24.10.10

Στηρίζουμε δυναμικά Γιώργο Δασκαλάκη!

               Φίλες   και   Φίλοι

Στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου, έχουμε την δυνατότητα με τον συνδυασμό μας  <<ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ>>, και τον Άδωνι Γεωργιάδη για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, και μία ισχυρή, αριθμητικά και ποιοτικά, εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα μας επιτρέψει να αγωνισθούμε όπως καλά γνωρίζουμε να κάνουμε για:
* Να απαλλαγή η Πατρίδα, και ιδιαιτέρως η Αττική και η Αθήνα μας, από τα εκατομμύρια των λαθροαλλοδαπών που δημιουργούν με την παρουσία τους πρωτοφανή κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ασφυξία.
* Να ξαναγίνουν τα σχολεία όπου φοιτούν τα παιδιά μας και πάλι Ελληνικά.
* Να ματαιώσουμε, με την αφόρητη πίεση που θα ασκήσουμε, την ανέγερση τεμένους, τζαμιών και μιναρέδων στην ιερή Αττική γη.
* Να επανέλθει η ηρεμία και η ασφάλεια στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων.
Σας ζητώ λοιπόν να με εμπιστευτείτε και να είσθε βέβαιοι πως θα δικαιώσω με απόλυτο τρόπο την εμπιστοσύνη σας και τις προσδοκίες σας.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
 Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος 
    Κεντρικού τομέα Αττικής


Εκλεκτές υποψηφιότητες!

Μεταφέρουμε από το μηνιαίο ΕΛΛΗΝΙΟΝ.






Εις τον Κεντρικόν Τομέα Αττικής, με επικεφαλής τον υποψήφιον Αντιπεριφερειάρχην κ. Αθανάσιον Πλεύρην, συμμετέχουν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι:
Γιαννάκενας Ιωάννης, Δασκαλάκης Γεώργιος, Παπαγεωργίου Δημήτριος, Χανιώτης Ευάγγελος.
Εμείς τους τιμούμε και παρωτρύνομε τους αναγνώστας του ΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΟΣ να τους επιλέξει εις την επικειμένην εκλογικήν αναμέτρησιν της τοπικής αυτοδιοικήσεως.

Αγαπηνός


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More