2.7.11

Οι τουρκόσποροι στην Θράκη μας κάνουν ότι θέλουν!

ΤΕΛΕΤΗ ΧΑΤΙΜ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ- ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Περιοδικό Αζινλίκτσα 1-6-2011.
Τελετή χάτιμ οργανώθηκε στον Εχίνο.

 Στο χωριό Εχίνος του δήμου Μύκης στην Ξάνθη οργανώθηκε Χάτιμ στις 29 Μαίου. Στο χάτιμ μετείχαν 30 μαθητές, ενώ δάσκαλοι τους ήταν οι Χουσείν Βελιμπασά, Μεχμέτ Εμίν Αγούσογλου,Χαμντί Κιοσέ και Χαμντιγιέ Μπεκίρ. Στην ομιλία που έκανε στην τελετή ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε ανέφερε ότι είναι ανάγκη η μειονότητα να κινείται μέσα σε ενότητα και ομοψυχία.
Στην τελετή μετείχαν ο αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, ο αντιπεριφερειάρχης Ιρφάν Ουζούν, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά, ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας Ζιραάτ στην Ξάνθη Ομέρ Τσαγί, ο πρόεδρος του ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος του συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δ.Θράκης-παράρτημα του Ζεϊτίνμπουρνού Ορχάν Σαρ, ο Ριζά Κιρλιντοκμέ-εκπρόσωπος του μειονοτικού γυμνασίου και λυκείου Μουζαφέρ Σαλίχογλου, καθώς και βουλευτές και δήμαρχοι από Βουλγαρία.
Οι δάσκαλοι των μαθημάτων Κορανίου χάρισαν πλακέτες στους επίσημους που μετείχαν στην τελετή χάτιμ

Την φωτογραφία τις βλέπετε. Ο ψευδομουφτής Ξάνθης μαζί με τον Τούρκο πρόξενο καμαρώνουνε μπροστά σε πανό που γράφει : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
Σας παρουσιάζουμε σήμερα κάποιες ακόμη φωτογραφίες από την ημέρα εκείνη, όπως δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδα κατοίκων το Εχίνου. Για προσέξτε την τελευταία….













Για καμαρώστε τους Έλληνες πολίτες της τελευταίας φωτογραφίας. Κάνουν το σήμα της οργάνωσης των γκρίζων λύκων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More