23.12.10

Τα καθημερινά μας νέα...

«Θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες» (2010-12-23) - Kalimera.gr
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα και οι πολίτες του θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Ο κ.Παπούλιας υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μέλη συλλόγων και π..(16 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναδιάρθρωση δρομολογίων (2010-12-23) - Kalimera.gr
Αλλαγές στο πλέγμα των δρομολογίων, με κατάργηση γραμμών και αύξηση των εισιτηρίων, προωθεί από το νέο έτος η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για δραστική μείωση των ελλειμμάτων..(13 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αλλαγές στη ΝΔ ετοιμάζει ο Σαμαράς (2010-12-23) - Kalimera.gr
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές που αφορούν στα πρόσωπα που θα στελεχώνουν τον κομματικό μηχανισμό. Προς αυτή την κατεύθυνση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ευρωπαίο Συνήγορο του Πολίτη, Ν. Διαμαντούρο (2010-12-23) - ERT3
Την πιο πρόσφατη έκθεσή του που περιλαμβάνει τον στρατηγικό σχεδιασμό για την πενταετία 2009-2014, παρέδωσε στον πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου ο Ευρωπαίος Συνήγορος του Πολίτη, Νικηφόρος Διαμαντο..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Ορκίστηκε, με πολιτικό όρκο ο Γιάννης Μπουτάρης (2010-12-23) - To Bima
Ορκίστηκε την Πέμπτη ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης , καθώς και το νέο δημοτικό συμβούλιο. Πολιτικό όρκο έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέχτηκαν με τις παρατάξεις Μπουτάρη, Ζαρια..(4 σχετικα αρθρα) (2 σχολια)
Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα (2010-12-23) - City Press
Με πολλές «γκρίνιες» από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και εξαιρετικά υψηλούς τόνους από τους αγορητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ, λίγο πριν από .. (0 σχολια)
Πλούσια χώρα η Ελλάδα, αλλά... (2010-12-23) - City Press
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις επανέλαβε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Newsweek», λέγοντας ότι «οι.. (2 σχολια)
Συγχωνεύονται τρεις οργανισμοί του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (2010-12-23) - Express.gr
 «ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ»(ΕΘ.Ο.ΑΓ.Ε.Π. - ΔΗΜΗΤΡΑ), είναι το όνομα του υπό ίδρυση Νομικού ΠροσώπουΙδιωτικού Δικαίου το οποίο περιγράφεται σε νομο..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συναντήσεις αντιπροσωπείας της ΚΕΔΚΕ με εκπροσώπους κομμάτων (2010-12-23) - Express.gr
 OΠΩΣ είθισται κάθε χρόνοαντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕ με επικεφαλής των πρόεδρό της Νικήτα Κακλαμάνηεπισκέφθηκε χθες τους εκπροσώπους κομμάτων στα γραφεία τους στη Βουλή. Η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕσυνα..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Έκρηξη στις πρεσβείες Ελβετίας, Χιλής στη Ρώμη (2010-12-23) - euro2day
Παγιδευμένο πακέτο εξερράγη στην πρεσβεία της Ελβετίας στη Ρώμη, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό ενός εργαζομένου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.  Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε δεύτερη έκρηξη στην πρεσβεί..(13 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ιαπωνία Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στις νήσους Μπονίν (2010-12-23) - To Bima
Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) στις νήσους Μπονίν της Ιαπωνίας, μία ημέρα μετά την μεγαλύτερη σεισμική δόνηση που έπληξε την περιοχή και «εκδίωξ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Μ. Βρετανία: Επικύρωση νέας START (2010-12-23) - Capital.gr
Το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Βρυξέλλες χαιρέτισαν την Πέμπτη την επικύρωση της νέας ρωσο-αμερικανικής συνθήκης START για τον πυρηνικό αφοπλισμό από τη Γερουσία των ΗΠΑ."Οι ΗΠΑ και η Ρωσία κατέχου..(23 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Η Κίνα προτίθεται να βοηθήσει την ευρωζώνη (2010-12-23) - Pathfinder.gr
Η Κίνα προτίθεται να βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της ευρωζώνης και θα υποστηρίξει τις αντίστοιχες προσπάθειες που καταβάλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δήλωσε εκπρόσωπος του κινεζικού ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Γερμανία: «Κακή» η ιδέα περί οικονομικής κυβέρνησης (2010-12-23) - Pathfinder.gr
Ως «κακή» χαρακτήρισε την πρόταση της υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ, περί δημιουργίας μιας οικονομικής κυβέρνησης στην ευρωζώνη, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Ράϊνερ Μπρούν..(30 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ο οίκος Fitch υποβάθμισε την Πορτογαλία (2010-12-23) - Kathimerini
Κατά μια βαθμίδα, στο «Α +». Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε σήμερα την πιστοληπτική ικανότητα της Πορτογαλίας κατά μια βαθμίδα στο «Α +», προειδοποιώντας ότι η χώρα αυτή θα μπορούσε να υποβαθμισ..(47 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αποχωρεί από την ελληνική αγορά η Verbund (2010-12-23) - Kathimerini
Την αποχώρησή της από την ελληνική αγορά ανακοίνωσε και επίσημα η αυστριακή εταιρία ηλεκτρικής ενέργειας Verbund, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters. «Η Verbund επιδιώκει να υποβαθμίσει σταδιακά τη δρ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ερρίκος Ντυνάν Πρόταση εξαγοράς του από το Ιατρικό Αθηνών (2010-12-23) - To Bima
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν στη σημερινή του συνεδρίαση και μετά από θετική εισήγηση του προέδρου κ. Ανδρέα Μαρτίνη , έκανε αποδεκτή την από 20 Δεκεμβρίου 201..(17 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More