2.5.11

Είναι πλέον ανεπιθύμητοι από τον Ελληνικό λαό.


http://www.paraskhnio.gr/media/k2/items/cache/09b2a69889615ef14bd2514143ad7ff0_L.jpgΟ υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, δέχθηκε επίθεση με αυγά κατά την επίσκεψή του σε Αγροτικό Συναιτερισμό στην Κρήτη.
Για καλή του τύχη ένας αστυνομικός που συνόδευε τον κ. Σκανδαλίδη απέκρουσε την επίθεση, ενώ έντονη ήταν η παρουσία δυνάμεων της Αστυνομίας στο σημείο, καθ' όλη τη διάρκεια της σύσκεψης.
Το Συνεταιριστικό Κίνημα βρίσκεται στο επίκεντρο των επαφών που έχει από...
το πρωί στην Κρήτη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού και με αιχμή το νομοσχέδιο που αφορά την αναμόρφωση του συνεταιριστικού κινήματος.
Ο κ. Σκανδαλίδης είχε συναντήσεις με αγροτικά στελέχη στο Ηράκλειο, μετά την πρωινή επίσκεψή του στο Λασίθι, ενώ αύριο θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο και θα έχει σύσκεψη με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4FU9GFuLsX-C6hzc_1kdWv3yoDfG1s1za8tZztMAXWMGZWJECFx4Jyy9j_wmGaNm7Vo2V-TtuJRIDe0wXjo14uBreAulAv9PtTltRZ_5-q3AC8hW8OsrmMIn09cvRLVetIqKzc-9aVuuf/s1600/509158-i-anna-ntalara-stin-9i-ethniki-stroggyli-trapeza-kata-ton-diakriseon.jpg
πηγη

Σε εκδηλωση των Ποντιων σημερα, πριν απο λιγο στα Σουρμενα, η κα Αννα Νταλαρα αποδοκιμαστικε οικτρα απο τους παρευρισκομενους .
Ο ποντιακος κοσμος στην περιοχη του Ελληνικου εσουρε τα εξ'αμαξης στην κα Νταλαρα.

πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More