11.3.10

Όλοι θα πάρετε με αυτούς που κυβερνούν την Ελλάδα !!!!

 

Ονειρεύονται βουλγαρική μειονότητα 500.000 ατόμων στη Β.Ελλάδα..!

Σ.Α: Για αυτό το λόγο ακριβώς η Ελλάδα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σε ποιούς δίνει δικαιώματα εντός των συνόρων της. Δυστυχώς όμως οι ανθέλληνες των "προοδευτικών" κομμάτων(ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ περισσότερο) ψήφισαν νόμο που μπορούν αυτοί να ψηφίζουν και να πάρουν ακόμη και την ελληνική ιθαγένεια!!!

Αντιγράφουμε από το σχετικό δελτίο Τύπου: Το Φοιτητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου της Σόφιας «Kliment Ohridski» οργανώνει προβολή της ταινίας «Ενα έθνος είμαστε», στις 9 Μαρτίου 2010 στις 4 μ.μ. στο Πανεπιστημιακό Θέατρο.
Μετά το τέλος της...ταινίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον συγγραφέα Kostadin Kostadinov και τον Angel Djambazki, ειδικό στις βουλγαρικές κοινότητες του εξωτερικού, αντιπρόεδρο του VMRO.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, «η ταινία "Ενα έθνος είμαστε" δείχνει τις ξεχασμένες 500 χιλιάδες Βουλγάρων της μειονότητας που ζουν στην Ελλάδα σήμερα.
Γυρίστηκε χωρίς την άδεια των ελληνικών Αρχών στις μεγαλύτερες...βουλγαρικές πόλεις(!) της Μακεδονίας -Φλώρινα, Κιλκίς κ.ά.».
Και διατυπώνουμε την απορία: Οι άνθρωποι και οι πόλεις είναι τελικά ελληνικές (πράγμα σχεδόν απίθανο), «μακεδονικές» (σλαβομακεδονικές) ή «βουλγαρικές» όπως υποστηρίζουν οι ταγοί του «ενός έθνους»;

Μη μαλώνετε παιδιά..όλοι θα πάρετε.

Αναδημοσίευση απο http://greece-salonika.blogspot.com



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More