6.4.10

Οι νεοέλληνες του ΠΑΣΟΚ!!!!!!

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!



Τι καταφέρνουν οι συμμορίες αλλοδαπών λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την Αθήνα;

1. Κλείνουν χιλιάδες νόμιμα μαγαζιά Ελλήνων από τον τεράστιο όγκο του λαθρεμπορίου των παράνομων και αφορολόγητων προϊόντων που διακινούνται από λαθρομετανάστες. Έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες "κινέζικα" εμπορικά καταστήματα και χιλιάδες υπαίθρια παραμάγαζα πλανόδιων αφροασιατών λαθρέμπορων, οι οποίοι πουλάνε ανενόχλητοι μπροστά από τα ΝΟΜΙΜΑ μαγαζιά των Ελλήνων, ακόμη και στην Ερμού, την παράνομη πραμάτεια τους. Έτσι καταδικάζουν σε μαρασμό και πτώχευση το Ελληνικό εμπόριο. Το θράσος τους ενισχύεται από τη διεφθαρμένη "αστυνομία" του Χρυσοχοϊδη, και έτσι έχουν φτάσει στο σημείο να εναποθέτουν την πραμάτεια τους μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών κατά μήκος της Ερμού την ώρα που λειτουργούν τα καταστήματα. Αυτό το χάλι δεν το έχω αντικρίσει σε καμία άλλη πόλη της Ευρώπης!

2. Κλείνουν χιλιάδες νόμιμα μαγαζιά Ελλήνων από το φόβο των ληστειών και της τρομοκρατίας. Πρεζόνια και αναρχικοί, ψευτοαντιεξουσιαστές του κώλου, ή θα τα κάψουν για να βάλουν φωτιά στους ναούς της κατανάλωσης, ή θα τα σπάσουν, ή θα τα γεμίσουν με σπρέι συνθήματα με το Α σε κύκλο που σημαίνει Anal..chy. Είναι τόση η άγνοια και η αγραμματοσύνη των κατευθυνόμενων τραγέλαφων του indi-(bagladeshi-pakistani)-media ώστε ούτε σωστά ελληνικά δεν γνωρίζουν. Στην καλύτερη ο "καταστηματάρχης" πρέπει να εύχεται να τον ληστέψουν οι συμμορίες των αλλοδαπών Αλβανών και σία, χωρίς να τον σκοτώσουν.

3. Το κέντρο, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Αθήνας αποτελεί ένα ΑΒΑΤΟ για τους Έλληνες αφού έχει καταληφθεί από συμμορίες λαθρομεταναστών που επιχορηγούνται από το πασοκικό κράτος του Βούγια και της Αλ-σαλέχ που προέρχονται από τα συνασπισμένα αναρχοκομμούνια του τσιπρο-σφύριζα, και τις ΜΗΚΥΟ που τα παίρνουν από τους διάφορους Σορος-εβραίους. Οι συμμορίες αυτές των λαθρομεταναστών που πουλάνε την πρέζα πιό φτηνά κι' από τσιγάρα (και αφορολόγητα) έχουν καταντήσει την Ελληνική νεολαία, νεολαία χασικλήδων-πρεζάκηδων-αναρχικών (του κώλου)-και χουλιγκάνων-φλώρων-πουτανακιών.

4. Το εμπόριο λαθρομεταναστευτικής σάρκας, άσπρης και έγχρωμης, φρέσκιας και σιτεμένης, ακριβής ( ευρω-οπη-ϊκής) και φτηνής (αφρικανικής) έχει διαλύσει τον όποιο συνεκτικό δεσμό υπήρχε στην Ελληνική οικογένεια και την Ελληνική κοινωνία. Γιατί ο Έλληνας να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια όταν το γυναικείο κρέας είναι τόσο φτηνό και βρίσκεται παντού..ακόμη και σε "νεοοθωμανική" ισλαμική φόρμα "Αλ-σαλέχ" μαλέκουμ...

5. Ποιος θα μπει να αγοράσει στο μαγαζί Έλληνα στο κέντρο και αλλαχού, όταν κατά την είσοδο αναπνέει μυρωδιές από κόπρανα και ούρα των "λάθρα" αστέγων που διανυκτέρευσαν στο πεζοδρόμιο, όταν οι επαίτες, οι γύφτοι, και τα κλεφτρόνια κάνουν ντου από παντού και είναι απροστάτευτος; Αφού ούτε Ελληνική Αστυνομία υπάρχει, ούτε νόμος ούτε κράτος!

6. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ;
Oι τουρίστες είναι ο πρώτος στόχος για τα κλεφτρόνια, τις πουτάνες και τους πορτοφολάκηδες. Η παρενόχληση των τουριστών από τους βαλκανόγυφτους, τους πακιστανο-μπαγκλαντεσιανούς πλανόδιους μικροπωλητές, τους ζητιάνους, τους νέγρους που κλείνουν τους πεζόδρομους με τσάντες από δέρμα "πούτσι", τους κλεπταποδόχους που πωλούν τα κλεμμένα κινητά, τα λαθραία CD και dvd. Τελευταία ταινία. "Ο αυνανισμός του πασοκισταν την εποχή της Τζούλιας".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More