο! Με αποκλειστικό στόχο την πληρωμή των τοκογλύφων, χωρίς καν αυτά τα έσοδα να μπαίνουν στο ταμείο του κράτους!

Κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο

Όλη η πίεση λοιπόν των τελευταίων ημερών, είναι για να νομιμοποιηθεί αυτό το ανοσιούργημα από την βουλή των Ελλήνων!
ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;
Καμαρώστε τους…
Έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις και έσοδα από την πώληση γης και κτηρίων θα πρέπει να εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές…Ας δούμε-θυμηθούμε τι έλεγε η αρχική σύμβαση…
Διαβάστε τι προβλέπει η “ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ” (8 Μαι.2010), Σελίδα 112, για τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις.
Τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές…
Και που θα εγγράφονται αυτά τα έσοδα;
Αφού δεν θα εισρέουν στα ταμεία του Ελληνικού δημοσίου, που θα πηγαίνουν άραγε;;
Μήπως απευθείας στα ταμεία της Τρόικας;;


Δείτε τώρα τι αναφέρεται στην τελευταία επικαιροποιημένη έκδοση του μνημονίου στα Αγγλικά..
και συγκεκριμένα στη σελίδα 126 του Third Review Under the Stand-By Arrangement (Μαρ.2011)
Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο σαφή:
Έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις και έσοδα από την πώληση γης και κτηρίων θα πρέπει να εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές…
Γίνεται δε για πρώτη φορά, σαφής αναφορά για έσοδα από πώληση γης και κτηρίων...

Τα έσοδα όμως αυτά θα εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές…
Μήπως για αυτό τους έπιασε “πρεμούρα” και κατέθεσαν εσπευσμένα χθες σχετική τροπολογία στην Βουλή…
Για να κουκουλώσουν και να επισημοποιήσουν το θέμα;
από το olympia
Δεν άργησε να έρθει η δήλωση βόμβα του Δημήτρη Τσοβόλα «Οι κυβερνητικοί είναι επικίνδυνοι»

"Με την παγκοσμίως πρωτόγνωρη και εγκληματική τροπολογία που προβλέπει ότι το τίμημα από τις ιδιωτικοποιήσεις θα πηγαίνει για εξόφληση των χρεών, αποσκοπείτε η προνομιακή και έγκυρη εξασφάλιση των δανειστών, για την περίπτωση μελλοντικού «κουρέματος» του δημόσιου χρέους. Είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι."


Είναι πλέον ανεπιθύμητοι από τον Ελληνικό λαό.


http://www.paraskhnio.gr/media/k2/items/cache/09b2a69889615ef14bd2514143ad7ff0_L.jpgΟ υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, δέχθηκε επίθεση με αυγά κατά την επίσκεψή του σε Αγροτικό Συναιτερισμό στην Κρήτη.
Για καλή του τύχη ένας αστυνομικός που συνόδευε τον κ. Σκανδαλίδη απέκρουσε την επίθεση, ενώ έντονη ήταν η παρουσία δυνάμεων της Αστυνομίας στο σημείο, καθ' όλη τη διάρκεια της σύσκεψης.
Το Συνεταιριστικό Κίνημα βρίσκεται στο επίκεντρο των επαφών που έχει από...
το πρωί στην Κρήτη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού και με αιχμή το νομοσχέδιο που αφορά την αναμόρφωση του συνεταιριστικού κινήματος.
Ο κ. Σκανδαλίδης είχε συναντήσεις με αγροτικά στελέχη στο Ηράκλειο, μετά την πρωινή επίσκεψή του στο Λασίθι, ενώ αύριο θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο και θα έχει σύσκεψη με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4FU9GFuLsX-C6hzc_1kdWv3yoDfG1s1za8tZztMAXWMGZWJECFx4Jyy9j_wmGaNm7Vo2V-TtuJRIDe0wXjo14uBreAulAv9PtTltRZ_5-q3AC8hW8OsrmMIn09cvRLVetIqKzc-9aVuuf/s1600/509158-i-anna-ntalara-stin-9i-ethniki-stroggyli-trapeza-kata-ton-diakriseon.jpg
πηγη

Σε εκδηλωση των Ποντιων σημερα, πριν απο λιγο στα Σουρμενα, η κα Αννα Νταλαρα αποδοκιμαστικε οικτρα απο τους παρευρισκομενους .
Ο ποντιακος κοσμος στην περιοχη του Ελληνικου εσουρε τα εξ'αμαξης στην κα Νταλαρα.

πηγη


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More