10.2.10

Τιμή για τους πατριώτες τα κάγκελα της Δημοκρατίας !



                                                           Νίκος Αγαπηνός


Που βρίσκεσθε κε Χρυσοχοϊδη;;;;;

Ζούγκλα το κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες. Τελείωσε η υπομονή των Ελλήνων!

Τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της τριτοκοσμικής Αθήνας με τους 150.000 και πλέον παράνομους μετανάστες, τους χιλιάδες λαθραίους μικροπωλητές, τις στρατιές ανέστιων που συνωστίζονται στα συσσίτια του Δήμου και την πορνεία που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις περιέγραψε χθες χρησιμοποιώντας τα πλέον μελανά χρώματα ο δήμαρχος της πόλης, Νικήτας Κακλαμάνης. Στην εικόνα αυτή, που δεν συμβαδίζει με εκείνη μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, έρχονται να προστεθούν τα ναρκωτικά που κάνουν κυριολεκτικά θραύση κυρίως μεταξύ των νέων ανθρώπων και η έξαρση των κρουσμάτων φυματίωσης, ηπατίτιδας και AIDS λόγω της παρουσίας υπερβολικού αριθμού αλλοδαπών στις κατεχόμενες γειτονιές του πάλαι ποτέ «κλεινού άστεως».
Τη χαριστική βολή στο άλλοτε ακμάζον εμπόριο της πόλης δίνουν τα δεκάδες παράνομα καταστήματα που ανοιγοκλείνουν με εκπληκτικούς ρυθμούς υπήκοοι χωρών της Ασίας και της Αφρικής, συμβάλλοντας στη δημιουργία του απόλυτου χάους. Αν συνυπολογίσουμε την εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί τουλάχιστον 16,25% μεταξύ του 2007 και του 2008 αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Αθήνα τείνει να μετατραπεί σε «εμπόλεμη ζώνη».
Κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα, καθώς καθημερινές είναι οι συμπλοκές μεταξύ συμμοριών αλλοεθνών, ενώ άρχισαν να διαφαίνονται και οι πρώτες εστίες αντίστασης των Ελλήνων πολιτών στις συνοικίες των Αμπελοκήπων και της πλατείας Αττικής.
Για τον κ. Κακλαμάνη η μαστροπεία ανηλίκων κοριτσιών και η έκδοσή τους σε διάφορες πιάτσες κυρίως στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο. Από την πρώτη καταγραφή των οίκων ανοχής έχει προκύψει ότι μόνο επτά σε σύνολο 250 είναι νόμιμοι, ενώ ανθεί η παράνομη πορνεία.
Πράγματι, πολλά παλιά ξενοδοχεία στις περιοχές του Μεταξουργείου, του Κολωνού και της Κυψέλης λειτουργούν ως κρυφοί οίκοι ανοχής, ενώ αυξάνονται θεαματικά τα λεγόμενα «Στούντιο». Τα τελευταία, με την ονομασία «Κέντρα Σωματικής Ευεξίας» παίρνουν αμέσως άδεια από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες που ενδιαφέρονται, όπως τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, «μόνο να εισπράξουν», ενώ δεν ενημερώνεται ο Δήμος.
Όσες φορές προσπάθησε η Δημοτική Αστυνομία να βάλει μια τάξη στον χώρο των φανερών και μη «κόκκινων φαναριών» απέτυχε οικτρά, αφού οι περισσότερες για σφράγισμα τέτοιων καταστημάτων δεν εκτελέσθηκαν.
Μεγάλη πληγή χαρακτήρισε ο κ. Κακλαμάνης και το παραεμπόριο που πλήττει την εθνική οικονομία στερώντας της πολύτιμα έσοδα.
Μόνο από το παράνομο υπαίθριο εμπόριο το κράτος κάθε χρόνο από το ΦΠΑ που δεν εισπράττει χάνει δύο δισ. ευρώ.
Με ανησυχητικούς ρυθμούς αυξάνεται και ο αριθμός των ανέστιων που υπολογίζονται σε 1.700, οι οποίοι βρίσκονται διασκορπισμένοι σε 460 σημεία της πόλης, από πάρκα, λόφους και πλατείες μέχρι τα εγκαταλελειμμένα βαγόνια του ΟΣΕ και τα ερειπωμένα κτίρια στις παρυφές της Ομόνοιας.
Σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς σε ολόκληρη την Αθήνα υπάρχουν 1.640 εγκαταλελειμμένα κτίρια που στεγάζουν κυρίως μετανάστες ή Έλληνες απόρους.
Από την πλευρά του ο Δήμος κάνει ό,τι μπορεί για να συμπαρασταθεί υλικά και ηθικά στους «παρίες» της πόλης. Καθημερινά σιτίζει 5.000 ανθρώπους παρέχοντάς τους τρία πλήρη γεύματα, 365 ημέρες τον χρόνο.
Παράλληλα, το κοινωνικό παντοπωλείο εξυπηρετεί 1.600 άτομα ετησίως, ενώ στους ξενώνες φιλοξενίας του Δήμου 180 άτομα βρίσκουν ένα ζεστό κρεβάτι.
Αναφερόμενος στις προγραμματισμένες δράσεις της Δημοτικής Αρχής για το 2010 ο κ. Κακλαμάνης, ανακοίνωσε ευρύτατες εικαστικά παρεμβάσεις στην περιοχή της Ομόνοιας, ανάπλαση της πλατείας Μεταξουργείου και την ενοποίησή της με την πλατεία Αυδή, καθώς και έργα στη συνοικία του Ψυρρή.
Παράλληλα, τόνισε ότι σχεδιάζεται η αναμόρφωση της οδού Αθηνάς και η δημιουργία της πρώτης πλατείας μετά από 150 χρόνια στο κέντρο της πόλης με την κατεδάφιση του κτιρίου του ΝΑΤ επί των οδών Βερανζέρου – Μενάνδρου - Ξούθου, αναδεικνύοντας έτσι τον χώρο του Εθνικού Θεάτρου. Η νέα πλατεία θα ονομαστεί Μινωτή – Παξινού και θα είναι έτοιμη σε περίπου έναν χρόνο. Επίσης θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο της διπλής ανάπλασης δύο νέα πάρκα, ένα 130 στρεμμάτων στον Βοτανικό και ένα 25 στρ. στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

adesmeytos


Τα ακούει κανείς εκεί στην κυβέρνηση .....

«Η Μακεδονία είναι τόσο ελληνική όσο και η Ακρόπολη» λέει ο πρωθυπουργός της Νότιας Αυστραλίας

«Εγώ θα μιλώ για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κανείς δεν θα με φιμώσει, γιατί είναι κάτι που το πιστεύω» . Έτσι απάντησε ο πρωθυπουργός της Νότιας Αυστραλίας, Μάικ Ραν, σε αντιδράσεις πολιτών καταγόμενων από την ΠΓΔΜ. Ο κ. Ραν εδώ και χρόνια υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τις ελληνικές θέσεις για τη Μακεδονία και την Κύπρο προκαλώντας την οργή κατοίκων της Αυστραλίας, που κατάγονται από την Τουρκία και την ΠΓΔΜ. Μάλιστα η εφημερίδα της Αδελαΐδας «The Advertiser» δημοσιεύει άρθρο που αναφέρεται σε ομιλία του κ. Ραν κατά τη διάρκεια των ‘Δημητρίων’ (Ελληνικό Φεστιβάλ της Ν. Αυστραλίας), στην οποία χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ ως «υποκινητή προβλημάτων με τον πλέον επικίνδυνο τρόπο» και κατηγόρησε την ΠΓΔΜ ότι «κλέβει τον ελληνικό πολιτισμό». Ο κ. Ραν αναθέρμανε την υπόσχεσή του στους ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρους του ότι θα 'συνεχίσει με συνέπεια και χωρίς περιστροφές να υποστηρίζει το σκοπό τους. «Είναι σημαντικό γιατί κανείς δεν δικαιούται να κλέβει την ιστορία και τον πολιτισμό ενός άλλου έθνους» είπε.


Η ομιλία προκάλεσε την παρέμβαση του Μετόντιγια Κολόσκι, προέδρου της αυτοαποκαλούμενης «Ενωμένης Μακεδονικής Διασποράς» (με έδρα την Ουάσιγκτον) ο οποίος συναντήθηκε στην Αδελαΐδα με τον υπουργό Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων Μάικλ Άτκινσον και του επέδωσε επιστολή διαμαρτυρίας με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Μάικ Ραν.
Ο Κολόσκι δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο λαός του «συκοφαντήθηκε» και απαίτησε άνευ όρων συγνώμη. Ο κ. Ραν απάντησε ότι δεν θα σιωπήσει «ούτε θα φιμωθεί» και ότι «συνεχίζει» να μιλά δημοσίως για ζητήματα στα οποία πιστεύει. Ο κ. Ραν είχε δηλώσει παλαιότερα πως «η Μακεδονία είναι τόσο ελληνική όσο και η Ακρόπολη» .
Καθημερινή


Το διαζύγιο ....



Απορριπτέα έγινε η αίτηση διαζυγίου του 12χρονου κοριτσιού από την Σαουδική Αραβία παρά την μεσολάβηση των ανθρωπιστικών οργανώσεων. Σύμφωνα με αναφορές στα ξένα Μ.Μ.Ε, το κορίτσι παντρεύτηκε τον ηλικιωμένο ξάδερφο του πατέρα της στα τέλη του περσινού έτους, και ο γαμπρός έδωσε στον πατέρα της νύφης 85.000 ριάλ (περίπου 22.665 δολάρια). Η μητέρα της κοπέλας δεν ενέκρινε τον εν λόγω γάμο από 
την αρχή και κατηγόρησε τον γαμπρό για βιασμό.
Ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Al-Riyadh, στον οποίο το κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί ότι ο γάμος είχε φτάσει σε τέλμα, ήταν ο πρώτος που την βρήκε σε άσχημη κατάσταση. Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας επενέβη από τότε, προσλαμβάνοντας συνήγορο υπεράσπισης και εφιστόντας την προσοχή στο εν λόγω ζήτημα.
Ωστόσο, την προηγούμενη Δευτέρα στο δικαστήριο του Buraidah, στα περίχωρα του Al-Quasim, το κορίτσι περιέργως απέσυρε την αίτηση διαζυγίου. Όπως δήλωσε η ίδια “Είμαι σύμφωνη με το γάμο. Δεν έχω καμμία αντίρρηση. Θα σεβαστώ την θέληση του πατέρα μου και θα υπακούσω σε αυτήν”.
Τόσο ο δικηγόρος της όσο και η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωσαν σοκαρισμένοι από τη δηλωσή της.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ισχύ του Ισλαμικού νόμου των Σουνιτών ο γάμος θεωρείται παράνομος και λαμβάνονται μέτρα για να καταργηθεί. Στην υπόθεση παρενέβη και η κόρη του βασιλιά Abdullah, πριγκίπισσα Adela bint Abdullah, η οποία δήλωσε στις εφημρίδες ” Πιστεύω, και όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί ειδικοί σε κοινωνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο πως το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων του παιδιού”.
www.otherside.gr

Αυτόν το πολυπολιτισμό θέλετε κε Παπανδρέου . Συμβαδίζουν με τα δικά μας ήθη και έθιμα, τα έθιμα  όλων αυτών των ισλαμιστών που θέλετε να κάνετε Έλληνες .Και σε ποια Ευρωπαϊκή κοινωνία έχουν ενταχθεί αυτοί οι άνθρωποι; Πως σας έχουν διαφύγει τα προβλήματα που δημιουργούν στις ευρωπαϊκές χώρες επειδή ακριβώς θέλουν να διατηρήσουν την μουσουλμανική   τους ταυτότητα με ότι αυτό συνεπάγεται .
Νίκος Αγαπηνός.  


Και η Τουρκία θύμα ; Είναι για γέλια κε Χρυσοχοϊδη!!!



«Τόσο η Τουρκία, όσο και η Ελλάδα είναι τα θύματα του εμπορίου παράνομων μεταναστών και σ’ αυτό το πλαίσιο εμείς προσπαθούμε να βρούμε τη λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος».

Αυτό αρκέστηκε να πει ο αρχηγός της Τουρκικής Ακτοφυλακής υποναύαρχος (UH) Izzet Artunc ερωτηθείς κατά την επίσκεψή του στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος για το θέμα της εφαρμογής του Πρωτοκόλλου Επανεισδοχής παράνομων μεταναστών από την Τουρκία και τη μη ενεργοποίηση, όπως προβλέπεται σε αυτό, του λιμένα Σμύρνης.

  Αποφεύγονταςουσιαστικά να απαντήσει, ο αρχηγός της Τουρκικής Ακτοφυλακής σημείωσε ότι πρόκειται για θέματα που ήδη βρίσκονται σε διάλογο μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών, ο οποίος όπως εκτίμησε θα συνεχιστεί.

Κατά την επίσκεψή του στο Αρχηγείο του Λ.Σ. έπειτα από σχετική πρόσκληση του αρχηγού Λ.Σ αντιναύαρχου Αθανάσιου Μπούσιου, ο Τούρκος αρχηγός δήλωσε πως «είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε τη συνεργασία των Ακτοφυλακών των δύο χωρών και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους συνεργασίας για την αντιμετώπιση πολλών ζητημάτων».

Νωρίτερα, ο αρχηγός της Τουρκικής Ακτοφυλακής είχε άτυπη συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και της Τουρκικής Ακτοφυλακής, τόσο στον επιχειρησιακό τομέα, όσο και στον τομέα της ανταλλαγής πληροφοριών, με στόχο την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και του οργανωμένου εγκλήματος.

«Οφείλουμε να συνεργαστούμε, προκειμένου να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να σταθεροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την περιοχή, ώστε να νιώθουν καλύτερα οι λαοί μας», παρατήρησε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Artunc συμφώνησε με τις επισημάνσεις του Ελληνα υπουργού, διαβεβαιώνοντας ότι η Τουρκία καταβάλλει προσπάθειες, τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε νομικό επίπεδο, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Καταλήγοντας, σημείωσε πως θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

www.naftemporiki.gr

Ερώτηση 9/2 : Κύριε Χρυσοχοίδη, φροντίσατε να ρωτήσετε τον αξιότιμο κ.Artunc για ποιο λόγο τα σκάφη του τουρκικού λιμενικού ενεργούν σαν δουλεμπορικά υπό κρατική προστασία ξεφορτώνοντας λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ή αναλωθήκατε σε χαμόγελα και χαιρετούρες ελέω ελληνοτουρκικής (λυκο)φιλίας;


Μιχαλάκη είσαι τρέλλα ......

Δεν είναι μετανάστες...είναι αλλοδαποί κακοποιοί!!Μιχαλάκη είσαι τρέλλα....


Δεν έχουμε 500 χιλιάδες μουσουλμάνους αλλά 50 χιλιάδες.[ψέμα] και μην δυσφημίζετε την χώρα.[δυσφήμιση η ύπαρξη 500 χιλιάδων μουσουλμάνων].Εδω θα συμφωνήσω υπουργέ αν και το είπες κατα λάθος.
Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΦΕΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Η ανάπτυξη της χώρας οφείλεται στην εκμετάλλευση των μεταναστών λέει ο υπουργός ο οποίος χθες βράδυ κάτι είχε ''πάρει'' δεν εξηγείται.
Ο πλουτισμός των καπιταλιστών οφείλεται στην εκμετάλλευση των μεταναστών.Ο Ελληνικός λαός το μόνο που γνωρισε απο την λαθρομετανάστευση είναι εξαθλίωση και ανεργία και συρρίκνωση των εργασιακών του δικαιωμάτων .



Μ.Κ.Ο. χρήμα με ουρά.......




Non-Governmental Organisations,σε Ελληνική απόδοση Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις!
Αρχικά ο όρος ΜΚΟ παρέπεμπε σε διεθνείς οργανώσεις που στηρίζονταν στην ιδιωτική πρωτοβουλία και είχαν κοινωφελείς σκοπούς,ανθρωπιστικούς,περιβαλλοντολογικούς και πάντως καμία σχέση με τον κρατικό κορβανά.
Στην πορεία όμως το δαιμόνιο της φυλής κατάλαβε πως οι ΜΚΟ είναι το προσφορότερο όχημα μεταφοράς κρατικού χρήματος στους ιδιώτες (συγγενείς,φίλους,κουμπάρους,χωριανούς) με τις κατάλληλες άκρες στα υπουργεία,στις γενικές γραμματείες και στα πολιτικά κόμματα. 
Πολύ γρήγορα οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις εξελίχτηκαν σε Μπίζνες Καλά Οργανωμένες!
Ξεφύτρωναν σαν τα άγρια χόρτα σε παρθένα εδάφη και πολλαπλασιάζονταν γρηγορότερα κι από τον καρκίνο.
Κατάντησαν αιμορραγούσα πληγή στα σωθικά του κράτους,βδέλλες στο σώμα της οικονομίας!
Δεν άργησαν να γίνουν γνωστά και τα πρώτα σκάνδαλα με κυριότερο αυτό της Αλληλεγγύης της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Επίσης χθεσινό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας δείχνει την κατασπατάληση κονδυλίων επί υφυπουργίας Ευριπίδη Στυλιανίδη στο υπ.Εξωτερικών που ήταν αρμόδιος για τις ΜΚΟ.
Στο δε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ μπορείτε να διαβάσετε για τα σκάνδαλα των περιβαλλοντικών ΜΚΟ!
Μιλάμε για μάστιγα,για άγριο φαγοπότι των επιτήδειων την ώρα που η κυβέρνηση υποτίθεται πως ψάχνει εναγωνίως πόρους για να ξεβαλτώσουμε.
Κι όμως δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να κλείσει τις χρυσοφόρες κάνουλες των επιδοτήσεων προς τις Μ(πίζνες) Κ(αλά) Ο(ργανωμένες).
Βέβαια όπως σ' όλες τις περιπτώσεις μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά!
Κανένας δεν αμφιβάλει πως υπάρχουν ΜΚΟ που προσφέρουν κοινωνικό έργο αλλά,οι κομπιναδόροι κατάφεραν να τις επισκιάσουν.
Διαβάστε εδώ ένα κατάλογο χρηματοδοτήσεων μόνο για τα έτη 2003 και 2004  να διαπιστώσετε την έκταση που έχει πάρει το θέμα του αρμέγματος του δημόσιου ταμείου από οργανώσεις που δεν έχουν καμία σχέση θεωρητικά με το κράτος.
Υπάρχουν άνθρωποι που χρημάτισαν και Υπουργοί των οποίων η μόνη εργασία είναι στέλεχος ΜΚΟ.
http://zeidoron.blogspot.com


Ευτυχώς υπάρχουν Μητροπολίτες που τιμούν τα ράσα τους!!



 
____Η Ελλάδα τελειώνει! Τήν σταυρώνουμε! Δεν ακούτε τον θόρυβο που κάνουν οι νεκροθάφτες; Σκάβουν το λάκκο, που θα την ενταφιάσουν! Νομοσχέδιο για την απονομή της Ιθαγένειας, λένε το νεκροταφείο!


____Αλλά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Ελπίζω, ότι θα επιβιώσει εκτός των συνόρων.
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010
http://mkka.blogspot.com/


Επιτέλους μία καλη είδηση από Ε.Ε !!!!

Η Ευρώπη καλεί την Τουρκία να επιστρέψει την Αμμόχωστο

Σημαντική έκθεση Ολλανδής εισηγήτριας στο Ευρωκοινοβούλιο
Να φύγει ο κατοχικός στρατός!


Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινoβουλίου, αναμένεται να συζητήσει και να εγκρίνει σήμερα, έκθεση της Ολλανδής εισηγήτριας, Ρία Ομεν Ρουίτεν, με την οποία καλείται η Τουρκία να αποσύρει αμέσως τις δυνάμεις της από την Κύπρο και να... συμβάλει με συγκεκριμένο τρόπο στη συνολική διευθέτηση του κυπριακού, με βάση τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.
Στην έκθεση, η οποία υιοθετήθηκε από την επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της ευρωβουλής στις 27 Ιανουαρίου, καλείται επίσης η Τουρκία να υποστηρίξει ενεργά της συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις και να κάνει δυνατή την επιστροφή του περιφραγμένου τμήματος της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της.
Καλείται ακόμη να εφαρμόσει το πρωτόκολλο της Τελωνειακής Ενωσης και να μην παρεμποδίζει τις έρευνες για πετρέλαιο για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι κάτι περισσότερο από καλή είδηση, αλλά το ζητούμενο είναι κατά πόσο η Άγκυρα θα θελήσει να ικανοποιήσει το ευρωπαϊκό αίτημα απομάκρυνσης των στρατευμάτων της, αλλά και της εν γένει συμμόρφωσής της απέναντι στο διεθνές δίκαιο, το οποίο παραβιάζεται μονίμως από τους "ευρωπαίους" τούρκους.
Σε περίπτωση, δε, που η Άγκυρα απαντήσει στην συγκεκριμένη ευρωπαϊκή απαίτηση, ποιά ανταλλάγματα θα ζητήσει; Γιατί, όπως είναι γνωστό, η Άγκυρα ποτέ δεν δίνει τίποτε, εάν δεν πάρει πρώτα κάτι που θέλει, και σε πολλαπλάσιο μάλιστα "μέγεθος"...


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More