2.4.11

Γιατί δεν κατεβαίνουν στους δρόμους να διαδηλώσουν αφού καταστρέφονται οι επιχειρήσεις τους; Τι περιμένουν;




Ομάδες όρκς χτυπούν στο κεφάλι ακόμα και κοριτσάκια από σχολεία για να τα ληστέψουν.
Έρχονται στην Ελλάδα για να γνωρίσουν την κοιτίδα του πολιτισμού και βλέπουν το οστεοφυλάκιο αυτού.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του eglimatikotita.gr οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων του κέντρου της Αθήνας,θα ζητήσουν να έχουν σύντομα συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για το θέμα της αυξανόμενης εγκληματικότητας του κέντρου.Καθώς οι εξηγήσεις που πήραν από τον Ασ.Διευθυντή ήταν επιεικώς απαράδεκτες.
Το Α/Τ Ομονοίας και η ομάδα ΔΙΑΣ είναι σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπίσουν αυτά τα συνεχόμενα κύματα εγκληματικότητας από ομάδες λαθρομεταναστών,που έχουν βρει για εύκολα θύματα τους τουρίστες πελάτες των ξενοδοχείων του κέντρου.Τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται και τα χτυπήματα είναι συνήθως σε ευπαθείς ομάδες τουριστών..δλ. γυναίκες,παιδιά και ηλικιωμένους.

Όπως μας είπε Σουηδός δάσκαλος ο οποίος είδε χτες το απόγευμα,μπροστά στα έκπληκτα μάτια του στην οδό Αγ.Κωνσταντίνου να δέρνουν την 15χρονη ανιψιά του 3 αλλοδαποί (αραβικής καταγωγής) για να την κλέψουν…
“Ένιωσα 2 φορές ανίκανος να κάνω κάτι.Την μία που δεν μπόρεσα να την προστατεύσω γιατί εμένα μου έβγαλαν μαχαίρι και με ακινητοποιήσαν,η ανιψιά μου που αντιστάθηκε στην αρχή να δώσει την τσάντα της,την χτυπούσαν με μπουνιές στο κεφάλι.Πως είναι δυνατόν να χτυπάς ένα παιδί στο κεφάλι για να το ληστέψεις?Οι άνθρωποι αυτοί είναι ζώα και συμπεριφέρονται σαν κτήνη.
Η επόμενη ήταν όταν είδαμε αυτό το απαράδεκτο θέαμα στο Α/Τ Ομονοίας.Μια ουρά από δεκάδες κόσμο που περίμενε να δηλώσει κλοπές και ληστείες.Ο αστυνομικός που ήταν εκεί μας είπε να πάμε πάλι αύριο το πρωί,γιατί δεν προλαβαίνει σήμερα,λόγω του κόσμου που περιμένει για τον ίδιο λόγο με εμάς.
Απαράδεκτο θέαμα.Δεν πιστεύω να ξαναέρθω στη χώρα σας για διακοπές,αλλά και ούτε θα την προτείνω σε άλλους να την επισκεφτούν.”

Σήμερα μια Ολλανδέζα με την 17χρόνη κόρη της πάλι στην Ομόνοια γνώρισε την φιλοξενία των νέων εποίκων.Όπως μας δήλωσε ένιωσε απίστευτα άσχημα γιατί κατά την ώρα που την λήστεψαν η Ομόνοια ήταν γεμάτοι από αστυνομικούς.
Μόλις πήγε στο Α/Τ να καταγγείλει την ληστεία,της είπαν το ίδιο πράγμα.Ελάτε αύριο το πρωί,γιατί έχει πολλές παρόμοιες υποθέσεις πριν από εσάς.

Άλλη μια χτεσινή περίπτωση ήταν ο ξυλοδαρμός και η ληστεία τριών ανήλικων κοριτσιών (γκρουπ Δανών μαθητών γυμνασίου) στην πλατεία Καραϊσκάκη έξω από το μετρό (στάση Μεταξουργείο)

Οι guide ζήτησαν να αλλάξει ξενοδοχείο και περιοχή όλο το γκρουπ.Και επιπλέον να τους πληρώσει ο ξενοδόχος πούλμαν για την ασφαλή μεταφορά τους.Γιατί όπως είπαν το μετρό είναι εξίσου επικίνδυνο.

Αυτά τα περιστατικά είναι δυστυχώς ένα πολύ μικρό δείγμα του τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή της Ομονοίας και γύρω από αυτή.

Οι ξενοδόχοι δέχονται απίστευτη πίεση από τα διεθνή τουριστικά γραφεία,που και αυτά με την σειρά τους δέχονται εκατοντάδες σχόλια στις σελίδες τους,από πελάτες που έχουν πέσει θύματα της εγκληματικής αδιαφορίας του Ελληνικού κράτους και των δήθεν ανθρωπιστικών μεθόδων της κυβέρνησης.
Προσωπικά δεν πιστεύω να αντέξει για πολύ ακόμα η τελευταία βαριά βιομηχανία που μας έμεινε.Σκεφτείτε μόνο τα τεράστια ποσά έχουν επενδυθεί σε αυτό τον κλάδο.
Πόσοι Έλληνες και αλλοδαποί εργάζονται στον τουριστικό τομέα.
Αλλά και εκεί πλήρης κρατική αδιαφορία.
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι σίγουρο πως θα καταρρεύσει και ο τουρισμός.Την στιγμή που είναι η μόνη σίγουρη πηγή εσόδων για το κράτος.
Ακόμα και στα θέματα παρεμπορίου έξω από την εθνική μας κληρονομιά είναι κάτι που χτυπάει άσχημα.Ούτε και εκεί γίνεται κάτι.Αδιαφορία παντού,την ώρα που ζητάνε συνέχεια να εισπράττουν όλο και περισσότερα χρήματα,χωρίς ωστόσο να προσφέρουν τίποτα στον Έλληνα πολίτη.

Όπως έμαθα οι ξενοδόχοι θα ζητήσουν να συναντηθούν με τον υπουργό για να τους εξηγήσει τι συνέβη και δεν έγιναν πράξη οι εξαγγελίες του για επιχειρήσεις “σκούπα” καθώς και γιατί υπάρχει τέτοια ελλιπής αστυνόμευση του κέντρου,την στιγμή που σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη έχει αναλάβει να φυλάει μπουλντόζες και αποκλείει μια ολόκληρη περιοχή όπως η Κερατέα.
Σε περίπτωση που δεν αναλάβει τις ευθύνες του και συνεχίσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις που τελικά είναι μόνο για το θεαθήναι,θα σταλεί υπόμνημα στον πρωθυπουργό και θα συνεχίσουν με μηνύσεις κατά παντώς υπευθύνου,για διαφυγόντα κέρδη.

Για ότι νεότερο έχουμε επί του θέματος,θα υπάρξει και η σχετική ανάρτηση.

eglimatikotita.gr
olympia


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More