2.7.11

Λεφτά υπάρχουν! Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου.

3 νύχτες στη Τουρκία για 3 άτομα 2500 ευρώ=800.000 δραχμές.Πλήρωνε Ελληνικέ Λαέ!


Οι αιρετοί της Μυτιλήνης δεν καταλαβαίνουν τίποτα από κρίση .Τα ταξίδια τους στη Τουρκία τα χρεώνουν στον Ελληνικό λαό.

4444444.jpg
Σε δύσκολες εποχές όπου η Κυβέρνηση σφίγγει τα λουριά στον κοσμάκη τα κομματικά στελέχητου Πασόκ δείχνουν να μην καταλαβαίνουν το παραμικρό.Για ένα ταξίδι 3 ατόμων στη Σμύρνη της Τουρκίας , και για 3 ημέρες χρεώνουν τους Έλληνες πολίτες 2.500 ευρώ .Για όσους ξεχνούν τα 2.500 ευρώ αντιστοιχούν σε 800.000 δραχμές. Τι έτρωγαν κάθε μέρα χαβιάρι;Πόσο χρέωσαν τη διαμονή τους;πόσο χρέωσαν τα μεταφορικά τους όταν γνωρίζουμε ότι η απλή διαδρομή Μυτιλήνη -Αϊβαλί είναι 5 ευρώ.

Πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκαν την Τουρκία ο Περιφερειάρχης Νάσσος Γιακαλής ο Αντιπεριφειάρχης Ηρακλής Βερβέρης Λέσβου και ο Παναγιώτης Καπάρας εκτελεστικός γραμματέας της περιφέρειας στα πλαίσια του εσπερινού που πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Στο ναό χοροστάτησε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.Σύμφωνα με την απόφαση 192/2011 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ,η μεταφορά και η διαμονή για 3 ημέρες των παραπάνω στοίχισε στους πολίτες 2.500 ευρώ.
Πως δικαιολογεί κανείς 2500 ευρώ στη Τουρκία για 3 ημέρες;
Ας σημειωθεί ότι σε αυτή την εκδήλωση συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ.Γαννιάρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ.Παπαθεοφάνους οι οι οποίοι φαίνεται ότι πλήρωσαν από τη τσέπη τους την παρουσία τους μια και στην απόφαση της δαπάνης δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα τους.
Αναρτήθηκε από aegaio.blogspot.com


Να ρίξουν και καμιά βουτιά...

ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

Εφ. Μπιρλίκ 30-6-2011

Οι συνομιλίες Τουρκίας Ελλάδας θα συνεχιστούνε στο Ναύπλιο.
Ο 52ος κύκλος των διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 1 Ιουλίου 2011.
Στην ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρεται ότι οι συνομιλίες θα διεξαχθούνε στο Ναύπλιο του Μοριά (Πελοπόννησος). Ανωτάτου επιπέδου τεχνοκράτες εξετάζουν τα θέματα Τουρκίας-Ελλάδας και κάνουν προσπάθειες επίλυσης. Σε αυτή τη σύναξη αναφέρεται πως θα τεθούνε μια σειρά από θέματα.
 Σχόλιο : Είμαι σίγουρος πως από την πλευρά μας τίθενται τα εξής θέματα :Αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας,  χρονοδιάγραμμα αποχώρησης του τουρκικού στρατού από την Κύπρο, αίτημα δικαστικής συνδρομής για τα παρακλάδια της Εργκενέκον στη Θράκη, αίτημα δικαστικής συνδρομής για τα εκατομμύρια μαύρα ευρώ που διακινεί η Άγκυρα στην Ελληνική Θράκη, εγκατάσταση της FRONTEX στην άλλη πλευρά του Έβρου….
Και αν αυτά σας φαίνονται απίθανα, θα σας ρωτούσα το εξής. Είναι θεμιτό και ηθικό να ζητάς από το άλλο κράτος να μην ασκήσει νόμιμο δικαίωμα του (12 μίλια) απλά και μόνο επειδή εσύ είσαι ο νταής της περιοχής ; Άρα όταν συνομιλείς με τέτοιον ανάλογο πρέπει να είναι και το δικό σου επίπεδο.


Οι τουρκόσποροι στην Θράκη μας κάνουν ότι θέλουν!

ΤΕΛΕΤΗ ΧΑΤΙΜ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ- ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Περιοδικό Αζινλίκτσα 1-6-2011.
Τελετή χάτιμ οργανώθηκε στον Εχίνο.

 Στο χωριό Εχίνος του δήμου Μύκης στην Ξάνθη οργανώθηκε Χάτιμ στις 29 Μαίου. Στο χάτιμ μετείχαν 30 μαθητές, ενώ δάσκαλοι τους ήταν οι Χουσείν Βελιμπασά, Μεχμέτ Εμίν Αγούσογλου,Χαμντί Κιοσέ και Χαμντιγιέ Μπεκίρ. Στην ομιλία που έκανε στην τελετή ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ανέφερε ότι είναι ανάγκη η μειονότητα να κινείται μέσα σε ενότητα και ομοψυχία.
Στην τελετή μετείχαν ο αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, ο αντιπεριφερειάρχης Ιρφάν Ουζούν, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας Ζιραάτ στην Ξάνθη Ομέρ Τσαγί, ο πρόεδρος του ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος του συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δ.Θράκης-παράρτημα του Ζεϊτίνμπουρνού Ορχάν Σαρ, ο Ριζά Κιρλιντοκμέ-εκπρόσωπος του μειονοτικού γυμνασίου και λυκείου Μουζαφέρ Σαλίχογλου, καθώς και βουλευτές και δήμαρχοι από Βουλγαρία.
Οι δάσκαλοι των μαθημάτων Κορανίου χάρισαν πλακέτες στους επίσημους που μετείχαν στην τελετή χάτιμ

Την φωτογραφία τις βλέπετε. Ο ψευδομουφτής Ξάνθης μαζί με τον Τούρκο πρόξενο καμαρώνουνε μπροστά σε πανό που γράφει : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
Σας παρουσιάζουμε σήμερα κάποιες ακόμη φωτογραφίες από την ημέρα εκείνη, όπως δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδα κατοίκων το Εχίνου. Για προσέξτε την τελευταία….













Για καμαρώστε τους Έλληνες πολίτες της τελευταίας φωτογραφίας. Κάνουν το σήμα της οργάνωσης των γκρίζων λύκων.


Κύριε πρωθυπουργέ τι έχετε να πείτε για τον καραγκιόζη βουλευτή σας;

ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΥΣ ;

 Εφ. Αντιφωνητής 1-7-2011
Ἀπίστευτος Μάντατζη!

Ἀπίστευτο κι ὅµως ἀληθινό! Ἐν ἐνεργεία βουλευτής τοῦ κυβερνῶντος κόµµατος δίνει δηµοσίως γραµµή γιά ἔνταξη σέ …ἄλλο κόµµα! Τό ἔπραξε ὁ Τσετίν Μάντατζη* στό χωριό Σούνιο τῆς Ξάνθης (22/6), λέγοντας: «Ἀργά ἤ γρήγορα ὅλοι θά µποῦνε σέ αὐτό τό κόµµα, ἐλᾶτε ὅλοι µαζί ἀπό τώρα καί µετά, ὑπάρχει ἕνα κόµµα χαρακτηριστικό γιά τή µειονότητά µας: Τό κόµµα Φιλίας – Ἰσότητας – Εἰρήνης. Ἐλᾶτε ὅλοι µαζί νά ἐνδυναµώσουµε αὐτό τό κόµµα. Καί προσέξτε, αὐτό τό λέει ἕνας βουλευτής τοῦ κόµµατος τῆς ἐξουσίας, δέν τό λέω ἀφοῦ ἔφυγα ἀπό τό βουλευτιλίκι καί µετά, τό λέω ἐνῶ συνεχίζεται ἡ θητεία µου»!

Τί ἄλλο εἶπε ὁ µέγας πολιτευτής τῆς Ξάνθης; Πώς ἕνα ἀπό τά µεγαλύτερα λάθη του ἦταν ἡ ὑποστήριξή του πρός τόν Γιαννακίδη πέρυσι στίς περιφερειακές ἐκλογές, καθώς τόν κρίνει πονηρό καί διπλοπρόσωπο (τί µοῦ λές!). Κι ἀφοῦ διαβεβαίωσε τό ἀκροατήριο πώς πάντα προωθοῦσε τά συµφέροντα τῆς τουρκικῆς – µουσουλµανικῆς κοινότητας στήν Ἀθήνα, κατέληξε: «ἄν θέλουµε αὐτή ἡ κοινότητα νά πάει µπροστά, εἴµαστε ὑποχρεωµένοι νά ¨τρέξουµε¨ αὐτό τό κόµµα µας». Ἔφτασε ἤδη στό “µας”! Γιά τό ΠαΣοΚ δέν ἀφιερώνει οὔτε µιά κλανιά.
Τί σηµαίνουν ὅλα αὐτά; Πώς τώρα πού ἐξασφάλισε τήν πλούσια βουλευτική σύνταξη, θά τόν πληρώνει τό γελοῖο ἑλληνικό κράτος γιά νά δουλεύει πιά ἀνοιχτά γιά τήν Τουρκία – δέν θά εἶναι δά καί ὁ πρῶτος! Ἐµεῖς νἄµαστε καλά νά τόν πληρώνουµε!
* Ναί, στή φωτογραφία δέν εἶναι ὁ Μάντατζη ἀλλά πῶς νά (ξανα)βάζαµε τέτοια φάτσα στό πρωτοσέλιδο ρέ γαµῶτο, τόν ἔχουµε ἤδη πιό κάτω, µιά φορά φτάνει. Ἐνῶ µέ τή Λίζ…
* Ναί, στή φωτογραφία δέν εἶναι ὁ Μάντατζη ἀλλά πῶς νά (ξανα)βάζαµε τέτοια φάτσα στό πρωτοσέλιδο ρέ γαµῶτο, τόν ἔχουµε ἤδη πιό κάτω, µιά φορά φτάνει. Ἐνῶ µέ τή Λίζ…


Να τελειώνει το παραμύθι με τους κουκουλοφόρους.

«Είμαι εθνικιστής. Δεν το κρύβω»!

Σουκάρας Απόστολος: Ειμαι εθνικιστής
«Είμαι εθνικιστής. Δεν το κρύβω», λέει ο Αποστόλης Σουκαράς, ο οδηγός της ΕΘΕΛ που εικονίζεται σε βίντεο στα επεισόδια της περασμένης Τρίτης να συνομιλεί με αστυνομικούς και να φυγαδεύει υπό το βλέμμα των ΜΑΤ άλλα τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και σιδερόβεργες στα χέρια σε ασφαλή χώρο στη Βουλή.Οπως λέει ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα «ΝΕΑ», οι άντρες που μιλούν με τους αστυνομικούς είναι και αυτοί οδηγοί της ΕΘΕΛ - ένας από αυτούς και συνδικαλιστής - και ζητούν προστασία έπειτα από συμπλοκή με κουκουλοφόρους. Ο Απ. Σουκαράς είχε βρεθεί στο Σύνταγμα την πρώτη μέρα της 48ωρης γενικής απεργίας με άλλους οδηγούς της ΕΘΕΛ σε καφετέρια στην οδό Οθωνος. Κρατούσαν ελληνικές σημαίες και μία από αυτές είχε την επιγραφή «Ή ταν ή επί τας». Από εκεί άρχισαν τα επεισόδια που έπνιξαν με χημικά την Πλατεία Συντάγματος την περασμένη Τετάρτη. Οπως υποστηρίζει ο Απ. Σουκαράς, οι σημαίες προκάλεσαν την αντίδραση ομάδας κουκουλοφόρων που τους επιτέθηκε. «Βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από παντού από κουκουλοφόρους που μας απειλούσαν με βαριοπούλες, πτυσσόμενα μεταλλικά κλομπ, σιδερόβεργες», γράφει στο ιστολόγιό του. «Για αδιευκρίνιστους λόγους που έχουν να κάνουν με την άγνοια κινδύνου ή την ψυχοπαθολογία του μαζοχισμού οι φασίστες επιμένουν να έρχονται στις απεργιακές πορείες στο Σύνταγμα παρά τους συνεχείς ξυλοδαρμούς που υφίστανται», γράφει ένας σχολιαστής στην ιστοσελίδα Indymedia και προσθέτει ότι από την ομάδα των ακροδεξιών κάποιοι κρατούσαν μαχαίρια και αναισθητικά σπρέι.«Τα μόνα όπλα που μεταχειριστήκαμε εμείς ήταν οι βέργες που βρήκαμε σε μια αποθήκη στην είσοδο πολυκατοικίας», λέει στα «ΝΕΑ» ο Απ. Σουκαράς. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κατέβαινε στο Σύνταγμα. Στον χώρο των οδηγών της ΕΘΕΛ είναι γνωστός για τη συνδικαλιστική του δράση. Ανήκε στην παράταξη Σύνδεσμος Οδηγών - Ο Συνάδελφος και τον περασμένο Νοέμβριο παραιτήθηκε από τη θέση του. Ο επιλαχών που τον αντικατέστησε βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και αυτός στην ομάδα των ανδρών που εικονίζεται στο βίντεο με τους αστυνομικούς.
«ΑΚΡΑΙΟΙ». Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΘΕΛ Μιχάλης Λιαγούρης έκανε λόγο για «συνδικαλιστές με ανεξέλεγκτη, ακραία συμπεριφορά». Και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε τη διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου για το περιστατικό. «Δεν ξέρω κατά πόσον υπάρχει στοχοποίηση από συνδικαλιστές δικούς μας. Εχουμε χρόνια πόλεμο με τα κομματόσκυλα. Λένε ότι είμαι φασίστας», υπογραμμίζει ο Απ. Σουκαράς. Εδώ και χρόνια αρθρογραφεί στο περιοδικό «Απολλώνιο Φως» που, σύμφωνα με τον εκδότη του, έχει ως «λάβαρο τις αρχές του ελληνικού εθνοκοινωνισμού». Ακόμη, όπως φαίνεται από το ιστολόγιό του, παρακολουθεί τις ιστοσελίδες των «Αυτόνομων Εθνικιστών» (όπου διαφημίζεται το φεστιβάλ των σκίνχεντ), του «Δελτίου Εγκληματικότητας Αλλοδαπών» και του Συνδέσμου Εθνοφυλετικής Αναπλάσεως Αρμα.«Είμαι εθνικιστής. Αλλά δεν είμαι οργανωμένος πουθενά. Είμαι για πάρτη μου. Είναι λόγος να με σκοτώσουν αυτός;», λέει. «Είναι κακό να αγαπάς την πατρίδα σου; Δεν έχω συμμετάσχει όμως ούτε σε επιθέσεις με μαχαίρια εναντίον αλλοδαπών, ούτε σε δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής». Τα Νέα


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More