21.12.09

Φρίκη. Απειλεί ανοιχτά ο Αλαβάνος!

Γράφει η Τρολυμπία.
Τρόμος έχει γεμίσει τους πολίτες μετά την ευθεία απειλή που εκτόξευσε ο Αλαβάνος στη συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στη στήλη “Ιός”. Δήλωσε ευθαρσώς ότι:

“η γενιά μου δεν έχει πει τη τελευταία λέξη”

Μόνο τρόμο μπορεί να σπείρει αυτή η εξέλιξη, ιδιαίτερα τη δύσκολη συγκυρία που διανύει η Ελληνική οικονομία. Πάνω που πιστεύαμε ότι είχαμε τελειώσει με τη γενιά του Αλαβάνου, οι γερόλυκοι δείχνουν τα δόντια τους δικαιώνοντας τους φυσιοδίφες που επιμένουν πως ο καρχαρίας μπορεί να πεθάνει από την ίδια του τη βουλιμία. Δηλαδή, όσο και αν έχουν φάει, όσο χορτάτοι και αν είναι, όταν δουν θήραμα δεν το αφήνουν.
Ετοιμαστείτε λοιπόν να δείτε πάλι σε δράση την τρομερή γενιά:
  • Τον αντιστασιακό Βουρλούμη του ΟΤΕ που έκανε αντάρτικο στην Ουάσινγκτον (μα τι λέτε, δεν ήταν Αμερικανοκίνητη η χούντα;)
  • Την Αντιιμπεριαλίστρια – αντιφασίστρια Πόπη Τσουκάτου μετά του συζύγου της να αφήνουν τις μαρίνες της Αντιπάρου και να επιστρέφουν στον “αγώνα”.
  • Τον “Βεντούρα” Κώστα Σημίτη να θυμάται την τέχνη του βομβιστή την οποία άσκησε επί επταετίας (της δικής του) βομβαρδίζοντας Σέρβους και Ελληνική οικονομία.
  • Το γλυκό πουλί της Νιώτης και την πασίγνωστη στους κατασκευαστικούς κύκλους “Βαγγελίτσα”, παιδί της copyright “ορκίζομαι υποταγή στον Αδόλφο” Εθνικής Αντίστασης.
  • Την επιστροφή Καραβέλλα από τη λατινική Αμερική όπου συνεργάστηκε με τους αντάρτες Απατίστας.
Υπάρχει σωτηρία; Προτείνουμε στον ΓΑΠ να δώσει άμεσα στον Αλέκο λόγω εμπειρίας την διαχείριση του Αγίου Όρους, της Θεολογικής σχολής της Χάλκης, τα Βακούφια, το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας (το δικαιούται λόγω συνωνυμίας). Είναι ο μόνος τρόπος να αναχαιτίσει την επιστροφή του. Τόσο καιρό εκτός εξουσίας, με την πείνα που έχει…
Δυστυχώς, το olympia πάλι είχε προβλέψει αυτή την εφιαλτική εξέλιξη: Σκέφεται επιστροφή ο Αλαβάνος …τέλειωσε μάλλον η Ιερή κληρονομιά;
Δε ζητάγαμε καλύτερα ένα τσουβάλι λίρες;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More