22.4.11

Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα εκείνο,στο οποίο ο λαός έχει το δικαίωμα να διαλέγει αυτούς , που θα τον εκμεταλλευθούν !


Τι δεν έκαναν οι δικτάτορες...και τι κάνουν οι ψευτοδημοκράτες.


Οι Δικτάτορες Μεταξάς και Γεώργιος Παπαδόπουλος δεν κατήργησαν εν μια νυκτί, εργασιακά δικαιώματα,
Και δεν έκλεψαν μισθούς και συντάξεις. Δεν κατηγορήθηκαν για «διασπάθιση, καταλήστευση του Δημοσίου χρήματος», Δεν απέκτησαν και δεν έζησαν σε βίλες της Κηφισιάς και της Εκάλης. Δεν ξεπούλησαν την Πατρίδα, δεν παραιτήθηκαν εθνικών δικαιωμάτων μας, δεν υπέγραψαν ενυπόθηκα δάνεια, Δεν έζησαν στην χλιδήν ούτε μας επέβαλαν τους λιμοκοντόρους και τους χαρτογιακάδες. Δεν κατηγορήθηκαν για μίζες ή για αρπαχτές ή για ρεμούλες. Ο ίδιος άλλωστε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ανέλαβε...
όλες τις ευθύνες και πέθανε στην φυλακή χωρίς να υπογράψει καμία μετάνοια, όπως του ζητούσαν οι σημερινοί πολιτικοί.
Γνώριζε άλλωστε ότι η κατάλυση της Δημοκρατίας αποτελεί «εκτροπή εκ του Συντάγματος».

Το «Παπανδρεϊστάν» μας επέβαλε «Οικονομική δικτατορία και οικονομική τρομοκρατία» !
Καθημερινώς μας στραγγαλίζουν. Παρέδωσαν την χώρα σε μια συμμορία που λέγεται Τρόικα.
Οι Απριλιανοί, ο Μεταξάς και ο Τσολάκογλου συγκρινόμενοι με το σημερινό «ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ – ΤΡΟΙΚΙΣΤΑΝ φαίνονται Άγιοι μπροστά τους.

Ζούμε πλέον έναν εφιάλτη Στο «ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ» του Μαραθωνοδρόμου, του Κωπηλάτη, του επαναστάτη «αντιεξουσιαστή στην εξουσία», του επαναστάτη του «αυτονόητου», του «λεφτά υπάρχουν» του «συγκινούμαι ειλικρινά όταν άνθρωποι του μόχθου με συναντούν στον δρόμο και μου λένε για την Πατρίδα και τον μισθό μου να θυσιάσω» ! Στο «ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ» του Ρέππα, του Ραγκούση, της Πράσινης ανάπτυξης, της Πράσινης βίβλου του Καντάφι, του «Δεν υπάρχει σάλιο» των «Τιτανικών», των «κηφήνων», των «προδοτών του Οτσαλάν», της Νταλάρα, Υπουργού των Λαθρομεταναστών, των αρχιτζαμπατζήδων…

Πόσο καιρό έχει να ακουστεί το τρίπτυχο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» ?

Μετέπειτα προέκυψε η περίφημη «Γενιά του Πολυτεχνείου… Η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων όλων των εποχών ! Η γενιά, που τα «έφαγε» όλα και χρεωκόπησε το κράτος.
Η γενιά, που, για να σωθεί η ίδια, …«πούλησε» τα παιδιά της στο ΔΝΤ.

Ο λαός έχει αρχίσει να “ ξεχνάει” ποιος είναι ο Παπουτσής, ο Λαλιώτης, οι Δαμανάκη και αυτό είναι που τους ενοχλεί. Ο λαός μπορεί να μην “ ξεχνάει” τι σημαίνει “ Δεξιά”, αλλά τελευταία με τους Πεταλωτήδες, τους Παπακωνσταντίνους, τους Ραγκούσηδες, τις Νταλάρες, τους Λοβέρδους, τις Δρέττες, τους Κουτρουμάνηδες, τους Πάγκαλους, τους Καστανίδηδες, τους Γερουλάνους, τους Ρέππες, τους Δρούτσες, Καρχιμάκηδες, Πρωτόπαπες, Κουσελάδες, και τις Μπιρμπίληδες, έχει αρχίσει και “ θυμάται” τι σημαίνει “ΠΑΣΟΚ”. Ο λαός έχει αρχίσει να μην θυμάται αυτά που “ πρέπει” και αυτό είναι που μειώνει τα κέρδη των
“ ηρώων” Σοσια-Ληστών. Μειώνει την “ κληρονομιά” τους …και έχουν παιδιά ν’ αποκαταστήσουν. Την μισή φωνή του Πολυτεχνείου την ταΐζουμε τώρα στην Ευρώπη και είναι η διαβόητη Δαμανάκη.
Δαμανάκη και Παπαχρήστος. Το δίδυμο της “ επιτυχίας” του Πολυτεχνείου. Η μία φώναζε …”Εδώ Πολυτεχνείο” με τον στόμφο και την ένταση που κάποιος πλανόδιος καντινιέρης φωνάζει …”εδώ μεζεδοπωλείο” . “ Ήρωες”, που για τη δική τους ασφάλεια να ζητούν την “ ασπίδα” του άμαχου κόσμου ή να εκλιπαρούν για το έλεος των αντιπάλων τους, μόνο στο ελληνικό Πολυτεχνείο υπήρξαν.

Στο πρώτο εξειδικευόταν η Δαμανάκη και στο δεύτερο ο Παπαχρήστος.
Να ζήσουν ήθελαν τα μετέπειτα golden boys της μεταπολίτευσης. Να ζήσουν άκοπα και πλούσια. Ξεκίνησαν τις ζωές τους χωρίς κεφάλαιο και θέλησαν να το αποκτήσουν πίσω από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου.
Τα boys και τα girls που πήραν το πιο πλούσιο μεροκάματο που δόθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Πάρα πολύ πλούσιο, αν σκεφτεί κάποιος ότι εκείνο το “ μεροκάματο” της Δαμανάκη και των άλλων «αγωνιστών του Πολυτεχνείου» εξακολουθεί ακόμα να τους αποδίδει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Κι όμως. Ένα απλό μαρούλι διατηρεί τη φρεσκάδα του για πολύ περισσότερο χρόνο απ’ όσο διήρκησε ο αγώνας της Δαμανάκη και των
Λοιπών «αγωνιστών της τσέπης».

Για μια βραδιά υποτιθέμενης αντίστασης κάποιοι ζούνε για πάνω από τριανταπέντε χρόνια σαν βασιλείς. Χιλιάδες ώρες έχουν καταναλώσει από τις ζωές τους, για να μας περιγράψουν ένα συγκεκριμένο εικοσάλεπτο της μίζερης ζωής τους. Συνεχώς επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια, ενώ με το ίδιο βίντεο θα μπορούσαν να καλύψουν τριανταπέντε χρόνια αναλύσεων. Ελλείψει αδημοσίευτων ηρωικών περιστατικών ή άλλων δεδομένων, έχουν φτάσει σε σημείο ν’ αναζητούν τις συνθήκες ατμοσφαιρικής πίεσης και υγρασίας εκείνης της “ ηρωικής” βραδιάς.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Οι ‘’ήρωες’’ του Πολυτεχνείου έχουν γίνει κουρελόχαρτο στην συνείδησή
μας. Οι χθεσινοί αυτοδιαφημιζόμενοι ως ‘’ήρωες του Πολυτεχνείου’’, κατέχουν σήμερα κυβερνητικές θέσεις, ζουν πλουσιοπάροχα, μας καταδυναστεύουν. Θα πρέπει να αισθάνονται ευγνωμοσύνη προς τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και την δικτατορία του 1967. Είναι όμως αγνώμονες και αχάριστοι.

Σήμερα έχουμε Κοινοβουλευτική δικτατορία, ό,τι θέλουν κάνουν εν ονόματι της δήθεν «Σωτηρίας της Πατρίδος» Στην στρατιωτική δικτατορία δεν μπορούσε να κάνει ο καθένας «ότι ήθελε».

————————————————————————————————————————————————

Σήμερα έχουμε Κοινοβουλευτική δικτατορία, ό,τι θέλουν κάνουν εν ονόματι της δήθεν «Σωτηρίας της Πατρίδος» Στην στρατιωτική δικτατορία δεν μπορούσε να κάνει ο καθένας «ότι ήθελε».
απο σχόλιο του δημοκρατικού antinews[απορω πως το αφήσανε]
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More