31.12.09

Μετά το ΚΚΕ τσουπ εμφανίστηκε και ο ΣΥΝ..



Παραλήρημα..γελάνε και τα μουστάκια τους.
«Τα στοιχειώδη και αυτονόητα που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών και το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές συναντούν τη λυσσαλέα αντίδραση ακραίων αντιδραστικών κύκλων της πολιτικής μας ζωής», παρατηρεί ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ, Π. Σκουρλέτης και καλεί την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις των «ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών».«Η κυβέρνηση οφείλει, όχι μόνο να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις των ακροδεξιών και ρατσιστικών φωνών ακυρώνοντας ρυθμίσεις που ισχύουν εδώ και δεκαετίες στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά πρέπει να προχωρήσει με πιο τολμηρά βήματα στην τελική διαμόρφωση του νόμου», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Η ελληνική κοινωνία, στο μεγαλύτερό της μέρος, έχει αποδείξει ότι αποδέχεται και μπορεί να συμβιώνει με τους μετανάστες συνανθρώπους μας», συμπληρώνει ο κ. Σκουρλέτης και καταλήγει «Η χώρα μας δεν μπορεί να παραμένει ουραγός στα ζητήματα της μεταναστευτικής πολιτικής».

Σχόλιο.. Eνας ένας εμφανίζονται οι ανθέλληνες και προκαλούν και τον λαό..Αποκαλώντας τους Έλληνες που δεν γουστάρουν στην τελική να γίνει η χώρα μας ανοιχτή κοινωνία τύπου ,μπένετον,φασίστες και ρατσιστές..
Όχι ρε μάγκες,εμείς λέμε όχι και δεν είμαστε φασίστες ούτε ακροδεξιοί.Αλλά δεν είμαστε ούτε και κωλοτούμπες όπως είστε εσείς που από την μία βρίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ τις καπιταλιστικές ευρωπαϊκές χώρες και την φασιστική ιμπεριαλιστική Αμερική, και από την άλλη μας λέτε γιατί δεν γινόμαστε όπως αυτοί..Ουστ λαμόγια...
Ούτε μια φορά ρε δεν πήγατε να φωνάξετε για αυτά που έχουν κάνει οι αλλοδαποί φίλοι σας στην Ελλάδα..Ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης αποκάλεσε τους Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών και όπλων.
Πήγατε ποτέ στην Ομόνοια να δείτε τι έχουν φτιάξει οι φίλοι σας?
Γιατί δεν είναι όλοι οι μετανάστες όπως θέλετε να τους παρουσιάσετε εσείς.
Ανάμεσα τους είναι εγκληματίες που μπροστά τους οι Έλληνες κακοποιοί είναι παιδάκια του νηπιαγωγείου.
Και μόλις τους πίανει η αστυνομία και αντιστέκονται,αρχίζετε αμέσως τις διαμαρτυρίες για ρατσιστικές επιδρομές αστυνομικών κατά των φτωχών και άμοιρων λαθρομεταναστών.
Ακόμα και το σπίτι του Αλαβάνου διέρρηξαν και από την ντροπή του βγήκε την επομένη και το διέψευσε..
Γελάει ο κόσμος μαζί σας.
Έχετε μείνει εσείς,και καμιά πεντακοσαριά άτομα που τους περιφέρετε από περιοχή σε περιόχη για αγανακτισμένους κατοίκους.
Τι να πρωτοθυμηθώ..Μέχρι και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού βάλατε κόσμο να το σταματήσετε λόγω κορμοράνων,και μόλις άρχισαν οι γιούχες από τους οπαδούς του ΠΑΟ κάνατε κωλοτούμπα πάλι και το γυρίσατε στο εμπορικό του Βωβού..

Μετά σας έφταιγαν οι κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα,μετά ο παπάς απο την Αγ.Κωνσταντίνου,μετά το κόμμα σας κλπ κλπ.Πάντα κάποιος πρέπει να σας φταίει..
Τέλος....
Τις ανακοινώσεις αυτές που βγάζετε,να πάτε πρώτα να τις δώσετε στα χιλιάδες θύματα Έλληνες των εγκληματικών πράξεων των φίλων σας λαθρομεταναστών...Από περιοχή σε περιοχή και χωριό σε χωριό.
Να δείτε και πόσο φασίστες είναι στην τελική οι Έλληνες ..
 
http://eglimatikotita.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More